Evet sosyal olduğum halde, bakimli olduğum halde tipim ortalama olduğu halde, iyi giyindigim halde sınıfta tamı tamına 50 kız olmasına rağmen tek bir kız bile hoşlanmıyorsa demekki kısa boylu erkek sevilmeyi hak etmez, yapacak birsey yok kaderimizde sevilen insanları izleyip sevgisizlikten ölmek varmış ne yapalım, boy kısa birkere sevilmeyi beklemem o kadar saçma ki
Uzun boylu tipsiz erkeklere bakın hepsinin yanında güzel kız, ancak kısa eli yüzü düzgün erkeklere bakın hep yalnız başlarına, tek başlarına geziyorlar
Kaderimiz bu...
Uzun boylu tipsiz erkeklere bakın hepsinin yanında güzel kız, ancak kısa eli yüzü düzgün erkeklere bakın hep yalnız başlarına, tek başlarına geziyorlar
Kaderimiz bu...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
172 normal boy belki sohbetin sarmıyodur sıkıcısındır
Seviliyor. Ablam önümüzde ki hafta nişanlanıyor hatta 165 boyu da eniştemin.
Boy ile hiç alakası olmadığına emin olabilirsin.
Ya birak
Bırakacak bir şey yok. Konuştuğum hiç bir kadın bana boyun kısa seninle olmaz demedi.
Kaç boyun
1.70
Kiminle nasıln konuşuyorsun, flörtten öte gecmeler
Dostum bu bir eksiklik değil anladın mı her şey normal boyun da normal. Öz güvenin eksik senin boş şeyleri takıntı yapmazsan ortada mesele kalmaz.
Kardes takma boş ver 1.68 benim boyum
170 de mı değilsin
172, ama neredeyse bütün erkekler uzun
E tamam kanka üzülme kısa değilsin o kadar benim sevgilim 173 boyunda sen çok uzun boylu kızlara bakıyor olabilir misin
Hayır kısa kızlar da uzun erkek istiyor , ve çok kısa olmayabilirim ama kısayım
Umarım istediğin gibi birini bulursun bence boyla ilgili değil ya ben de çok kisayim mesela ama hayatımda birisi var
Sen kızsın çünkü, ağır saçmaladın şu an
Ya ne alakası var kriteri uzun olan erkekler de vardır illa ki ayrıca çok kısa değilsin ki bence boyun iyi
Çok kısayım demedin zaten kısayım diyorum kısa kısa, çoğu erkek en kötü 178, hiç mi üniversiteye gitmedin kaç erkek gördün bu boyda
Üniversiteyle ne alakası var ya 190 da gördük 180 de 170 de ben de ilişkilerin boyla alakasının olmadığını söylüyorum sana tipini bilmiyorum kızlara nasıl yaklaşıyorsun bunu da bilmiyorum belki de sempatik değilsin çekingensin kendini gösteremiyorsundur olamaz mı
Kızların bana en çok söylediği şeydir çok sempatiksin sözü, ve kızların sempatikberkek yerine sert erkek tercih ettiğini de herkes biliyor
İlginç o halde bir şey diyemeceğim ama kendinle barışık olursan iyi olur ben napim a q öliyim mi 150 boyundayım ve kendimi de aşırı seviyorum beğenmeyen gider uzununu bulur
Sen de kısa kız bul
Kısa bulmak zorunda değil
Kısa kızlar 190 istiyor
Herkes kendi dengine abi. 1.70 boyunda kız 1.70 boyunda erkekle sevgili olmaz. Arada 10-15 cm fark olmalı, kız bu topuklu falan giyiniyor. Kendini erkeğin yanında sırık gibi mi hissetmeli?
Ya birak 155 kizlar 190 istiyor
İşte bir pick me vakası daha🤐
Bütün kızlar öyle değil, eminim karşına boyunu sorun etmeyecek biri çıkacaktır.
Klişe laflar, denk gelmeyecek gelse de kafama göre biri olmayacak yine sap kalacağım
@madina1 iyi akşamlar, ben yeni üyeyim. Burada bir soru sordum kaldırıldı da ilk seni görüp yazdım, erkeklere de güvenip soramıyorum. Sana sorsam olur mu? Bu arada xper diye bir şey varmış mesaj atamadım.
Sevilmez
Niyeki boyun kaç
172
E tamam çok uzun değilsin ama çok kısada değilsin
Çok kısayım demedim, ama kısayım
Şu an universitedeyum ve erkeklerin yüzde 90 i benden uzun çoğu 180 üstü
Bilemiyorum 169 boyundayım eski görüştüğüm kişi 175ti birazda karizma önemli yanlış düşünüyorlar
Boy kac
172
Benimde boy 1.70 bence bir ilgisi yok boya takilma
Bayağı ilgisi var
Belkide türkiyedeki kizlarda bu sorun vardir avrupa sikkinti yok
İşin zor
sevilir