Yani düzgün insansa neden sevgili olmayalım ama burada bir grup var maşallah herkes herkesle sevgili😂 #Aşkilişkileri

Yani düzgün insansa neden sevgili olmayalım ama burada bir grup var maşallah herkes herkesle sevgili😂 #Aşkilişkileri
Aylar önce bir üye aynı soruyu sormuştu hatta kim sormuştu bile hatırlıyorum ve ben hayır asla dedim ve bu asla asla deme dedi çocuk yok olmaz dedim. Hatta ben her zaman ama her zaman Sosyal ağlarda ilişki kuranlarla her zaman dalga geçerdim , ve ben bunu asla yapmam diyordum... bil bakalım ne oldu?
Sen de mi yahu 😂
Tuzağa düştüm hocammm 😂 benim suçum değil
Vala bu sitede kız olmak daha da zor burada bu gözler neler gördü 😂
Dimi yaa 😂
Ah ah gözlerimin dili olsa da anlatsa gerçi var ama😂😂
Ben de biliyorum bir kaç şeyler gördüm ben de 😂 ama biz sessiz kalalım bence
Hahaha Kara kutu gibiyiz pericim😂
Duymadım görmedim 😂
İki güzel söze söylerim acımam ben 😂😂
Yanii gerek varsa ben de güzel laf sokarım 😂
Hahah ben söylerim sen de benim yerime laf sokarsın 😂😂
Olurr 😂
Güzel ikili olduk 😂
Evet 😂
Sataşan olursa söyle 😂😂
Tamam haber veririm 😂
Dokunulmazsın artık 😂😂
Tabiki 😂
Hımmm olabilir ben çok konuşkan olmadığım için sessiz sakin utangaç biriyim (arkadaşlarım çok konuşkansın demiyorlar asla🤷♀️😸😂alışınca açılıyorum diyelim) o yüzden sosyal medyada daha bi rahat güvende hissediyorum o yüzden olabilir bence bu zamana kadar olmadı böyle adam akıllı biri ama olsun daha çok yıllar var belki bir gün diye sabrediyorum 😸
Daha çok gençsin acele etme çok mutlu olacaksın 😇
Yani sanal ortamda başta mesafler var ama güven oluştu mu neden olmasın insan tanıdıktan sonra hisleri samimi olursa bu tür bir ilişki de olabilir
Önemli olan o güveni duymak arkanı döndüğünde rahat hissetmek
Sanal ilişki hiç bana göre değil ya. Kanlı canlı görmem lazım karşımdaki insanı
Gözünün içine bakmak lazım dimi 😇
Rica ederim 😇
İnternetten de olur, burdan da olur, sokak köşesinden de olur; mesele nerede tanıştığın değil, nasıl bir insan olduğu bence 😌💫 Güven, saygı, tutarlılık varsa neden olmasın ki? Ama haklısın, buralarda “herkes herkesle sevgili” tayfa da çok 😂 O yüzden tanımak için zaman ayırmak şart. Sen hiç internetten ciddi ilişki yaşadın mı, deneyimin oldu mu? 💭💬
Cevap
15Cevap
Sevgili düşünmüyorum asla demem çünkü asla lanetli bir kelime
Sanaldan ilişki tercih etmem.
Sanal camiadan adam çıkacağını zannetmiyor ve de internette bu kadar çok zaman geçirip beni bile olsa bir kız tavlamış olması nedense garip geliyor artık. O mesajı benim yerime başkasına da atabilirdi, belki de attı, belki tek enayi bendim de beni kandırdı.. olmaz olmaz. Erkek dediğin işinde gücünde olur sosyal medyayı kısıtlı kullanır iki üç reels izler arkadaşlarına gönderir kapatır
burada zaten söylenenden bambaşka hayatları var ne derlerse tam tersi oluyor özellikle erkekler için
Hahah buradan değil de Instagram'da veya tanışma uygulamalarından olabilir. Başka türlü tanisamiyoruz da zaten. Bazen Instagram'da arkadaşlarımın arkadaşları ekliyor, diyorum herhalde hoşlanmış çocuk yani. Ortak arkadaş da var. Ama hiç arkadaşlarım mesaj atıp da şu çocuk senle tanışmak istiyor demedi. O zaman niye tanımadıkları birini ekliyorlar anlamıyorum ben de. 😂
Asla demiyorum tabi her şey mümkün hayatta ama ben zaten genel olarak ilişki istemediğim için mesafeliyim tabi herkese karşı
Neden istemiyorsun özel değilse
Yani biraz özel tabi ama söyleyebilirim sorun değil, bende biraz kekemelik var yani öyle tekrarlamalı şekilde olan bir kekemelik değil ama var yine de😂 işte bu yüzden kimseyle iletişim kurup tanışmıyorum, tanışmak istemiyorum daha doğrusu
Bende de var bir nebze ama bu seni etkilemesin ya gerçekten hayatına devam et seni çok iyi anlıyorum
Ne bileyim ya hal böyleyken hiç sevilmeyecek gibi hissediyorum yanlış bir düşünce tabi, bu arada teşekkür ederim 🙂
Hayır be zaten seni onun için sevmeyen sevmesin uzak olsun bizden bize gönülden sevecek insan lazım
neden olmasın olabilir. gerçek hayatta tanıdıklarımzdan da bir şey çıkmadı
Bir de o kısmı var doğru Vala 😂
Kimin eli kimin cebinde belli değil daldan dala atlıyorlar ben almayayım jzsjsj
Haaa fena ortam fena 😇
Burdan yapmam, onun dışında yaptığım yerler vardı. Ama yakın ilişki daha güzel
Burdaki insanlar insan değil mi 😂
Buradan hiç yapmadım, düşünemiyorum. Belki yakında enişte gelir sana ne dersin 😂
Hahaha gelsin saygılarını bildirsin 😂😂 ama kolay vermem seni 😂
Siteyi de birkasim var ya bilmiyorum. 1 yıl sonra belki gelirim diye düşünüyorum ama komple kapatasim da var , ne yapacam bilmiyorum
Gitme be nereye gidiyorsun sensiz olmaz tadı
Sarmiyor bee , sanki koca bulup evlenecem instayi bile kapattım 😂 ne oldu bana bilmiyorum
Sen neler yaşadın hem beni bırakıp nereye gideceksin
bir şey yaşamadım ya , insan bjr süre sonra kafayi iyi buluyor. , sana bakan çok olur merak etme. d
Hahaha aman çok kişi bakarsa farkım kalmaz 😂😂
Ee buldun mu bari sende yenge falan
Aramıyorum ki 😂
Hı Diyorsun
Vala aramıyorum napayım arayım mı 😂😂
Bilemiyorum artık. D
Hahaha üstü kapalı konuşma😂
Altı kapalı işte 😂
Hhahah varsa bildiğin söyle dikkat edeyim 😂
Yok be. d lafın gelişi
Hahaha sen de gitme işin özeti 😂
Gitmeyi harbi düşünüyorum, 7,8 ay sonra daha çok güzel şeyler olucakk
Neler olacak 😇
Sırrrr
Neden olmasin kendinden şüphe edenlerin savunduğu bir bahane geliyor bana sonuçta sanal sosyal ağlar da kullanan insanlar doğru her yerde doğrudur ben buradan tanıdığım bir kızı hayatima da aldım çokta harika biriydi karakter kişilik olark
bura olmazda internetten bulduğum ile ciddi düşünebilirim
Ben büyük konuşmak istemiyorum başıma ışık hızıyla geliyor çünkü kısmet diyim en azından
Sosyal medyadan sevgili yapılmaz cunku bir sonuca varmaz, sadece gereksiz zaman kaybı olur
Doğru insanla ne zaman nerede tanışılacağı hiç belli olmaz
Kendimi hiçbir şekilde şartlandırmam. Hayatın ne getireceğini bilemeyiz
Ay ne şeker bi soru ön yargili değilim bu konuda olabilir
ön yargılı değilim ama yüz yüze ilk karşılaşmadaki çekimi hiçbir uzak ilişki veremiyo ya
Evet haklısın onu tadı ayrı kaçamak bakışlar falan
Düzgün karakterle düşünürüm neden düşünmeyeyim asla diyenleri hiçbir zaman anlamıyorum
Önyargım yok. Düşünebilirim.
Temkinli yaklaşım güzel 😇
cok sıcak degilim ya
Yani az ama bir şans var 😂
Hahaha ihtimalde var gerçekte yok diyorsun 😂
Büyük konuşmak gibi olmasın ama internetten birini hayatıma almam hele uzak ilişkiye asla yapamam
Artık zaten ilişkilerin çoğu internetten sadece tanımak ve güvenmek biraz daha zaman istiyor
Neden olmasın
Asla demem ki hiç ihtimal bile olmasın
Düşündüm söyledim kabul etmedi zalım
Düşünmem daha reeldekileri tanıyamıyoruz
Asla genel olarak inanmıyorum öyle şeylere
Asla asla dememek lazım
Katı kurallarım yok mutlu olalım da nolursa olsun
Düşünmüyorum hayır.
Asla diyorum.
Bana göre değil.
Hayır, benlik değil
Sanmıyorum olabileceğini