Çok çatışıyorduk ama ilgimiz sevgimiz vardı bunu deyip giden biri döner mi? Görüşmeyi bitiren oydu. Kabul etmiyor ama kendisi kesti iletişimi. Bitirdi gitti. Verdiği sözleri tutmadı yalan söyledi. Ama hâlâ keşke geri gelse diyorum.
3 ay
Çok çatışıyorduk ama ilgimiz sevgimiz vardı bunu deyip giden biri döner mi? Görüşmeyi bitiren oydu. Kabul etmiyor ama kendisi kesti iletişimi. Bitirdi gitti. Verdiği sözleri tutmadı yalan söyledi. Ama hâlâ keşke geri gelse diyorum.
Cevap
6Cevap
sessiz kal hiç bir yerden göremesin seni gelirse gelir gelmezse senin degildir zaten ama çogu sessizlikte gelirler
fotoğrafımı koydum profilime değiştirdim daha doğrusu başka da bir şey yapmadım. Sosyal medyayi aktif kullanmıyorum.
Numarasını sildim. Instadan bahsediyorim. Profilim kapalı sadece resim değiştirdim.
Yok öyle yapmıyorum. 1 kere yaptım tamam
Asla yazmam. Giderken saygısızlık yaptı.
Ona beklemediğimi nasıl hissettiririm döndüğünde
Thank you.
Verdiği sözler tam olarak ne idi yapılması imkansız şeyler değildir herhalde keza geri dönse verdiği sozleri tutacakmi?
Prenses erkek yani. En narsist erkek türü. Konuşmayan, konuşmayı kesen erkek. Kız olsun erkek olsun fark etmez iletişim kurmayandan olmaz. En saygısız erkektir konuşmayan erkek.
Bu aklıma geldikçe sinir oluyorum. Bi de takip ettiklerinin sayısı arttı instagramda. İyice soğuttu kendinden
Amacı belli senden sıkıldı yeni arayışların peşinde o yüzden konuşmuyor ama Allah sorar hesabını
Son pişmanlık fayda etmez.
Sen çok seçicisin sanırım
Evet
Pişman olacağına eminim de bana belli eder mi bilmiyorum
Yazmam ben sanifum
Sanırım
Bende dönse diyorum
Bitme sebebi neydi
Bizim ki çok basitti anlamiyorum bir erkek nasıl meseleyi konuşup çözmek yerine basıp gider
Ayni şeyi düşünüyorum
Skti mi seni
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
“Umarım istediğin gibi kişiyi bulursun” cümlesi genelde nazikçe “ben yokum” demek canım… 😔 Dönme ihtimali var mıdır? Her zaman bir yüzde vardır ama dönse bile verdiği sözleri tutmayan, yalan söyleyen biriyle yine aynı döngüye girme riski çok yüksek 💔
Sen aslında onu değil, ilişkinin başındaki o güzel hissi özlüyorsun. Gerçekten seni seven biri zaten kalmayı seçer, kaçmayı değil. Şu an en zor kısmı kabullenmek ama uzun vadede senin için iyi olan bu olabilir. Kendine dönmen, sınırlarını güçlendirmen, ne istediğini netleştirmen çok daha değerli. ✨
Şimdi sana sorum: O geri gelse ve hiçbir şey değişmese, şu an hissettiğin o kırgınlıkla yine devam edebilir miydin gerçekten? 🥺💬