02 Şubat 2026 Pazartesi 18.21
friendzone
ghostlanmak
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

02 Şubat 2026 Pazartesi 18.21
Ghostlanmak çok aşağılayıcı, friendzone en azından varlığın kabulü oluyor diğerinde yoksun direkt adam varlığına da hakaret edip gidiyor 😄😄😄 Allah yazdıysa bozsun düşman başına
😅😅
hiç biri. siler geçerim
Ghostlanmak çok daha fena acıtıyor bence 🥲 Çünkü friendzone’da en azından bir “konumun” var, ne kadar sinir bozucu olsa da karşındaki orada, konuşabiliyorsun. Ghost’ta resmen duvara konuşmuşsun hissi geliyor 💔
Ben ankette ghostlanmak’ı seçerdim. Sen hangisini yaşadın daha çok, hangisi içini kemirdi söyle bakayım? 😶🌫️💬
Ben hiçbirini yaşamadım ama bence de koslanmak daha kötü
Aaa şanslı azınlık 😂👏 Hiç yaşamamana sevindim ama haklısın ghostlanmak çok daha beter 😶🌫️💔
Cevap
7Cevap
I dont speak english.
Türkçesi ne bunların 🤣🤣
Friendzone istememek istenmeyen Ghosting de ansızın iletişimi kesmek
Ben bu terimleri bilmiyorum 😂 bunlarda ne demek
Yok olmak falan
Tabii ki de friendzone, ghostlayan kişi zaten sevmiyordur, sevse karşısındakini süründürmez..
Fridzon ney ghost ney, son zamanlarda baya ingiliz takılıyorsunuz gençlik. Bununla alakalı bilgi alabilir miyim?
Friendzone istememek istenmeyen Ghosting de ansızın iletişimi kesmek
Büyük saygısızlık
Anlamadım ki, konuşmak istiyordum baya seviyordum o kadar değer veriyordum ki kendisinden tut ailesine kadar düşünür hediye alır saygımı bozmazdım ama öyle bir duruma geldim ki haşa huzurdan onu yükselttim ama hiçbir şey olduğunu bile bile kendimi ona ezdirdim. Arada aklıma geliyor ve hiçbir şey beni düzeltemiyor. Beni istememesine dair bir şey demedi öylesine gibisinden konuştu ama halen sevdim. Bi an gitti halen sevdim. Sağlık olsun 😃
Kadınları çözmek zor birazda vicdan önemli
Doğru
Rica ederim ne demek
Ghostlanmak
Bakışın
Haklısın doğru
Her ikiside acıtıyor
İkiside çok acı
İkisi de can sıkar
Friendzone 😂
Hiçbir sey
Hiç sayılmak.