Ciddi ilişki insanıyım fakat tarafların tutkuyu korudukları kadar birbirleriyle flörtöz iletişim hattında ciddi ilişki yaşamaları gerektiğine inanıyorum daima...🦄🍀🍏⭐❤️
Onlarca ya da yüzlerce kişiyle birliktelikler yaşayıp her defasında mutlu olacağımız hayalleri bu kişilerle şekillendirmek bir zamandan sonra aslında bize benliğimizi unutturur. Evet, tabii ki de bu herkesin kendi seçimi fakat ben ciddi bir ilişkinin daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum
3.5 yıllık ilişkim 1 yıl önce bitti. O günden beri kimseyle flört etmedim, sevgili olmak istemedim. Eskiden flörtöz biriydim ama artık kariyer odaklıyım o yüzden c) hiçbiri diyorum 😋
Karşımdaki kadına göre değişir bu konu kadın flörtözken ciddi ilişki insanı gibi takılırsan ciddi şekilde rencide olursun kadın ne istiyorsa onu vereceksin rahat edeceksin 😉
C şıkkı aşka-iliskiye kapalıyım. Ne flört ne cidfi ilişki kaldıramam uzun bir süre.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Flörtöz birisi degilim hatta her tanistigim insana aklimda kalbimde biri var derim ama iş nasıl oluyor da karsimdakinin benle flortlesmesine dönüyor anlamiyorum
@Dunedân yok ondan degil yani bir erkege baska bir erkekle olan sıkintımı ya da mutlulugumu anlatiyorum diye benden neden hoslansin ki net olmusum zaten
Ben ciddi ilişki insaniyim sayılır sjsj ama ne hikmetse bende ki şans mi ne karsimdama kim çıksa takılmak için çıkıyor ciddi iliski düşünen olmuyor benimle sjs 😂