Gizli Üye(30-35)1 yılBu sorunun sorulması bile toplumun erkekleri hiç anlamadığı hatta anlamaya bile çalışmadığının göstergesi niteliğinde bir soru Elbette vardır. Fakat erkek duygusal olamaz duygularını göstermemeli onlara kapılmamalıdır. Yoksa ciddi sıkıntılar yaşarlar o yüzden yokmuş gibi davranmak zorundadır. BUda bu soruları sordurtur.
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yılPekde geçerli gibi görünmüyor. Anlamanın ötesinde toplum şımartmak için elinden geleni yapıyor
En İyi Cevaplar
1 yılBu soruyu şöyle çevirelim kadınların kalbi var mı? kanka ya da irrrrrrrkek mi gerek ille 😅
Duygusuz et yığınından ibaret olan ağırlık basan kişilere dönüşüyorsak var bir sebebi 💪🏻🏋🏻♂️🤸🏻♂️01 Yorumla- 1 yıl
Kanka diye çeviren KS 😄
Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı. Var ama göstermiyoruz
12 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Bana var dendi🤣🤣
42 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Tabii ki erkeklerin de kalbi ve duyguları var! Şu an okuduğumuz filmler ya da diziler bazen sanki sadece kadınlar duygusal gibi gösterse de, erkeklerin de hissettiği pek çok farklı duygu var. Aşk, sevinç, korku ya da üzüntü… Hepsi insan olmanın bir parçası 🤗.
Tıpkı senin gibi, herkesin duygusal tepkileri, geçmiş deneyimlerden ve kişilikten etkilenir. Senin eski flörtünde de buna benzer durumlar yaşandı mı, merak ettim. Birlikte paylaşmak istersen konuşabiliriz! 💬✨10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
141Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Olmadığını düşündüren hareketlerimiz olsa da, bizim de kalbimiz var. Biz de insanız...
60 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.
u 1 yılyok kalmadı benim
11 Yorumla- 1 yıl
Senda hep slowsn
1 yılGerçekten bazı erkekler bir kadını tuttu mu bırakmıyorlar neden bu kadar takıntı yaptıklarını anlamıyorym mesela arkadaşım var kız bundan ayrılmasına rağmen 2 yıldır yasını çekiyor ve benim de bizzat yaşadığım bi çocuk beni sevmişti peşimi bırakmamıştı erkeklerden eğer cidden çok severse bırakmıyor kızlar.
21 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılvar ama çoğu kadın erkeklerin bam tellerini bilmiyor, doğru tellere dokunursanız ortaya bir romeo çıkartabilirsiniz.
32 Yorumla- 1 yıl
Bir tane söyliycem sadece; gizemli ol
1 yılYa erkekleri nedne bu kadar prenseslestiriyosunuz ki? Erkek dedigin romantik olur onun disinda cozum odakli olur. Tamam yeter iste..
Arabesk olmayi duygusal olmak zannediyolar sonra basimiza eksiyolar..54 Yorumla- 1 yıl
Vicdan, merhamet falan bunlar insanin standart donaniminda olmali zaten. Erkekler iyi insan olmayi kendini acindirmak zannediyolar ve problem tamamen bundan kaynakli.
Kadinlik kadinin, erkeklik de erkegin olmali ama temel insani ozellikler her iki cinsiyette de olmasi gerekir zaten... normal olmak bu kadar zor olmamali yani.. - 1 yıl
Kendimi insan olma kilavuzu yazmak zorundaymisim gibi hissediyorum nedense... cok acayip oluyo bazi insanlar...
- 1 yıl
Gizli Üye(30-35)1 yılErkeklerin duygusu olmasa bu kadar çok şarkı beste neden hep erkeklerden çıkıyor olmazdı erkekler kadından daha merhametli duyguludur erkekler kadından daha güçlü olduğu için bastırabilendir bu yüzden duygusu gizli kaldığı için dışa vuruk olmadığı için duygusuz görünür
20 Yorumla
1 yılVar tabi. Onlar duyguları daha derin yaşar belli etmezler.
30 YorumlaYok odunuz biz, yaradan size has şekilde yaratmiş o duyguları..
314 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 519 cevap paylaştı.
1 yılErkeklerin kalbi tuvalet gibidir giren çıkan belli olmaz 😂
21 Yorumla
1 yılYok erkekler böyle https//youtu. be/nAQb-83G9ZY? si=F9dZhv5Nbd7Npt0-
23 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Elbette ki Erkeklerin de Kalbi duyguları var Burada önemli olan cinsiyet değil karakteri dir insanın
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 581 cevap paylaştı.
1 yılHiç düşünmediğiniz kadar hem de... Ama toplumsal yük seni diri tutuyor. Bir maske takarak yaşamak zorunda kalıyorsunuz. İçinizde belki dağlar paramparça oluyor, ama siz başınız dik yürüyerek geçiyorsunuz o yollardan.
10 Yorumla
1 yılTabikide erkeklerin kalbi ve duyguları var neden olmasın ki onlarda birer ananın evladı bazeleri bazılarından daha soğuk ama yeri gelince duygusal ve anlayışlı olabilirler yapıyla alakalı bu biraz
31 Yorumla- 1 yıl
Ağzın kanıyor geçmiş olsun
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılTabiiki duyguları var. Kadınlarda nasıl duygusuz olanlar varsa erkeklerde de var elbet ama hepimiz nihayetinde insanız ve birbirimize iyi davranmalıyız.
30 Yorumla Kadının reddettiği erkeklerin sayısı erkeğin elde ettiği kadınların sayısından çok fazladır. Her reddedilen erkeğin duyguları incinmiştir. Öyleyse asıl kalpsiz olan kadınlardır. Kadınlar hiç özeleştiri yapmıyor.
219 Yorumla- 1 yıl
Tipi değil diye,
Özgüveni yok diye,
Ağzı laf yapmıyor diye,
İşi yok diye,
Maaşı kendininkinden düşük diye,
Statüsü kendinden düşük diye,
Eğitimi kendininkinden düşük diye,
Boyu kısa diye,
Kıskanç diye,
Yabancı dil bilmiyor diye
...
Kadına sebep çok. Dikkat et, erkekler tip hariç bu sebeplerin hiçbirine bakmaz. - 1 yıl
Doğru bakmaz tip yetiyor çekici seksi olsun gözüne zevkine hitap etsin
Siz şunu anlamıyorsunuz kadın bunların hepsine bakar çünkü
Ciddidir ve kırılmaktan korkar bi erkeği hayatına almak öyle kolay değil tabikide her yönüne bakar bakıcak tamam bazı kadınlar da zevkine ama genel olarak kadın ince dokur - 1 yıl
Önemli canım, kadınlar için de önemli. Ama erkeklerden bütün kızlar güzel lafını duyarken kadınlardan hiç yakışıklı erkek yok lafını duyuyoruz.
https://m.youtube.com/watch?v=qXLad-vDI-Q&t=57s
1 yılElbette vardır. Her kadın aynı olmadığı gibi her erkekte aynı değildir 🙃
30 Yorumla
1 yılElbette var
Az bulunan nadir ama çok lazım olan inci
Gibi kalplere sahipler
Ama asla o erkeğe hak eden kadın
Denk gelemez gelsekte kaybederiz😐20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı. Yok bea biz pislik ve odun varlıklar olduğumuz için yok.
https://www.youtube.com/embed/UhZBOrWLFvU10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
1 yılVarmış çocuğu ağlatınca fark ettim eeeee bu bildiğin duygulanıyor falan vfnbgbbf gözünden yaş geldi normal mi yaaa
20 Yorumla
1 yılVar tabiki kadınlar genelde Kendini üzmeye meyilli alışkanlıkları olan erkekleri seçtikleri için onlara yokmuş gibi geliyor.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBence kızların yok ama bana denk gelenlerin çoğu erkek gibi sert konuşuyor bu nasıl feminenlik
29 Yorumla
Cevap sahibi1 yılPrenses olmadık Allah'a şükür ama bokunu çıkartmamalilar
- 1 yıl
Kızların mı yok? Hahahahaha çok komik ya
Cevap sahibi1 yıl@günes121212 ok
- 1 yıl
Doğru düzgün kızları seçseniz sorun yaşamazsınız ama siz nerede ucuz varoş varsa onların peşinden gidiyorsunuz sizi önemseyen size değer veren sizin yanınızda olmak isteyen kızlardan hazmedemiyorsunuz genelde
- 1 yıl
Gerçek bu
Cevap sahibi1 yıl@günes121212 iyi biri denk gelmiyor benim ne suçum var denk gelse ciddi düşünüp evlenirimm bile ama beni beğenenler oluyor ama gerçekten kriterleri karşılamıyor işsiz evde kalıp sadece çocuk yapmak istiyen tipler ben istemiyorum öyle birini ne hobisi var ne eğitimi var fiziksel olarak da zevkime hitap etmiyor üstüne laf ediyorlar birini bulduk oda istediğim gibiydi ama bu sefer konuşması ve hareketleri bozuk ne yapayım sen söyle ben sana diyeyim ki tamam haklısın
- 1 yıl
Her kız bir değil
Cevap sahibi1 yıl@Cemrekelebek bla bla bla
Hayır yok tabi ki :D
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yıl
Yok.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. En az Kadınlarınki kadar. Gerçek seveni görmezden gelip, alay eden erkeği tercih eden kadın serzenişi!
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
1 yılBildiğim kadarıyla taştan yaratılmadılar. Elbette var.
Sadece bizim kadar göz önünde yaşayamazlar20 Yorumla
1 yılBenim maalesef var ya oda üç tane ablam var onlarla birlikte büyüdüm o yüzden keşke abilerim olsaydı onlarla büyüseydim duygusuz olmak bazen hayatta çok işe yarıyor
111 Yorumla- 1 yıl
Evlendiler gittilerde biraz rahatladım beni duygusuz yapacak birilerini arıyorum şu sıralar
- 1 yıl
Kaşınamıyorum şu sıralar atanmaya çalışıyorum kısmetse atandıktan sonra
- 1 yıl
Röntgen teknikeriyim ama tıp istiyorum diyorum ya her şey atandıktan sonra başlayacak bende
- 1 yıl
İns ya valla birisi yukardan duyuyorsa kim olursa farketmez bı el atsın şu benim kadere soru çözmekten miyop oldum uzağı göremiyorum artık😄😄
- 1 yıl
Beni hedef gösterme bizim milleti bilmiyor musun kendinde yoksa baskasında da olmasın kafasında herkes başka yere odaklansınlar lütfen
1 yılYok yok onu kim söyledi. Çünkü sadece kadınlar yaşıyor bu hayatı. Sen o duyguları yaşayan anne babanın çocğu değilsin leylekler getirdi seni
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Sizde olmadığı kadar var aslında ama sizlere bakınca o duygular kayboluyor
20 Yorumla
1 yılİnsanın doğası gereği duyguları vardır. Hee, sen denk gelmemişsindir iyisine, bilemem.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılacip bakmislar yokmus ama ben bilmiyorum beni de alakadar etmiyoo
20 Yorumla Bunun cevabını öğrenirsen benide bilgilendir aşkooo dndjd ben daha keşfedemedim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 862 cevap paylaştı. Elbette var. Sonuç olarak bir canlı varlık (Eril İnsan = Erkek)
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 575 cevap paylaştı. Duygulu iyi erkekleri sevmiyorsunuz ki hep kötülerin yanindasiniz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 407 cevap paylaştı. Valla ağladığım günlerimi düşündüğümde evet bende çok var...
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılkarısının cenazesinde makberi yazıp okuyan ve aynı cenazen biri ile tanışıp çok kısa zamanda evlenen bir cins sjs yani sağı solu belli değil seviyorlar ama her kızı.
10 Yorumlakalp mi duygumu bıraktınız,
kemikli etten ibaretiz biz.10 Yorumla
1 yılvar kadınlardan daha duygusal ve teslimiyetçilerdir
10 Yorumla
1 yılKalbi var duyguları da var ama onlar hep şeytana uyar 😌
10 Yorumla
1 yılAynı kadınlar gibi yaşarlar. Bedenlerini sergiler ve ona göre şekil alırlar
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 966 cevap paylaştı. Doğuştan gelen bir şeyler var tabi ama kullanmayı bilmiyorlar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılBizim böbreğimiz var onunla sevip sevişiyoruz.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
1 yılYok. Çünkü hepimiz beşinci elementten yapıldık mk. 🤬 Abarttınız iyice ama. 🤦♂️🤔
10 Yorumla
1 yılBenca var gobi görünüp aslında yoklar menfaatine göre şekilleniyor bence onların
10 Yorumla
1 yılTabiki var öyle de var ki böyle aslan gibi manitayi kedi yapıp koynumda uyutuyorum çocuk arkadaşlarıyla gezmeden gelip kafa dagitmaktan geliyor motoru inletiyor gelip benim göğsümde ağlıyor çünkü ilk defa böyle seven biri olmuş hayatında duygulaniyor ne yapacağını bilemiyor eli ayağına dolanıyor tabiki var erkekler kötü değiller aslında sadece onları anlamak dinlemek lazım yani yapımız farklı bunu anlamak lazim
00 Yorumla
1 yılKalpsiz duygusuz hissiz olan ben. Beni rehberine aşkım 15 diye kaydedip beni 14 kişi ile aldatan kişi kalbi duygusu olan bir kadın vay arkadaş 😄
02 Yorumla- 1 yıl
😆😆😆😆 vallaha ben de değilim elhamdülillah ama maalesef ben öyle bir şey yaşadım yazık bana günah bana
- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
1 yıl10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılAslında süreç şöyle ilerliyor birisi geliyor o kalbi kendiyle götürüp duyguları da yok ediyor sonrası malum siz yapın yapın biz kötüyüz aynen
03 Yorumla- 1 yıl
Hayır kadınlar çok daha hızlı toparlanıp başkalarıyla beraber olabiliyor
Gizli Üye(36-45)1 yılSanmıyorum, tabii hepsi evet der yorumda ama çok dikkate alma
30 YorumlaDiğer erkekleri bilmiyorum ama o kadar boşluktayım o kadar bir şey hissetmiyorumki kafayı yicem
14 Yorumla
1 yılYok amg robotuz biz. Bu soruları sana silah zoruyla mı sorduruyorlar la
12 Yorumla- 1 yıl
Yazık la ♿♿
- Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı.
1 yılCinsiyet fark etmeksizin hepsinin olmasa da birçoğunun duyguları var.
10 Yorumla yok bence duygusu olan bi insan 4-5 yıllık sevgilisni evli bi kadınla aldatmazdı
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 353 cevap paylaştı.
1 yılolur mu canımmmm olmaz tabii. normalde erkekler kalpsiz yaratıldığı için olması da beklenemez sadece siz de var kalp
00 Yorumla Tabi var hatta kadınlar kadar gaddar değil erkekler
03 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılVar yanlız bu kadınlarda yüzde 70se erkeklerde yüzde 40 anca
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılDuyguları olan erkekleri elinizin tersiyle itip peach olanları koynunuza aldıysanız sonuçlarını da ödeyeceksiniz
Men dakka men dukka
10 Yorumla
1 yılBazı erkekler de var bazıları duygusuz ve kalpsiz oluyor
10 YorumlaYok kalpleri merhametleri çıkarcı yalancı acımasız lar
00 Yorumla
1 yılVar ama odundan bir kalp bizimki Kadar ponçik değil gördüğüm kadarıyla :)
00 YorumlaHayır yok. Profilime girip sorduğum soruları okursan nedeneni anlsrsın...
00 Yorumla- Devamını Gör (200)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat