bir kızla çıkıyorum yaklaşık 1 hafta oldu bu kızın bir eski sevgilisi var ancak serseri bir çocuk bana kulak ağrısı yapacağını bilmiyordum okuldan atıldı zaten çocuğun kızla hiç bir alakası yok nerde kız bulduysa onunla sevgili oluyor öyle bir tip yani, çıkışta sevgilimi durakta otobüs gelene kadar bekliyordum eski sevgilisi okula gelmişti uğruyor arada. benim kızı gördü yanında beni tabi beni köşeye çekti dedi sen hayırdır falan dedi abi geldi o sırada ayırdı okuduğum mekan biraz tenha kimse olmuyor okul çıkışı 10 dk falan sonra çocuğun yanında 4 kişi falan var benim tekim ortak arkadaşlarımız geldi 2 tane onlara söyledim işte çocuk böyle böyle çıkışıyor bana tutun biz uzayalım dedim tutamamışlar galiba biz uzarken peşimizden geliyorlardı gittiklerini farkettim daha sonra yetiştiler bize. kıza gitmesini söyledi bende git dedim konuşacaktık bir şey yapmayacağını söyledi daha sonra kolyemi gördü ve aldı geri verecek misin diye sordum alırken vereceğim dedi. neyse biz yine bir köşede konuşuyoruz hala 4 kişiler ben tekim götüm yemiyor bir şey diyemiyorum tek olsa belki kafa tutarım. o sıra kız uzadı. daha sonra çocuk işte kızdan ayrılacaksın falan dedi ben önceden hiç böyle bir şey yaşamadım deneyimim yok bilmediğim için boyun eydim dayak yememek için ne derse tamam dedim hiç bana göre değil kendime çok kızdım ama mecburdum emanetleri olabilirdi ben boştum işte beni bir kız seviyordu onla sevgili olacaksın dedi bende tamam dedim ne dediyse aldım geri kolyeyi uzadım arkamdan geliyorlardı bi ara ama hızlı gittim. adres falan istedi oturduğum semte pek hakim değilim gerçek adresi verdim mecbur sallayamadım canım yaptım. eve geçtim hemen. sevgilim nerdesin yazdı ben direk ayrılmak istiyorum yazdım baya tartıştık o çocuklar yüzünden falan dedi ayrılmıyoruz dedi ablasının arkadaşıymış bu çocuklardan birinin abisi ona yazmışlar falan şimdi sıkıntı olursa abisini çağıracakmış kız. hal olur rahat olun dedi ablası. bilmiyorum kafam baya karışık yaptığım canım yazmanıza gerek yok farkındayım ama bi abilik ablalık yapın böyle bir şeyi ben ilk defa yaşıyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Allah için bir şey yazın çıkmazdayım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar