Arkadaş ortamında tanıştık. Arkadaşça sohbet etmeye başladık. Samımı bırıydı.
Yüzük var mı diye baktım yoktu. Kabul edelim hemen gidip evlımısın diye soramıyoruz.
Sonra sosyal medyasına baktım kendısı ve işi ıle alakalı paylaşımlar vardı eşi ıle hıç yoktu.
Bende platonik olmaya başladım görüşme sürecinde ama flört etmıyorduk tabıkı aynı ortamdaydık. Hatta arkadaşımda yakıştırdı.
Sonra baya geçti öğrendim evliymiş.
Ben onun evli olup olmadıgın nerden bılebılırım ınsanlar bu şekıdle tanışıyor önce arkadaş zamanlada ıkı tarafta İsterse flört edıyor.
Aşık falan degılım sadece hoş bırı sevgılısıde yoksa kı yok gıbı. duruyordu belki olur dedim
Iletışımı tamamen çocukla kestım.
Yüzük takmamak karı koca ıçın sorun olmayabılrı sevgi sadakat vs yüzükle ölçülmez ama dışarıda bır başkası bekar oldugunu dusunebılır kaldı kı sosyal medyasına da baktım ben hıç foto yoktu.
Atmak zorunda degı ldersınız ama yapmayın ınsanlar tesadüfen sanıp hoşlanıp sevgili oluyor sonuçta
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Mevzu evli adamın bunu düşündürecek kadar bir kızla samimi olmasi
Gerçekten mı ınanın kendımı kötu hissettim. Ya şöyle tabı bana yurumedı yanı ama ıyı anlaştık. Bende baktım araştırdım yüzük yok foto yok. Dedim bekar bırı olsa fotosu olurdu. Ilışkılerden konu açılıncada hıç muhabbete girmedi evliyım dıye falan. Bende kendı kendime platonık oldum zamanla belki oda bır şey hisseder dedim belkıde hissediyordur bıle dedim. Sonra baya geçti öğrendim evli ve çk şaşırdım ben nerden bılebılırım ya kendımı kaptırsaydım
Suç senin değil. O evli olduğunu bilip ona göre davranacakti.
Görüşmeyi keserek ıyı yapmışsın. şahsen bende olsam yüzük yoksa fotograf yoksa bekar sanarım hoşlanacaksamda hoşlanırım bu işler böyle yürüyor. Evli degilim sevgilim yok gıttıgım çalıştığım yerde kı erkekler direk yürüyor mesela nerden bılebılır hepsi bu durumu evli olsam mesela. Bence yüzük takmak sorumluluktur.
Bende onu dıyorum. Hanı yaşlı olsa tahmin edersin evlidir diye . Bırde muhabbet arasında ufakta olsa belli edebılırdı. Hanı tamam flört etmıyorduk ama hoşlandım bekar diye. Iyı kı kaptırmadan öğrendim.
Kendini suçlu hissedeceğin bir durum yok sonraki baharlara artık
Ben hiç takmam sözlü iken de takmadm kolye saat yüzük takınca daralyrm
Seni evli olduğuna iten düşünce neydi peki
ya tesadüfen ınstagramda karısını buldum. Normalde baktım yoktu ondan bekar sandım demek kı kadn foto koymuş profile dedim öyle öğrendim o olmasa hala bekar sancaktım
Karısı olduğundan emin misin aşık olunca insan aptallasiyor her okudugu seyi kendine yoruyor, her baktığı fotoğrafta vs. sevdiği insanı görüyor
şöyle ben stalk yaptım başta sevgılısı var mı dış çünkü yüzük yoktu direk evli degıl evli olsa yüzük olur dedim ama sevgılısı vardır belki diye baktım. Bulamadım. O kızıda belki bakıp gördüm ama kız kardeşi falandır akraba falandır deıdm. soyadı aynı. Sonra bır baktım kız baş başa o cocukla foto koymuş e soyadıda aynı demek kı o çocuğun karısı
Kuzeni falan da olabilir emin olmadan çok bir şey yapma bence annesi olabilir mi peki benim annemi ablam sandıkları oluyor aramizda 20 yas olmasina rağmen:)
sarmaş dolaş foto kimse kuzenle koymaz birde baş harfı var profilinde d diye. Bence eşi yanı net. ayrıca ıkısıde genç annesi olamaz
Çok kötü olmuş ama yüzük takmıyor diye de adamı suclayamazsin neyse iletisimi kesmissin tamamen birkaç hafta aklinda kalır sonra da unutursun
ya aslında durum şöyle. Kabul edelim belirli yaş aralığında ınsanlar evlenmek bırını bulmak ıçın çabalıyor. By cocukta hoş akıllı bırı falan cogu kızın ısteyecegı turden. Ben yüzük yok diye direk heveslenmedim baktım foto yok resmen alenen bekar ızlenımı veriyor. Sadakat vs yüzükle ölçülmez ama benı mgıbı dıgerlerını hayal kırıklığına ugratabılır bence
Onun da karakteri öyle demekki saklayıp başka kadınları kendinden uzaklaştırmak istemiyor ya da karısını cevreye göstermek istemiyor bilemem
Ben takıyorum yine yürüyen olmuyor degil
o yürüyen kışının karaktersızlıgı ben direk bekar sandım foto bıle atmamış nerden bilcem söylemedi de laf arasında bende platonık oldum sonra baktım evli bence yüzük takmalı
Belki kendini bekar gibi gösteriyor ve meyilli karisini aldatmaya ya da yüzük çalışırken falan sorun yaratıyor ondan çıkarıyor 2 seçenek var
şöyle adam psikolog. bende ortak arkadaşla tanıştım bence o meslekteki bırı asıl takmalı
Takip takmamasi seni dellendirdigine göre bu adamla uğraşırsın gibime geldi 😅
hayır bıraktım ama hayal kırılıgı anladın mı bence kimsenin kimseye bunu yapma hakkı yok. Ben bekarım çalıltıgım yerde yürüyenler oluyor mesela normal ama evli olsam mesela hayal kırıklığına uğrayan olurdu konu bu
Neyse artık akıllanmış oldun bi dahakine bu edindiğin tecrübeni kullanıp evli mi degil mi öğrenip ona göre şeklini yaparsın
Senlik bi durum yok rahat ol
Umarım. Ben araştırdım. Sence yüzük takması gerekmez mı sonuçta ya da foto falan. Dusun tanıştık. Elınde baktım yüzük vs yok. Sosyal medyaya baktım foto yok. Yalan yok bana yurumedı ama ıyı anlaştık gıbı geldi bende hoşlandım zamanla oda hoşlanır belki dedim. Hatta belki su an ıle bır şey hissediyordur dedim. Sonra geçti baya tesadüfen öğrendim evli yanı sanırım çocuğuda var emin degılım tam. E eşinden bahsetmiyor. Konu açılsa bıle ılışkılerden bahsetmiyor. Yüzük yok. Foto yok. Ben nerden bilcem kı.
Ne onun ne de senin problemin yanlış zamanlama
şöyle ama yakışıklı bır adma birde sosyal bırı mesleği gereği ılla etrafında vardır benim gıbı düşünen olur bence sırf bunu önlemek icin yüzük takmak gerek bence sence
Genelleme yapmak DNA mıza işlemiş kaybetmiş olabilir ya da lavaboda unutmuştur erkekler hanım tuvalete gitmeyeceksin dese ömrü billah tuvalete gitmezler bide yüzük takmayacak
4 kere görustuk yoktu
Satıp borcunu ödemiştir
Senin sucun yok
Gerçekten mı ınanın kendımı kötu hissettim. Ya şöyle tabı bana yurumedı yanı ama ıyı anlaştık. Bende baktım araştırdım yüzük yok foto yok. Dedim bekar bırı olsa fotosu olurdu. Ilışkılerden konu açılıncada hıç muhabbete girmedi evliyım dıye falan. Bende kendı kendime platonık oldum zamanla belki oda bır şey hisseder dedim belkıde hissediyordur bıle dedim. Sonra baya geçti öğrendim evli ve çk şaşırdım ben nerden bılebılırım ya kendımı kaptırsaydım
içinde kalmış
ne kalmış ben adamı bıraktım ama evli olup bunu belli etmemesine kızdım