Erkeklerin kalbi var mı, sevmeyi biliyorlar mı? Çoğu erkeğin kalbine yerinde sadece libidolari var ve bu uğurda her şeyi yapabilirler... #DeliMavi 14 MAYIS 2022
Var; mesela ben. Fakat Türk kadınlarının istediği gibi en az 1.85 boyunda, geniş omuzlu, yakışıklı ve büyük penisli değilim (cinsel organ boyutundan bahsetmemin sebebini direkt uçkuruma bağlamayın, sonuçta evlilikte de cinsellik var ve eşimi fizyolojik ve psikolojik olarak memnun edemem düşüncesi var yani o yüzden yazdım; kimse beni sapık olarak görmesin. Ya da görüyorsanız görün, umrumda değil). Sonuçta beni hiçbir kadın sevmeyecek, yüzüme bakmayacak; beni erkek yerine, erkeği geçtim insan yerine koymayacak çünkü kadınlara göre boylu poslu ve yakışıklı değilsen erkek değilsin; yani her kadının da kalbi yok. Amacım sırf kendimi bir kadına beğendirmek değil çünkü kadınlar için değmez ("kadınlar için değmez" diye yazdım çünkü bir şey olduğunda kadınlar da "erkekler için değmez" diyor) ama gel gör ki şu dünyada en çok istediğim şey mutlu ve huzurlu aşk evliliği; ama benim için imkansız maalesef.
Libidoları olması bence duyguları olmadığı anlamına gelmez. Üstelik libido sadece erkeğe has bir hormon da değil. Mesele libidonun önüne geçebilecek bir aşkla bağlanabilmek. Bu konuda sırf zorlanıyorlar diye, kalpsizler diyemeyiz.
hahahakomiksinbana bir tane kadın aşk yazarı ismi ya da hikayesi adı verin. aşkı yaşayan aşkı yazar. Kerem ile AslıFerhat ile Şirin Leyla ile MecnunRomeo &Juliet Madam Bovary vsbunları yazanların hepsi erkektir. bir tane kadına ait büyük aşk hikayesi yomtur çünkü aşkı erkek yaşar, ama bunu dillendiren kadın olduğu için gerçek romantik kadınlar sanılır l, öyle bir algı yaratılır. kadın pragmatik bir varlıktır, erkek romantik. kusura bakmayın sert girdim ama haketmişsiniz.
hayır ben sana katılmıyorsum bence kalp var bende de var , erkekler evet çoğunluğu düşüncesiz ve kaba kadınları önemsemeyen varlıklar maalesef ama bir kısmı da öyle değil ve bunun farkındayız kadınları sevmenin tadının ne kadar güzel olduğunun farkındayız
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Aç insan için, aşk ikinci planda kalır. Kişi doyduktan sonra kalbini ölçmek mümkün olur. Zira açken, biz erkekler tam olarak kendimiz olamayabiliyoruz. Yani önümüzde duran harika bir kuzu çevirmeyi yemek yerine ona methiyeler düzmek pek te kolay olmuyor 😞
Saçma bir soru. Kalp her insanda var ve her iki cinsiyetinde vicdanlısı vicdansızı mevcuttur. Bunu tek cinsiyete yüklemek iki taraf içinde haksızlıktır, vicdansızlıktır.
Erkeklerde kalp var ve geçmiş başarısız ilişkileri yüzünden çok acı çeker erkekler ama kadınlar anlamaz işte. kadınlar sadece kendisi üzülüyor zanneder.
Evet var. Sapık abaza olan birinde var mı derseniz beyniyle değil başka yeri ile düşündüğü için ona siz karar verin. Buradaki abazalıktan kasıt sapıklık anlamında kullandım.