Erkeklerin ayrılınca yaşanan o güzel anıları hatırlayıp içlerinin sızladığını falan görmedim hiç hep biz üzülürüz aklımıza gelince gözlerimiz falan dolar… Onların zerre umrunda değil harbi erkekler dünyaya gelirken duyguları alınıyor mu ben anlamadım o kadar mazi güzel anılar hiçbiri adamların aklına gelip de içini sızlatmıyor şaka gibi bir varlık …!
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı. Var, hem de düşündüğünden daha fazla. Ama çoğu erkek duygusunu senin yaşadığın gibi dışarıdan görünür yaşamıyor. İçleri sızlamıyor sanılıyor çünkü göstermemeyi öğrenmiş oluyorlar. Bazısı susuyor, bazısı kaçıyor, bazısı da umursamaz rolüne sığınıyor. Bu, hissetmedikleri anlamına gelmiyor; baş etme biçimleri farklı. Erkekler çoğu zaman acıyı hatırlayınca içine dönüyor, kadınlar ise paylaşarak yaşıyor. O yüzden sen gözyaşını fark ediyorsun, onların sessizliğini boşluk sanıyorsun. Duygu var ama dili başka.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. İlişkinin başındaki amaç önemlidir. O nasıl bir duyguyla veya siz hamgi yıpranmışlıklarla, duygu zedelenmeleriyle başlattınız bu ilişkiyi. Siz de ne kadar iz bıraktığı, onun size olan manevi katkısı ne mesela? Beraber Geçirdiğiniz günler, konuşmalar ilişkinizi ileri götürecek kalplerinizi ısındıracak anlamlar yükledi mi sizlere? Bunların totaline bakıp karşıdaki insanın da karakterini biliyorsanız bir sonuç çıkarmalıyız bana göre. Bu işin erkeği kadının da duygusal tepkisi "yaşanmışlıklarla" ilişkilidir. Kafadan kötü körüne bağlanan, sahiplenen insanın konya ovası gibi geniş ve rahat vurdumduymaz insana göre duygusal çıkarımları daha ağır olur elbette onu da yazmadan geçemeyeceğim.
02 Yorumla- 4 ay
Hayır ben çok gururlu onurlu her şey mantık çerçevesinde Yaklaşan biriyim birinin beni sevmediğini istemediğini hissettiğim an orada asla durmam bir şeyleri hissederek yaşarım ve karşımdaki insan da bana değer verdiği için ben de o hissiyat oluşuyor ama erkeklerde her şeyi anlık değer veriyorsam vermişimdir o an yaşandı ve bitti olayı var ama biz değer verip ileride de bu kişi hayatımda olsun düşüncesi oluyor anladın mı anlık yaşamıyoruz biz onlar ise anlık yaşıyor her şeyi …
- 4 ay
Sen onun ilişkiye ne amaçla hangi duyguların altında girdiğini bilemezsin. Zira seven insanın ileri planları her daim aklındadır. Serum gibi aşk yaşamak isteyenler, hep almakla ilgilenirler, hep sırtta taşınmak isterler, bir kere yere koydun mu gerçek sevgi ve vefa duygularından eser bulamazsın. Bu aslında sadece ilişkikerde değil gerçek yaşamda da böyle düşünen, yaşayan, kestirip atmakta yahut anlık düşünen birileri var ve hep olacaklar. Burada zaman bizlere ama o ama bu sebeple gerçek sevgi ve ciddi ilişki isteyen en azından ona çaba gösteren ve olumsuzluğunda en azından anılara duygulanan kişinin bizim o kafamızda iyi bir yerlere koyduğumuz insan olmadığını gösterir. Bunu siz karşılaştığınız duruma göre cinsiyete indirgeseniz bile aslında değil ve örnekleri her iki tarafta da var.
Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Karakterleri cinsiyete indirgeyebilecek cahillerin edeceği laf. Erkekler şöyledir böyledir demek ile kadınlar şöyle böyledir demenin hiçbir farkı yok. 21. yyda şunu söylemek zorunda olduğum için ben utanıyorum.
Hem sokakta selam verilmeyecek adamları hayatına alan kadınların gerçeğidir. Biri sizi kırdıysa incittiyse tüm karşı cinse bu damga vurulmaz. tercihleriniz sizin neler yaşayacağınızı belirler. Boktan tercihler yapmak yerine daha sağlıklı tercihler yapmanızı öneririm. Ayrıca bu durumun kadını erkeği yok, erkek olup boktan tercih yapan insanlarda var. zaten millet olarak genelleme yapmaya bayılıyoruz. gece gece sinirlendik.10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Eğer bir köşede Gözünden yaş gelen bir Erkek görürsen bil ki Dünyası yıkılmıştır.
Bir Erkek kolay kolay ağlamaz. Özellikle de insan içinde. Erkekler fıtratı gereği güçlü durmak zorundadır.
Her şeye dayanır. Savaşa girer yine ağlamaz. Bacağı kopsa da yine ağlamaz. Düşmanı sevinecek diye yine ağlamaz.
Onu iki kişi ağlatır.
Birincisi kendi ailesinden biri öldüğünde.
İkincisi de her şey rağmen sonuna kadar çabalayıp Vefâsız Sevgilinin ihaneti.
Düşmanının yaptığına ağlamaz ama Vefâsızlık yapan bir Eşin ardında Toroslardan Çığ düşmüşcesine yıkılır ve ağlar.
İşte o zaman o Erkekten kork.
20 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
4 ay
Bu hissettiğin şey o kadar tanıdık ki… 🥺 Birçok kadın böyle düşünüyor, yalnız değilsin. Erkeklerde de duygu, kalp, iç sızısı var ama çoğu onu göstermemeyi “güçlü olmak” sanıyor. İçten içe onlar da geceleri hatırlayıp yastığa bakıyor ama dışarıya taş atmıyor, bize “umursamıyor” gibi geliyor.
Sence senin eski sevgililerinden hangisi içten içe daha çok üzülmüştür, hiç düşündün mü? 💔✨00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
56Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Zamanında çok yanmış bir kalbe sahibim.. Şimdi ne duygu var, ne kalp, ne de his.. Ama kendime laf söyletir miyim? Asla.. Evet duygusuz bencil varlıklarız :D
12 Yorumla- 4 ay
O konu yoruma kapalı zaten öyle olduğunuz aşikar 😀
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Apandisit gibi duyguları var durduk yere sancı yapıp günümüzü mahfederler.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Hayır yok uyumak ve uyanmak var 🤣
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 261,7b cevap paylaştı.
u 4 ayKadınlarda olmadığı kesin.
12 Yorumla- 4 ay
Sen fazla duygusalsın biri seni üzmüş biliyorum da herkesi öyle görme ama erkekler genelde duygusuz
- 4 ay
Duygusal değilim beni kimse üzemez. kadınların her şeyi yapıp kalbi varmış gibi gezmeleri komik sadece.
- Aşk İlişkileri konusunda 42,9b cevap paylaştı.
4 ayNiye olmasın ki gadası
10 Yorumla
4 ayTeoride evet pratiği bilemem.. Hem de biz gerçekçi varlıklarız, ağlayıp sızlanmak bir şeyi değiştirmiyorsa o zaman yapılmasına da gerek yok. Yapılsa bile bir şey değişmez, ve de hiçbir kimse görmez, göremez.. Bir sıkıntı olduğunda evde ya da duşta ağlanır ve hiçbir şey yokmuş gibi gözyaşları silinip çıkılır.. Hislerimizi ve duygularımızı karşı taraftan gizlemekte ve göstermemekte kadınlardan çok daha iyiyiz. Çünkü göstermek bir zayıflık göstergesidir.. İnsanlara duygularını ve zayıflıklarını gösteren erkek kaybeder. Ki aynı şey dertlerde ve sorunlarda da geçerli, kimseye derdimizi paylaşmayız 1-2 güvendiğimiz aga dışında, zaten paylaşsak da kimsenin umurunda olmaz, sonuçta kız değiliz, kimse bizi teselli etmez, teselli edilmek de zaten zayıflık belirtisidir.. Ve son olarak: 2 şeyden her zaman şüphe duymuşumdur, ilki ağlayan bir kadın, diğeri gülen bir erkek...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Genel olarak erkekler , kadınlardan daha duygusaldır. Empati yetenekleri daha fazladır. Bu yüzden fedakarlık yapan çoğu zaman erkeklerdir. Kadınlar manipüle eder. Çoğu bencildir. Bir örnek ile açıklarsak, başkasının çocuğuna babalık yapan çok erkek görebilirsin ama başkasının çocuğuna annelik yapan çok az kadın görürsün.
17 Yorumla- 4 ay
Neeee başkasının çocuğuna annelik yapan az mı? Sen dünyada yaşamıyorsun erkekler asla boşanmış kadınla bile evlenmiyor çocuklu erkekler bakire kız arıyor kendi çocuğuna babalık yapmıyor erkekler başkasının çocuğuna mı babalık yapacaklar?
Önce kendi çocuklarına babalık yapsınlar boşanınca da çocuk bende kalmıyor bekarım annesinde kalıyor beni ilgilendirmez bekar hiç evlenmemiş kız bana layik diyorlar - 4 ay
Ne alaka puhahahaha ben kaç erkeğe iyi davrandım ama ağzıma s… sadece ama ucuz varoşların b… bile yiyorlar nedense oysa her şeyi cinse bağlamakta vaz geçin bir insanın kalbine göre değişiyor bu yani her şey karakter meselesi
- 4 ay
Ayrıca madem erkekler bu kadar saf ve iyi o zaman neden gül gibi karılarını aldatıyor üstelik öz çocuklarına üç kuruş nafaka ödemekten bile kaçıyor
- 4 ay
@günes121212 sadece erkekler aldatmiyor. Konu da iyi davranmak değil, duygusal olmak ve fedakarlık yapmak. Sen iyi davranıyorsun o adamı sevdiğin için, ama erkek başka bir erkeğin çocuğuna bakıyor ( mecbur olmadığı halde) , kadını sevdiği için. Kadın, evlilikte , ailesine bağlı erkeği, anneci erkek olarak suçlarken, erkek kadının ailesine kendi ailesi gibi davranmaktan kaçınmaz. Kadınlar bizim bastacimiz, annem, kız kardeşim kadın. Ancak kadınlar pragmatist yaklaşır her meseleye. Erkek kadar, fedakar olamaz yaratılış başka çünkü
Bence duygusuzluktan değil de toplumsal rollerden dolayı çok yansıtamadıklarını düşünüyorum özellikle Türk toplumunda erkeklere erkek ağlamaz, erkek şunu yapmalı ama erkek bunu yapmaz diye belirli bir kalıba soktukları için erkeklerde o bilinçle büyüyorlar o yüzden de biz onları hissiz ruhsuz bir şey olarak görüyoruz. Bir de Fıtrat gereği de öyle olduklarını düşünüyorum.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 673 cevap paylaştı.
4 ayBizde insanız, bizim de duygularımız, kalbimiz var. Sadece dışarıya belli etmiyoruz böyle şeyleri. Çünkü binlerce yıl erkeği böyle eğittiler "erkek adam ağlar mı, şöyle olur mu böyle olur mu" diye diye, ama bizler de üzülüyoruz, dışarıya vuramıyoruz.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
4 ayO dediğin erkek musvettesi. Adam olan kendi zaten bırakmaz. Bırakan kadın ise o erkeğin de senin gibi içinin sizladigoni ağladığını bil. Her film sahnesine inanma. Gerçekler ve gerçek olanlar can acıtır. Şerefsiz ve karakter olmayandan her şey beklenir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayEn sevdiğin şiirin yazarı erkek mi kadın mı? En sevdiğin duygusal şarkının. Besteci güftecisi erkek mi kadın mı? O da en sevdiğin romantik filminin yazarı senaristi erkek mi kadın mı yönetmeni? Kadınlar gereksiz ulan her şeyi duygusal a bağladıkları için gerçek duygudan uzak kalıyorlar
05 Yorumla- 4 ay
Vallahi bütün ayrılıklarda boşanmalarda hep gördüğüm kadın perişan erkek gidip birini bulup hayatını yaşıyor ağlayıp üzülen kahrolan kadın oluyor bizzat kendim de yaşadım bunu defalarca şu an bile anıları hatırlayıp gözlerim doluyor o kızları eklemekle meşgul hiçbir hata da yapmadım kendisine :)))
Cevap sahibi4 ayNeden ayrıldınız peki
- 4 ay
Trip atmışım bıkmış falan
Cevap sahibi4 ayYani senin tribini uzun süre çektiği için tabii sen de o tribe atarken keyif alıyordun şimdi o keyif almaya moduna geçti sen çekme moduna geçtin 😃 aşırı dost trip yüksek depresyona neden olur şekli bir a da görüldüğü gibi
4 ayYok hep rol yapıyorlar en çok seviyorum diyen erkek bile rol yapıyor. Kadın aşk sevgi isteğiyle geldiği için öyleymiş gibi oynuyorlar. Hiçbir erkek duygusal his beslemez annesi babası kardeşine karşı belki.
01 Yorumla- 4 ay
Katılıyorum noktasına virgülüne kadar
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. gerçekten öyle mi düşünüyorsun. ah bir bilsen neler oluyor da. biz göstermiyoruz işte sorun orada..
10 YorumlaZannetmıyorum. Varsa da bizim kadar değil asla umursamıyorlar
21 Yorumla- 4 ay
Hiçte bileee😒😒
Kimileri yaşadıklarından dolayı hissizleşir.
Kimileri tecrübe ve güçlü duruşundan dolayı kontrolü elinde tutar.
Kimileri de zaten karşısındaki kadına bir anlam yüklememiştir.
Dilediğini seç.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Birini aynı yerden defalarca incitirseniz, artık karşınızda aynı kişiyi bulamazsınız. Değişimi sorgulayan, ne yaptığına iyi baksın. Defalarca incinen insan, kendini korumayı öğrenir. Bu değişim aslında bir nefsi müdafaadır.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
4 ayKendini yetiştirmiş olgun bir adamla birlikte olduysan zaten bu adam kolay kolay ayrılmaz ayrılıyorsa da yaşanan bütün güzel anıları onun gözünün önünden geçer
04 Yorumla- 4 ay
O yüzden hemen hayatlarına birini alıyorlar hayatımda hiçbir erkeği aldatmadım ALDATMAM yalan yok ama hep bu muamele
- 4 ay
Sen en doğrusunu yapmışsın zaten. Aslında kimsenin aldatmamaması gerekiyor. Hatta belli bir yaştan sonra bazı şeyleri uzatmadan direk nişan ve evlilik yapmak gerekir. Sonuçta karşıdaki kişiyi seçerken belli bir kriterler doğrultusunda seçiyorsun beğeniyorsun. Erkeklerde karşı tarafın gizliliği ve Gizem’i sürdüğü sürece o erkek aldatmaz.
- 4 ay
Erkekler çok iyi sevip aşık olmuş gibi davranıp kadını bağlar ondan sonra kadını dımdızlak ortada koyup çekip sktrip gider :)))
- 4 ay
Bilmiyorum yani kimisi etkilemek için oyun oynar kimisi yedeklemek için çabalar kimiside sadece yuva kurmak ister. Her erkek bir değil ama ben kadın olsaydım yapacağım ilk şey o erkeği iş yerinde izlemek olurdu iş yerinde hiçbir erkek oyun oynamaz 😄
Aşk İlişkileri konusunda 889 cevap paylaştı. Kırık kalp sendromu denen şeyi sadece erkekler yaşar, bana göre kadınlar daha realist, duygusuz, bizden daha hızlı atlatıyor.
02 Yorumla- 4 ay
Öyle olsaydı iki aydır ben acı çekip de o kızları ekleyip durmazdı..
Hayır, erkekler daha cok duygularını bastırıp içinde yaşamaya çalışır.
Sadece yakın arkadaslarıyla rahatca dertleşir sorununu anlatır.
Duygusuz kadınlar belki de daha çoktur bunu bilemeyiz00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 905 cevap paylaştı. sızlatmıyor değil sizin gibi boş duygusallık yaptığımızda karı gibi ağlama diye aşağılanıyoruz. erkek ortamında duygusallığa yer yok.
00 Yorumla
4 ayErkeklerinde bir kalbi var tabi ama kadınlar duygusal varlıklardır bu yüzden hisleri daha derin hisseder ve yaşar genelde
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
4 ayBaşka kadınla da aynı anıları yaşarım diye bakıyorlar
02 Yorumla- 4 ay
Allah belalarını versin tez vakitte
- 4 ay
Genelde böyle düşünen erkolar bataklığa düşüyor iyi bir kadın kolay kolay bulunmaz bu devirde ama işte anlayana
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
4 ayDemek ki erkeklere düzgün bir anı yaşatamıyorsunuz.
02 Yorumla- 4 ay
Hak etmiyorsunuz
- 4 ay
Tamam o zaman niye duygusuzlar diye sorgulama.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
4 ayVar ama tuhunun eşini bulursa herkes herkese denk olmuyor kalbine hislerine denk olanı bulmak mühim olan.
01 Yorumla- 4 ay
Ruhunun*
Gizli Üye(36-45)4 ayBiraz daha farklı işliyor bizde duygular..
Yaşanan her hata için bir puanlama yapıyorum mesela...
Kredi dolduğu zaman ayrılık oluyor, ben de kendi iç sistemime reset atıyorum.
Men a dakka dukka! Yani
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Var var olmaz mı seveni adam gibi sever ama işte doğru kişiye hak edene vereceksin tötü başı ayrı olana değil
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayVar arkadasim var. Biz erkekler de kızlar kötüyü sever deriz ama bu kötü kime göre kötüdür kime göre iyidir tartışılır. Mahsun adamı seven kadın da var zalim adamı seven kadın da.
O yüzden Allah iyilerle karsilastirsin hepimizi. Takma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
4 ayBizi duygusuz yapan sizlersiniz biz erkekleri cüzdan olarak görüyoruz çünkü 🫡🫡
04 Yorumla- 4 ay
Başladı yine boş konuşan
- 4 ay
Doğruları söylemek boş konuşmak mı 😅 Kadınların %80 i parası yoksa bi adama selam bile vermiyorlar
- 4 ay
Bir erkek çalışkansa çulsuz olmaz zaten anladın mı tembel erkekle kimse olmaz
- 4 ay
😁😁 Tamam sizsiniz
Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Bunu ayrıldığı kadını yıllardır sürekli özleyen birine mi söylüyorsun?
10 Yorumla
4 aygenelde, siz onları törpülemeden önce vardırlar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. İllaki var ama belli edebiliyorlar mı bazısı için tartışılır:))
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 646 cevap paylaştı. Olmazmi yaa bizde merhamet kalp tasiyoruz ne sandiniz bizi.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Dediğiniz şekilde olan var günlerce uyuyamayan erkeklerde var
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
4 aySanırım bunu yok eden kadinlar uzun hikaye sonuçlarına katlanacaksiniz o zaman
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayyok bak yemin ederim yok eskiden vardi ama düşündükçe aklima geliyor onca ani her sokakta buluşmamiz ayni lokmalari ağzimiza yedirmemiz her koşe bucak sevişip birirmizin olmamiz sonuç 1 aydir ayriyiz ve ilk haftalar çektiğim acinin hadi hesabi yoktu şimdi ise hayatima girmek için can atan kızlari red ediyorum hala zamana ihtiyacim var insanin zoruna o kadar emek verip sonucunda gram sayilmayişi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayDuygu aranıyor= Nefret, kin, korku, heyecan vs vs bulundu.
Kalp aranıyor= bulundu 1 adet 4 odacıklı her odacığa 1 hatun sığar.
His aranıyor≠ bulununca yazarım.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 837 cevap paylaştı.
4 ayyok, var diyen yalan söylüyordur
11 Yorumla- 4 ay
Bence de bizi viran ettiler
Gizli Üye(36-45)4 ayCogu erkekte var ama kadinlar gercekten sevmiyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Evet bizim de kalbimiz var
00 Yorumla
4 ayHer erkek dediğiniz gibi olmaya bilir. Ben de hüzünlerim ağlarım
00 Yorumlaİlk şak olmadığımız sürece hiç bir şeyi hatırlamazekat ya ilk aşkı olucaksın ya da ilk aşkı unutturan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
4 ayYok siz kadınlarda var sadece
10 Yorumla
u 4 ayYok bea
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
4 ayVar onlarda insan evladı
10 Yorumla
4 ayBi erkek olarak tabiki vardir herkes bir olmaz
00 Yorumla
4 ayNe kalbi duygusu ya inanmayın böyle şeylere
00 Yorumla
3 ayZirzoplarla takılırsaniz öyle olur
00 Yorumla
4 ayErkek zor bırakır ama sağlam bırakır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
4 ayYok canım onlar taş zaten
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 787 cevap paylaştı. Olduğunu sanmıyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 843 cevap paylaştı.
4 ayYok, Yüce Allah sadece size vermiş
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Neden olmasın biz taş mıyız
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
4 ayKalp hisseder aslında herşeyi..
00 Yorumla Hiç zannetmiyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. En azından benim duygularım hislerim var
00 Yorumlakalpim var olmasa nasıl hayatta olucam
00 YorumlaYav he he bir sizde var
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 26,9b cevap paylaştı.
4 ayVar. belli etmiyoruz son ana kadar
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
4 ayBiz içimize içimize ağlıyoruz çiçeğim ❤️
06 Yorumla- 4 ay
O yüzden mi umursamaz umursamaz gidip başkasıyla oluyorsunuz hemen
- 4 ay
O da şefkat eksikliğinden kaynaklanıyor kötü bir niyetimiz olmuyor genelde biz erkekler şefkatli eller ile sevilmeye okşanmaya sahiplenmeye ihtiyaç duyarız reseptörlerimiz var bizim tıpkı masum kediler gibiyiz ❤️
- 4 ay
Dalga geçer gibi ajitasyon yapma istersen
- 4 ay
Bizi yargılaman sorun değil çiçeğim bizi anlamaman sorun biz erkekler hiç büyümeyiz hala 8 yaşında pipisi açık koşan çocuk masumluğu taşırız içimizde bizim o yönümüzü anlamanız lazım ❤️
- 4 ay
Size güvenip sırtını yaslayan kadınları ortada bırakıp çekip giderken kimse sizi anlayamaz kısıra bakma
- 4 ay
Gitmek kolay ya sonrası? Silebilirmisin sende kalan dudaklarımın nemini.. der susarım..
Aşk İlişkileri konusunda 817 cevap paylaştı. Olan insan da en alası var
00 Yorumla- Devamını Gör (22)
Devamını Gör(67)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026