Ciddi ilişki diyince evlilik anlamayanlar görüş yapsın lütfen. :D

Ciddi ilişki diyince evlilik anlamayanlar görüş yapsın lütfen. :D
Ben ciddi ilişki insanıyım tabii ki de mantıkla saygıyla saygı çerçevesinde ciddi ve uzun ilişki insanıyım flörtöz kıytirik Lay Lay Lom şeylerle işim olmaz bunun yaşla ilgisi yok oldum olası böyleydim hayatıma Kolay kolay kimseyi dahil etmem, aynı anda birkaç kişiyle konuşmak veya diğerinden ayrılıp hemen kafa dinlemeden bir sonraki dala zıplamak akıl işi değil Ben kaldıramam Benim tahammül seviyem bu konuda Maalesef çok güçlü değil kafam kaldırmaz.
Ciddi ilişki insanı olmasam en son biten ilk ve son ilişkim 20 yaşımda olmazdı. Hayatımda olacak kişinin uzun süreli olmasını isterim. İlla hayatımda birisi olsun diye bir ilişki içinde olmam
Ciddi iliski dedigin evliliğe dogru gidene denmiyo mu zaten ben mi yanlis biliyorum 😂
O da var ama yani zaten sevgililik olarak başlayan ve ilerisi genelde evlilik olacak ilişki demektir ciddi ilişki.
Ciddi ilişki diyince bazı insanlar evlenmek için sevgili olunuyor sanıyor. Sevgililik sürecinin ilerleyişinie göre evlenip evlenmeyeceğiöizi anlarız yani ondan 😂
He taam😂👍🏻
Daha küçük yaşlarda flörtöz biriydim, ama bir çok insanla belirli aralıklarla görüşüp aynı şeyleri konuşmak vs. çok yorucu ve insanı düşüren bir şey. Bir çok enerjiyi hikayeyi bünyeye topluyorsun boş yere. O yüzden iyi anlaştığım ve birlikte iyi zaman geçirdiğim bir partnerim varsa elimi ayağımı çekerim herkesten.
Ooo seni flörtöz bakışlı, yakışıklı seni! 😄 Bence hayatın tadı flörtte, ama bir yandan da ciddi biri olduğumu söyleyebilirim. Şu an mesela bir sevgilim var ve aşırı mutluyum, ama flört etmeyi bırakabildiğimi söyleyemem. Yani ikisinin arasında bir denge bulmak en güzeli 😉💕 Bu arada senin stilin nasıldır, merak ettim!
Cevap
22Cevap
Ben her zaman ciddi ilişki insanıyım.
Ciddi ilişkiye hazır değil ama yeni tanımak istediğim kişiler varsa ya da çok ısrarcılarsa tanımakta date ya da flörtler ama bu bende alışkanlık değil tabiki ciddi ilişkiye açığım. Sürekli flört yorar ruhen bir zaman sonra.
Ben daha çok ciddi ilişki insanıyım. Flört etmek eğlenceli olabilir ama derin ve anlamlı bağlar kurmayı tercih ederim. Bu yaştan sonra tutup da çocuk oyunu oynayacak halim yok sonuçta değil mi?
Artık ne olduğumu bende bilmiyorum ne flörtöz ne ciddi ilişki insanı 😄 istemiyorum bişey
Sal gitsin 🤝😌
Ama ben ciddi ilişki deyince evlilik 10 çocuk algıladım ahsjahshs😂
Ya ahsjahsh😂😂😂
Flörtözüm ama seversem ve sevildiğimi hissedersem herkesten herşeyden kopabilirim
İçten gelen flörtöz yanımı bastırmaya çalışıyorum..
Ciddi ilişki insanıyım o yüzden sap sap dolanıyom herkes anlık zevklere kendini adamış
İlişkilerde evet ciddiyim ama ara sıra flörtöz de olabiliyorum
Ciddi insanlarız biz herkes yakışanı yapar yakıştığını koluna takar.
Ciddi ilişki insanıyım flörtözlük bana göre değil
Sonucunda evlilik olmayan tüm ilişkiler geçicidir,.
Flörtözlüğümü gerçekten hoşlandığım kişiye belli ederim.
Ciddi ilişki insanıyım. Genelde evlilik için gerekli bu.
Ciddi bir ilişki insanıyım, dosdoğru kişilerle hayırlı bir evlilik olur.
Ben eski dünya ciddi insanıyım. Ve şimdi ki ilişkileri cidden anlamıyorum ve üzülüyorum.
Her zaman ciddi ilişki insanıydım. Hep de öyle olucam
Ciddi ilişki insanıyım
Niye ki? En ciddi ilişki evlilik.
Ha sen herkese seninle ciddi düşünüyorum deyip hepsini birlikte idare ediyorsan orası ayrı tabii.
Hayır, :)
Ciddi ilişki diyince sadece evlilik gelmesin anlamında dedim.
Sevgililik de gayet ciddi. Zaten güzel ilerlerse evlilik oluyor. Kimse ciddi ilişkiye evlenerek başlamıyor, sevgiliyken başlıyor genelde.
O anlamda dedim yani.
Sevgiliyken başlıyor tabii ki de ama her sevgiliyle evlenilmiyor. Sonu evliliğe doğru gitmeyen 5-10 sene sevgili kalıp her naneyi yeyip evlenmeyen çok ilişki var ama sorarsan ciddi olduğunu derler. Bu mu ciddi ilişki şimdi?
Dediklerin doğru ama Onları ayrı tutarsak daha iyi olur. Her Sevgililiğin sonunda evlilik oluyormuş gibi bakacaz bu soruda. :)
O zaman ciddi ilişki insanıyım.😊
Tam anlamiyla ciddi iliski insaniyim zaten bu yuzden ilk aşkimla evleniyorum
Flörtöz yani ciddi ilişki benlik diğil çok bağlanmam o yüzden
yaşla alakalı bir durum. bir zamanlar flörtöz iken şimdi ciddi ilişki insanıyım.
Her ikisi de diyelim
Flörtüzüm amaa sevince ciddi olabiliyorum.
Ciddi ilişki insanıyım.
ciddi iliski insaniyim
İkisinide denedim ikisi de değilmişim
Ciddi ilişki insanıyım.
Flörtöz duran ama ciddili
Ciddi ilişki
Ciddi ilişki insanıyım ben.
Ciddi uzun soluklu bir ilişki isterm
Erkekler hep ciddi yazmış ne kadar inandırıcı
flört çocuk işidir her zaman
İkiside olmuyor benden
Anti evlilik ama ciddi 😅
İkisi de değilim; birini istemiyorum hayatımda.
Flörtözüm sanıyordum ama ciddi ilişki insanıymışım
Ciddi düşünen biriyim
Bütün ilişkilerden illallah demiş insanım 🙂
Ciddi ilişki insanıyım
Ciddi ilişki tercihimdir
İlişkim olursa ciddi olur 😅
Ciddili ilişkiler :D
Ciddi insanım ben
Sanal ilişki insanıyım.
Ciddi ilişki kadınıyım eğlenmelik değilim
Alfa erkegim
Flört