Aşk İlişkileri İstediğiniz gibi birini buldunuz mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Nasıl nerde o mu sizi siz mi onu 😅 Güncellemeler+1 yıl Çok az kişi istediği gibi birini bulabiliyor özellikle KızlarSoruyor da vakit geçiren kişiler yanlız garip değil mi İstediğiniz gibi birini buldunuz mu? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,5b cevap paylaştı. İstediğim gibi birisi yok ve bulamayacağım 0 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı. Yok nerede ya. İstediğin gibi birini bulsan, müsait olmuyor, kişiliği ve yaklaşımı çok farklı oluyor.. 0 0 Yorumla
IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl Belki bir gün çıkar karşıma, sarılır ve ben geldim der. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl tam anlamıyla hayallerimdeki insan, bence o da farkında aramızda bişeyler var ama ne olduğunu ne ben ne de o kestirebiliyor... canım canım duruyoruz öyle 0 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Arasam da bulamam muhtemelen öyle biri de yok. 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı. Hayır bulamadım aramıyorum da 0 0 Yorumla
EsqueletoNomad Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl O beni buldu 2. Haftaya giricez inşallah çok mutluyum ve gözlerimden uyku akıyor ama o olmadan uyuyamıyorum 0 0 Yorumla
Bakımlıkızçehanım Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kısmet ya bir gün birbirimizi buluruz.. 0 1 Yorumla Tanjuides +1 yıl Çok haklısınız hanım efendi ne güzel konuştunuz. Yorumla
bucali-caglar Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hayır aramıyorum ki 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
liber_tango Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 38% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 786 cevap paylaştı. Bulamadım maalesef 0 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. Hayır 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
İstediğim gibi birisi yok ve bulamayacağım
Yok nerede ya. İstediğin gibi birini bulsan, müsait olmuyor, kişiliği ve yaklaşımı çok farklı oluyor..
Belki bir gün çıkar karşıma, sarılır ve ben geldim der.
tam anlamıyla hayallerimdeki insan, bence o da farkında aramızda bişeyler var ama ne olduğunu ne ben ne de o kestirebiliyor... canım canım duruyoruz öyle
Arasam da bulamam muhtemelen öyle biri de yok.
Hayır bulamadım aramıyorum da
O beni buldu 2. Haftaya giricez inşallah çok mutluyum ve gözlerimden uyku akıyor ama o olmadan uyuyamıyorum
Nezaman mezara girince mi
hep vardi iyi ki de var :)
Aramıyorum ki bulayım 🙃
Sandım ama büyük darbe yedim :(
Buldum galiba 😌
Kısmet ya bir gün birbirimizi buluruz..
Çok haklısınız hanım efendi ne güzel konuştunuz.
En son kimseyi istemeyeceğim galiba
Aday var bakalım, bakalım 🙄😇
Hayır aramıyorum ki
Evet
Nerdeee
Aramadım ki bulayım.
@emoli15 çay bile içmiyor benimle:( :(
Bulamadım maalesef
Bulmadım
Buldum ama bir türlü açılamadim
Bulamadım
Hayır