+1 yılKadınların sevgili olmayacağı erkek tipi özgüvensiz erkektir. Boyu kısa olan erkeklede olurlar, siz sevmesini bildikten sonra kadınların çoğu isteği yerine geliyor zaten.
Klasik bir laftır, seven insan boya bakmaz derler. Buna ben inanmazken hatta ve hatta burada senin gibi lise zamanımda (şu an üniversiteyim bakma 30 yaşına kanka :d) sorular açarken artık inanıyorum. Kadınları anlamaya çalışın çok şey istemiyorlar gerçekten, sevin, saygı duyun, kısıtlamayın, güvenin, başka bir şeye gerek yok.
031 Yorumla
Soran+1 yılNeye göre bunlari diyorsun peki sen 1.70 1.75 arası mısın ve sevgilin oldu mu?
- +1 yıl
Her ikisi içinde evet.
Soran+1 yılİlk kaç yaşında oldu ve kızla nasıl tanıştınız?
- +1 yıl
Kanki öyle olmaz seni hayatıma alayım istersen şalksjdlkasjd
İlkim ile 2 ay önce ayrıldım. Benim değişimim 18 yaşında başladı, şu an 19 yaşındayım. Arkadaşlarımın (eski diyelim) şuanki sevgilileri bile bana yürüyordu zamanında, tabii umrumda değildi kız falan, o kişiye kadar onunla da ayrıldık :d, bakımına ve özgüvenine önem verirsen, kadınları cinsel obje olarak görmeyip, onları bir birey olarak görürsen, onları anlamaya özen gösterirsen, kadınlardan yana sorunun olmaz. Duygusal varlıklardır ve duygularına dokunabilen erkeğe ihtiyaçları var, uzun boylu koyduğunda oturtan birine falan değil
Soran+1 yılDostum dediklerin maalesef gerçekçi değil sokaktaki çiftlerin %99 uzun boylu %1 lik istisnalar kaideyi bozmaz.
- +1 yıl
Pekala, değişmek istemiyorsan kaybetmeye mahkumsun. Üzgünüm dostum.
Soran+1 yılBen de üniversitedeyim günde 7 8 kez kısa erkekle olmam şeklinde sohbetleri duyuyorum çiftlere bakıyorum erkekler hep uzun ben değişsem de bir anlamı yok.
- +1 yıl
Değiştiremeyeceğin şeyler için üzülmeni anlamıyorum. Agam benimde etrafımda var öyle muhabbetler ama iş kalbe gidince öyle olmuyor diyorum. Öyle olanlarda seviyordur tabii herkesin kriteri var ama dediğim o özellikler çoğu kadın için daha ön plandadır. Hayır misal sende kısa hissediyorsan kendini, spor salonuna yazıl bari kas yap daha iri gözük bu da bir seçenek?
Çözüm çok brom sen onaylanmak istiyorsun çözülmek değil.
Soran+1 yılKısa erkek kas yapınca üçgen peynir diyorlar ve kalp malp bunları geç kızlar kısa erkeğe asla aşık olmaz sen kendini kandırıyorsun sadece hiç avutma kendini kızlar kısa erkek istemez.
Soran+1 yılKısa boy çarpma özelliğindeki 0 gibi diğer özelliklerin ne kadar iyi olursa olsun boyun kısaysa anlamı yok.
- +1 yıl
Bir psikoloğa görün derim kanka hiç iyi değilsin. Ve ayrıca üçgen peynir mi? aşlksjdşksajdsa
Mükemmel gözüküyorum walla , tam orantıdayım ne çok kaslı ne çok zayıf, fitin bir tık üstüyüm. Üçgen peynir diyen kızlar, kaşar (öyle diyen kızlara değilde kaşar ruhlu olup diyenlere lafım) gibi önümde erirken asla takamıyorum asdlkhsalkja
Soran+1 yılBenim psikoloğa gitmem gerekmiyor senin hayal dünyasından çıkman gerekiyor blackpill felsefesini araştır.
- +1 yıl
Aga adama hayatımdan örnek veriyorum yine hayal diyor aslkjdhljkasjda
Olm neye inanmak istiyorsan inan, sevilmeyi hakeden kadınlar, sevgi, saygı ve özgüven ister. Gerisi boş. Haketmeyenler boy gibi, burç gibi işte ne bileyim penisinin uzunluğu gibi değiştiremeyeceğin şeyleri değiştirmeni ister, sen bunlardan istiyorsun olm. Hayal dünyası değil gerçekler var kanka, benim hiçbir zaman hayallerle işim olmadı. Ben hedef koyarım, planlarım istediğimi de alırım.
Soran+1 yılTamam kanka harikalar diyarında başarılar sana :D
- +1 yıl
Ben çok eğleniyorum bu diyarda, darısı sana d
Soran+1 yılHayat acı gerçekleri anal yoldan sert şekilde sokar sana devam et :D
- +1 yıl
oki :d
Soran+1 yılİncel forumuna üye olacagın günü bekliyorum :D Seni hiçbir kadın arzulamayacak dostum üzgünüm sevgili bulsan bile çıkar için senle olacak.
- +1 yıl
Üç defa konu kapattım ve dakika aralıklarla tekrar açıyorsun. Bu ne demek biliyor musun? Ağır bir özgüven problemin ve içinde kıskançlık var demek. Ve bu da senin normal hayatında sürekli kendisini karşısındaki kişilerin hayatlarıyla ve sadece pozitif yönleriyle kıyaslayan negatif yönlerini umursamayan biri olduğunu gösteriyor. Gerçekten dalga amaçlı söylemiyorum, bir psikoloğa gitmelisin.
Soran+1 yılBenim psikolojik sorunum yok olan şeyi diyorum senin hayal dünyasından çıkman gerekiyor
- +1 yıl
Haklı olduğumu o kadar iyi biliyorsun ki, her neyse. Umarım mutlu olursun
Soran+1 yılŞimdi dışarıdan geliyorum hep 1.80 1.90 erkeklerin yanında kız vardı 1.70 ler sap geziyordu buna ne diyeceksin?
- +1 yıl
Onlar özgüvensizse ben ne yapayım, karakterim izin verse, şimdi çıkarım, şimdi bir kız arkadaş edinip gelirim. O sizin probleminiz. Ben değişmeyi seçtim, çabaladım, uyumadım, uyuyamadım. Siz ne yapmak istiyorsanız onu yapıyorsunuz sorun orada, bütün gün evde takılıp evde kalırsanız, ya da bütün gün işe gidip/üniversiteye gidip kalan vaktinizi de boş gereksiz yemek yemek, oyun oynamak, arkadaşlarla takılmaya harcarsanız bi bok olmaz sizden. Ben düz bir adamım lafı evirip çevirmem.
Eğer gerçekten özgüvenli biri olmak istiyorsan, dediklerimden, tecrübeli kişinin söylediklerinden ders çıkartırsın, aksi halde "evet öyleyim" diye düşünüp kendini daha da bunalıma sokarsın. Seçim senin, hayal dünyasında yaşayan sizlersiniz. Kadınların, gerçekten sevilmeyi hakeden kadınlar hiçbir şey istemiyor, sevgi, saygı, güven, erkeğinde de özgüven olsun istiyor o kadar. Ki özgüvene bile takılmayan ama 1.70 sevgilisi olan etrafımda kız olan arkadaşlarım da var. Ben özgüvene takıyorum çünkü, özgüvensiz adamın görülme ihtimali 1/100 iken (anlayacağın dilde, sizde sevilirsiniz yeter ki kendinizi göstermeyi bilin), özgüvenli adamın görülme ihtimali 1/1 dir yani kesin.
Özgüvenli adam her ortamda kendini belli eder. Duruşu bile belli eder.
Değişmek senin elinde hiç kimse anasının karnından özgüvenli doğmuyor, bunu elde etmek sizin elinizde.
Ki sana şunu söyleyeyim, belli bir seviyeye geldiğinde kızlar umrunda bile olmuyor (benim gibi), övünmek gibi olmasın ama artık onlar sana yazılıyor. Eskiden sürekli bir kız arkadaşım olsun vs. diye buralarda soru açan ben artık umrumda değil. Ha bu yeni ayrılmışlığın verdiği bir duygu değişimi değil onu da söyleyeyim. Özgüveni aldıktan sonra artık tek derdiniz kendi kişisel gelişiminiz oluyor.
Ders al dostum, laf dalaşına girme, benim yalan söylediğimi düşünüyorsan bile bu dediklerimden bir mantık çıkar. Ki bu dediklerimi hangi özgüvensiz erkek yazabilir orası da ayrı tabii
Soran+1 yılMadem öyle bir tane kız tavla veya sana yazan bir kızın mesajını ss al bana yolla
- +1 yıl
1-) Sosyal medya kullanmıyorum
2-) Karakterim kimsenin özelini yayınlamama izin vermez, a harfi bile olsa.
3-) Buradaki hesabım zaten kişilere kapalı, ve takipçi sayıma bakarsan kimse yok. Takip ettiğim tek kişi de bir arkadaşım (erkek). Yani kızlar umrumda değil, istesem buluyorum zaten asşlkdjsakda - +1 yıl
Senin oradan çıkarman gereken ders o değildi usta, sen hala yokuşa sürüyorsun farkındaysan. Ders al dostum, ders al, eyw de notlarını al değişime başla
Soran+1 yılTamam kanka sen hayal dünyasına iyi yerleşmişsin bir aralar ben de senin gibi hayal dünyasında yaşardım ama hayat gerçeklerle yüzleştirdi. Türkinceltv yi izlemeni öneririm.
- +1 yıl
Oke :d
Soran+1 yılhttps:// youtu. be/WhdssqqQyKQ boşlukları sil izle bu videoyu
- +1 yıl
PuahahdSFHadfakjhsfmhGHJDFCVSH
Senin kendi fikirlerin yok mu da video atıyorsun, videoyu izledim.
Usta sen anlamak istemiyorsun ben bir şey demek istemiyorum. Sen kendini hiçbir şekilde değiştirmeye odaklı değilsin. Soruyu niye açtın o zaman kardeşim, bu kadar eminsen cevaptan ne diye soru açtın? Ben söyleyeyim, sırf onaylanmak için.
Özgüven, özgüven, özgüven başka da bir açıklaması yok. La ilk sevgilim benden uzundu awk daha ötesi var mı kafan basıyor mu aslıfjlaskjdfşsada
Soran+1 yılO zaman niye ayrıldınız ben söyleyeyim kız boyuna dayanamadı seni terk etti
En İyi Cevaplar
+1 yılElbette olurlar, sence sadece 1.90 olan erkekler mi evli? Hiç mi rastlamıyorsunuz 1.70 boylarındaki erkeklerin evli olduğuna? Şahsen ben çok rastladım. Çoğu erkekte kadında ince bel sever ama tum evli kadınların beli ince değildir. Dolayısıyla sevince çok da kusur olarak gelmiyor insanın gözünde. Boy ya da bel gibi şeyleri yemeğin sosu gibi düşünelim. Olursa daha lezzetli olurlar. Ama asıl gerekli olan şey yemektir. Sossuz yemek olur ama yemeksiz sos olmaz 🎀
019 Yorumla
Soran+1 yılO evli olan erkekleri ben de görüyorum ama yaşları kaç 35 40 hatta daha üstü eskiden boy bu kadar önemli değildi ama şu an çok önemli 20 25 yaş arası kısa erkeklere bak bir de içlerinden sevgilisi olan çok az göreceksin.
- +1 yıl
Ona kaldıysa son zamanlarda da erkekler ayak numarasına, platin sarı saça falan dikkat ediyor. Son zamanlarda insanların sevgisi azaldığı için işlevinden çok görsele bakar oldular. Ama hala içine daha çok bakan insanlar var.
Soran+1 yılAyağı 40 numara kızın da platin sarı saçlı olmayan kızların da sevgilisi var ama ben çok görüyorum.
- +1 yıl
Kaç erkeğin boyu 1.90 sence? 10 erkekten 1 i falan. Ama 10 erkekten 4ünün rahat sevgilisi vardır.
Soran+1 yıl1.90 az olsa da 1.80 1.85 azımsanmyacak kadar var çoğunluk onların sevgilisi oluyor zaten 1.70 1.75 erkekler sap geziyor hep. Mesela sen 1.70 1.75 erkekle olur musun?
- +1 yıl
Son sevgilimin boyu 1.65 di ve bana dünya tatlısı geliyordu
- +1 yıl
Sanirim kafayi fena halde takmis ama umarim ön yargilarini kirar zamanla
Soran+1 yıl@Krank Boş konuşuyorsun kadınların %99 u kısa erkeklerden tiksiniyor
- +1 yıl
Sosyal medya da su aralar uzun boy muhabbeti cok konusuluyor olabilir ama yillardir pembe vajina muhabbeti de yapiliyor ona kaldiysa. Fakat kac erkek pembe degil diye ayrilir? Bunun gibi bir sey bu da
Soran+1 yılErkekler pembe değil diye reddetmez zaten ama kızlar kısa boyluysa direkt red ediyor
- +1 yıl
Rengi icin reddedenlerde var gayet 🙂 Ama herkes reddetmez. 1.75 kısa bile değil.
Soran+1 yılOlsa bile %1 bile değildir öyleleri ama 1.80 altını red eden kız oranı %90 en az
- +1 yıl
Takma kafana bu kadar ☺ %1 cok az ve boyle olmadigini sen de biliyorsu. Kizlarin en az 1/3 u bunun icin reddetmez. Karakterinle kalbini calmaya calis.
Soran+1 yılDışarıdaki çiftlere bakarak bu %1 oranını aldım.
Gizli Üye(36-45)+1 yılYok benim tanıdığım var 1.70 biri. Böyle tatlı böyle yakışıklı böyle sempatik böyle gözlerinin içi aşkla gülen bir adam olamaz. O kadar çekici , o kadar hoş sohbet ki. Adamı görünce midemde kelebekler uçuşuyor, sesini duyduğum mesajlaştığım gün günüm güzel geçiyor.
010 Yorumla- +1 yıl
Bende bunlara anlatmaya çalışıyorum tipiniz iyi olsa bakarlar diye ama illa uzun boylu değilim diye manitam yok diyorlar işte
Cevap sahibi+1 yıl@Hanyakonya işte her şey boy değil
Cevap sahibi+1 yılKonyalı bu arada o da
- +1 yıl
Ben konyalı değilim öylesine yazdım
Cevap sahibi+1 yıl@Hanyakonya ay pardon
- +1 yıl
Yani yakışıklı olmak daha ön planda boydan
Cevap sahibi+1 yıl@Hanyakonya yani bence huy, oturmasını kalkmasını bilen , kadınlara tavlamaya, orasına burasına bakmayan , ama samimi kültürlü hoş sohbet olan insan bir süre sonra insana biraz da yüzü düzgünse çok yakışıklı gelmeye başlıyor
Cevap sahibi+1 yılTavlamaya yazmış, yavşamaayan yazdım ben
- +1 yıl
Orasıni burasını açan kız çok olduğu için bakmamak mümkün değil maalesef
Cevap sahibi+1 yıl@Hanyakonya gayette mümkün. Mümkün değil diyorsanız siz benim tarif ettiğim tayfadan değilsiniz
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Uzun biri değilim ama uzun ve yapılı bir erkek daha farklı geliyor göze. Nasıl ki erkeklerin çoğu, kadınlarda vücut hatlarını dolgun, büyük seviyorsa bu da aynı şey. Sadece karşımdaki kişiyi dış görünüş olarak beğenip, seversem 1.70-1.75 benim için kısa değil.
01 Yorumla
Soran+1 yılYalnız şöyle de bir şey var vücut hatlarını dolgun olmayan kadınlar yalnız değil sevgilileri oluyor ama 1.70 1.75 erkeklerin olmuyor erkeklerin beğendiği bir özellik olsa bile onu şart koşmuyor o özelliği taşımayan biriyle de olabiliyor fakat kadınlar uzun boyu şart koşuyor ve uzun olmayan erkekle asla sevgili olmuyorlar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılBenim kendi boyum zaten 1.75😂 ama yinede boy olayına çok takıldığım söylenemez yani benim için uygundur yeterki insan olsun sevgi hak edecek bir adam olsun yeterli
21 Yorumla- +1 yıl
Kaldı mı senin gibiler yaa 🤗☺️🔥👏🏼
- Aşk İlişkileri konusunda 261,7b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır olmazlar boya göre aşık oluyorlar çünkü
13 Yorumla
Soran+1 yılErkeklerden tek doğru yorum yapan sensin bro geri kalanlar hayal dünyasında
- +1 yıl
Eyv bro benim de boyum 173 ama sevenim olmadı
Soran+1 yılBen de 1.75 im benim de sevenim olmadı biz kısaları hiçbir kadın sevmez dostum bu blackpill gerçekleri
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu şekilde düşünmek yanlış. evet çoğunlukla boya bakıyoruz bu doğru ama boy yoksa , zeka kültür , maddiyat vs giriyor devreye , kendini geliştirmene bağlı. Mesela bir arkadaşım var tahminen boyu 165 ten fazla değil , ama şu an kendinden uzun bir kadınla evlenmek üzereler , neden? çünkü zeki biriydi , kariyerli , kültürlü, kibar , zengin vs , kadınlar ya tipe bakar , ya da geri kalan niteliklere, ha boylu uzun biri ama karaktersizdir ( benim eski flörtüm ) o zamanda kimse o tarz biri ile beraber olmaz.
07 Yorumla
Soran+1 yılEvleneceği kadın uzun boylu bulamadı muhtemelen yoksa evlenmezdi. Senin de karakterli ama 1.80 den kısa erkekle olacağını düşünmüyorum uzun boylu karaktersiz erkeklerle de gayet oluyorsunuz edebiyat yapmana gerek yok. Kısalarla da sanki hemcinsinizmiş gibi tek arkadaş oluyorsunuz
Soran+1 yıl1.65 erkeği o kadın sevmeyecek sırf parası için evleniyor bu da sayılmaz adamı arzulamayacak parasını arzulayacak 2 3 sene sonra da boşanırlar zaten
Cevap sahibi+1 yılya kadında zengin
Bide neden bu kada umutsuzsun? bak benim bir tanıdığım , kız 165 boylarında falan evlendiği erkekte 170 Max yani daha uzunu değil , zenginde değil ama evlendi mutlu cocuklu? yani diyorum ki evet boy önemli ama eğer yoksada başka nitelikler ile zenginleştir kendini , bide bu kadar önemsiyorsun madem boyun kaç ki?
Soran+1 yılZengin bir kadın kısa erkekle olmaz burası bir tık yalan geldi hadi öyle diyelim yine de para için bir erkekle olmayacağı anlamına gelmez adamın parasını yer kendi biriktirir paraya çok düşkün biridir daha fazla para için evlenebilir. Artı evliliği de lütuf gibi sunma parası varsa 1.50 adam bile yapar ama kendi arzulanmaz tek parası arzulanır önemli olan gençlikte sevgili olmak o erkeği arzulamaktır
Cevap sahibi+1 yılya cidden eğer ferihacılık oynamıyorsa zengindi özle üniveriste okudu zaten ordan tanıştı.
sen neden bu kadar içerlendin ki çok mu kısasın
Soran+1 yılİçerlenme değil ben gerçekleri söylüyorum keşke hemen çok mu kısasın diye alaya başlamasaydın soruyu zaten genel olarak sordum kendim için değil.
Cevap sahibi+1 yılya alaya başlamak ne :D neden bu kadar alıngansın? bu kadar inatla sorduğunda için merak ettim belki 170 falansındır bende abarttığını kadar kısa değil dicektim fesatlık yapma
Ya olum canım mısın senden daha kısa erkeklerin de sevgilileri olduğunu gördüm bu işler tipe boya paraya bakmıyor her zaman bunu ne zaman anlayacaksınız, başka özelliklerine odaklan değiştirebilecegin zekânı geliştir kültür falan edin kadınları tavlamanın yollarını başka şekilde ara git redpill'i falan öğren boyun olunca da bi bok olmuycak
01 Yorumla
Soran+1 yılBenden kısa olup sevgilisi olan yok o gördüklerin sevgili değil friendzone. Redpill kısa erkeklerde işe yaramıyor kısa erkeklerin alması gereken hap Blackpill'dir.
Putin kısa boylu ama rusyanın en güzel kadınıyla sevgili ali babacan kısa boylu ama türkiyenin en güzel başörtülü kadınıyla evli mesele boy değil mesele erkeğin güzel, tüysüz, ve yakışıklı olması tabi bunun yanında para, güç, zeka, vicdan da gerekiyor
03 Yorumla- +1 yıl
Onlar zengin ama putin ve ali babacan dediğin adamlar normal insan mı?
Gizli Üye(30-35)+1 yılKişiye göre değişir. Kimi kadınlar boy konusunu takarken ( ki burada kadınlara kızılmasınıda doğru bulmuyorum 155 de olsa ister yani kardeşim size mi sorcak , erkeğin kalıplısı kadının narin olanı makbuldur ) kimileri ise hiç takmaz.
Benim yakın bir arkadaşım 175 falandı kız yani ve sevgilisi 160 küsürdü. Gayet mutlulardı.
Mesela ben önemserim. 165 im , 190 istemem asla ama 180 olsun isterim.
Takma sende05 Yorumla
Soran+1 yılBu takılmayacak bir şey değil bu yüzden yalnız kalan bir sürü erkek var ve yalnızlık çok kötü kadınların tamamına yakını da en az 1.80 diyor istisnalar kaideyi bozmaz.
Cevap sahibi+1 yılya şöyle gerçekten boy konusunu takmayan arkadaşlarım var sevgilileri asla uzun
Cevap sahibi+1 yıluzun değil
Soran+1 yılİstisnalar kaideyi bozmaz yine de
Soran+1 yılVe boyu yüzünden yalnız kalan bir erkeğin kadınlara öfkelenmesi gayet doğal yalnızlık erkek için çok kötü bir şey.
+1 yılBen olmam... Sıska erkek sevmiyorum , erkek olarak göremiyorum zayıf ve kısa erkekleri.. Bu insan olarak aşağı görme anlamında değil arkadaş dost olurum ama karşı cins olarak göremem..
12 Yorumla
Soran+1 yılDürüst olduğun için teşekkürler.
Soran+1 yılSana tavsiyem kısa ve zayıf erkeklerle arkadaş da olma onlarda yara açar bu.
+1 yılBeğendikten sonra sadece boya takılmaz. Boyunun uzun olması erkek için avantaj ama tek kıstas değil. Boya gelinceye kadar ohoooo kadın akıllıysa farklı detayları da gözden geçirir
21 Yorumla- +1 yıl
Yakışıklı olması daha önemli değil mi?
+1 yılSevgilimden uzundum. Kriterlerimin tamamen dışında biriydi ama aşık oldum. İnsan sevdiği kişinin dış görünüşüne aşık olmaz bence takılmaz bile. 2 yıl oldu. Açıkçası şu an sevmediğim için Habeş maymunu diyebiliyorum wkdkdkf. Kendini Bi halt sandı bende bıraktım gitti. Ama kısa erkekler hep şerefsiz olur hep buna şahit oldum nedense
02 Yorumla
Soran+1 yılKısa erkekler ne yaparsa yapsın şerefsiz olur zaten size göre. Uzun boylu erkek uyuşturucu bağımlısı olsa bile tolere ediyorsunuz kısa erkeği en ufak hatasında şerefsiz m4l diyip eliyorsunuz.
- +1 yıl
Hiçbir kız kendisini üzen erkeği kabul etmez değer gördüğü yerde olmak ister hani en azından ben öyle istiyorum. Dediğim gibi insanın birini sevmesi yeterli. Sevince kimse dış görünüşe bakmaz. Bi de biraz ozguvenli ol. Pısırık olursan kimse sevmez bu kadar basit. Kısa olup ta peşinde bir sürü kız koşturan erkeklerde var. İş sende bitiyor ozguvenli ol kendine güven
Geçen böyle bir soru daha görmüştüm, aynı kişi misin? Doğruyu söyle. Aynı kişi isen acilen kendine özgüvenli hissedebileceğin bir aktivite vs. oluştur.
04 Yorumla
Soran+1 yılOluştursam ne olacak ne değişecek ayrıca bu soruyu sormam seni niye rahatsız etti bu kadar?
Soran+1 yılMantıksız değil hangi kız kısa boylu erkekle sevgili oluyor olan da milyonda bir
- +1 yıl
bütün boyla ilgili sorular onun
Var tabikide öyle takıntıları olan boşandığim adam 1,85 di karakteri 0 dı ama nişanlım 1,76 karakteri 100/100 adamlığı yeter bana gerisi hiç önemli değil bana göre
00 YorumlaÖyle bir kafe olur mu evladım.
Herkesin nasibi var
Geçti artık o moda. Erkekte paraya, kariyere, boya v. s. gelen katılardan zaten hayır gelmez
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılNe alaka
Ne saçma soru boya takıntılı olmayan kızlarda var genelleme yapmayın ayrıca 170-175 arası erkekler kısa değil orta boylu bana göre01 Yorumla
Soran+1 yılSenin o boylarda sevgilin oldu mu peki veya çevrende olan gördün mü?
Olabilir neden olmasın ki
Görünüşünüz için yaklaşan biriyle olmayın zaten, daha güzelini bulunca ona gider
Ruhunuzu sevin birbirinizin01 Yorumla
Soran+1 yıl1.70 biriyle olur musun mesela
Dostum tam tersine senin boyun da olan birinin sansi çok yüksektir...
Kizlar fazla uzun boylu erkek sevmezler , ben 1.90 nım hic bir etkisini hic görmedim bugüne kadar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoya aşırı takıntılı biriyim 166 boyundayım topuklu giyince 170 den uzun oluyorum yanımdaki adamda biraz uzun ve yapılı olmalı. Ben zaten vücud olarak balık etli biriyim yanımda çocuk gibi kalmasını istemem benim için çok önemli
072 Yorumla
Soran+1 yılHer kadının düşüncesi budur zaten dürüst olduğun için teşekkürler
- +1 yıl
Zayıfla sende o zaman birde balık etliyim diyor
- +1 yıl
Ayla mı senin ismin?
Cevap sahibi+1 yılNiye zayıfliyim? orada halimden memnun değilim dememişim doğru oku. Ben birisi için yanıma yakışsın diye niye zayıfliyim?
Cevap sahibi+1 yılSende çelimsiz biri misin anlamadım üstüne alındın bu kadar 🤣
- +1 yıl
Şişmamsın
Cevap sahibi+1 yılSananeeeeeee halimden memnunum seni ne ilgilendiriyor senin görüşünü sormadımm hoşt
- +1 yıl
Ağla. Ayla mı ismin
Cevap sahibi+1 yılSanane
- +1 yıl
Anladım ayla olduğunu balık etliyim diyordu o kız da ve uzun erkek istiyordu
- +1 yıl
Uzun erkek fziigi iyi güzel kız ister ama aylacım sana bakarlar mı ki? Sjsksk
Cevap sahibi+1 yılLa ayla değilim ki üstüme alınmadım 😀🤣
- +1 yıl
Ama senin dediğin şeylerin aynısını diyordu o da.
Cevap sahibi+1 yılEe insanlar aynı görüşte olamaz mı ya
Cevap sahibi+1 yılKadınların çoğunluğı zaten böyle düşünüyor ama kısa erkek bulunca ses etmiyor 🤣 sen niye gocundun bu kadar yaaa
Soran+1 yılÇoğunluğı değil tamamı orayı düzeltelim
- +1 yıl
Kadınlar laf konusuyor anca dışarda görüyoruz tipsiz erkeklerle takılıyorlar o yüzden kafaya takmıyorum kriterlerini kadınların
Soran+1 yıl@Hanyakonya Takmadığın için mi kıza salça oluyorsun sabahtan beri :D
- +1 yıl
Efendi olsun diyorlar serserilerle sevgili oluyorlar yakışıklı olsun diyorlar aldatmaz diye çirkinle sevgili oluyorlar o yüzden kadınları ciddiye almıyorum beyin yok sizde
Cevap sahibi+1 yılJdjfkdkcklelc valla ya demediğini bırakmadı bana ve kadınlara demekki takıyorsun dediklerim sende yara açmış ki üstüme geldin gerçekleri duymak sana iyi gelmedi🤣🤣
Soran+1 yıl@Hanyakonya Kaç tane uzun boylu diyene salça oldun bu mu ciddiye almamış halin :D
- +1 yıl
Ben ona gerçeklerden bahsettim uzun erkek yanında kilolu şişko kızı ne yapsın?
Cevap sahibi+1 yılKanka bence senin direkt psikolojin bozuk sen biraz tedavi gör sinirlerini ve düşüncelerini düzelt özgüven sahibi ol bunlar hep özgüven eksikliğinden aç kitap falan oku kadınların Beyinsizliğiyle uğraşma seni aşar🤣 sen ilk kendi beynini düzelt düşünce yapını sonra bunlara sıra gelir şimdi dikkate alınmıyorsun
Cevap sahibi+1 yılŞimdi de beni ezmeye başladı 🤣 bak yine diyorum bunlar hep özgüven eksikliği önceden kendini yetersiz hissetmenden gelen şeyler sana tavsiye tedavi olman yönünde 🤣
Cevap sahibi+1 yılSana kendimi açıklama zahmetinde bile bulunmuyorum çünkü kendimi seviyorum ve böyle olmak istiyorum ve seni katiyyen ilgilendirmez buna laf edecek son insansın yaran var yerinde kudurmaya devam et 🤣🤣 muhattabım değilsin ama unutma da tedavi ol millete salça olmaktan bunları es geçmişsinnnnn
- +1 yıl
Şişko olmanın kendini kandırma versiyonu balık etliyim demek. Sende biliyorsun erkeklerin şişko kız istemediğini. Kuduran sen oldun yani
- +1 yıl
Valla bende beyin var ki kadınları çözmüşüm ama sen şişko çirkin halinle yakiskli uzun adam arıyorsun ama sana bakmazlar
Cevap sahibi+1 yılKudurrrrr ben kendimi açıklamaya çalışmadım başından beri sen açıklamaua çalışıyorsun hadi diyelim şişmanım bundan sananeeeee sana kendimi mi beğendirmeye çalışıyorum hoşttt 🤣 tedavi olmaya koşşşş ruh hastası
Cevap sahibi+1 yılHoşttt hoşttt konuşma ıt soyu dnncndkc
Cevap sahibi+1 yılKöpeğe git dersin seni anlamaz yapışır gitmez ya sendeki de o misal laflarımq diyecek bir şeyin yok bel altı vurmaya çalışıyorsun ama sende çok iyi biliyorsun ki seni ilgilendirmiyor 🤣 o yüzden kendi kendine hoşt de
- +1 yıl
Kudur şişko dangaloz fiziği iyi güzel kız varken sana bakacaklardi aynen
- +1 yıl
Erkekler çirkin ve şişman kız istemiyor kusura bakma
Cevap sahibi+1 yılHoşttttttttt
Soran+1 yıl@Hanyakonya Kanka kadınların dediklerini baya takmıyormuşsun ya :D
Cevap sahibi+1 yılFiziği güzel olan kız sana bakacak mı acaba sen anca o kızlara uzaktan bakarsın sjxjsmckwlx
Cevap sahibi+1 yılKanka ruh hastası ruhhh baksana sen kadınlara taka taka çözmüş 🤣 ruh hastası takıntılı manyağın önde gideni. Eminim bir kız buna tatlısın ya dese bile götü ağzına çıkar 10 gün sevinir durur 🤣 özgüvensiz
- +1 yıl
- +1 yıl
Çirkin erkeğin en azından şansı var güzel kız karşısında ama çirkin kızın yakışıklı erkek karşısında hiç şansı yok sana sabahtan beri bunu anlatmaya çalıştım şiskocum
Cevap sahibi+1 yılArtık cevap vermiyorum kendi kendine oturduğun yerden seni iyi kudurttum ruh hastası olduğun belli ben seni ilgilendirmiyorum kişisel problemin varsa özelden yazayım sana he diyorsan ki yok kanka benim kendi kendime sorunlarım var bulaşmaya yer arıyorum o senin sorunun 🤣 istediğin kadar kudurmaya devam et cevap yok sana soylu kişi
Soran+1 yıl@Hanyakonya Kanka sana ne kızın tercihinden hem sana ilgi veren kızlar varmış git onlara yazsana :D
Cevap sahibi+1 yılEminim boyu 170 bile yok üstüne alınmış cevap vermiş bir mahlukat bundan öteye gidemezsin zaten🤣 bunca insanın arasında beni bulup bana yorum yaptıysan orada bir sorun vardır soran kişi bile dediğime hak vermiş 🤣 hoşt
- +1 yıl
Kuduran kim olmuş baştan oku mk sen kudurdun
Cevap sahibi+1 yılHoşttttt
Cevap sahibi+1 yılKendi hayal dünyanda kendini kandırmaya devam et boş kafa ahahahahahahah sg
- +1 yıl
Şu ana kadar tanıştığım kızların çoğu kendi geldi laf attı öyle kaynaştık brocum senin 10 fırın ekmek yemen lazım böyle şeylere ulaşman için
Cevap sahibi+1 yılSenin yazdıklarını baştan niye okiyim? Senin gibi takıntılı değilim ki kahkaha atarak psikolojik sorunlarının hepsini anladım zaten en büyük sorun Özgüvensizlik insanların dış görünüşe bakma da kendi içine bak🤣 gram özgüven yok ahkam kesiyor ukala 🤣
- +1 yıl
174 boyumla çoğu erkeğin görmediği hatta belki göremeyeceği kadar ilgi gördüm
Cevap sahibi+1 yılLa banane
- +1 yıl
Çünkü tip boydan daha önemli
Cevap sahibi+1 yılYav banane kanka hala kendini kanıtlamaya çalışıyorsun yahu ne kadar komik duruma düştün bırak kudurmayı böyle erkeğin karşısında hiçbir kadının koşacağını sanmıyorum yine de sen bilirsin hayal dünyanda yaşamaya devam et 🤣 seni aşan konulara da burnunu sokma🤣 daha da cevap vermicem kudur dur yerinde aptal
- +1 yıl
Kendini filozof psikolog zannetmen puhahaaaa
Cevap sahibi+1 yılGerçekler acıdır
- +1 yıl
Şişko halinle tipi iyi uzun adam istemekle özgüvenli olmuyor ki zaten tek taraflı bir istek seninkisi
- +1 yıl
Evet mesela senin istediğin erkeklerin sana bakmayacak olması senin için büyük bir acı
Cevap sahibi+1 yılYazmaya devam et kuduruyorsunnnnnnnnnnnnnn
Cevap sahibi+1 yılZoruna gidiyorrrrr sinirlendin banaaa kaldıramıyorsunnnn sürekliii yazasın geliyor manipüle oldunn karşındakini küçük düşürmek istiyorsun çünkü sen kendine güvenmeyen birisinnnnnn ohhhh içim ferahladı sjcjkskclwl
- +1 yıl
Valla şişko diyince kudurmaya sen başladın az önce baştan okudum görüşleri ilk küfür hakaret eden saldıran sen olmuşsun ağla mk
Cevap sahibi+1 yılAğlıyorummmm🥲🥲🥲🥲🥲🥲
Cevap sahibi+1 yılBeni o kadar umursayıp okudun mu bide allahın boşu wjjdjekmflelxlw keyiflendim
Cevap sahibi+1 yılÖzgüvensiz * ajjdmelcpw
- +1 yıl
Balık etliyim demeseydin bende karışmazdım şişmanım diyemiyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılKanka sosyal medya hesaplarımı vereyim mi sana seninle mahkemelik olalım evimizin adresini falan açık edelim var mısın?
Cevap sahibi+1 yılSende o kadar popo olduğunu sanmıyorum ruh hastası olduğunun belgesini çıkar ama bir psikoloji mezunu olarak söylüyorum özele gel sana doktor adı söyleyeyim ona git 🤣
- +1 yıl
İlk küfür eden suçlu oluyor sen ilk küfür ettin zararlı çıkan sen olursun haberin olsun
Cevap sahibi+1 yılBen şişmanım balık etliyim öyleyim böyleyim seni ilgilendirmez dedikçe hala yazmaya devam ediyorsun senin kendinle sorunların var sorun ben değilim ki. 174 boyuna kısa diyen insanlarla senin sıkıntın🤣 yediremiyorsun yani ondan katiyyen üstüne alınmadım
Cevap sahibi+1 yılTamam gel özele kanka
Cevap sahibi+1 yılİstek attım yaz bana hele
- +1 yıl
Anca engelle lol
- +1 yıl
Benim her dediğim sana battı demek ki kilona kafayı çok takmışsın ama amacım dalga geçmek değildi sadece sana bakan olmaz demek istedim
Cevap sahibi+1 yılGöremiyorum kdkdkdk engellendin yaz yaz dur
- +1 yıl
Engeli açsana
- 1 yıl
Siz zamanında ne yasamışsınız kafalara bak
+1 yıl1,73-1,75,1,70,1,72 sevgililerim oldu aynı zamanda 1,80/1,90 arası olanlarda oldu yani kısaca her boya uygun portatif gibiyim 😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılValla ben kendim 1.58'im 1.90' ınıda ben istemem shdhfjfjfjvjgkhj
03 Yorumla
Soran+1 yılEn az kaç olmalı peki
- +1 yıl
Beni cüce göstermeyecek bir boy olmalı 🤣🤣🤣🤣
Soran+1 yıl1.70 veya 1.75 olur mu mesela
- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılBen 1.68 olduğum için 1.70 bir adamla sevgili olmam şahsen
02 Yorumla
Soran+1 yıl1.48 olsayın da çıkmazdın
- +1 yıl
O zaman çıkardım
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Alakası yok bu kadından kadına değişir kimi kadın boya takar kimisi kalbine huyuna bakar boy önemli değil yeter ki beni sevsin iyi biri çıksın der
00 Yorumla
+1 yıl1.90 Boyundayım hiç artısını görmedim dostum takılma boya sen önemli olan duygular fiziksel özellikler çokta önemli değil.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 901 cevap paylaştı.
+1 yılBlackpill kafasından çık 1.70 boyu olup çok kız götüren kankam var çocuk için ağlıyorlar resmen
02 Yorumla
Soran+1 yılDediğini doğru varsayıyorum 10 üzerinde 9 veya 10 tipi vardır onun. Ortalama tipte olsa friendzone yerdi
- +1 yıl
Tipi o kadar iyi değil misal bende yakışıklı değilim ama çok sevgilim oldu
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaa bu gizli adamın boy sorularından gına geldi artık yemin ediyorum kardeş neyin peşindesin rahatsız mısın bir doktora görün sen çok ciddiyim
20 Yorumla
+1 yılsevgilim kısa asıl uzun boy kötü baston gibi oluyor yaşlanınca
00 YorumlaTr deki kızlara yüzük versen mordora götururler birde boy takıntıları var boşversene
00 Yorumla
+1 yılAçıkçası 150 164 arası kızların 180 erkek istemesi aşırı komik oluyor 😅
01 Yorumla- +1 yıl
Ben kısa boylu değilim ama böyle takıntılarım yok sohbetini karakterini sevsem gözüme her türlü yakışıklı gelir
- Aşk İlişkileri konusunda 463 cevap paylaştı.
+1 yılBoyum 1.77 eski sevgilim 1.71'di söyleyeceklerim bu kadar.
00 Yorumla
+1 yılher şey birbiriyle orantılı olmalı aşırıya kaçmamak kaydıyla
00 YorumlaBen olurum ama 160 olduğum için değil. Boyu onemsemedigim için. Ama 175ler bakar mı bilmem
03 Yorumla- +1 yıl
Merhaba fotoğraf atsam nasıl olduğumu söyler misin yüz olarak yardımcı olabilir misin bana Xper seviyem yetmiyor mesaj atarsan sevinirim 😊
- +1 yıl
Kötü niyetli biri değilim endişen olmasın
tipi ve karakteri iyiyse çıkarım tek mesele boy değil
00 Yorumla
+1 yılPara varsa çoğunu yatırıp mikersin bile ne boyu mk
00 Yorumla
+1 yıl1.75 kısa degıl... karızmatık bırı olman ıcın boy dısında baska seyler var... arastır bıraz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoyum 164 Instagram dan bı çocukla tanıştım boyum 178 dedi Okey dedim. Buluşmaya geldi 160 çıktı benden kısaydı lavaboya gidicem diyip dönmedim..
015 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAllah belami versin gerçek
Soran+1 yılEn az kaç olmalı senin için
Cevap sahibi+1 yılÇocuk değil ben dönmedim
Cevap sahibi+1 yıl180 güzel benim için
Soran+1 yılAltı olmaz mı?
Cevap sahibi+1 yılOlmasa iyi olur
Soran+1 yıl1.77 1.78 kurtarır mı
Cevap sahibi+1 yılKurtarmaz çünkü o boydakiler kolay kaldiramiyo
Cevap sahibi+1 yılAnkara 'da okuyorum şu an
Kanka bu kavga de bile denmez 😅 1.89 boyum var 4 santim fazla isteyene hibe edebilirim
00 YorumlaBen 1.75 in benden hoşlanan çok kız oldu hatta eski sevgilim 1.78 idi.. bence boyla alakası yok
00 Yorumla
+1 yılTam tersine ne kadar kısa erkek gördüysem hepsi zampara 😅😅
00 Yorumla174.6 olarak bildiriyorum gayet de şansı var
00 YorumlaBoy takıntısı olan kızlar kezban oluyor zaten. Diğerleri pek fazla önem vermez
00 YorumlaKarakter meselesi bence bu işler bir zamandan sonra
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 803 cevap paylaştı. Diziler var olduğu sürece yok.
12 Yorumla
Soran+1 yılVe sosyal medya
+1 yılolur ama o eksikligi kapatacak ozelliklerin olmasi lazim. firlama olmalisin yakisikli olmalisin zengin olmalisin statulu bilmemney. hem ortalama karaktere/maddiyata/tipe sahip olup hem kisa oluesan tabi bakmazlar
00 YorumlaAz önce de boy konusunda yorum yapmıştım ben 170im ve 180 istemek benim hakkım ama tabikide en başta karakter önemli boy ve ya yakışıklılık degil ama 150 kızların 170-175lerle olması kazım bence
01 Yorumla
Soran+1 yıl1.50 olsaydın da 1.80 isterdin tüm kızlarda var bu boyu kaç olursa olsun 1.70 1.75 erkeği istemiyorlar
Gizli Üye(25-29)+1 yılOryantal didem kim lan onun lafını mı ciddiye alıyorsan yuhh
02 Yorumla
Soran+1 yılKadın dürüst en azından her kadının düşüncesini açıklamış
Cevap sahibi+1 yılÇok varoş bence
+1 yılBoy önemli değil benim için. onemli olan karakteri olması ve beni gerçekten sevmesi. Ben 171 boyundayım benden 2-3 cm uzun olsa yeter 180 190'a gerek yok
10 Yorumla
+1 yılGayet saçma bir düşünce dostum. Elbette ki seninle birlikte olmak isteyecek bir hatun olacaktır.
04 Yorumla
Soran+1 yılSoruyu kendim için sormadım ve kadınların uzun boylu erkek tercihi diye bir gerçek var
- +1 yıl
Anlıyorum. kadınlardaki korunma iç güdüsünden gelen bir düşünce uzun boylu erkek istemeleri fakat bu kısa boylu erkeklerinde birlikte olacağı kadınlar var
Soran+1 yılArtık yok uzun boylu bulan uzun boyluyla olacak bulamayan da kedi köpekle yaşar gene kısa erkekle olmaz
- +1 yıl
İyi o zaman öyle yapsınlar
+1 yılAğa yeter artık sal şu siteyi ben yakışıklıyim ve 174 'üm kızlar ilgi gösteriyor tipin yok demek ki boya takmışsın kafayı
012 Yorumla
Soran+1 yılKendini kandırma uzun boylu isteyen kızlara salça olup durdun 1.74 boyla sevgili yapsan gidip de onlara salça olmazdın.
- +1 yıl
Hanı nerede salça olmuşum?
Soran+1 yıl1.66 kıza sabahtan beri salça oluyorsun
- +1 yıl
Anca buradan soru sorarak ağla ne diyim
Soran+1 yılSen de benle aynı durumdasın ama kabullenemiyorsun bir kadın daha geldi kısa erkek istemem diyor ona da salça ol biraz :D
- +1 yıl
Bende tip var kızlardan ilgi gördüm boy değil tip önemli
Soran+1 yılİlgi görseydin o kıza salça olmazdın banane bana bakan bakıyor zaten diyip geçerdin.
- +1 yıl
tamam bir anket sorusu sor 175 yakışıklı erkek mi yoksa 185 tipsiz erkek mi diye. Çoğu kız 175 ama yakışıklı erkeği tercih eder
- +1 yıl
İnsanlar dışını beğendiğini ister tip yoksa baştan kaybettin boy önemli değil
Soran+1 yılYapmıştım %60 ı ikisine de bakmam demişti 1.75 yakışıklı 1.85 ten bir tık fazla oy almıştı ama ortalma tip 1.85 daha çok tercih edilir 1.75 yakışıklıdan.
- +1 yıl
175 altı sıkıntı ama 175 179 arası erkekler tercih ediliyor takma kafana fazla. 175 altının tercih edilmesi için biraz tip lazım ama
- +1 yıl
Çok yakışıklı ama 163 164 boyu olan arkadaşım var manitası var
1.75 iyi ya o kadar da abartmamak lazım.😬
00 Yorumla
+1 yılbunu görmek üzdü hayır şans vardır eğer kızın boyu 170den uzun değilse=)
04 Yorumla
Soran+1 yıl1.50 kız da bakmıyor ayrıca çok üzüldüysen kısa boylu bir erkekle sevgili ol boş konuşma
- +1 yıl
168 sevgilim vardı 2 ay önce😐çok negatifsin
Soran+1 yılUzun boylusunu görüp bırakmışsındır kesin
- +1 yıl
hayır o benden ayrıldı, uzun boylu görüp ayrılacak olsam zaten onuna hiç olmazdım
155 kadınlar gidip 190 erkeği alıp baba kız gibi sokakta dolaştığı için size kiz kalmıyor ya
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
+1 yılSevgilim benden kısa daha doğrusu ven fazla uzunum. Bu benim için kesinlikle sorun değil. Sonuçta onun fiziksel özelliklerini dwğil kalbini seviyorum
00 Yorumla
+1 yılSorun ağzının laf yapmaması ben 176 yım tonla sevgilim oldu ruh hstası. kısa felanda değilim
00 Yorumla
+1 yılBenim sevgilim 175 çokta yakışıklı çok seviyorum onu kurt bakışlı sevgilim benim.
00 Yorumla
+1 yılYani tipine bağlı eğer sempatik tatlı geliyorsa bir erkek bana 1.75 boyunda da olabilir
00 Yorumla
+1 yılKadının boy ve kilosuna göre değişir bu istek bence.
01 Yorumla- +1 yıl
Merhaba bir kaç tane fotoğraf atsam nasıl olduğumu söyler misin yüz olarak 😊
Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Cooook zor
13 Yorumla
Soran+1 yılDürüst olduğun için teşekkürler.
Soran+1 yılAvutmana gerek yok sizin gönül sadece uzun boyluya konar dürüst olana bir şey demiyorum ama avutanlara sinir oluyorum.
+1 yıldürüst olucam kadınlar kısa sevmez dostum
14 Yorumla
Soran+1 yılDürüst olduğun için teşekkürler hep uzun boylularla sevgili olup boy önemli değil diyenlerdense senin gibi dürüst olanları tercih ederim
- +1 yıl
ben de boya bakmıyorum ama geneli uzun boy sever
Soran+1 yılben de boya bakmıyorum
Seni dürüstlüğe devam etmeye davet ediyorum :D- +1 yıl
ben 193 flörtümü bırakıp 167 çocuğa aşık oldum dostum ahahahaha
e ben de kendimden kısa birini istemem
01 Yorumla
Soran+1 yılSen 1.50 olsaydın da 1.70 1.75 erkeği istemezdin kızdan kısa veya uzun olmak değil olay, olay erkeğe göre uzun olmak.
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yıl183 sart jfifif 155 olan ben jfkdjd
04 Yorumla
Soran+1 yılEn azından dürüstsün boş avuntu verenlerdense senin gibi dürüstleri tercih ederim
- +1 yıl
Tabi öyle kadindan biraz uzun olsa iyi olir
Soran+1 yılKadından uzun olmak da yetmiyor illa 1.80 üstü olmak lazım 1.75 erkek kızdan uzun olsa da red yiyor
- +1 yıl
seksi ve 175 olsanda olur ama 183 genelde seksi olduklari icim tericihimiz
+1 yılKendim de o boydayim zaten ve olmaz yani
03 Yorumla
Soran+1 yıl1.50 olsan da olmazdın zaten değişen bir şey yok
- +1 yıl
1.50 olsam olurdum
Soran+1 yılOlmazdın kızlardaki uzun boy isteği genetiklerine işlemiş bir şey 1.50 kız da 1.80 altını istemez 1.70 kız da.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılHerkesin bir şansı vardır
04 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef artık yok dostum kadınlar artık sadece 1 metre 80 cm üstü ve yakışıklı erkekleri tercih ediyorlar
- +1 yıl
Ne alaka 170 ler nasıl buluyor
Soran+1 yılEskiden 1.70 ler bulurdu niye bulurdu onların zamanında sosyal medya yoktu görücü usulü evlilik vardı o şekilde buldurlar. Ama şu an sosyal medya var görücü usulü evlilikler neredeyse bitti 2000 sonrası doğan 1 metre 70 cm erkeklerin hiç şansı yok her kadına binlerce erkek yazıyor
- +1 yıl
Halen buluyorlar merak etme
- Devamını Gör (57)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler