• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Hiçbir kadın kısa boylu erkekle sevgili olmaz mı?

Gizli Üye
Gizli Üye
(18-24)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
33
Yapay Zekaya Sor

1.70 1.75 erkeklerin kızlardan yana hiç mi şansı yok?

Hiçbir kadın kısa boylu erkekle sevgili olmaz mı?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
6 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • ProfDiceksiniz
    ProfDiceksiniz Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Kadınların sevgili olmayacağı erkek tipi özgüvensiz erkektir. Boyu kısa olan erkeklede olurlar, siz sevmesini bildikten sonra kadınların çoğu isteği yerine geliyor zaten.

Klasik bir laftır, seven insan boya bakmaz derler. Buna ben inanmazken hatta ve hatta burada senin gibi lise zamanımda (şu an üniversiteyim bakma 30 yaşına kanka :d) sorular açarken artık inanıyorum. Kadınları anlamaya çalışın çok şey istemiyorlar gerçekten, sevin, saygı duyun, kısıtlamayın, güvenin, başka bir şeye gerek yok.

0
    31 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Neye göre bunlari diyorsun peki sen 1.70 1.75 arası mısın ve sevgilin oldu mu?

Yorumla
    • ProfDiceksiniz
      ProfDiceksiniz
      +1 yıl

Her ikisi içinde evet.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İlk kaç yaşında oldu ve kızla nasıl tanıştınız?

Yorumla
    • ProfDiceksiniz
      ProfDiceksiniz
      +1 yıl

Kanki öyle olmaz seni hayatıma alayım istersen şalksjdlkasjd
      İlkim ile 2 ay önce ayrıldım. Benim değişimim 18 yaşında başladı, şu an 19 yaşındayım. Arkadaşlarımın (eski diyelim) şuanki sevgilileri bile bana yürüyordu zamanında, tabii umrumda değildi kız falan, o kişiye kadar onunla da ayrıldık :d, bakımına ve özgüvenine önem verirsen, kadınları cinsel obje olarak görmeyip, onları bir birey olarak görürsen, onları anlamaya özen gösterirsen, kadınlardan yana sorunun olmaz. Duygusal varlıklardır ve duygularına dokunabilen erkeğe ihtiyaçları var, uzun boylu koyduğunda oturtan birine falan değil

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Dostum dediklerin maalesef gerçekçi değil sokaktaki çiftlerin %99 uzun boylu %1 lik istisnalar kaideyi bozmaz.

Yorumla
    • ProfDiceksiniz
      ProfDiceksiniz
      +1 yıl

Pekala, değişmek istemiyorsan kaybetmeye mahkumsun. Üzgünüm dostum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben de üniversitedeyim günde 7 8 kez kısa erkekle olmam şeklinde sohbetleri duyuyorum çiftlere bakıyorum erkekler hep uzun ben değişsem de bir anlamı yok.

Yorumla
    • ProfDiceksiniz
      ProfDiceksiniz
      +1 yıl

Değiştiremeyeceğin şeyler için üzülmeni anlamıyorum. Agam benimde etrafımda var öyle muhabbetler ama iş kalbe gidince öyle olmuyor diyorum. Öyle olanlarda seviyordur tabii herkesin kriteri var ama dediğim o özellikler çoğu kadın için daha ön plandadır. Hayır misal sende kısa hissediyorsan kendini, spor salonuna yazıl bari kas yap daha iri gözük bu da bir seçenek?
      Çözüm çok brom sen onaylanmak istiyorsun çözülmek değil.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kısa erkek kas yapınca üçgen peynir diyorlar ve kalp malp bunları geç kızlar kısa erkeğe asla aşık olmaz sen kendini kandırıyorsun sadece hiç avutma kendini kızlar kısa erkek istemez.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kısa boy çarpma özelliğindeki 0 gibi diğer özelliklerin ne kadar iyi olursa olsun boyun kısaysa anlamı yok.

Yorumla
    • ProfDiceksiniz
      ProfDiceksiniz
      +1 yıl

Bir psikoloğa görün derim kanka hiç iyi değilsin. Ve ayrıca üçgen peynir mi? aşlksjdşksajdsa
      Mükemmel gözüküyorum walla , tam orantıdayım ne çok kaslı ne çok zayıf, fitin bir tık üstüyüm. Üçgen peynir diyen kızlar, kaşar (öyle diyen kızlara değilde kaşar ruhlu olup diyenlere lafım) gibi önümde erirken asla takamıyorum asdlkhsalkja

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Benim psikoloğa gitmem gerekmiyor senin hayal dünyasından çıkman gerekiyor blackpill felsefesini araştır.

Yorumla
    • ProfDiceksiniz
      ProfDiceksiniz
      +1 yıl

Aga adama hayatımdan örnek veriyorum yine hayal diyor aslkjdhljkasjda
      Olm neye inanmak istiyorsan inan, sevilmeyi hakeden kadınlar, sevgi, saygı ve özgüven ister. Gerisi boş. Haketmeyenler boy gibi, burç gibi işte ne bileyim penisinin uzunluğu gibi değiştiremeyeceğin şeyleri değiştirmeni ister, sen bunlardan istiyorsun olm. Hayal dünyası değil gerçekler var kanka, benim hiçbir zaman hayallerle işim olmadı. Ben hedef koyarım, planlarım istediğimi de alırım.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tamam kanka harikalar diyarında başarılar sana :D

Yorumla
    • ProfDiceksiniz
      ProfDiceksiniz
      +1 yıl

Ben çok eğleniyorum bu diyarda, darısı sana d

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Hayat acı gerçekleri anal yoldan sert şekilde sokar sana devam et :D

Yorumla
    • ProfDiceksiniz
      ProfDiceksiniz
      +1 yıl

oki :d

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İncel forumuna üye olacagın günü bekliyorum :D Seni hiçbir kadın arzulamayacak dostum üzgünüm sevgili bulsan bile çıkar için senle olacak.

Yorumla
    • ProfDiceksiniz
      ProfDiceksiniz
      +1 yıl

Üç defa konu kapattım ve dakika aralıklarla tekrar açıyorsun. Bu ne demek biliyor musun? Ağır bir özgüven problemin ve içinde kıskançlık var demek. Ve bu da senin normal hayatında sürekli kendisini karşısındaki kişilerin hayatlarıyla ve sadece pozitif yönleriyle kıyaslayan negatif yönlerini umursamayan biri olduğunu gösteriyor. Gerçekten dalga amaçlı söylemiyorum, bir psikoloğa gitmelisin.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Benim psikolojik sorunum yok olan şeyi diyorum senin hayal dünyasından çıkman gerekiyor

Yorumla
    • ProfDiceksiniz
      ProfDiceksiniz
      +1 yıl

Haklı olduğumu o kadar iyi biliyorsun ki, her neyse. Umarım mutlu olursun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Şimdi dışarıdan geliyorum hep 1.80 1.90 erkeklerin yanında kız vardı 1.70 ler sap geziyordu buna ne diyeceksin?

Yorumla
    • ProfDiceksiniz
      ProfDiceksiniz
      +1 yıl

Onlar özgüvensizse ben ne yapayım, karakterim izin verse, şimdi çıkarım, şimdi bir kız arkadaş edinip gelirim. O sizin probleminiz. Ben değişmeyi seçtim, çabaladım, uyumadım, uyuyamadım. Siz ne yapmak istiyorsanız onu yapıyorsunuz sorun orada, bütün gün evde takılıp evde kalırsanız, ya da bütün gün işe gidip/üniversiteye gidip kalan vaktinizi de boş gereksiz yemek yemek, oyun oynamak, arkadaşlarla takılmaya harcarsanız bi bok olmaz sizden. Ben düz bir adamım lafı evirip çevirmem.

Eğer gerçekten özgüvenli biri olmak istiyorsan, dediklerimden, tecrübeli kişinin söylediklerinden ders çıkartırsın, aksi halde "evet öyleyim" diye düşünüp kendini daha da bunalıma sokarsın. Seçim senin, hayal dünyasında yaşayan sizlersiniz. Kadınların, gerçekten sevilmeyi hakeden kadınlar hiçbir şey istemiyor, sevgi, saygı, güven, erkeğinde de özgüven olsun istiyor o kadar. Ki özgüvene bile takılmayan ama 1.70 sevgilisi olan etrafımda kız olan arkadaşlarım da var. Ben özgüvene takıyorum çünkü, özgüvensiz adamın görülme ihtimali 1/100 iken (anlayacağın dilde, sizde sevilirsiniz yeter ki kendinizi göstermeyi bilin), özgüvenli adamın görülme ihtimali 1/1 dir yani kesin.
      Özgüvenli adam her ortamda kendini belli eder. Duruşu bile belli eder.

Değişmek senin elinde hiç kimse anasının karnından özgüvenli doğmuyor, bunu elde etmek sizin elinizde.

Ki sana şunu söyleyeyim, belli bir seviyeye geldiğinde kızlar umrunda bile olmuyor (benim gibi), övünmek gibi olmasın ama artık onlar sana yazılıyor. Eskiden sürekli bir kız arkadaşım olsun vs. diye buralarda soru açan ben artık umrumda değil. Ha bu yeni ayrılmışlığın verdiği bir duygu değişimi değil onu da söyleyeyim. Özgüveni aldıktan sonra artık tek derdiniz kendi kişisel gelişiminiz oluyor.

Ders al dostum, laf dalaşına girme, benim yalan söylediğimi düşünüyorsan bile bu dediklerimden bir mantık çıkar. Ki bu dediklerimi hangi özgüvensiz erkek yazabilir orası da ayrı tabii

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Madem öyle bir tane kız tavla veya sana yazan bir kızın mesajını ss al bana yolla

Yorumla
    • ProfDiceksiniz
      ProfDiceksiniz
      +1 yıl

1-) Sosyal medya kullanmıyorum
      2-) Karakterim kimsenin özelini yayınlamama izin vermez, a harfi bile olsa.
      3-) Buradaki hesabım zaten kişilere kapalı, ve takipçi sayıma bakarsan kimse yok. Takip ettiğim tek kişi de bir arkadaşım (erkek). Yani kızlar umrumda değil, istesem buluyorum zaten asşlkdjsakda

Yorumla
    • ProfDiceksiniz
      ProfDiceksiniz
      +1 yıl

Senin oradan çıkarman gereken ders o değildi usta, sen hala yokuşa sürüyorsun farkındaysan. Ders al dostum, ders al, eyw de notlarını al değişime başla

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tamam kanka sen hayal dünyasına iyi yerleşmişsin bir aralar ben de senin gibi hayal dünyasında yaşardım ama hayat gerçeklerle yüzleştirdi. Türkinceltv yi izlemeni öneririm.

Yorumla
    • ProfDiceksiniz
      ProfDiceksiniz
      +1 yıl

Oke :d

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

https:// youtu. be/WhdssqqQyKQ boşlukları sil izle bu videoyu

Yorumla
    • ProfDiceksiniz
      ProfDiceksiniz
      +1 yıl

PuahahdSFHadfakjhsfmhGHJDFCVSH
      Senin kendi fikirlerin yok mu da video atıyorsun, videoyu izledim.
      Usta sen anlamak istemiyorsun ben bir şey demek istemiyorum. Sen kendini hiçbir şekilde değiştirmeye odaklı değilsin. Soruyu niye açtın o zaman kardeşim, bu kadar eminsen cevaptan ne diye soru açtın? Ben söyleyeyim, sırf onaylanmak için.
      Özgüven, özgüven, özgüven başka da bir açıklaması yok. La ilk sevgilim benden uzundu awk daha ötesi var mı kafan basıyor mu aslıfjlaskjdfşsada

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

O zaman niye ayrıldınız ben söyleyeyim kız boyuna dayanamadı seni terk etti

Yorumla

En İyi Cevaplar

• sudesiyahseven
    sudesiyahseven Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Elbette olurlar, sence sadece 1.90 olan erkekler mi evli? Hiç mi rastlamıyorsunuz 1.70 boylarındaki erkeklerin evli olduğuna? Şahsen ben çok rastladım. Çoğu erkekte kadında ince bel sever ama tum evli kadınların beli ince değildir. Dolayısıyla sevince çok da kusur olarak gelmiyor insanın gözünde. Boy ya da bel gibi şeyleri yemeğin sosu gibi düşünelim. Olursa daha lezzetli olurlar. Ama asıl gerekli olan şey yemektir. Sossuz yemek olur ama yemeksiz sos olmaz 🎀

0
    19 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

O evli olan erkekleri ben de görüyorum ama yaşları kaç 35 40 hatta daha üstü eskiden boy bu kadar önemli değildi ama şu an çok önemli 20 25 yaş arası kısa erkeklere bak bir de içlerinden sevgilisi olan çok az göreceksin.

Yorumla
    • sudesiyahseven
      sudesiyahseven
      +1 yıl

Ona kaldıysa son zamanlarda da erkekler ayak numarasına, platin sarı saça falan dikkat ediyor. Son zamanlarda insanların sevgisi azaldığı için işlevinden çok görsele bakar oldular. Ama hala içine daha çok bakan insanlar var.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ayağı 40 numara kızın da platin sarı saçlı olmayan kızların da sevgilisi var ama ben çok görüyorum.

Yorumla
    • sudesiyahseven
      sudesiyahseven
      +1 yıl

Kaç erkeğin boyu 1.90 sence? 10 erkekten 1 i falan. Ama 10 erkekten 4ünün rahat sevgilisi vardır.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

1.90 az olsa da 1.80 1.85 azımsanmyacak kadar var çoğunluk onların sevgilisi oluyor zaten 1.70 1.75 erkekler sap geziyor hep. Mesela sen 1.70 1.75 erkekle olur musun?

Yorumla
    • sudesiyahseven
      sudesiyahseven
      +1 yıl

Son sevgilimin boyu 1.65 di ve bana dünya tatlısı geliyordu

Yorumla
    • Erkinsy
      Erkinsy
      +1 yıl

Kardeşim Benim boyum 1.74 Benden Hoşlanan kız 1.81 😅 ciddi söylüyorum kızın kalbine girersen hiçbir şeye bakmazlar

Yorumla
    • Krank
      Krank
      +1 yıl

Kendini boşuna yormuşsun bu adam kimse her gün bu soruyu soruyor ve ne desen inkar edip kendi görüşünü savunuyor her gün sormasında ki amacı ne onu da çözemedim madem senin dediğin doğru doğrularınla yaşa her gün niye soruyorsun

Yorumla
    • sudesiyahseven
      sudesiyahseven
      +1 yıl

Sanirim kafayi fena halde takmis ama umarim ön yargilarini kirar zamanla

Yorumla
    • Krank
      Krank
      +1 yıl

Özgüvensiz bir arkadaş kadınlarla belki de özgüvensiz ve takıntılı olduğu için arkadaş olamıyor ama o boyundan dolayı olduğunu sanıyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

@Krank Boş konuşuyorsun kadınların %99 u kısa erkeklerden tiksiniyor

Yorumla
    • sudesiyahseven
      sudesiyahseven
      +1 yıl

Sosyal medya da su aralar uzun boy muhabbeti cok konusuluyor olabilir ama yillardir pembe vajina muhabbeti de yapiliyor ona kaldiysa. Fakat kac erkek pembe degil diye ayrilir? Bunun gibi bir sey bu da

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Erkekler pembe değil diye reddetmez zaten ama kızlar kısa boyluysa direkt red ediyor

Yorumla
    • Erkinsy
      Erkinsy
      +1 yıl

önemli olan tip 1.75 boyun varsa tipin düzgünse bakarlar

Yorumla
    • sudesiyahseven
      sudesiyahseven
      +1 yıl

Rengi icin reddedenlerde var gayet 🙂 Ama herkes reddetmez. 1.75 kısa bile değil.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Olsa bile %1 bile değildir öyleleri ama 1.80 altını red eden kız oranı %90 en az

Yorumla
    • sudesiyahseven
      sudesiyahseven
      +1 yıl

Takma kafana bu kadar ☺ %1 cok az ve boyle olmadigini sen de biliyorsu. Kizlarin en az 1/3 u bunun icin reddetmez. Karakterinle kalbini calmaya calis.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Dışarıdaki çiftlere bakarak bu %1 oranını aldım.

Yorumla
    • Krank
      Krank
      +1 yıl

Boş konuşan sensin dingil git bir tedavi gör rahatsız maden kendi fikrini dayatıcaksın neren soruyorsun hergün kısasın evet kimse bakmaz sana git atla çatıdan

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Yok benim tanıdığım var 1.70 biri. Böyle tatlı böyle yakışıklı böyle sempatik böyle gözlerinin içi aşkla gülen bir adam olamaz. O kadar çekici , o kadar hoş sohbet ki. Adamı görünce midemde kelebekler uçuşuyor, sesini duyduğum mesajlaştığım gün günüm güzel geçiyor.

0
    10 Yorumla
    • Hanyakonya
      Hanyakonya
      +1 yıl

Bende bunlara anlatmaya çalışıyorum tipiniz iyi olsa bakarlar diye ama illa uzun boylu değilim diye manitam yok diyorlar işte

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Hanyakonya işte her şey boy değil

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Konyalı bu arada o da

Yorumla
    • Hanyakonya
      Hanyakonya
      +1 yıl

Ben konyalı değilim öylesine yazdım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Hanyakonya ay pardon

Yorumla
    • Hanyakonya
      Hanyakonya
      +1 yıl

Yani yakışıklı olmak daha ön planda boydan

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Hanyakonya yani bence huy, oturmasını kalkmasını bilen , kadınlara tavlamaya, orasına burasına bakmayan , ama samimi kültürlü hoş sohbet olan insan bir süre sonra insana biraz da yüzü düzgünse çok yakışıklı gelmeye başlıyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Tavlamaya yazmış, yavşamaayan yazdım ben

Yorumla
    • Hanyakonya
      Hanyakonya
      +1 yıl

Orasıni burasını açan kız çok olduğu için bakmamak mümkün değil maalesef

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@Hanyakonya gayette mümkün. Mümkün değil diyorsanız siz benim tarif ettiğim tayfadan değilsiniz

Yorumla
  • yunhee
    yunhee Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Uzun biri değilim ama uzun ve yapılı bir erkek daha farklı geliyor göze. Nasıl ki erkeklerin çoğu, kadınlarda vücut hatlarını dolgun, büyük seviyorsa bu da aynı şey. Sadece karşımdaki kişiyi dış görünüş olarak beğenip, seversem 1.70-1.75 benim için kısa değil.

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yalnız şöyle de bir şey var vücut hatlarını dolgun olmayan kadınlar yalnız değil sevgilileri oluyor ama 1.70 1.75 erkeklerin olmuyor erkeklerin beğendiği bir özellik olsa bile onu şart koşmuyor o özelliği taşımayan biriyle de olabiliyor fakat kadınlar uzun boyu şart koşuyor ve uzun olmayan erkekle asla sevgili olmuyorlar.

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

72

Cevap

45

Cevap

• Redamancy-4
    Redamancy-4 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 22
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.

Benim kendi boyum zaten 1.75😂 ama yinede boy olayına çok takıldığım söylenemez yani benim için uygundur yeterki insan olsun sevgi hak edecek bir adam olsun yeterli

2
    1 Yorumla
    • infiniterelationship
      infiniterelationship
      +1 yıl

Kaldı mı senin gibiler yaa 🤗☺️🔥👏🏼

Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 261,7b cevap paylaştı.

Hayır olmazlar boya göre aşık oluyorlar çünkü

1
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Erkeklerden tek doğru yorum yapan sensin bro geri kalanlar hayal dünyasında

• Barış_LonelyForever u
      Barış_LonelyForever
      +1 yıl

Eyv bro benim de boyum 173 ama sevenim olmadı

• Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben de 1.75 im benim de sevenim olmadı biz kısaları hiçbir kadın sevmez dostum bu blackpill gerçekleri

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

bu şekilde düşünmek yanlış. evet çoğunlukla boya bakıyoruz bu doğru ama boy yoksa , zeka kültür , maddiyat vs giriyor devreye , kendini geliştirmene bağlı. Mesela bir arkadaşım var tahminen boyu 165 ten fazla değil , ama şu an kendinden uzun bir kadınla evlenmek üzereler , neden? çünkü zeki biriydi , kariyerli , kültürlü, kibar , zengin vs , kadınlar ya tipe bakar , ya da geri kalan niteliklere, ha boylu uzun biri ama karaktersizdir ( benim eski flörtüm ) o zamanda kimse o tarz biri ile beraber olmaz.

0
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evleneceği kadın uzun boylu bulamadı muhtemelen yoksa evlenmezdi. Senin de karakterli ama 1.80 den kısa erkekle olacağını düşünmüyorum uzun boylu karaktersiz erkeklerle de gayet oluyorsunuz edebiyat yapmana gerek yok. Kısalarla da sanki hemcinsinizmiş gibi tek arkadaş oluyorsunuz

• Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

1.65 erkeği o kadın sevmeyecek sırf parası için evleniyor bu da sayılmaz adamı arzulamayacak parasını arzulayacak 2 3 sene sonra da boşanırlar zaten

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

ya kadında zengin
      Bide neden bu kada umutsuzsun? bak benim bir tanıdığım , kız 165 boylarında falan evlendiği erkekte 170 Max yani daha uzunu değil , zenginde değil ama evlendi mutlu cocuklu? yani diyorum ki evet boy önemli ama eğer yoksada başka nitelikler ile zenginleştir kendini , bide bu kadar önemsiyorsun madem boyun kaç ki?

• Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Zengin bir kadın kısa erkekle olmaz burası bir tık yalan geldi hadi öyle diyelim yine de para için bir erkekle olmayacağı anlamına gelmez adamın parasını yer kendi biriktirir paraya çok düşkün biridir daha fazla para için evlenebilir. Artı evliliği de lütuf gibi sunma parası varsa 1.50 adam bile yapar ama kendi arzulanmaz tek parası arzulanır önemli olan gençlikte sevgili olmak o erkeği arzulamaktır

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

ya cidden eğer ferihacılık oynamıyorsa zengindi özle üniveriste okudu zaten ordan tanıştı.
      sen neden bu kadar içerlendin ki çok mu kısasın

• Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İçerlenme değil ben gerçekleri söylüyorum keşke hemen çok mu kısasın diye alaya başlamasaydın soruyu zaten genel olarak sordum kendim için değil.

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

ya alaya başlamak ne :D neden bu kadar alıngansın? bu kadar inatla sorduğunda için merak ettim belki 170 falansındır bende abarttığını kadar kısa değil dicektim fesatlık yapma

• neptuno
    neptuno Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 96%
    +1 yıl

Ya olum canım mısın senden daha kısa erkeklerin de sevgilileri olduğunu gördüm bu işler tipe boya paraya bakmıyor her zaman bunu ne zaman anlayacaksınız, başka özelliklerine odaklan değiştirebilecegin zekânı geliştir kültür falan edin kadınları tavlamanın yollarını başka şekilde ara git redpill'i falan öğren boyun olunca da bi bok olmuycak

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Benden kısa olup sevgilisi olan yok o gördüklerin sevgili değil friendzone. Redpill kısa erkeklerde işe yaramıyor kısa erkeklerin alması gereken hap Blackpill'dir.

Yorumla
  • JALYON
    JALYON Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 71%
    +1 yıl

Putin kısa boylu ama rusyanın en güzel kadınıyla sevgili ali babacan kısa boylu ama türkiyenin en güzel başörtülü kadınıyla evli mesele boy değil mesele erkeğin güzel, tüysüz, ve yakışıklı olması tabi bunun yanında para, güç, zeka, vicdan da gerekiyor

0
    3 Yorumla
    • JALYON
      JALYON
      +1 yıl

Hiçbir erkek sorunu beğenmemiş bende beğeniyim dedim zaten sorunda hoşuma gitmişti 😘

Yorumla
    • JALYON
      JALYON
      +1 yıl

😂😂

Yorumla
    • Hanyakonya
      Hanyakonya
      +1 yıl

Onlar zengin ama putin ve ali babacan dediğin adamlar normal insan mı?

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Kişiye göre değişir. Kimi kadınlar boy konusunu takarken ( ki burada kadınlara kızılmasınıda doğru bulmuyorum 155 de olsa ister yani kardeşim size mi sorcak , erkeğin kalıplısı kadının narin olanı makbuldur ) kimileri ise hiç takmaz.
    Benim yakın bir arkadaşım 175 falandı kız yani ve sevgilisi 160 küsürdü. Gayet mutlulardı.
    Mesela ben önemserim. 165 im , 190 istemem asla ama 180 olsun isterim.
    Takma sende

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bu takılmayacak bir şey değil bu yüzden yalnız kalan bir sürü erkek var ve yalnızlık çok kötü kadınların tamamına yakını da en az 1.80 diyor istisnalar kaideyi bozmaz.

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

ya şöyle gerçekten boy konusunu takmayan arkadaşlarım var sevgilileri asla uzun

• Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

uzun değil

• Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İstisnalar kaideyi bozmaz yine de

• Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ve boyu yüzünden yalnız kalan bir erkeğin kadınlara öfkelenmesi gayet doğal yalnızlık erkek için çok kötü bir şey.

• Darkk_Angel
    Darkk_Angel Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38 , eic 92%
    +1 yıl

Ben olmam... Sıska erkek sevmiyorum , erkek olarak göremiyorum zayıf ve kısa erkekleri.. Bu insan olarak aşağı görme anlamında değil arkadaş dost olurum ama karşı cins olarak göremem..

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Dürüst olduğun için teşekkürler.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sana tavsiyem kısa ve zayıf erkeklerle arkadaş da olma onlarda yara açar bu.

Yorumla
  • Ezgi-govinda
    Ezgi-govinda Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 90%
    +1 yıl

Beğendikten sonra sadece boya takılmaz. Boyunun uzun olması erkek için avantaj ama tek kıstas değil. Boya gelinceye kadar ohoooo kadın akıllıysa farklı detayları da gözden geçirir

2
    1 Yorumla
    • Hanyakonya
      Hanyakonya
      +1 yıl

Yakışıklı olması daha önemli değil mi?

Yorumla
  • Xnxnxnxncn
    Xnxnxnxncn Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25
    +1 yıl

Sevgilimden uzundum. Kriterlerimin tamamen dışında biriydi ama aşık oldum. İnsan sevdiği kişinin dış görünüşüne aşık olmaz bence takılmaz bile. 2 yıl oldu. Açıkçası şu an sevmediğim için Habeş maymunu diyebiliyorum wkdkdkf. Kendini Bi halt sandı bende bıraktım gitti. Ama kısa erkekler hep şerefsiz olur hep buna şahit oldum nedense

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kısa erkekler ne yaparsa yapsın şerefsiz olur zaten size göre. Uzun boylu erkek uyuşturucu bağımlısı olsa bile tolere ediyorsunuz kısa erkeği en ufak hatasında şerefsiz m4l diyip eliyorsunuz.

Yorumla
    • Xnxnxnxncn
      Xnxnxnxncn
      +1 yıl

Hiçbir kız kendisini üzen erkeği kabul etmez değer gördüğü yerde olmak ister hani en azından ben öyle istiyorum. Dediğim gibi insanın birini sevmesi yeterli. Sevince kimse dış görünüşe bakmaz. Bi de biraz ozguvenli ol. Pısırık olursan kimse sevmez bu kadar basit. Kısa olup ta peşinde bir sürü kız koşturan erkeklerde var. İş sende bitiyor ozguvenli ol kendine güven

Yorumla
  • iamelody
    iamelody Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 93%
    +1 yıl

Geçen böyle bir soru daha görmüştüm, aynı kişi misin? Doğruyu söyle. Aynı kişi isen acilen kendine özgüvenli hissedebileceğin bir aktivite vs. oluştur.

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Oluştursam ne olacak ne değişecek ayrıca bu soruyu sormam seni niye rahatsız etti bu kadar?

Yorumla
    • iamelody
      iamelody
      +1 yıl

Rahatsız olduğumu nereden çıkardın, bana ne? Mantıksız takıntın için insani öneride bulundum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Mantıksız değil hangi kız kısa boylu erkekle sevgili oluyor olan da milyonda bir

Yorumla
    • zİstilacıTürİnsan
      zİstilacıTürİnsan
      +1 yıl

bütün boyla ilgili sorular onun

Yorumla
  • Nevammmm
    Nevammmm Takip Et
    Xper 7 Yaş: 41 , eic 99%
    +1 yıl

Var tabikide öyle takıntıları olan boşandığim adam 1,85 di karakteri 0 dı ama nişanlım 1,76 karakteri 100/100 adamlığı yeter bana gerisi hiç önemli değil bana göre

0
    0 Yorumla
  • Fukibaba
    Fukibaba Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 91%
    +1 yıl

Öyle bir kafe olur mu evladım.

Herkesin nasibi var

Geçti artık o moda. Erkekte paraya, kariyere, boya v. s. gelen katılardan zaten hayır gelmez

0
    0 Yorumla
  • thecutewitch
    thecutewitch Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.

Ne alaka
    Ne saçma soru boya takıntılı olmayan kızlarda var genelleme yapmayın ayrıca 170-175 arası erkekler kısa değil orta boylu bana göre

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Senin o boylarda sevgilin oldu mu peki veya çevrende olan gördün mü?

Yorumla
  • barbied
    barbied Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 99%
    +1 yıl

Olabilir neden olmasın ki
    Görünüşünüz için yaklaşan biriyle olmayın zaten, daha güzelini bulunca ona gider
    Ruhunuzu sevin birbirinizin

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

1.70 biriyle olur musun mesela

Yorumla
  • Cinciiii
    Cinciiii Takip Et
    Xper 6 Yaş: 46 , eic 44%
    +1 yıl

Dostum tam tersine senin boyun da olan birinin sansi çok yüksektir...

Kizlar fazla uzun boylu erkek sevmezler , ben 1.90 nım hic bir etkisini hic görmedim bugüne kadar

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Boya aşırı takıntılı biriyim 166 boyundayım topuklu giyince 170 den uzun oluyorum yanımdaki adamda biraz uzun ve yapılı olmalı. Ben zaten vücud olarak balık etli biriyim yanımda çocuk gibi kalmasını istemem benim için çok önemli

0
    72 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Her kadının düşüncesi budur zaten dürüst olduğun için teşekkürler

Yorumla
    • Hanyakonya
      Hanyakonya
      +1 yıl

Zayıfla sende o zaman birde balık etliyim diyor

Yorumla
    • Hanyakonya
      Hanyakonya
      +1 yıl

Ayla mı senin ismin?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Niye zayıfliyim? orada halimden memnun değilim dememişim doğru oku. Ben birisi için yanıma yakışsın diye niye zayıfliyim?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sende çelimsiz biri misin anlamadım üstüne alındın bu kadar 🤣

Yorumla
    • Hanyakonya
      Hanyakonya
      +1 yıl

Şişmamsın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sananeeeeeee halimden memnunum seni ne ilgilendiriyor senin görüşünü sormadımm hoşt

Yorumla
    • Hanyakonya
      Hanyakonya
      +1 yıl

Ağla. Ayla mı ismin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sanane

Yorumla
    • Hanyakonya
      Hanyakonya
      +1 yıl

Anladım ayla olduğunu balık etliyim diyordu o kız da ve uzun erkek istiyordu

Yorumla
    • Hanyakonya
      Hanyakonya
      +1 yıl

Uzun erkek fziigi iyi güzel kız ister ama aylacım sana bakarlar mı ki? Sjsksk

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

La ayla değilim ki üstüme alınmadım 😀🤣

Yorumla
    • Hanyakonya
      Hanyakonya
      +1 yıl

Ama senin dediğin şeylerin aynısını diyordu o da.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ee insanlar aynı görüşte olamaz mı ya

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Kadınların çoğunluğı zaten böyle düşünüyor ama kısa erkek bulunca ses etmiyor 🤣 sen niye gocundun bu kadar yaaa

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çoğunluğı değil tamamı orayı düzeltelim

Yorumla
    • Hanyakonya
      Hanyakonya
      +1 yıl

Kadınlar laf konusuyor anca dışarda görüyoruz tipsiz erkeklerle takılıyorlar o yüzden kafaya takmıyorum kriterlerini kadınların

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

@Hanyakonya Takmadığın için mi kıza salça oluyorsun sabahtan beri :D

Yorumla
    • Hanyakonya
      Hanyakonya
      +1 yıl

Efendi olsun diyorlar serserilerle sevgili oluyorlar yakışıklı olsun diyorlar aldatmaz diye çirkinle sevgili oluyorlar o yüzden kadınları ciddiye almıyorum beyin yok sizde

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Jdjfkdkcklelc valla ya demediğini bırakmadı bana ve kadınlara demekki takıyorsun dediklerim sende yara açmış ki üstüme geldin gerçekleri duymak sana iyi gelmedi🤣🤣

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

@Hanyakonya Kaç tane uzun boylu diyene salça oldun bu mu ciddiye almamış halin :D

Yorumla
    • Hanyakonya
      Hanyakonya
      +1 yıl

Ben ona gerçeklerden bahsettim uzun erkek yanında kilolu şişko kızı ne yapsın?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Kanka bence senin direkt psikolojin bozuk sen biraz tedavi gör sinirlerini ve düşüncelerini düzelt özgüven sahibi ol bunlar hep özgüven eksikliğinden aç kitap falan oku kadınların Beyinsizliğiyle uğraşma seni aşar🤣 sen ilk kendi beynini düzelt düşünce yapını sonra bunlara sıra gelir şimdi dikkate alınmıyorsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Şimdi de beni ezmeye başladı 🤣 bak yine diyorum bunlar hep özgüven eksikliği önceden kendini yetersiz hissetmenden gelen şeyler sana tavsiye tedavi olman yönünde 🤣

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sana kendimi açıklama zahmetinde bile bulunmuyorum çünkü kendimi seviyorum ve böyle olmak istiyorum ve seni katiyyen ilgilendirmez buna laf edecek son insansın yaran var yerinde kudurmaya devam et 🤣🤣 muhattabım değilsin ama unutma da tedavi ol millete salça olmaktan bunları es geçmişsinnnnn

Yorumla
    • Hanyakonya
      Hanyakonya
      +1 yıl

Şişko olmanın kendini kandırma versiyonu balık etliyim demek. Sende biliyorsun erkeklerin şişko kız istemediğini. Kuduran sen oldun yani

Yorumla
    • Hanyakonya
      Hanyakonya
      +1 yıl

Valla bende beyin var ki kadınları çözmüşüm ama sen şişko çirkin halinle yakiskli uzun adam arıyorsun ama sana bakmazlar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Kudurrrrr ben kendimi açıklamaya çalışmadım başından beri sen açıklamaua çalışıyorsun hadi diyelim şişmanım bundan sananeeeee sana kendimi mi beğendirmeye çalışıyorum hoşttt 🤣 tedavi olmaya koşşşş ruh hastası

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Hoşttt hoşttt konuşma ıt soyu dnncndkc

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Köpeğe git dersin seni anlamaz yapışır gitmez ya sendeki de o misal laflarımq diyecek bir şeyin yok bel altı vurmaya çalışıyorsun ama sende çok iyi biliyorsun ki seni ilgilendirmiyor 🤣 o yüzden kendi kendine hoşt de

Yorumla
    • Hanyakonya
      Hanyakonya
      +1 yıl

Kudur şişko dangaloz fiziği iyi güzel kız varken sana bakacaklardi aynen

Yorumla
    • Hanyakonya
      Hanyakonya
      +1 yıl

Erkekler çirkin ve şişman kız istemiyor kusura bakma

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Hoşttttttttt

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

@Hanyakonya Kanka kadınların dediklerini baya takmıyormuşsun ya :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Fiziği güzel olan kız sana bakacak mı acaba sen anca o kızlara uzaktan bakarsın sjxjsmckwlx

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Kanka ruh hastası ruhhh baksana sen kadınlara taka taka çözmüş 🤣 ruh hastası takıntılı manyağın önde gideni. Eminim bir kız buna tatlısın ya dese bile götü ağzına çıkar 10 gün sevinir durur 🤣 özgüvensiz

Yorumla
    • Hanyakonya
      Hanyakonya
      +1 yıl

@soran bu kıza hiçbir erkeğin bakmadığını anlamadin mı? Sende sadece boy değil beyin de yok kanka kusura bakma

Yorumla
    • Hanyakonya
      Hanyakonya
      +1 yıl

Çirkin erkeğin en azından şansı var güzel kız karşısında ama çirkin kızın yakışıklı erkek karşısında hiç şansı yok sana sabahtan beri bunu anlatmaya çalıştım şiskocum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Artık cevap vermiyorum kendi kendine oturduğun yerden seni iyi kudurttum ruh hastası olduğun belli ben seni ilgilendirmiyorum kişisel problemin varsa özelden yazayım sana he diyorsan ki yok kanka benim kendi kendime sorunlarım var bulaşmaya yer arıyorum o senin sorunun 🤣 istediğin kadar kudurmaya devam et cevap yok sana soylu kişi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

@Hanyakonya Kanka sana ne kızın tercihinden hem sana ilgi veren kızlar varmış git onlara yazsana :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Eminim boyu 170 bile yok üstüne alınmış cevap vermiş bir mahlukat bundan öteye gidemezsin zaten🤣 bunca insanın arasında beni bulup bana yorum yaptıysan orada bir sorun vardır soran kişi bile dediğime hak vermiş 🤣 hoşt

Yorumla
    • Hanyakonya
      Hanyakonya
      +1 yıl

Kuduran kim olmuş baştan oku mk sen kudurdun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Hoşttttt

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Kendi hayal dünyanda kendini kandırmaya devam et boş kafa ahahahahahahah sg

Yorumla
    • Hanyakonya
      Hanyakonya
      +1 yıl

Şu ana kadar tanıştığım kızların çoğu kendi geldi laf attı öyle kaynaştık brocum senin 10 fırın ekmek yemen lazım böyle şeylere ulaşman için

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Senin yazdıklarını baştan niye okiyim? Senin gibi takıntılı değilim ki kahkaha atarak psikolojik sorunlarının hepsini anladım zaten en büyük sorun Özgüvensizlik insanların dış görünüşe bakma da kendi içine bak🤣 gram özgüven yok ahkam kesiyor ukala 🤣

Yorumla
    • Hanyakonya
      Hanyakonya
      +1 yıl

174 boyumla çoğu erkeğin görmediği hatta belki göremeyeceği kadar ilgi gördüm

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

La banane

Yorumla
    • Hanyakonya
      Hanyakonya
      +1 yıl

Çünkü tip boydan daha önemli

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Yav banane kanka hala kendini kanıtlamaya çalışıyorsun yahu ne kadar komik duruma düştün bırak kudurmayı böyle erkeğin karşısında hiçbir kadının koşacağını sanmıyorum yine de sen bilirsin hayal dünyanda yaşamaya devam et 🤣 seni aşan konulara da burnunu sokma🤣 daha da cevap vermicem kudur dur yerinde aptal

Yorumla
    • Hanyakonya
      Hanyakonya
      +1 yıl

Kendini filozof psikolog zannetmen puhahaaaa

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Gerçekler acıdır

Yorumla
    • Hanyakonya
      Hanyakonya
      +1 yıl

Şişko halinle tipi iyi uzun adam istemekle özgüvenli olmuyor ki zaten tek taraflı bir istek seninkisi

Yorumla
    • Hanyakonya
      Hanyakonya
      +1 yıl

Evet mesela senin istediğin erkeklerin sana bakmayacak olması senin için büyük bir acı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Yazmaya devam et kuduruyorsunnnnnnnnnnnnnn

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Zoruna gidiyorrrrr sinirlendin banaaa kaldıramıyorsunnnn sürekliii yazasın geliyor manipüle oldunn karşındakini küçük düşürmek istiyorsun çünkü sen kendine güvenmeyen birisinnnnnn ohhhh içim ferahladı sjcjkskclwl

Yorumla
    • Hanyakonya
      Hanyakonya
      +1 yıl

Valla şişko diyince kudurmaya sen başladın az önce baştan okudum görüşleri ilk küfür hakaret eden saldıran sen olmuşsun ağla mk

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ağlıyorummmm🥲🥲🥲🥲🥲🥲

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Beni o kadar umursayıp okudun mu bide allahın boşu wjjdjekmflelxlw keyiflendim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Özgüvensiz * ajjdmelcpw

Yorumla
    • Hanyakonya
      Hanyakonya
      +1 yıl

Balık etliyim demeseydin bende karışmazdım şişmanım diyemiyorsunuz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Kanka sosyal medya hesaplarımı vereyim mi sana seninle mahkemelik olalım evimizin adresini falan açık edelim var mısın?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sende o kadar popo olduğunu sanmıyorum ruh hastası olduğunun belgesini çıkar ama bir psikoloji mezunu olarak söylüyorum özele gel sana doktor adı söyleyeyim ona git 🤣

Yorumla
    • Hanyakonya
      Hanyakonya
      +1 yıl

İlk küfür eden suçlu oluyor sen ilk küfür ettin zararlı çıkan sen olursun haberin olsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ben şişmanım balık etliyim öyleyim böyleyim seni ilgilendirmez dedikçe hala yazmaya devam ediyorsun senin kendinle sorunların var sorun ben değilim ki. 174 boyuna kısa diyen insanlarla senin sıkıntın🤣 yediremiyorsun yani ondan katiyyen üstüne alınmadım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Tamam gel özele kanka

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

İstek attım yaz bana hele

Yorumla
    • Hanyakonya
      Hanyakonya
      +1 yıl

Anca engelle lol

Yorumla
    • Hanyakonya
      Hanyakonya
      +1 yıl

Benim her dediğim sana battı demek ki kilona kafayı çok takmışsın ama amacım dalga geçmek değildi sadece sana bakan olmaz demek istedim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Göremiyorum kdkdkdk engellendin yaz yaz dur

Yorumla
    • Hanyakonya
      Hanyakonya
      +1 yıl

Engeli açsana

Yorumla
    • Kod_Perseus
      Kod_Perseus
      1 yıl

Siz zamanında ne yasamışsınız kafalara bak

Yorumla
  • merakettimmişte
    merakettimmişte Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 99%
    +1 yıl

1,73-1,75,1,70,1,72 sevgililerim oldu aynı zamanda 1,80/1,90 arası olanlarda oldu yani kısaca her boya uygun portatif gibiyim 😂😂😂

0
    0 Yorumla
  • Herşeygeçiçek00
    Herşeygeçiçek00 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 23 , eic 99%
    +1 yıl

Valla ben kendim 1.58'im 1.90' ınıda ben istemem shdhfjfjfjvjgkhj

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

En az kaç olmalı peki

Yorumla
    • Herşeygeçiçek00
      Herşeygeçiçek00
      +1 yıl

Beni cüce göstermeyecek bir boy olmalı 🤣🤣🤣🤣

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

1.70 veya 1.75 olur mu mesela

Yorumla
  • CoffeeAndCoffee
    CoffeeAndCoffee Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.

Ben 1.68 olduğum için 1.70 bir adamla sevgili olmam şahsen

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

1.48 olsayın da çıkmazdın

Yorumla
    • CoffeeAndCoffee
      CoffeeAndCoffee
      +1 yıl

O zaman çıkardım

Yorumla
  • Cod2009
    Cod2009 Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.

Alakası yok bu kadından kadına değişir kimi kadın boya takar kimisi kalbine huyuna bakar boy önemli değil yeter ki beni sevsin iyi biri çıksın der

0
    0 Yorumla
  • MasterEzel
    MasterEzel Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 88%
    +1 yıl

1.90 Boyundayım hiç artısını görmedim dostum takılma boya sen önemli olan duygular fiziksel özellikler çokta önemli değil.

0
    0 Yorumla
  • champliver
    champliver Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 90%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 901 cevap paylaştı.

Blackpill kafasından çık 1.70 boyu olup çok kız götüren kankam var çocuk için ağlıyorlar resmen

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Dediğini doğru varsayıyorum 10 üzerinde 9 veya 10 tipi vardır onun. Ortalama tipte olsa friendzone yerdi

Yorumla
    • champliver
      champliver
      +1 yıl

Tipi o kadar iyi değil misal bende yakışıklı değilim ama çok sevgilim oldu

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Yaa bu gizli adamın boy sorularından gına geldi artık yemin ediyorum kardeş neyin peşindesin rahatsız mısın bir doktora görün sen çok ciddiyim

2
    0 Yorumla
  • zİstilacıTürİnsan
    zİstilacıTürİnsan Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

sevgilim kısa asıl uzun boy kötü baston gibi oluyor yaşlanınca

0
    0 Yorumla
  • sekiron
    sekiron Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 98%
    +1 yıl

Tr deki kızlara yüzük versen mordora götururler birde boy takıntıları var boşversene

0
    0 Yorumla
  • rosefromearth
    rosefromearth Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Açıkçası 150 164 arası kızların 180 erkek istemesi aşırı komik oluyor 😅

0
    1 Yorumla
    • rosefromearth
      rosefromearth
      +1 yıl

Ben kısa boylu değilim ama böyle takıntılarım yok sohbetini karakterini sevsem gözüme her türlü yakışıklı gelir

Yorumla
  • Acılıkoala
    Acılıkoala Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 463 cevap paylaştı.

Boyum 1.77 eski sevgilim 1.71'di söyleyeceklerim bu kadar.

0
    0 Yorumla
  • DallasVegas
    DallasVegas Takip Et
    Xper 7 Yaş: 38 , eic 91%
    +1 yıl

her şey birbiriyle orantılı olmalı aşırıya kaçmamak kaydıyla

0
    0 Yorumla
  • Gzz00
    Gzz00 Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Ben olurum ama 160 olduğum için değil. Boyu onemsemedigim için. Ama 175ler bakar mı bilmem

0
    3 Yorumla
    • AndreaBarrielo
      AndreaBarrielo
      +1 yıl

Merhaba fotoğraf atsam nasıl olduğumu söyler misin yüz olarak yardımcı olabilir misin bana Xper seviyem yetmiyor mesaj atarsan sevinirim 😊

Yorumla
    • Gzz00
      Gzz00
      +1 yıl

@AndreaBarrielo jüri miyim yorumlayim ben

Yorumla
    • AndreaBarrielo
      AndreaBarrielo
      +1 yıl

Kötü niyetli biri değilim endişen olmasın

Yorumla
  • taetae333
    taetae333 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 98%
    +1 yıl

tipi ve karakteri iyiyse çıkarım tek mesele boy değil

0
    0 Yorumla
  • _BombacıMülayim_
    _BombacıMülayim_ Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Para varsa çoğunu yatırıp mikersin bile ne boyu mk

0
    0 Yorumla
  • KahveSacliHeRif
    KahveSacliHeRif Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 46%
    +1 yıl

1.75 kısa degıl... karızmatık bırı olman ıcın boy dısında baska seyler var... arastır bıraz

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Boyum 164 Instagram dan bı çocukla tanıştım boyum 178 dedi Okey dedim. Buluşmaya geldi 160 çıktı benden kısaydı lavaboya gidicem diyip dönmedim..

0
    15 Yorumla
    • nathan22
      nathan22
      +1 yıl

gerçek mi bu😂😂😂😂😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Allah belami versin gerçek

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

En az kaç olmalı senin için

Yorumla
    • nathan22
      nathan22
      +1 yıl

çocuğun tuvalete gidip donmemesine uzulsem mi gulsen mi bilemedim kxks

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Çocuk değil ben dönmedim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

180 güzel benim için

Yorumla
    • nathan22
      nathan22
      +1 yıl

pardon o sandım, bende 1.80 im

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Altı olmaz mı?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Olmasa iyi olur

Yorumla
    • nathan22
      nathan22
      +1 yıl

ben geçtim sınavı sanırım kcdk

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

1.77 1.78 kurtarır mı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Kurtarmaz çünkü o boydakiler kolay kaldiramiyo

Yorumla
    • nathan22
      nathan22
      +1 yıl

görüş sahibi hangi şehirde yaşıyorsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ankara 'da okuyorum şu an

Yorumla
    • nathan22
      nathan22
      +1 yıl

gizlisin

Yorumla
  • WhowaS
    WhowaS Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 69%
    +1 yıl

Kanka bu kavga de bile denmez 😅 1.89 boyum var 4 santim fazla isteyene hibe edebilirim

0
    0 Yorumla
  • Kvothe96
    Kvothe96 Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 39%
    +1 yıl

Ben 1.75 in benden hoşlanan çok kız oldu hatta eski sevgilim 1.78 idi.. bence boyla alakası yok

0
    0 Yorumla
  • Mehmetterece
    Mehmetterece Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 99%
    +1 yıl

Tam tersine ne kadar kısa erkek gördüysem hepsi zampara 😅😅

0
    0 Yorumla
  • themkt
    themkt Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 99%
    +1 yıl

174.6 olarak bildiriyorum gayet de şansı var

0
    0 Yorumla
  • ElCuco
    ElCuco Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 99%
    +1 yıl

Boy takıntısı olan kızlar kezban oluyor zaten. Diğerleri pek fazla önem vermez

0
    0 Yorumla
  • Kolodwaa
    Kolodwaa Takip Et
    Bilge Yaş: 29 , eic 89%
    +1 yıl

Karakter meselesi bence bu işler bir zamandan sonra

0
    0 Yorumla
  • sygkhn
    sygkhn Takip Et
    Bilge Yaş: 40 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 803 cevap paylaştı.

Diziler var olduğu sürece yok.

1
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ve sosyal medya

Yorumla
    • sygkhn
      sygkhn
      +1 yıl

Aynen

Yorumla
  • soapgarden
    soapgarden Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27
    +1 yıl

olur ama o eksikligi kapatacak ozelliklerin olmasi lazim. firlama olmalisin yakisikli olmalisin zengin olmalisin statulu bilmemney. hem ortalama karaktere/maddiyata/tipe sahip olup hem kisa oluesan tabi bakmazlar

0
    0 Yorumla
  • ftmasdk
    ftmasdk Takip Et
    Xper 4 Yaş: 24
    +1 yıl

Az önce de boy konusunda yorum yapmıştım ben 170im ve 180 istemek benim hakkım ama tabikide en başta karakter önemli boy ve ya yakışıklılık degil ama 150 kızların 170-175lerle olması kazım bence

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

1.50 olsaydın da 1.80 isterdin tüm kızlarda var bu boyu kaç olursa olsun 1.70 1.75 erkeği istemiyorlar

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Oryantal didem kim lan onun lafını mı ciddiye alıyorsan yuhh

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kadın dürüst en azından her kadının düşüncesini açıklamış

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Çok varoş bence

Yorumla
  • ulanhayatttt
    ulanhayatttt Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28
    +1 yıl

Boy önemli değil benim için. onemli olan karakteri olması ve beni gerçekten sevmesi. Ben 171 boyundayım benden 2-3 cm uzun olsa yeter 180 190'a gerek yok

1
    0 Yorumla
  • mehmettopcu01
    mehmettopcu01 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 25
    +1 yıl

Gayet saçma bir düşünce dostum. Elbette ki seninle birlikte olmak isteyecek bir hatun olacaktır.

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Soruyu kendim için sormadım ve kadınların uzun boylu erkek tercihi diye bir gerçek var

Yorumla
    • mehmettopcu01
      mehmettopcu01
      +1 yıl

Anlıyorum. kadınlardaki korunma iç güdüsünden gelen bir düşünce uzun boylu erkek istemeleri fakat bu kısa boylu erkeklerinde birlikte olacağı kadınlar var

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Artık yok uzun boylu bulan uzun boyluyla olacak bulamayan da kedi köpekle yaşar gene kısa erkekle olmaz

Yorumla
    • mehmettopcu01
      mehmettopcu01
      +1 yıl

İyi o zaman öyle yapsınlar

Yorumla
  • Hanyakonya
    Hanyakonya Takip Et
    Xper 2 Yaş: 26
    +1 yıl

Ağa yeter artık sal şu siteyi ben yakışıklıyim ve 174 'üm kızlar ilgi gösteriyor tipin yok demek ki boya takmışsın kafayı

0
    12 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kendini kandırma uzun boylu isteyen kızlara salça olup durdun 1.74 boyla sevgili yapsan gidip de onlara salça olmazdın.

Yorumla
    • Hanyakonya
      Hanyakonya
      +1 yıl

Hanı nerede salça olmuşum?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

1.66 kıza sabahtan beri salça oluyorsun

Yorumla
    • Hanyakonya
      Hanyakonya
      +1 yıl

Anca buradan soru sorarak ağla ne diyim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sen de benle aynı durumdasın ama kabullenemiyorsun bir kadın daha geldi kısa erkek istemem diyor ona da salça ol biraz :D

Yorumla
    • Hanyakonya
      Hanyakonya
      +1 yıl

Bende tip var kızlardan ilgi gördüm boy değil tip önemli

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

İlgi görseydin o kıza salça olmazdın banane bana bakan bakıyor zaten diyip geçerdin.

Yorumla
    • Hanyakonya
      Hanyakonya
      +1 yıl

tamam bir anket sorusu sor 175 yakışıklı erkek mi yoksa 185 tipsiz erkek mi diye. Çoğu kız 175 ama yakışıklı erkeği tercih eder

Yorumla
    • Hanyakonya
      Hanyakonya
      +1 yıl

İnsanlar dışını beğendiğini ister tip yoksa baştan kaybettin boy önemli değil

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yapmıştım %60 ı ikisine de bakmam demişti 1.75 yakışıklı 1.85 ten bir tık fazla oy almıştı ama ortalma tip 1.85 daha çok tercih edilir 1.75 yakışıklıdan.

Yorumla
    • Hanyakonya
      Hanyakonya
      +1 yıl

175 altı sıkıntı ama 175 179 arası erkekler tercih ediliyor takma kafana fazla. 175 altının tercih edilmesi için biraz tip lazım ama

Yorumla
    • Hanyakonya
      Hanyakonya
      +1 yıl

Çok yakışıklı ama 163 164 boyu olan arkadaşım var manitası var

Yorumla
  • Pikauv
    Pikauv Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 30
    +1 yıl

1.75 iyi ya o kadar da abartmamak lazım.😬

0
    0 Yorumla
  • witchandfairymixe
    witchandfairymixe Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25
    +1 yıl

bunu görmek üzdü hayır şans vardır eğer kızın boyu 170den uzun değilse=)

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

1.50 kız da bakmıyor ayrıca çok üzüldüysen kısa boylu bir erkekle sevgili ol boş konuşma

Yorumla
    • witchandfairymixe
      witchandfairymixe
      +1 yıl

168 sevgilim vardı 2 ay önce😐çok negatifsin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Uzun boylusunu görüp bırakmışsındır kesin

Yorumla
    • witchandfairymixe
      witchandfairymixe
      +1 yıl

hayır o benden ayrıldı, uzun boylu görüp ayrılacak olsam zaten onuna hiç olmazdım

Yorumla
  • Miyasua
    Miyasua Takip Et
    Xper 3 Yaş: 24
    +1 yıl

155 kadınlar gidip 190 erkeği alıp baba kız gibi sokakta dolaştığı için size kiz kalmıyor ya

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aynen öyle

Yorumla
  • lula_xclare
    lula_xclare Takip Et
    Xper 2 Yaş: 21
    +1 yıl

Sevgilim benden kısa daha doğrusu ven fazla uzunum. Bu benim için kesinlikle sorun değil. Sonuçta onun fiziksel özelliklerini dwğil kalbini seviyorum

0
    0 Yorumla
  • serhatkertil
    serhatkertil Takip Et
    Xper 3 Yaş: 28
    +1 yıl

Sorun ağzının laf yapmaması ben 176 yım tonla sevgilim oldu ruh hstası. kısa felanda değilim

0
    0 Yorumla
  • Naaarutooo_
    Naaarutooo_ Takip Et
    Xper 3 Yaş: 25
    +1 yıl

Benim sevgilim 175 çokta yakışıklı çok seviyorum onu kurt bakışlı sevgilim benim.

0
    0 Yorumla
  • Adrianaaaa
    Adrianaaaa Takip Et
    Xper 3 Yaş: 26
    +1 yıl

Yani tipine bağlı eğer sempatik tatlı geliyorsa bir erkek bana 1.75 boyunda da olabilir

0
    0 Yorumla
  • gizliminik
    gizliminik Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    +1 yıl

Kadının boy ve kilosuna göre değişir bu istek bence.

0
    1 Yorumla
    • AndreaBarrielo
      AndreaBarrielo
      +1 yıl

Merhaba bir kaç tane fotoğraf atsam nasıl olduğumu söyler misin yüz olarak 😊

Yorumla
  • Coffein
    Coffein Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 33%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.

Cooook zor

1
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Dürüst olduğun için teşekkürler.

Yorumla
    • Coffein
      Coffein
      +1 yıl

Genelde böyledir ama gönül bu, yine de negatif düşünme sen :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Avutmana gerek yok sizin gönül sadece uzun boyluya konar dürüst olana bir şey demiyorum ama avutanlara sinir oluyorum.

Yorumla
  • Blacklonghair
    Blacklonghair Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

dürüst olucam kadınlar kısa sevmez dostum

1
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Dürüst olduğun için teşekkürler hep uzun boylularla sevgili olup boy önemli değil diyenlerdense senin gibi dürüst olanları tercih ederim

Yorumla
    • Blacklonghair
      Blacklonghair
      +1 yıl

ben de boya bakmıyorum ama geneli uzun boy sever

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

ben de boya bakmıyorum
      Seni dürüstlüğe devam etmeye davet ediyorum :D

Yorumla
    • Blacklonghair
      Blacklonghair
      +1 yıl

ben 193 flörtümü bırakıp 167 çocuğa aşık oldum dostum ahahahaha

Yorumla
  • Meryyc
    Meryyc Takip Et
    Guru Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

e ben de kendimden kısa birini istemem

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sen 1.50 olsaydın da 1.70 1.75 erkeği istemezdin kızdan kısa veya uzun olmak değil olay, olay erkeğe göre uzun olmak.

Yorumla
  • Beyazzz2525
    Beyazzz2525 Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 93%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.

183 sart jfifif 155 olan ben jfkdjd

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

En azından dürüstsün boş avuntu verenlerdense senin gibi dürüstleri tercih ederim

Yorumla
    • Beyazzz2525
      Beyazzz2525
      +1 yıl

Tabi öyle kadindan biraz uzun olsa iyi olir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kadından uzun olmak da yetmiyor illa 1.80 üstü olmak lazım 1.75 erkek kızdan uzun olsa da red yiyor

Yorumla
    • Beyazzz2525
      Beyazzz2525
      +1 yıl

seksi ve 175 olsanda olur ama 183 genelde seksi olduklari icim tericihimiz

Yorumla
  • MrsMandalina
    MrsMandalina Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Kendim de o boydayim zaten ve olmaz yani

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

1.50 olsan da olmazdın zaten değişen bir şey yok

Yorumla
    • MrsMandalina
      MrsMandalina
      +1 yıl

1.50 olsam olurdum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Olmazdın kızlardaki uzun boy isteği genetiklerine işlemiş bir şey 1.50 kız da 1.80 altını istemez 1.70 kız da.

Yorumla
  • Devrimosmanli
    Devrimosmanli Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 37%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.

Herkesin bir şansı vardır

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

maalesef artık yok dostum kadınlar artık sadece 1 metre 80 cm üstü ve yakışıklı erkekleri tercih ediyorlar

Yorumla
    • Devrimosmanli
      Devrimosmanli
      +1 yıl

Ne alaka 170 ler nasıl buluyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Eskiden 1.70 ler bulurdu niye bulurdu onların zamanında sosyal medya yoktu görücü usulü evlilik vardı o şekilde buldurlar. Ama şu an sosyal medya var görücü usulü evlilikler neredeyse bitti 2000 sonrası doğan 1 metre 70 cm erkeklerin hiç şansı yok her kadına binlerce erkek yazıyor

Yorumla
    • Devrimosmanli
      Devrimosmanli
      +1 yıl

Halen buluyorlar merak etme

Yorumla
  • Devamını Gör (57)
Devamını Gör(102)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Hiçbir kadın kısa boylu erkekle sevgili olmaz mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kadinlar kısa boylu erkekle sevgili olmaz mi? 6 cevap verildi
Hiçbir kız kısa boylu erkekle sevgili olmaz mı? 6 cevap verildi
Hiçbir kız kısa boylu erkekle sevgili olmaz mı? 10 cevap verildi
Hiçbir kız kısa boylu erkekle sevgili olmak istemez mi? 29 cevap verildi
Kısa boylu erkeklerin bir kadının kendileriyle sevgili olmasını beklemesi saçmadır değil mi? 5 cevap verildi
1.80 den kısa erkeğe hiçbir kadın aşık olmaz değil mi? 10 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Kötü birine aşık olabilir misin?
  • Güzel olmak mı, güzel görünmek mi daha iyi?
  • İnsan en çok hayallerini mi erteliyor, yoksa kendini mi?
  • Evde kaç kişi yaşıyorsunuz?
  • Nikah şahidiyim ne giymeliyim?
  • Karıma yıldönümü hediyesi olarak tek taş mı alsam beş taş mı?
  • Yemek yerken telefon ile konuşur ya da yazışırmısınız?
  • Sivri dilli misin, tatlı dilli mi?
  • ​Bazen en büyük huzur, görmezden gelmeyi öğrenmekte gizli. Sizce de artık duymamazlıktan gelme sanatını öğrenmenin vakti gelmedi m?
  • Sarı tavukları 10 saniyede sayabilecek bir zeka küpü var mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨