5 yıllık ilişkim bitti?

Biraz uzun olacak ancak içimi dökmeye ihtiyacım var. Lise döneminde çıkmaya başladık. Daha önce başkalarıyla çıkıp sıkılıp bırakmıştım heyecan gittiği için. Ancak bu sefer yapamadım. Heyecan gitse bile şefkat, özlem, sevgi, kıskançlık hep kaldı. Tahminimce gerçek sevgi denilen şeyi yaşadım. Ancak her güzel şeyin sonu olduğu gibi bunun da geldi. Kızın ailesi çok sorunlu ve baskıcı insanlar. Önyargı ve kulaktan duyma yalanlarla benimle çıkmasını istemediler. Farklı şehirlerde üniversite okuyorduk ancak ben sık sık onun yanına gidip geliyordum. Bir gün ailesinin öğrendiğini söyledi benden ağlayarak ayrıldı. Bir süre sonra sevmiyorum artık seni dedi. Ancak bunun mecburiyetten söylenmiş olduğunu anlamıştım. Biz genellikle kıskançlıktan kavga edip ayrılıyorduk. Ancak ne olursa olsun bir türlü kopamayıp konuşup tekrar barışıyorduk. Olay bu sefer bambaşka yerlere geldi. Geleceğimiz olduğunu sanmıyorum gibi konuşmalar dönmeye başladı. 1 ay konuşamadık görüşemedik neredeyse. Corona dönemi başladığı için okullar tatil edildi şehrimize döndük. Bir süre sonra yine yazdı bana ara ara dondurma istiyordu götürüyordum ben de. Ardından yine kesildi konuşmamız. 1 ay konuşmadık. Ve tekrar yazdı bana. Sabahlara kadar konuştuk. Benim onu tamamladığımı, ruh ikizi gibi olduğumu, ben olmayınca yarsının eksik kaldığını falan söyledi. Görüntülü konuşmalarımız başladı tekrar. Benle konuşurken mutlu olduğu yüzünden belliydi. Seni özledim, seni yanımda istedim bile dedi. 2-3 ay boyunca hep konuştuk yine. Ama buluşma teklifini ben söylemek istemedim buluşmadık. Bir gün arabamı görüp mutlu olduğunu dahi söylemişti. En son ufak bir tartışma yaşadık. Sevmediğimi bildiği bir insanı eklemişti. Bana sadece tanıdıklarımı ekliyorum zaten önemsiz o dedi. Bir ara arkadaşlarımla mangala gitmiştik. Arkadaşımın sevgilisinden örnek verip kıyaslamak gibi bir hata yapmıştım ona. Orada büyük bir tartışma yaşadık başkalarıyla kıyasladığım için. Ardından uygulamalı dersleri için okuduğu şehre gitmesi gerekti 2 haftalığına. Ben bu süre boyunca pek yazmadım. Ne olduysa orada oldu. Tamam her şey güzel gidiyor artık sanırım düzelicez derken bir gün baktım 50 tane erkek eklemiş. Doğal olarak sinirlendim birdaha benimle muhattap olma dedim. Nedenini sordu söyledim. Hayatıma karışamazsın tarzı cümleler kurdu. Bunlar benim içime oturdu tabi. En yakın arkadaşlarından birine yazdım buluşup konuşmak onunla aramı düzeltmesi için. Buluştuk. Benden hiç bahsetmedi mi 1 sene içinde, beni unuttuysa söyle lütfen dedim. Her gittiğimiz yerde konun mutlaka geçiyor. Oraya da onunla gitmiştik diyor mesela durduk yere dedi.
Güncellemeler
+1 yıl
Bir gece 3-4 saat sadece seni konuştuk hatta. Ona masal okumuşsun eskisi gibi çok mutlu olmuş dedi. Ancak madem bu çocukla konuşurken mutlu oluyorsun neden barışmıyorsun? Sevip sevmiyor musun dediğimde kilitli kapı gibi adeta cevap vermiyor, geçiştiriyor dedi. Ertesi gün arkadaşı onunla konuşacaktı biz de o gün şans eseri avm'de karşılaştık. Yanıma gelmedi kaçtı adeta. Arkadaşı nedenini sorduğunda, yüzüm yok onu yarı yolda bıraktım demiş. Konuşabildin mi onunla demiştim.
Güncellemeler
+1 yıl
Konuştum ama maalesef hiç ışık yok dedi. Başka birisiyle konuşuyor bana bile söylemedi şok oldum ama hiçbir şey hissetmiyormuş öylesine kafa dağıtmak için konuşuyormuş dedi. Ardından bir akşam alkollüyken ona yazıp büyük bir hata yaptım. Başkasıyla konuştuğunu bilmiyorum mu sanıyorsun? dedim. Tekrar hayatıma karışamazsın, bıktım bu geri kafalılıklarından tarzı cümleler geldi. Sevmiyorum istemiyorum arkadaş olacaksak olalım bile dedi. O akşam dünyam başıma yıkıldı adeta.
5 yıllık ilişkim bitti?