Ex erkek arkadaşım iletişime geçti?

Kızlar bizim çok iyi giden bir ilişkimiz vardı, hiç birimiz toksik değildik, tam aksine bir-birimize saygı, sevgi çerçevesinde sağlıklı, eğlenceli giden bir ilişkimiz vardı. Ama bir gün bana ortada hiç bir sorun, kavga yokken ayrılmak istediğini yazdı. Daha sonra ex erkek arkadaşım yaklaşık 3 hafta sonra benimle iletişime geçti. Bana biz birlikteyken nasıl hiss etdiğini anlatdı. İşte Bizimkisi uzak mesafe ilişkisiydi. Biz ilişkideyken her şey çok güzelmiş, böyle rüya gibi. Yani Facetime, telefon konuşmaları yaptığımızda, mesajlaşırken kendini çok iyi ve güvende hiss ediyormuş. Konuşma bittikten sonra ise anlatamadığı korku, bunalım yaşıyormuş. Sürekli beni düşünüyormuş. Hatta o kadar çok düşünüyormuş ki, ne işe, ne derslere odaklanamıyormuş. Ve hayatında ilk kez böyle hiss ediyormuş. Daha sonra kontrolü kaybetdiğini sandığı için ve daha önce hiç böyle bir şey yaşamadığı için ayrılmak istemiş. Tabi bunları şimdi söyledi bana. Bana ayrılık mesajı yazdıktan sonra neden böyle yaptım diye pişmanlık yaşamış, sürekli beni düşünüyormuş. Yani bana beni düşünmediği bir tek an bile yok dedi. Neden böyle oldu diye kendine sorup duruyomuş, ne yemeyin, ne suyun tadı varmış onun için. Çok özür diledi. Psikoloğa gitmiş bu süre içinde, neden böyle yaptığını, neden korkup gitdiyini sorgulamış. Ağlamış. Ama tam da hazır değil. Yani geri gelme gibi olmadı tam. Böyle zamana bıraktık. Sizce beni seviyormu? Yoksa vicdan mı yaptı? Niye böyle oldu ya?
Ex erkek arkadaşım iletişime geçti?