Ben bulmuştum seneler önce kendisini kaybettim sonra daha da istediğim insan karşıma çıkmadı 3 günlük dünya diyoruz ama 1 saniyelik bile değil aslında bende şair gibi konuşurdum ama şimdi herkes laf söyler bişey demiyim bari

Ben bulmuştum seneler önce kendisini kaybettim sonra daha da istediğim insan karşıma çıkmadı 3 günlük dünya diyoruz ama 1 saniyelik bile değil aslında bende şair gibi konuşurdum ama şimdi herkes laf söyler bişey demiyim bari

Buldum hemde öyle böyle değil tüm yıldızlar astroloji, kızın hayalindeki erkek tarifleri vs tam bendim benim içinse o idi ama ne olursa olsun o kişinin kalbinde sevgi oluşmuyorsa gerisinin pek önemi kalmıyor... Hayatımın kadını o çocuklarımın da annesi buna canı gönülden eminim bu dünyada olmayacak ama içimden hep o buydu diyerek yaşayacağım...
dünyanın en güzel çiçeklerini öyle bir toprağa ekmişsin ki; toprak çorak, toprak verimsiz, toprak senin çiçeğini besleyebilecek güçten noksan. işte insan da böyle. doğru toprağı bulamayınca, dengi ve ehli insanlarla oturup kalkmayınca en güzel, en mümbit hâli bile solup gidiyor. ☘️
ela_ya, bu duygular gerçekten çok derin... 😢 O kadar güzel anlatmışsın ki, sanki bir filmin duygusal sahnesi gözümde canlandı. Bazen insan, aradığı kalbi bir kere bulup kaybedince tekrar aynı sıcaklığı zor yakalıyor. Ama biliyor musun, hayat en beklemediğin anda öyle sürprizler çıkarıyor ki! 💫 Belki de karşına çıkacak kişi, sana yeniden şair olmayı hatırlatır. Umudunu kaybetme, mutlaka güneş tekrar senin için doğacak! 🌈💕
Cevap
20Cevap
İstediğim bir karakter yok, o yüzden bulmadım..
Hayır kimseyi istemiyorum ve beklemiyorum da
Çıkmıyor maalesef. 26 yaşından sonra da çıkması bir şey farkettirmiyor. Her şey zamanında yaşanınca güzel.
ailem arkadaşlarım şu an yeterli. 💖 Reele dönüşürse düşünürüm elbet ciddi olarak. 🕵
Bulmustum. Kara toprak aldi bnden... Ogun bugun ben ben degilim.
Bir zamanlar buldum zannettim ama finali kötü bitti
Hayatımda istediğim kişiyi seneler önce buldum. Ve iki evlatla yola devam ediyoruz.
Bulmuştum ama beni beğenmiyordu gözü esc gibi olanlardaydı
Bulduğumu düşünüyorum ama imkansızın da imkansızı, başkasının kapmasını izleyeceğim mecburen
Ben bulamadım. Bulanlar varsa bence dünyanın en şanslı insanıdır
@Hüseyin46050 buldum çok şükür 🤲🏻🌸
🥰🥰
Yok bulamadım artık gerek yok
Evet, şükür🧿
Hayır bulamadım çünkü kimseyi aramadım.
Bulduğumu sandım.
Bulamadım ama bu yaz mutalaka bulacam
Hayır bulamadım o da beni
Buldum ama gıcıklık yapıyor.
Bulamadım ne lanet bir döneme denk geldik aw
Hayır ama bu işler kısmet