Habere bakin ks canlar
Sevgili kazığı mı yoksa dost kazığı mı daha çok acıtır?
Habere bakin ks canlar
Sevgili her daim bulunabilir. İnsan defalarca sevgili bulabilir.
Ancak insanın hayatında var olan sadece bir tek dostu olur.
Canını dahi emanet edebilecek kadar güveniyordur ve ondan kazık yemek bir daha dost sahibi olmama kararını aldırabilir insana.
Dost kazığı diyorum :D
Eski sevgilim benim geçmişimde kalmıştır, o yüzden umurumda bile olmaz.
Arkadaşımı da çok kolay bir şekilde hayatımdan çıkarırım. Yani acı dahi çekmeme sebep olmaz bu durum. Çünkü ben geçmişimde kalmış sevgililerime evcil hayvanlarım kadar değer vermiyorum. Canları cehenneme.
Afrika kıtası ile beraber olsalar dahi umursamam :D
Öyleyse bu durumda ben insan değilim? :D
Hadi ama herkes hayatın gerçek yüzüyle bir şekilde karşılaşıyor. İnsanlar tek eşli değiller, bizler kurt değiliz :D Herkes günün birinde flört ettiği insanlardan ayrıldıklarında onun bir başkasına gideceğinin bilincinde olmalı, o zaman acı çekilmiyor inan bana :D
Sadece bayanlar değil, erkeklerde bu konuda fazla hassaslar.
Baksana gündemlere, eski eşini kıskanıp öldürenler mi dersin, eski sevgilisini kıskanıp fitne, fesat yapanlar mı dersin neler neler var. Bu hiç sağlıklı bir şey değil.
Ayrıldığım zaman maksimum 1 ay bunalım yaşarım, ondan sonra bir daha tanımam :D
Amannnn Aleyna :D Üzüleceksek illa bir şeye akıp, giden zamana üzülelim, boş şeylere değil :D
O zaman benim safıma gel, sende bazı konularda umursuz olmayı dene böylesi çok daha mutlu ediyor :D
Olabilirsin, zor değil ki en başta slow şarkılardan kurtul ve içinden geldiği gibi davran :D
Ayrıca seni negatif yükleyen insanları hayatından çıkar gitsinler :D
https://www.youtube.com/watch?v=O-bXep9O6o4
Rica ederimmmmmmmmmmmmmmm :) :D
Hepsi
Tskler
hepsi birbirinden beter Allah öylelerinden uzak tutsun bizi
İkiside acitir canim
Cevap
17Cevap
kazik olsun ya onemli degil. ayrim yapmiorm aslinda ama sevgili kazigi daha cok hosuma hidiyo. bayiliyorum
Dost kazığı, her haltını bilir çünkü. Kimseye anlatamadığın şeyleri anlatırsın ona..
Sevgiliden bol ne var ama dost yok denecek kadar azdır ve en çokta dostun kazığı acıtır
sevgili de neymiş dost kazığı çok acitir sevgili bulursun tekrar ama dost bulmak zor
dost kazıqı be. en azından sevgilinden ayrıldıqında ettiğinde gidip ona anlatyrsn ama ondan kazık yiyince kimseye anlatamyrsn..😒
kazığın acıtmayanı var mı
Kazık bu hepsi acıtır değer verdiğinden olunca
Alayının anasını avradını 😂
2 Side birbirinden beter
Niye hep bu soruyu soruyn
dost.
dost
dost ya
Sevgili
dost de
İkiside aynı.
Dost kazıgı