5 yıllık ilişkim severek bitti döner mi?

5 yıldır sevgiliydik 3 hafta önce ayrıldı benden ayrılık sebebi olarak benim değişmediğimi söyledi sürekli kavgalarımız oluyordu ve ben son dönemlerde ona belli etmediğim şekilde iç sorunlarım yüzünden onu aksattım geç yazdım ilgi veremedim kavgalarımız dahada alevlendi birçok ayrılık yaşamıştık ama bu kadar ciddi olmamıştı sevmediğini söylemeyip sevgi herşeye yetmiyor sen değişmezsin asla diyor fakat eğer değişirsem diye sorduğumda uzun süre sonra değişirsen konuşabiliriz diyor bu süre içinde insan birbirini unutmazmı diye merak ediyorum heryerden engelledi yüz yüze veda etmeme bile izin vermedi buluşmak istemiyor yazmamı istemiyor ve ayrıldığımızdan beri daha iyi olduğunu altını çizerek dile getirdi 1 ay oldu ilk hafta göndermeli story ler atıyordu canımı yakmayamı çalışıyor bilmiyorum ha bide arkadaşlarınında ayrılmamızda payı olduğunu biliyorum hala seviyorsa üstüne gidip konuşmaya çalışmalımıyım akışınamı bırakmalıyım merak ediyorum kendisiyle baş başa mı kalmak istiyor yoksa cidden bitirdimi fotoğraflarımızı hala silmemiş ve hediyelerimi asla atmıyacağını ilişkiden pişman olmadığını ama bana geri dönmek istemediğinide söyledi çok çelişkideyim neden böylr yaptığınıda anlamadım tavsiye verirseniz memnun olurum

Güncellemeler
+1 yıl
Ek olarak konuştuk ve baya sinirli olduğunu farkettim sevmediğini söyleyebildi değişmiceğimi olmak istemediğini söyledi hala düşününce gözlerinin dolduğunu söyledi hatalarımı sayarak ses tonunu yükseltti ve ağlamaya başladı canımı yakmaya çalıştı umarım layığını bulursun dedi ona verdiğim kolyeyi sorduğumda atmicam hatıra olarak kalsın bende dedi ama ben kolyeyi geri istedim şu an başka şehirde dönünce vereceğini söyledi çevrem bi süre sonra meraktan da olsa yazar pişman olup sorar eder oldu
Güncellemeler
+1 yıl
Çevremin söylediği bir gün yazacağı oldu bunu merak ediyorum ne kadar kötü bitsede bir gün dönmeyecek olsa bile iletişime geçer deniliyor sizcede öylemidir
5 yıllık ilişkim severek bitti döner mi?