1.5 ay önce tanıştık. Erkek arkadaşım beni daha önce dışarıdayken görüp beğenmiş beni bulup mesaj attı ve tanışıp konuşmaya başladık. Ama biz flört dönemindeyken bana daha önce 4 yıl süren bir ilişkisi olduğunu ve eski sevgilisinin onu aldattığını ve aldattığı kişiyide kendisinin tanıdığını söyledi. Ama bu aldatma olayından sonra çok kötü olmuş ağlamış çok alkol kullanmış sokaklarda parklarda yatmış hastanelik olmuş aylarca iyileşememiş falan bana bunları anlattı. O günden beri şimdi sürekli aklıma takılıyor onu bu kadar zaman ve bu hale geldiğine göre çok sevmiş. Acaba ileride hep kalbinde o mu olucak. Onu mu sevicek. Beni sevmiyormu diye sürekli kafamda sorular var. Kendisine hala içinde ona karşı birşey var mı seviyormusun diye sordum hayır sevmiyorum dedi ama yinede aklıma takılıyor. Sizce onu unutmuşmudur? Beni de onu sevdiği gibi sevebilir mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıldıkları 1,5 yıl olmuş.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Hayir unutmaz hatta araniz bozulursa yine ona olan aşkını animsayacak. Cozulmemis seyler asla unutulmaz yarim kalan şeyler anlatabiliyom mu 😀
Ama kız onu aldatmış yinede en ufak tartışmamızda bile onu mu hatırlar?
Evet cunku kizi elde edememiş gibi düşün. Eğer kendisi kizi terketmis olsaydi kizin yalvarmalari falan olmadan o zaman unutur derdim
1,5 yıl geçmiş aradan ve dediğim gibi kız ona çok büyük acılar yaşatmış çok hasta olmuş aylarca iyileşememiş yinede ona karşı birşey hissedebilir mi?
Ya evet dedim okudum yazdigini niye tekrar ediyosun
Kızı elde edememiş diyorsun 4 yıl birliktelermiş yani elde etmiş ve ben beni terkeden kişiyide unutabilirim mesela aklıma bile bir daha gelmez belki siz kalkıp o kızı unutamaz diyorsunuz yani bende size durumu açıklıyorum sadece
Ben seni anladim zaten ama elde edilemeyen seyler var anlarsin sanmistim mesela iliskinin devami yok aldatmis kiz ve oyle bitmis. O hep kafasinda devaminda nolurdu ya da boyle soyleseydim. Boyle yapmişti gibi seyler dusunuyordur
Bilmiyorum ama pskolojik olarak hala bilinç altında onunla ilgili şeyler var orda haklısınız kendisi olduğunu söyledi bana mesela o şunu yapardı ama utanırdım ben yapamazdım şimdi sana da onu yapmazsam sende onun gibi gidicekmişsin gibi hissediyorum dedi bir kere bana
zamanla belli olur, sanmıyorum öyle 4 yılını geçirdiği birini pat diye unutabileceğini
Eski sevgilisi onu aldatmış sonuçta çok acılar yaşatmış ayrıldıkları da 1,5 yıl olmuş yinede onu unutup beni sevemez mi?
üstünden çok zaman geçmiş baya
Aynen baya olmuş sizce onu unutmuş ve beni gerçekten seviyor mudur?
ben 1.5 yıl olduğunu bilmeden görüş yazdım, unutmuştur tabi
Birde o zamanlar daha küçüktü
Bana özelden yazabilir misin üstünden coo zaman geçmiş ama benzer bir hikayenin içindeyim bir şey soracağım
Ne zaman ayrıldı ve ayrıldıktan ne kadar sonra sana yazdı?
Ayrılalı 1.5 yıl olmuş yani 1.5 yıl sonra bana yazdı
Benimde böyle bir şüphem vardı eski sevgilim eski sevgilisiyle beraberken benimle arkadaştı, o kızla çok iyi anlaşıyodu ayrıldıktan sonra çok acı çekti ben teselli verdim çok hatta.. sonra biz sevgili olduk aklıma o kız için ağladığı günler geliyodu zoruma gidiyodu benide o kadar seviyo mu diye düşünürdüm hatta bazen çok kötü olurdum ona sorardım hayır sevmediğini çoktan unuttuğunu o anın verdiği acıyla verdiği tepkiler olduğunu söylerdi... bence de öyledir içini ferah tut.. hiç bir duygu kalıcı değil emin ol hatta içten içe nefrette ediyordur ona kötülük yapmış çünkü.. Eğer sevgilisini severken ölseydi ya da bişey beraber olmalarına engel olupts ayrılsaydı o zaman unutamazdı ve acı çekerdi.. aklında o yoktur emin ol
Tamam çok teşekkür ederim sağolun🌷🌷
Yorumlara aldırma, yapılan yorumlar mantıksız, aldatılmış çok rahat unutur, ağlaması çok sevdiğinden değil hayal kırıklığıdır beklemediği bişeydir vb. Şeylerdendir
Teşekkür ederim bencede öyle çünkü onun yerine kendimi koyduğumda bana sevgilim böyle birşey yapmış olsa ondan nefret ederdim herhalde gözümün önünde benim tanıdığım kişiyle beni aldatıyor sonuçta
Ve o zamanlar küçükmüş daha
Aynen öyle bebeğim kafanda sil at bu boş düşünceyi 🌸seni anlıyorum çünkü çok kötü insanın yiyen bir his🌸
Öyle doğru diyorsun düşünmemeye çalışıcam bunu çok teşekkür ederim çok yardımcı oldun bana sağol🌺🌺🌺
Ne demek bebiş 🌸
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!