Aşk İlişkileri Hangi erkekle evlenmek isterdiniz? whiteangel9696 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor ankete katılın kızlar yakışıklı uzun kaslı ama fakir çirkin kısa sıradan ama zengin Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl güncllll Güncellemeler+1 yıl güncelllllllll Hangi erkekle evlenmek isterdiniz? Cevapla Evlilik Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,8b cevap paylaştı. Kızların çoğu yakışıklı erkek ile evlenmek ister maalesef 0 1 Yorumla whiteangel9696 +1 yıl ama zengini seçen de az değil
Oziii24 Takip Et Xper 5 Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl Günümüzde bayanların durumu, sadece para, tip v. b kriterleri değerleniyorlar. Hiç kimse karakteri, yüreği, dürüstlüğü, iç güzelliği ve adamlığını aramıyor bu yüzden iki gün sonra boşanmalar ve mutsuzluklar artıyor. 0 0 Yorumla
Ghostian Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl TR de kızlar için en önemli şey dış görünüş... Bu anketi Rusya'da yapsaydın kızlar paralı adamı seçerlerdi... Kültür meselesi 0 1 Yorumla whiteangel9696 +1 yıl rus kadın da aldatır ama Yorumla
scorpiongirl429 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 67% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı. Demek ki neymiş kızlar paraya tav olmuyormuş, kapak olsun. 1 1 Yorumla whiteangel9696 +1 yıl ama isteyen de çok şimdi Yorumla
33numara_eyyşşaann Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kaslı olsunnnn benim olsunnnnnn fakirliğinde aemina goyarim yav 0 2 Yorumla whiteangel9696 +1 yıl soğan ekmek yiyince gelen pişmanlık hissi Yorumla 33numara_eyyşşaann +1 yıl Umrumda değil ben onun popisini bile yerim smnskdsjd bu sjdhsjvdjshfjshfjshdjjskskd Yorumla
Sinirlicoksinirli Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl bu anketi erkek yapsa linç yağmuru olmuştu şimdi. 0 0 Yorumla
Kızlardasormasınm Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 79% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Çirkin olanın akıllısı çekiliyor ama yakışıklı olanın slk olanı hiç çekilmiyor 0 0 Yorumla
Celebrindir Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ben de kadın için olan isteğimi yazayım. 5/10 tip, zeki, karakterli. 0 0 Yorumla
masqueradexwq Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl benim param var ben kociskoma yeterim o yüzden yakisikli kasli 0 1 Yorumla whiteangel9696 +1 yıl mesleğin ne sdfsdf Yorumla
durusabun Takip Et Xper 4 Yaş: 21 +1 yıl yakisikli olsun icide iyi olsun parasi olmasada olur 1 4 Yorumla İRBAAM +1 yıl Yalan Yorumla durusabun +1 yıl imam nikahli esim copcuydu guzel cocuktuda ama iyi biri cikmadi cocougum var ondan ama hamileyken terketti Yorumla durusabun +1 yıl hatta bazen issizde oluodu ailrsinin eline bakiodu Yorumla İRBAAM +1 yıl Parası yokmuş işte kötü şeylerin başlangıcı zor oyunu bozuyor Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Yakışıklı uzun kaslı ama fakir 1 4 Yorumla whiteangel9696 +1 yıl neden Yorumla Nickbulamadim91 +1 yıl Dış görüşüne çok önem veriyorum o yüzden Yorumla whiteangel9696 +1 yıl 8 bine geçineceksin ama Yorumla Nickbulamadim91 +1 yıl Olsun Yorumla
Deli_Sorular_Kafamda Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 90% +1 yıl Bu nasıl anket!3. secenek! 2 1 Yorumla nemesis777 +1 yıl her zaman vardir Yorumla
marya_aa Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 58% +1 yıl Yakışıklı uzun diyeceğim parası olmasada olur 0 2 Yorumla whiteangel9696 +1 yıl ne yicen Yorumla marya_aa +1 yıl Allah rızık verir 🙂 Yorumla
Arda_ateş Takip Et Xper 7 Yaş: 48 , eic 49% +1 yıl Merak içinde bekliyorum sonucu 😂😂😂 1 3 Yorumla whiteangel9696 +1 yıl kızlar a şıkkına abanmış Yorumla Arda_ateş +1 yıl Adım kadar emindim zaten 😂😂 Yorumla Arda_ateş +1 yıl Sorana sorarım senin cevap ne Yorumla
ecemsiz Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 43% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Dışı güzel içi güzel olsun da 0 0 Yorumla
safaktr05 Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Kadinlar 1 5 Yorumla whiteangel9696 +1 yıl erkek erkeğe evlilik de var artık Yorumla safaktr05 +1 yıl Azla olmaz bende bu olay Yorumla whiteangel9696 +1 yıl şöyle 15 cm orta kalınlıkta bir penis yavaş yavaş içine girseydi sen de artık bir erkekle evlenmeyi hayal ederdin Yorumla safaktr05 +1 yıl Ben etmezdim bayan olsa olur ama gay degilim peki sen istermiydib Yorumla Holababy +1 yıl Vay arkadaş bune la ne diyor bu Şafak senin ayarlarınla oynamasına izin verme soyları üremesin bunların kesin erkek MK :D Yorumla
birkızişteyani Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 400 cevap paylaştı. adam olsun? 0 0 Yorumla
Sanalsevapp Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Hiçbiri 0 1 Yorumla Sanalsevapp +1 yıl Pardon? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Kızların çoğu yakışıklı erkek ile evlenmek ister maalesef
ama zengini seçen de az değil
Günümüzde bayanların durumu, sadece para, tip v. b kriterleri değerleniyorlar. Hiç kimse karakteri, yüreği, dürüstlüğü, iç güzelliği ve adamlığını aramıyor bu yüzden iki gün sonra boşanmalar ve mutsuzluklar artıyor.
TR de kızlar için en önemli şey dış görünüş... Bu anketi Rusya'da yapsaydın kızlar paralı adamı seçerlerdi... Kültür meselesi
rus kadın da aldatır ama
Demek ki neymiş kızlar paraya tav olmuyormuş, kapak olsun.
ama isteyen de çok şimdi
Kaslı olsunnnn benim olsunnnnnn fakirliğinde aemina goyarim yav
soğan ekmek yiyince gelen pişmanlık hissi
Umrumda değil ben onun popisini bile yerim smnskdsjd bu sjdhsjvdjshfjshfjshdjjskskd
bu anketi erkek yapsa linç yağmuru olmuştu şimdi.
Çirkin olanın akıllısı çekiliyor ama yakışıklı olanın slk olanı hiç çekilmiyor
Ben de kadın için olan isteğimi yazayım. 5/10 tip, zeki, karakterli.
benim param var ben kociskoma yeterim o yüzden yakisikli kasli
mesleğin ne sdfsdf
yakisikli olsun icide iyi olsun parasi olmasada olur
Yalan
imam nikahli esim copcuydu guzel cocuktuda ama iyi biri cikmadi cocougum var ondan ama hamileyken terketti
hatta bazen issizde oluodu ailrsinin eline bakiodu
Parası yokmuş işte kötü şeylerin başlangıcı zor oyunu bozuyor
Yakışıklı uzun kaslı ama fakir
neden
Dış görüşüne çok önem veriyorum o yüzden
8 bine geçineceksin ama
Olsun
Bu nasıl anket!
3. secenek!
her zaman vardir
Yakışıklı uzun diyeceğim parası olmasada olur
ne yicen
Allah rızık verir 🙂
Merak içinde bekliyorum sonucu 😂😂😂
kızlar a şıkkına abanmış
Adım kadar emindim zaten 😂😂
Sorana sorarım senin cevap ne
erkekle evlenmek istemem
3. Yakışıklı zengin.😂
Dışı güzel içi güzel olsun da
Milatın ikilemini sormuşsun
her türlü zengin derler
zengin olsun parayla düzeltiriz😀
Kadinlar
erkek erkeğe evlilik de var artık
Azla olmaz bende bu olay
şöyle 15 cm orta kalınlıkta bir penis yavaş yavaş içine girseydi sen de artık bir erkekle evlenmeyi hayal ederdin
Ben etmezdim bayan olsa olur ama gay degilim peki sen istermiydib
Vay arkadaş bune la ne diyor bu Şafak senin ayarlarınla oynamasına izin verme soyları üremesin bunların kesin erkek MK :D
adam olsun?
İkisi de değil. Belirsiz olmasın yeter
Ben istemezdim
Hiçbiri
Pardon?
Elimde olsaydı evlenmezdim
Ortalama tip ortalama maddiyat iyi bir kalp.
Çok Dar düşünüyorsun
İkisi de değil 🙄🤣