Erkeklerin kalbi var mıdır acaba?
Var
Yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evet var hem de tam üç tane.
Biri normal olan organ kalp; bu kalp sadece organlara kan pompalar.
Diğeri mide olan kalp; bu kalp ise sadece yemeklerde devreye girer ve erkeğin kısa süreli ama etkili sözcükler söylemesini sağlar.
Sonuncu kalp ise tam bir makinedir ve ne kadar çok çalışırsa o kadar çok mutluluk, huzur, şehvet, haz ve aşk yayar.
Herkes bu üçüncü kalbe cinsel organ der ve erkeklerde farklı, kadınlarda farklı şekillerde ve boyutta olur.
Ayrıca normal olan organ kalbe en çok performans veren de, yine bu üçüncü cinsel organ olan kalptir.
Genelleme yapmayalım yani bunun ardında birinden yenilen darbenin serzenişini görüyor gibiyim Neden olmasın elbetteki var ama Benim gördüğüm kalbi olanlar vicdanı olanlar genelde dışlanan görülmeyen o erkek gurubudur sizde nerde taş kalpli biri varsa ona koşuyorsunuz sürekli sonuç aynı olunca evet işte bütün erkekler böyle sonucuna varıyorsunuz erkekelr aynı değil Tercihleriniz aynı kapıya çıkıyor
öyle bi var ki kalpleri. kızlar seçerken yakışıklı olsun, kaslı olsun yok efendim bad boy olsun, tarz olsun falan bu tarz kriterler yaratırken aslında erkekleri çok kırıyoruz. ha bi de kızların çoğu kalpsiz denen, maço, sert, höt zöt erkekleri seçiyor. sonra vay efendim kalpsiz. Yoo gayet de kalplier benim denk geldiklerim de hep hassas, duygusal ve ince insanlardı.
Cevap
25Cevap
Benim var çok şükür.
which galaxy you are coming from? what kind of beings in there?
Profile kalca resmi koyan biri erkeklerin kalbi var mi diyor, ne sacma bi insansin
Kalpleri olmazsa vücutlarına nasıl kan pompalanacak
Bu soruda aslında yanıt belli. Elbette ki vardır. Ayrıca bu sorunun sorulması bile bir garip çünkü her insanda kalp vardır sadece rastlantılardan ötürü böyle düşüncelerden bulunmanız bir tık haksızlık diyebilirim.
yok diyenlerin hepsinin sevgili seçerken Şartları uzun boylu olsun Serseri olsun Bilmem ne kadar santim olsun diyerek serseri çakalları seçiyorlar sonra benim gibi suçu günahı olmayanlar ceremesini çekiyor
Var ama %90ı için üç harfli bir tarafı daha önem taşıyor
Elbette ki, vardır.
Bu arada profilinde ki erkek poposuna benziyor
kizlarin yok senelerin sol gogus üst bölgede var 1 tane
seneler = erkekler
türkce kötü
Kalb ve yürek elbette her erkekte yok yani bazı erkekler vardır adam gibi bazı erkekler vardır adamlığın a sı yoktur onlarda
Vardır hatta bizden daha kırılgan daha savunmasız
Yok mazot pompası var bizde
Bende var.
Gerisiyle önemli değil :)
Yok be ne gezer en iyisi sizde
Kalbimiz olmasa ölürdük
Profiline böyle bir fotoğraf koyup da bu soruyu sormak ne bilim
yok kalpsiz yasıyoruz
Var tabide senin için önemi yok gibi
kırdıklarına bakarsan anlarsın var mıymış
tabiki var ama kullanmayı bilmeyen çok
1 xper fake. Engel