Dost kazığı mı yoksa sevgili kazığı mı daha çok can yakar? belli bir süre şimdi ki kadar aktif olamayacağım sitede. İyi ki, öyle olacak. Gördüğüm bazı şeyler artık canımı sıkmaya başladı. Arkasından atıp tuttuğunuz insanlarla hatta yeri geldiğinde kuyusunu kazıp arkasından iş çevirdiğiniz insanlarla, nasıl oluyor da gün geliyor yağ ile bal olabiliyorsunuz anlamıyorum. Şimdilik susuyorum. Çünkü en güzeli. Yarın bir gün “arkadaşım Sosim” diye gelmeyin, sizi çok pis bozarım.#sosyetic 𝓢𝓸𝓼𝔂𝓮𝓽𝓲𝓬 ✌️
Dost kazığı mı yoksa sevgili kazığı mı daha çok can yakar?
Sevgili kazığı da can yakar ama dost kadar değil. İyi günde kötü günde mutlu anınızda en çok üzgün olduğunuz zamanlarda bile yanınızda olan dostunuzdur çünkü. Kimse yanınızda olmadığında, en ihtiyaç duyduğunuz zamanlarda bile dostum, kardeşim dediğiniz kişi sizin hep yanınızda olur. Ve o yaslandığınız dağ size ihanet ederse, bunu tarif edemem bile çok acıtır, acısı zamanla hafifler belki ama izleri hep kalır. Unutamazsınız yaptığı hatayı. Ama sevgiliye gelecek olursak... benim erkek arkadaşımın ihaneti beni üzer, çok üzer hem de. Çok seviyorsanız bile bir noktadan sonra unutmaya, vazgeçmeye başlarsınız çünkü onu her görüşünüzde size yaşattığı acı ve yaptıkları aklınıza gelir, ondan soğumaya, kendi içinizde bitirmeye başlarsınız çünkü kimse vazgeçilmez değildir.
Dost kazığı daha çok acıtıyor. Aksini beklemiyorsun çünkü içini açıyorsun, derdini paylaştığını düşünüyorsun ama meğer eline koz veriyormuşsun. Seni nerden vuracağını, yaralarının yerlerini gösteriyormuşsun. Herhangi bir ters düşmede bütün sırlarını etrafa saçıyor, alçakça bütün * sergiliyor ve bunun adına da intikam diyor hain.
Valla senin hayatında tavsiye vermek bana düşmez haddime de değil. Ancak her zaman herkesten her şeyi bekle derim. Başka türlü hayat yaşanmıyor huzurun kaçıyor.
insanın hayatına birisi çıkar birisi girer ancak dost öyle değil birisine kolayca güvenip dost olamıyorsun ve dostun attığı kazık pek ala baya bir canını yakar..
Dostum olarak gördüğüm birinin yanlışı beni daha çok üzer, canımı yakar. İyi kötü her şeyini paylaştığın insanın ihanetine uğramak hazmedilmesi çok zor bir olay.
Dost kazigi cok agir. Sevgili ilk basta agir geliyor sonra erkek milleti iste deyip devam ediyosun hayatina ama dost kardes gibi gordugun icin hazmetmek cok zor hatta imkansiz.
Sevgili. Çünkü birçok dostum olabilir ancak duygusal yaklaştığım o dönemde yalnızca bir insan vardır. Bu yüzden ben bunun daha çok can acıtacağını düşünüyorum.
İkisinide tatmis birisi olarak sevgili kazigi daha cok can yakmisti. Fakat soyle bir durumda var sevgili kazigi yedigimde cok uzuldum ve ondan nefret etmistim sonrasinda unuttum gitti simdi hatirlayinca sadece komik geliyor. Dost kazigi yedigimde cok uzulmedim ama nefrette edemedim niyeyse arada dostumu ozluyorum iyi de olsa kotu de olsa zamaninda cok iyi zamanlar gecirmistik hep keske boyle olmasaydi da dostlugumuz devam etseydi demisimdir. 🤷🏾♂️
Dost kazığı da sevgili kazığı da her türlü kazık can yakar ama insanın değer verip sevgi gosterdigi birinden o kazığı yemesi daha bı ağır olur ben her ikisini de tattım ondan biliyorum 😅😅
Dost kazığı tabii ki. Yedik bir kaç kez ondan biliyorum.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bence dost kazığı. Hiç yemedim ama attım. Atan biri olarak bin pişmanım hergün dönüp karaktersizliğime bakıyorum üzülüyorum. Atan kişiyi bu denli etkiliyorsa atılanı nasıl etkiler düşün.
The friends is more hurting cause u know we can't control our hearts, yet we can use our logic when choosing friends actually superficially funny, but deeply sad.