Şöyle iki seçenek olacak. İkisi de asgari ücretin 2 katı kadar maaş alacak ve kendi evi olacak. O halde başlayalım.
Beta erkek : özgüvensiz , kılıbık, toplumda saygı duyulmayan, herkesin ezdiği , kadınları eğlendirmeyi bilmeyen , hanımcı , hanımından korkan ve bu yüzden aldatmayı beceremeyecek erkektir
Alfa erkek : özgüvenli, cesur , kadınları eğlendirmesini bilen, toplumda saygı duyulan ve bu yüzden de kadınlara ufak güzel bir söz söylese kadınları peşine takan erkektir. Eğer böyle erkeği tatmin edemezsiniz, sizi kesin aldatır ve aldatıyorlar da. Çünkü talep görüyor, talep !! TOPLUMDA alfa erkek oranın,%30 olduğu tahmin ediliyor.
Aynı zamanda bunun tersi olan alfa kadın da mantık evliliği yaptığı, beta kocasını aldatıyor. Çünkü beta erkek , önceki birlikte olduğu alfa erkeğin mükemmelliğini veremeyeceğinden; kadın da alfa erkeği özlüyor ve bu yüzden aldatıyor. Zira beta erkek, alfa erkekler kadar tecrübe sahibi olmaları doğal olarak mümkün değildir.
Çünkü kadınlar, evlenmeden beta erkekle kesinlikle seks yapmaz ve beta erkeklerle genelde mantık evliliği yaparlar ; aşk değil.
Kızların sosyal medya da nasıl sakladıkları hayranım linç yememek için hepsi ayrı bjr hikaye uyduruyor kadınlar yaşamı boyunca bir kaç istisna hariç akli dengesi yerinde olmayan kekofobi erkeği tercih ederler gerçeği bu 😃
Vay be bunu yazıcıda çıkartıp duvarıma asıcam tam aklımdaki fikirlerle uyuşuyor ama anlatmakta sıkıntı çekiyordum bazen
1
13 Yorumla
Soran
+1 yıl
Beta erkeği zengin yapmayıp alfa erkeğin aldattığını belirtince, kimse oy kullanmamış. Çünkü beta erkek, alfa erkekten hayli zenginse evlilik yapıyorlar. Aynı gelirde ise, tercih etmiyorlar.
Aldatan erkek de istemiyorlar. Oysa ki alfa erkek aldstmasını, affeden kız çok. Alfa erkeğin cazibesi, bir başka. Alfa olmaya çalışıyorum bende. Şimdilik 10/6 puanı olan sigmayım. Beta puanı, 10/1-4. Sigma 10/5 -6. Alfa 10/7-10
Sigmalar yalnız yaşar bu da insan doğasına psikolojisine aykırıdır bu da doğal olarak o kişiyi benmerkezci narsist yapar sigmalığı bitek sağlıklı bulmuyorum insan sosyal canlıdır ilk çağda bile insanlar beraber avcılık toplayıcılık yapıyordu o yüzden.
Sigma erkekler, talep gören olarak nitelendiriliyor. Ama bir uzun ilişkisi varsa ve seks yapıyorsa, ona sadık oluyor. Sigma, böyle.. Beta, evlenmeden seks yapamıyor. Kadınlar beta erkekle seksi, sadece çocuk olana kadar yapıp çocuk olduktan sonra; çok azaltıp aldatıyor. Tek tük seven ve sadık kalan kadınlar çıkıyor ama istisnalar kaideyi bozmaz
Türkiye de gerçek alfa yok. Neredeyse çoğu sanal alfası. Yüz yüze gelince beta 😂
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Haklarını yememek lazım, bakire kızları bile yalvartan alfa tanıyorum ama beta daha çok.. Hep ailelerden kaynaklanıyor, rahat ortamda büyütüyor. Böyle erkekler, özgüven olamaz. Özgüven yoksa, alfa da olamaz
En İyi Cevaplar