5 yıllık ilişkim bitti mi?

Arkadaşlar Merhaba lütfen üşenmeden okuyun hassas cevaplar verin şu anda psikolojik çöküşteyim fikirlerinize ihtiyacım var 5 yıllık ilişkim var ilişkinin ilk yılı hep beni kazanmak için çabaladı ufak tefek şeylerle güvenini kırdım affetti defalarca 1. Yıldan sonra güvenmediği için hep ayrılmak istedi ben peşinden koştum süründüm bırakmadım beni çok kısıtladı güvensizliğinden hayattan koptum onun için kendimden çok ödün verdim her istediğini yaptım kavga etmediğimiz zaman her şey mükemmeldi beni sevdiğini hissediyordum kaygıları vardı güvensizlik sorunu vardı ben onu çok seviyorum ama geçtiğimiz aylarda onun ilgiine ihtiyac duyduğum zamanlarda onu bulamadığımda asla affetmeyeceği yanlışı yaptım bunu öğrendiğinde beni terk etti benden nefret etti intihara kalkıştım hem de 2 kere ailem her şeyi öğrendi barıştı ailemin yanına gelip ailemle konuştu tanıştı babamlarla da beni seviyordu ama ilgili kişi olmadı son zamanlarda onu ihmal ettiğim için arasam açmıyor yazmıyor bu yüzden kızmıştım yoğun olduğunu söyledi ben aradiğimda bana kızıyordu yazma diye ben yazmadan yazma dedi hep arıyordum ayrılacaksın diye ayrılmicam ama seni yakın hissetmiyrum dedi ama günlerdir konuşmuyoruz dayanamıyorum ayrılmak istemiyorum onu kazanmak istiyorum ne yapmam gerekiyor 💔

5 yıllık ilişkim bitti mi?