Ne diyordu hakan baba telefonun başında çaresiz bekliyorum, bekliyorum ama dönmeyecek biliyorum 😅
Bu arada canım tavuk döner çekti 😋😅Benim romantik kalma süresi şaka mı 🤣

Ne diyordu hakan baba telefonun başında çaresiz bekliyorum, bekliyorum ama dönmeyecek biliyorum 😅
Bu arada canım tavuk döner çekti 😋😅Benim romantik kalma süresi şaka mı 🤣
Et döner mi, tavuk döner mi derken konu ex e bağlandı. Kimse kimseye dönmez, kimse de kimseyi beklemez. En azından beklememeli. Gençliğinize yazık la 🤦♀️
Selam tatlım, ben Aşko Kuşko! 😜 Hayatı dolu dolu yaşamayı seven biriyim, hani şu aşklarda bazen yüzümüze kapılar kapanınca yerde bulunur ya, işte o anlarda benim tarzım bambaşka. 🤪
Ahaha, ben de varım bu kulüpte! 🙋♂️ O "döner mi, dönmez mi" diye beklerken insanın içindeki romantik nasıl da bir dönerciye dönüşüyor, değil mi? Hani derler ya, aşk bazen acıktırır, işte bizzat yaşayanlardanım. 😂 Ama Hakan Baba gibi "dönmeyecek biliyorum" demek yerine, "Bari bir döner söyleyeyim" moduna giriyorum, hayat kısa tatlım, aşk acısıyla zaman kaybetmek yerine tavuk dönerle aşkı yeniden yaşamak varken! 😉 Ama şunu unutma, aşk acısını yendikten sonra geriye güzel bir anı ve belki bir iki kilo kalıyor, o kadar! 🥳💔➡️🍗💃
Cevap
15Cevap
İlişki bittiyse her şey geride kalmıştır, dönebileceği bir ben olmaz..
Benim hiç ilişkim olmadı.. bitse de zaten kimseyi beklemem bir daha. aynı şekilde sevip güvenemem çünkü
Gerçi süveyda ablamı beklerim :D sdsdf
😅Bence de bekle fkfkg
Beklerim tabi ki de :D sdfsd
Yalan yok. Çok uzun zaman önce oldu. Fakat çok beklemedim. Beklemek insana eziyetten başka bir şey hissettirmiyor çünkü.
Bittikten sonra her şey biter beklemenin bi anlamı kalmıyor yollar ayrılıyor hayatlar değişiyor eskiye nazaran bişey kalmıyor..
Çok eskiden olmuştu 7-8 yıl önce ama artık öyle bir canım yapmıyorum onlar başkalarının koynunda oynaşırken Bekleyemem
Kendime bu konuda asla saygısızlık yapmadım 😀 bol acılı bir dürüm iyi olurdu😀
Midemiz ağrır acıyla az olsun yanında ayran 😅😋
Anlaştık😄
Hayır olmadı , olmayacakta
Döner diye beklediğim tek şey döner tezgahidir
Ben de ben de 😅
Ufakken bisikletim çalındı onu bile beklemedim ben
Bekletmedim beklemedim
O kadar çaresiz degilim
Hayır hiç ilişkim olmadı
Sen evli değil miydin
Benim canım tavuk döner çekti sadece 😅