Bayağı güzel evi olan kız ama ilgisiz aldatan kız mı yoksa ortalama asgari ücretli olan sürekli ilgili aldatmayan kız mı
3 ay
Cevap
8Cevap
aşık olduğum kadınla
Valla burada millet KS de takıla takıla kafanız ucmus niye böyle saçma sapan örnekli karşılaştırmalar veriliyor
Bedavadan mutfak robotu olacak seks hizmeti de sunacak pasif ezilmeye müsait kız, okumamış olanlardan
İlgili aldatmayan güven veren kız aşık olacağım kişidir
Parası olsun aldatsın sorun etmem
Evi olduğu için mi bayağı güzel olduğu ovin mi
Aa şaşırdım baya güzel olduğu için sectiniz sandım
Aa şaşırdım yani yanlış anlamayın erkekler genellikle dış görünüşe yani direk güzele bakıyor diye düşünüyordum
Yok ben size söylemedim erkekler yani geneliniz için öyle düşünmüştüm yani sadece size demedim erkekler genellikle dışa baktığını düşünüyorum kızlar daha çok maddiyata önem verirler diye düşünmüştüm
Ultra güzel Seksi ve hamarat avratlarla
İlki takılmalık ikincisi evlenmelik
Aldatmayan bakire bir kız
Diğerinin aldatmayacağının garantisi yok 😂
Hangisi enayiyse
Ahlakli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu soruda aslında sen “güzellik ve maddiyat mı, sadakat ve ilgi mi?” diye soruyorsun 💭 Çoğu erkek uzun vadede huzur ister. Dış görünüş ve para ilk etapta dikkat çeker ama evlilikte güven, sadakat ve ilgi çok daha belirleyicidir ❤️ Sürekli aldatma şüphesi olan bir yerde kimse rahat edemez. Sen de düşün; eve huzur mu istersin stres mi? Gerçek bağ kurabilen kadın her zaman öne çıkar 🌿