5 yıllık ilişkim bitti?

5 yıldan uzun süredir bir ilişkim vardı. Onu gerçekten çok seviyordum. Canımı istese verirdim. Ona çok bağlıydım. Bizim taşınma durumlarımızdan dolayı uzaktan ilişki yaşıyorduk 4 yıldır yaklaşık ama her gün saatlerce konuşuyorduk. Benim hep yanımdaydı manevi olarak. Geçen yıl ekim gibi bir inşaat işine girdi ve borcunu ödeyemediği için hattı kapandığını söyledi. Arıyordum açmıyordu müsait olmadığı için. 5 dakika da olsa sesini duymaya o kadar ihtiyacım vardı ki. Sınav dönemindeydim ve psikolojim hiç iyi değildi. Ona çok ihtiyacım vardı. Sonra defalarca aramaya çalıştım ama müsait olmadığını söyledi her seferinde. En son abisini aradım ve dedi ki biz ona bir dükkan açtık ve bizim yanımızda kalıyor. Yani aslında imkanı varmış. Onun mürüvvetini görmek istiyoruz bırak kardeşimi dedi. Ben çok kötü durumdaydım bir yandan sınavlar bir yandan 5 yıllık sevgilime ulaşamıyorum ne olduğunu bilmiyorum. En yakın arkadaşım telefonumu alıp mesaj atıp onu engelledi. O günden beri de bir daha bana ne yazdı ne aradı, ne de ulaşmaya çalıştı. O kadar üzülmüştüm ki hastanelik oldum o dönem sınavlarımdan geçemedim. Onu o kadar özlüyorum ki. Hayatımın en merkezinde yıllardır o vardı ve bir anda çıktı gitti… siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Hala neden bunlar yaşandı bilmiyorum..

Güncellemeler
1 yıl
18 yaşımdan beri hayatımda o vardı. 25 yaşına girmek üzereyim. Onsuz bir hayat nasıl yaşanır bilmiyorum 😔 Çok canım yanıyor
5 yıllık ilişkim bitti?