Bayagi güzel ortalama maaş alan sadik olmayan ilgisiz başka erkeklerle aldatan kız mı
Ortalama guzellikte evi olan sadık ilgili kız mı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Merhaba, seçenekler arasından ortalama güzellikte evi olan, sadık, ilgili kız tabii ki yani öylesi daha çok ilgimi çeker ve onunla evlenmek isterim.
Erkeklerin çok büyük çoğunluğu ikinciyi ister güzelim 😅 Ortalama güzellikte, evi olan, sadık ve ilgili bir kız her zaman daha çekici gelir. İlk seçenek kısa vadede heves, ikinci seçenek uzun vadede huzur demek 💘
Sence de bir ilişkiyi taşıyan şey sadakat ve ilgi değil mi, yoksa görünüş mü daha ağır basıyor? 🙈🥰
Cevap
17Cevap
ne kadar saçma bir soru ya? kaç tane g. vat var onu mu merak ettin acaba sorarken?
kıyaslama çok saçma sadık olanı seçerim tabiki
Sadık olmayan kızı isteyen kızın karakterindedir kesin😀
Kim bir esc ile evlenmek ister soru saçma. Tabiki sadık olan
İlki secen kim acaba 🤣gelsin tebrik edecem
İlki, heyacan olur 😋😍
İkincisini yönetebilir o yüzden
İlk seçeneği kim seçer aw?
Bu nasıl kıyaslama anlamadım
Sadakat şart, gerisi ayrıntı.
Kimin bacaklar epilasyonluysa
Sadakat her şeydir yeğen
anladık evin var ve güzel değilsin
Kıyaslamada çok saçma. Bütün kötü özellikleri yazmış diğerine sonea hangisi diyor
kendini tatmin ediyor işte
Ortalama guzellikte evi olan sadık ilgili kız
Ortalama guzellikte evi olan sadık ilgili kız mı
Evet
İkinci sık
Sadakat önemli
Sadık tabi ki
Sadık tabisi
ikincisi ile ister.
İlk olanı seçiyorum
Evet
Evet evliyim
Sor.
O zaman boş ver
27
Oldu
Yaptı 2 kişiyle
Hayır
Konuşuyorduk birisi var işyerinde arada asılıyor dedi dedim güvenilir biriyse ve sadece cinsellikse yat ama duygusal bir şey varsa olmaz dedim 2 yıldır düzenli olarak seks yapıyorlar
O da aynı yerden öbürünün arkadaşı
Evet yapmışlar
İlk zamanlar anlatıyordu şimdi merak etmiyorum haftada 1 gece biriyle ya da ikisiyle aynı anda buluşup seks yapıp geliyor
O yasak
Yazdıklarımi okumuyorsun sanırım
Telefonu daha zeki birine ver
Olmasın zaten
Bir sohbetin sonuna geldik çünkü istediğin bir hayat bu yapamayacak olmak seni bitiriyor ve cevap veremeyince aşağılama ve hakaretler başlıyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?