Aşk İlişkileri Flörtöz mü yoksa ciddi ilişki insanı mısınız? AydınlıkMYHEART Takip Et Yoda Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Olacaksa bir tane olsun beklediğim yıllara değsin ❤🌹Flörtlerimi aynı adrese çağırıp onlara miting yapasım var 🙃Sorunun soranla alakası yoktur.. Valla yok. 19052023-1530 Flörtöz Ciddi ilişki Seni bir memur arkdasımla tanıştıracağım 🙃 Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Flörtöz mü yoksa ciddi ilişki insanı mısınız? Cevapla İlişki Soruları Flört Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı. ciddi ilişki insanıyım tabi ki de flört bana göre değil yani ben sevdiğim zaman her zaman sonuna kadar gitmek isterdim sırf eğlence olsun diye kimse ile konuşmam 0 0 Yorumla
IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl Flört durumlarından hoşlanmam. İlişki her zaman ciddi olmalıdır kafasındayım. Belki yanlış düşünüyorumdur ama bu da benim doğrum. 2 3 Yorumla AydınlıkMYHEART +1 yıl Kesinlikle doğru düşünüyorsun Işıl Yorumla IşıLLL34 +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla AydınlıkMYHEART +1 yıl rica ederim :) Yorumla
Alacabulaca Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Ciddi bir ilişki istemediğimde flörtözüm.Ama gerçekten birini sevdiğimde de gözüme perde iniyor. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Tam böyle düşündüğüm için evlenmiştim. Adam beni terketti. 1 3 Yorumla AydınlıkMYHEART +1 yıl Yok artık neden evleniyor ozaman? Cevap sahibi +1 yıl Ne biliyim artık AydınlıkMYHEART +1 yıl Ne kadar sürdü peki evlilik?
Bikeredebengulsem Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Ciddi ilişki tabikide evlilik dışı ilişkilere karşıyım 1 0 Yorumla
m Kůmsåliledenìz07 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Hiç flört olayına gelemiyorum artık. Kafa kaldırmıyor. Bakıyorum bana uymaz. Hadi selametle 0 0 Yorumla
Mcrklm Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Cde istemsiz kahkaha attım sorry 😂 1 4 Yorumla AydınlıkMYHEART +1 yıl Amacımız zaten eğlenmek özre gerek yok ama neden güldün 😅 Yorumla Mcrklm +1 yıl Altın gününde arkadaşının oğluna kız bakan çöpçatan teyzeler geldi aklıma birden Yorumla AydınlıkMYHEART +1 yıl hahahaha bu sorudan nasıl oraya geldin analamdım valla 😅 Yorumla Mcrklm +1 yıl Tesadüf çağrıştırıyor Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Şimdiye dek hiç sevgilim olmadı. Hep fb takıldım 1 1 Yorumla AydınlıkMYHEART +1 yıl Saygı duyarım bazen sorumluluk almak istemediğimiz zamanlar da oluyor o yüzden normal karşılıyrum yaptıgını Yorumla
Elf35d Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Ciddi sonsuz odaklı 2 2 Yorumla AydınlıkMYHEART +1 yıl Hepimiz isteriz ki böyle olsun ama işte gidiyorlar.. dış kaplaması daha iyi olana. Yorumla Elf35d +1 yıl 😔 Sevgin Kıymet bilen gönülde olsun 🤲 Yorumla