Bence arkadaşla :) Sizce?
Yakın Arkadaşla!
Sevgiliyle!
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Annemle keyif alıyorum en çok. Dedikodu yapa yapa, termostaki çayı höpürterek, arkada ikimizin zevki olan müzikleri dinleyerek yazda, yağmurda, karda yaptığımız seyahatler. . Canım anam ya nasıl özlemişim
Allah kavuştursun 🙏
Nerde memursun sen 😊 @pieta5
@Maskelimucize amin sağ ol
Yüzünde o ifade var ve omzundaki bikini izinden yılda belli zamanlarda tatile çıktığın ve uzun tatiller yapamadığın 😊 @pieta5
Ajan değilim mesaj attım sana ne iş yaptığımı 😊 @pieta5
Cevap
5Cevap
Sevgilimle yolculuk yapmadım dırırırım ama yakın arkadaşlarımla çok gezdim... dünyanın en keyifli aktivitesi
Sevgilimin yanında yakın arkadaşlarımla olduğum gibi o samimiyeti bulamayacaksam hiçbir yere gitmek istemem yakın arkadaşlarımı tercih ederim mecburen ondan sonra eski sevgilim mi olur kendisi bilemem 😂
Sevgilim gic olmadi bilemem de arkadasla yolculuk yapmak cok hosuma gidiyo.
İkisinin de yeri ayrıdır. Fakat insan sosyal bir varlıktır. Dolayısı ile sevgili ya da eşle birkaç seyahatten sonra, mutlaka daha kalabalık ortamlarda (en azından 2 çift) seyahat etmeyi daha çok seveceklerdir.
Kesinlikle yakın arkadaş ile yapılan seyahat daha eğlenceli geçiyor İster istemez erkek arkadaşına gittiğin zaman kısıtlamalar O o saçma kavgalar İllaki oluyor
sevgili..
ama arkadaş da olabildiğin..
Sevgilimle tabi ki sevişiriz
Sevgiliyle çok güzel olduğunu düşünüyorum
Arkadaşla çok keyifli ya.
Sevgilimle tabi.
aşkitom :3
Sevgili bence
Bence sevgiliyle.
Arkadaşla
Sevgiliyle
Arkadaşla keyiflidir