5 yıllık monoton ilişkimi bitirmeli miyim yoksa sevgi için savaşmalı mıyım?

5 yıllık bir ilişkim var. İlişkimizin ilk 3 yılı gerçekten güzeldi; haftada 1 kez buluşurduk, sohbet ederdik, diğer günler de sürekli telefonda konuşurduk. Ama 5 yıl o kadar monoton geçti ki… Dönüp baktığımda “ne yaptık?” dediğimde kahve içmek dışında neredeyse hiçbir şey yok. Beni çok sevdiğini biliyorum. Hatta bensiz yapamayacağını, yaşayamayacağını söylüyor. En ufak bir soğukluğumda bile “sakın benden ayrılma” diye konular açıyor. Yani sevgisinden şüphem yok. Ama ben artık ilk zamanki gibi hissetmiyorum. Bu monotonluk beni gerçekten çok sıktı. Haftada 1 kez buluşmamıza rağmen artık ona gitmek bile istemiyorum. Düşünün, bu 5 yıl içinde beni sadece bir kere yemeğe çıkardı. Bugüne kadar bir tane bile çiçek almadı, hiç sürpriz yapmadı. İlişkiden illa bunları bekliyor değilim ama 5 yıl olmuş… Bunları düşündükçe ister istemez sinirleniyorum. Bana değer vermiyor mu? Veriyor ama hep sözlü olarak. Davranışta yok. Ayrıca hiç ortak noktamız yok. Sohbet sürekli tıkanıyor. Bunu ona söyledim ama bu sefer de saçma sapan futboldan falan bahsetmeye başladı. Kendimi daha da uzak hissediyorum. Gerçekten ayrılmak istiyorum ama 5 yıllık bir ilişki var ortada ve beni bu kadar seven bir insanı kaybetmeyi göze alamıyorum. Ne yapmalıyım?

Güncellemeler
4 ay
İçimden bitirmek istemek geliyor ama 5 yıl o kadar uzun bir süreki resmen onunla büyüdüm onsuz nasıl biriydim hatırlamıyorum yanlış bir karar vermekten korkuyorum
Güncellemeler
4 ay
İkimizde 23 yaşındayız
5 yıllık monoton ilişkimi bitirmeli miyim yoksa sevgi için savaşmalı mıyım?