Aşk İlişkileri konusunda 939 cevap paylaştı. evliliğin evlenilecek adam modeliyle bitmediğini biliyorsun dimi? onunla yatmak isteyecek misin? istemeyip zırt bırt mazeret bulduğunda seni aldatırsa rahatsız olacak mısın? bir sürü şey var iyiyse cami yaptırsın erkekte merhametten önce çok başka kriterler var önce araman gereken.
40 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)5 ayFiziksel olarak çekici bulmak önemli her anlamda dengin olmalı. Bu adamla cinsellik yaşayacaksın sonuçta erkekler nasıl kendinden bin kat güzel kadına bakıyorsa onu arzulamak sevmek yanına yakıştırmak istiyorsa tabi sende isteyeceksin. Doğal seçilimde en büyük yük kadında olduğu için çocuk doğurma yükü. En azından bu yüke değecek güzel çocuk doğurmak için en güçlü en yakışıklı olanı seçmen gerekiyor. Yaptığın yanlış değil. Herkes diyecek yanına yakışmıyor diye. Güzellik baskısı kadınlarda erkek maymunda olsa önemsenmiyor halbuki doğrusu en iyiyi kadının seçmesi gerek. Düşünsene sana değilde kızın babaya benzedi. Erkek olsa baba ya da anneye benzese sorun olmaz yumuşak yuz hatlarına sahip birine anneye benzesede kötü olmaz sert yüz hatlarına sahip tipsiz ortalamada olsa kadınlar genelde karaktere bakıyor saçma bir biçimde yanına da yakışmalı. Çiftler çok dengesiz güzel kadınların yanında hep tip olarak düşük erkekler var. Sonra çocuklar kötü çıkıyor.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayEğer fiziksel çekim eksikse, bu önemli bir faktör olabilir. Ancak sohbeti ve karakteri beğeniyorsan, zamanla duygusal bağ kurabilirsin. Yaş farkı seni rahatsız ediyorsa, bunu da göz önünde bulundurmalısın. Evlilik ciddi bir adım, bu yüzden gerçekten ne hissettiğini ve uzun vadede ne istediğini düşünerek karar ver.
10 Yorumla
5 ayEvlilik sadece “iyi insan” olmakla yürümüyor. Fiziksel çekim yoksa zamanla bu durum daha büyük bir problem hâline gelebilir. Merhamet, karakter çok kıymetli ama evleneceğin insana bakınca “iyi ki” demen de önemli. Kimseyi zorunluluktan sevemezsin. Acele etmeden kendine zaman tanıman en sağlıklısı.
34 Yorumla- 5 ay
Çok fiziksel çekim olanları gördüm aşırı yakışıklı adamlar hepsi bir bir aldattı evlendikleri kadunları
- 5 ay
Buyuzden de kafam karışıyor
- 5 ay
😂😂
Yapay Zeka Cevapladı
Şunu çok net söyleyeyim: Fiziksel çekim yoksa, sadece merhametli diye evlenmek büyük risk güzelim 😔 Sohbet sarıyor olması değerli ama her gün o yüzü göreceksin, “yanıma yakışmıyor” hissi zamanla içini kemirebilir. Karar vermek için kendine biraz daha süre tanı, birkaç kez daha görüş, hislerin değişmiyorsa zorlamadan yol ver bence 💔 Peki kendini onunla 5 yıl sonrasını hayal ettiğinde ne hissediyorsun? 🧠💬
11 Yorumla- 5 ay
Hakında hayırlısı olsun ya
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
81Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
5 ayYani hem görücü usulü arada duygu yok bir şey yok tanışmak yok adamın dış görünüşünü de beğenmediysen hiç o toplara girmeye değmez bile ben söyliyim
80 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 265,4b cevap paylaştı.
u 5 ayfiziğe bakılmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayGörücü usulü olarak 1 kere Red edildim buluştuk yengemin yakıniydi evlenmek istediğini söyledi oda beni tavsiye etmis kizi ilk ben gordum yengem gösterdi cok guzeldi beyendim baska demis yengeme benim icin iyi olsun baska birsey istemiyorum bende cok yakisikli sayılmam gittik kafeye ben yengem esi ve o kiz gördük birbirimizi kizin ilk baskıları cok soğuktu beliydi ben hissettim Red edecek diye sonra ayrıldıktan sonra cafeden yengeme haber etmiş cevabı hayır senin bileceğin iş ama siz kızlar bunu bir türlü anlamıyorsunuz tamam yakışıklılikta onemli ama öncesi sana iyi davranması seni mutlu etmesi guzelik gecicidir genede sen bilirsin cevabın olumsuzssa bi an once soyle adami umutlandırma bir sure konusup hayır dersen yıkarsın adami sana vebaldir
216 Yorumla- 5 ay
Bana da 30 yaş erkekler geliyor 40 gibiler ben abi derim onlara. Çok yaşlı görünüyorlar.
Cevap sahibi5 ayOlgun oldukları icin öyleler 30 yaşındaki erkek icin 25 yaşındaki kadin iyidir 40 yaşında olsa 35 yaşındaki kadin iyidir mesela ben asla 20 yaşındaki kiza bakmam istemiyorum o kabul etse bile benim istediğim yaş 30 ustu insan olgunlaştıkca degisiyor
- 5 ay
Gelen 30 üstü kişiler hiç olgun değildi sürekli ilgi bekliyorlar küsüyorlar.18-24 yaşındaki erkekten farkları yok. Bence yeni dönemde bu yaş algısı tamamen değişti. Genç erkeklerde tercih edilebilir hale geldi çünkü hepsi aynı artık. Farklı değiller
- 5 ay
Nasıl ki erkek kat be kat güzel kadınları beğenip evleniyor bende benim tip dengemde ya da yakışıklısın isterim. Erkek açısından denge hiç yok zaten. Hepsi kendinin 7-8 kat daha güzelini istiyor
Cevap sahibi5 ayYakisikli bekleyen cok kiz 40 yasini buldu 😂 yakisikli adamin bakması kizin da cok guzel olmasi gerek tabi umarim bulursun
- 5 ay
Güzel kadınla evlenen erkekler yakısıklı mı hepsi ortalama altı. Sizde seviye çok düşük oluyor her iyi şey aynı anda bulunmuyor kadınların imtihanı da bu.. 40 yaşını bulsunlar evlenmek matah bişey değil herkes aldatılıyor çocukla berbat yetişiyor. Evlilik kurumu gelecek yıllarda bitecek. Niye millet uğraşsın. Sağda solda öldürülüyor zaten
- 5 ay
Boş verin olmadıysa bin hayır ara demişler hayırlısı buymuş ve tabi ki red etme hakkı var ilk görüşmede içi ısınır ısınmaz hayır ya da evet cevabı hakkı
Cevap sahibi5 ayTabi kadinlar hic aldatmaz herseyi erkek yapar oyle kadinlar gorumusum kocasını boynuzluyo siz yakisikli olsun beni her gun dövsün aldatsın bile o kafadasiniz biraz huyuna suyuna baksanız sonradan anlamazsınız iste sizin kafa yapınız cok değişik anlamak çözmek mümkün degil
Cevap sahibi5 ayTabiki kismet öncelikle nasip varsa olur olmasa olmaz
Cevap sahibi5 ayAynen kardesim üzücü ama olmayınca olmuyor istemedi en başta hayır dedi umutlandırmak iyi degil vebaldir günahtır kadında erkekte istmemiyorsa basta diyecek
- 5 ay
Anlamadığınız da bu.
Bunda 😂 yapılacak gülünecek bir şey yok.
Yakışıklılık aramaktan vazgeçmeyecek o 40+ kadınlar. Çünkü bil bakalım neden? Evlilik erkeği göbek yaptırıp sağlığını garanti altına alan bir kurumken, kadını çürüten bir kurum. Bu kadar zorlu duruma (maddi kaygı, doğum sonrası aldatılma korkusu, çocuk yapma ve bu sebeple kariyerinden uzak kalma kaygısı, doğum gibi durumlar olursa ve bu süreç boşanmaya sürüklerse kadının hem kariyerinden olup hem küfür kıyamet zar zor nafaka alabilip lohusalığı geçirmesi, ev yükü) katlanması için baktığında içinin açılması lazım.
Mesela benim için boy ve göz rengi önemli. Kafama silah dayasalar vazgeçmem kriterlerimden. Nitekim buldum da nişanlıyım.
Kriterlerini belli seviyede tutan tüm kadınlar eninde sonunda elde ediyor kendi gibi çöpsüz üzüm bekarı. Sen merakta kalma ♥️ - 5 ay
Yaşlandığında hala boyu ve hala o bakışları baki kalır erkeğin. Kızlar, asla ama asla toplumsal baskıya boyun eğmeyin. Kendinize uygun olanı , hak ettiğinizi seçin.
- 5 ay
@güneşveyaprak Bizim üniden hoca 38 de evlendi 42 yaşında ikiz çocuklarını doğurdu.4 yıllık evlilikte kocası psikopat çıktı boşanma davası açtı. Sosyopatmış raporları var üstelik akademisyen. Bu hocamızda esmer güzeli Aydan Şener'in gençliği gibi. Çocuğu olduktan 4-5 ay sonra lohusayken boşanma davası açtı. Kayınvalidesi oğluyla çocuklar için para fazla para gitmesin diye aylarca süründürdüler. Evlerine ziyarete gitmiştim çocukları görmek için o zaman eski eşinin fotoğrafını gösterdi. Bir gözü kusurlu adamın ama sevmiş hocamız ben bunu sorun etmedim sevdim diyor. Bu ve bunun gibi o kadar kötü hikaye duydum ki. Erkekte iyi özellikleri aynı anda bulmak çok zor. Kadının en iyisini en güzelini donanımlısını bulursun ama erkek öyle değil çok zor bulmak
- 5 ay
Yo hayır , yakışıklı da olacak, dağ ayısı da olmayacak
Paşa paşa hem de.. - 5 ay
@güneşveyaprak aynen red etme hakkı var red edebilir kalpler değişir erkekler red edilmeyi hazm edemiyor kinleniyor yahu evlilik de sevgililikde bitebilir öyle bı zaman ölene kadar ben biriyle ömür geçirmem buna değecek kimse yok bende boşandım değseydi dururdum
5 ayson bi kaç senede şunu net bi şekilde öğrendim
karakterini beğendiğin biri varsa çirkinlerin en çirkinide olsa göze güzel gelir ve de tam tersi karakteri kötüyse güzeller güzeli de olsa kalbin buruk kalır
o yüzden eli yüzü düzgünse evlen bence her şey uydu diyorsan11 Yorumla- 5 ay
Keşke öyle olsa ama ona bakmiyo çoğu kişi
- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
5 ayBeğenmediysen vazgeç ve adamı da oyalayıp duygularıyla oynama, bir an önce itiraf et olmayacağını, kırmadan ve incitmeden evliliğe hazır olmadığını dile getir ki, en azından beklenti içerisinde olmasın!
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
5 ayMantığınla hareket et. Zamanla karar ver. Hemen yol verme. 1 ay tani halen ısınmazsan ozaman yol verirsin. Baştan tipini beğenmedim diyip yollamakdansa zamanla sevmeyi dene
10 Yorumla
5 ayher şey dış görünüş değil tabii evlenirsen sen yaşayacaksın ömür boyu sen bilirsin ama bence kesinlikle evlen önemli olan iç güzellik eğer içi güzelse dışına bakmak mantıksız
15 Yorumla- 5 ay
ne hakkında olduğuna bağlı sevgilim var
- 5 ay
eğer burdan söyleyebileceğin bişeyse söyle yoksa özelden olmaz
- 5 ay
peki yaz madem
5 ayGörücü usulü ne ya. Görücü usulü hiçbir şey yapma bence. Görücü usulü sadece bizim gibi geri kalmış cahil ülkelerde olur
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Fiziksel çekim az da olsa olmalı iyi. bi insan olması daha mühim ama hiç hoşlanmadigin biriyle ömür geçmez..
20 Yorumla
5 ayYakisikli olmayabilir, oz bakimi varsa olur merhamet erkekte aranmasi gereken. bir ozellik bence kestirip atma tani derim gerisi sana kalmis
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 571 cevap paylaştı.
5 ayAdamın yaşı senin yaşına uygun. Senden daha yaşlı görünmesi de senin avantajına olan bir şey aslında. Zaten 2 çocuk doğursan aradaki fark kapanır.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
5 ayYanıma yakışmıyor ne demek anlamıyorum. O zaman 40-50 olup çirkinleştiğinizde erkeğin sizi aldatması terketmesi boşaması da sizin düşüncenize göre normal.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. Birkaç yıl sonra sen de yaşlı görüneceksin, nedir yani..
Tiplerinizi kalıcı zannetmeyin. İnsanın ellerinden en hızlı uçup giden şey gençlik ve güzellik.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 409 cevap paylaştı.
5 aysevmediysen hiç başlama her zaman gözüne batacak adam
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. 50 kerede buluşsan sonuç aynı bir ömür birlikte yaşamak için evleniyor insan yanına yakıştıramıyorsan ne kadar katlanacaksın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayAnne babalarımız bizi bizden daha iyi tanıyor ve uygun görüyorsa bu bağ kurulur. Emin olun aşk evliliğinden daha etfal ve hayırlıdır.
Bu konuda bir çok araştırma mevcuttur. Araştırmanızı dilerim.01 Yorumla
Cevap sahibi5 ayAferin kardeşim.. anne ve babalarınızı dinleyin..
içinde tam oturmadiğisen şefkatına aldanma sonra yinede bu probelm ortaya çıkar...
04 Yorumla- 5 ay
Teşekkür ederim 💞
Aslında etkilesim onemli elektrik aldınız mı bi nevi heyecanlandiysaniz tip ve yaniniza yakişmasi önemli değil seni heyecanlandirmasi onemli
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Hepimiz günün birinde yaşlanacağız, buruşacağız. Bir kere daha dene derim adamla. Kafa dengi zır bulunur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
5 ayİmkanın varsa bir kez daha buluş. Sonra tekrar gel sor. Bu pek mümkün değilse, boş ver gitsin.
01 Yorumla- 5 ay
Hakkında hayırlısı olsun 😊
Gizli Üye(25-29)5 ayTam tersi olsaydı daha kötü olurdu böyle olması daha iyi güzellik yakışıklılık görecelidir kişiye özeldir bence iyi niyetli birini bulmuşken evlenmelisin fiziği kötü diye bırakmamalısın sırf fizik için evleneceksen evlenme o çocuğa da yazık
00 Yorumla
5 ayMerhametsiz, kaslı bi p. iç bulduğunda kaçırma derim.. kadın katline kurban gidene kadar da her gün soru sorarsın burada ite köpeğe ;)
14 Yorumla- 5 ay
Fiziği düzgün her erkek kadın katilimiymiş
- 5 ay
@Melikenin_oreosu ondan değil, adamın MERHAMETLİ olduğunu vurgulamış ya, herşeyi güzel, suçu, görüntüsüzlük yani adamın..
Yıllarca hep NEDEN doğru yolda olduğumunmbi cevanı bu işte..
MERHAMET YOK!!! kamçınla gezeceksin kadına - 5 ay
Bende erkeklerin ağzına ediyorum diye peşindeler tasma ile gezdiriceksin erkekleri
- 5 ay
@Melikenin_oreosu isabet olur
Gizli Üye(30-35)5 ayTensel çekim de önemli sonra evleniyor 3 çocukla sütçülere yufkacılara kaçıyorsunuz sizler sayesinde saçma sapan programlar prim yapıyıor valla evlilik çocuk oyuncağı değildir.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 440 cevap paylaştı.
5 ayFiziksel çekim yoksa evlenme
Daha yaşın genç acele etme
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
5 ayBeğenmediysen ümit verme daha fazla.. direk söyle gitsin.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
5 ayHayir be manyak mjsin tipini begenmezsen tiksinirsin ondan
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 328 cevap paylaştı.
5 ayİstemiyosan kimse seni zorlayamaz zaten görücü usulü boş ver
00 Yorumla
5 ayEvlenecek olan sensin. Bu bence fikir alınacak bir konu değil.
00 Yorumla
5 ayKâlbine sor biraz vakit geçirmek karşılıklı olarak çekim hissetmeyi sağlayabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)5 ayBeğenmediğin adamla evlenmek?
Eğer ki sadece dış görünüşü ise mesele göz alışır bence...
Bir insanın dış görünüşü değişir, ama karakteri değişmez...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 860 cevap paylaştı. Evlenme adamı biraz da içinin alması lazım o adamla yatağa girmeyi istemezsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
5 ay2. Kere çık. Hala hiçbir çekim hissetmezsen önündeki maçlara bakarsın.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 20b cevap paylaştı.
5 ayBeğenmediysen problem. Ona söyledin mi bunu, seni ikna etmek için çabalıyor mu?
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
5 ayKalbinin sesini dinle
için ısındıysa kabul et
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı. eğer dış görünüşe bu kadar önem veriyorsanız evlenmemeniz daha doğru olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)5 ayKendimden cevap verecegim ben asiri cirkin buldugum erkekle arkadastan oteye gidemiyorum sohbeti sarsa da gelecekte hep onu yanimda dusunmek cok igrenc geliyo. Ve yasi buyuk bence evlenme sen daha gencsin yanina yakisani bul cunku sohbeti sarsa da yasli biriyle evlenmek cok iyi degil bence o cabuk yaslanacak sen daha genc kalacaksin korkunc
00 Yorumla
5 ayKaraktere önem verilir ama dış görünüşü ve o samimiyeti hissetmediyseniz evlenmek zorunda değilsiniz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,9b cevap paylaştı. Beğenmiyorsan ileride de beğenmezsin bu kadar basit
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
5 ayBence evlenme dışına tahammül edemediğin birinin içine de edemezsin yol yakınken vazgeç
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Önemli olan karakteri huyu düzgünse evlen her şey tip değil
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 728 cevap paylaştı. Sende zaten o yaşa gelince hele ki çocuk doğurunca 80 lik nine gibi olacak 😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
5 ayPazarda peynir zeytin alır gibi tadına bakmadan alma
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
5 ayKarakter olarak beğendiysen bence şans verilebilir. Hemen evlilik değil de..
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Beğenmediysen bence evlenme, sonra pişmanlık falan olabilir
00 YorumlaKarakterini begendiysen dış görünüşünü değiştirebilirsin bence
00 YorumlaBaşkalarıyla da görüş. Baktın bulamıyorsun o zaman yapacak bir şey yok. Bununla evlen.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 353 cevap paylaştı.
5 ay~ İstersen bir kere daha görüş eğer yine tip olarak hiç bir çekiciliği yoksa istemediğini söyle ~
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı.
5 ayDış görünüşe takılma derim. Sende olduğun gibi kalmayacaksın.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
5 ayYok de sen mutlu olamazsın. ya yanıma yakışmıyor nedir.
00 Yorumla ilk gorusme mi onunla? bir kac defa daha gorusmek istemez misin peki? belki gozune iyi gelmeye baslar.. madem tam evlenilecek adam iyi biri vs diyorsun. hemen dis gorunus yuzunden hayir dememek icin yani..
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayAradığın yakışıklıyı görücü ile bulamazsın. Adamın gideri olsa zaten boşta kalmaz illaki sevgilisi olurdu 🙄 boşa kürek çekiyon.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 aySohbeti, merhameti evlilik yapman için yeterli kriterse evlen 👍
görünüş daha önemliyse pişman olursun.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayBir insanın huyunu sevince görünüşü de güzelleşiyor aslında. Tanımaktan zarar gelmez bence. Güzellik zaten geçiçi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 aySen yaşlı çirkin görünsen o seni beğenir miydi? 35 yaşında genç kız araması bile doğru değil o genç güzel kız arıyor tip önemli sadece karakter değil
21 Yorumla
Cevap sahibi5 ayEvlendikten sonra görürsün gerçek yüzünü yaşı büyük ve tipi olmayan her erkek ilk kendini melek gibi gösterir tip boy yok karakterimle etkileyim genç güzeli zaten çoğu erkek aldatıyor bu kız bana inanır evlenir diye düşünüyorlar düşme bu hataya
Gizli Üye(45 üstü)5 aySen duracaksın onun ile , aynı yatağa sen gireceksin, buradakileri adamı bilemezlerki. Yaş her şey değildir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayHer yönden içine sinmediyse evlenme sonra problem yaşarsın. Ahlak en önemli şeydir ama dış görünüş de önemsiz değildir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayBende görücü usulü evlendim uzun yıllar oldu son iki senedir bu sitenin yüzünden kavga ediyoruz...
00 Yorumla
5 ayBeğeni yoksa evlilik zorlanmaz.
İyi insan olması yetmez; çekim olmayan evlilik zamanla kadını yorar.
Kısa süre daha gözlemle, his değişmiyorsa kendini mecbur etme.00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 aySende zaten 28 yaşına gelmişsin. Yakında seni de beğenmemeye başlayabilirler.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayAşık olmayacağınız birileriyle evlenmeyin sonra evlilikte aldatmalara işi sürüklemeyin
00 Yorumla- Devamını Gör (94)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne