Erkek arkadaşımın eski sevgilisi?

2 yıllık bir ilişkim var sevgilimle. Dün gece beraber otururken 10 gibi bit numara aradı sevgilimi , numara kayıtlı bile değildi. Açtı hoporlere verdi hüngür hüngür ağlayan bir kız sesi geliyordu. Ben korktum açıkçası ne olduğunu anlayamadım. Sonra sevgilim telefonu kapattı anlamış olacakki. Aynı numara tekrar aradı işte şuraya gel çok kötüyüm diye adres verdi. Erkrk arkadaşım benim suratıma bakıyor saf saf o da ne yapacağını bilemedi. Bekle geliyorum dedirttirdim. Çok şaşırdı saçmalama ne işim var orada benim gelmiş geçmiş bir sey zaten sarhos ondan saçmalıyor falan dedi. Tek gitmeyeceksin zaten birlikte godecegiz ben arabada duracağım sen ineceksin ben izleyeceğim derdi neymiş diye. Kızın dediği yere gittik. Arabayı park ettik. Kız sarhostu zaten yanında 2 tane daha kız arkadaşı vardı ayakta duramıyor koluna girmişler. Burağı görünce sarıldı boynuna hüngür hüngür agladi. O kadar sesli ağladı ki o kadar kotu durumda gozukuyordu ki. Napiyoesun sen diye hesap sormaya bile gidemedim. Ben böyle şeylere çok sinirlenirim kıskanç bir insanım ama o an içim bir tuhaf oldu. İçti, neyi hatırladı da bu kadar hasret çekti düşündüm kendimi yerine koydum çünkü gerçekten çok kötü durumdaydı çok ağlıyordu. Napacacgim bilmiyorum ben ya vallahi kafam gönlüm aklim bir dünya

Erkek arkadaşımın eski sevgilisi?