Tercihim uzun ömürlük ilişki kısa süreli ilişkiler aşkı bilmeyen ne hissettiğinden emin olmayan insanlar için Ben kendimden eminim nitekim.. Emin olmayan kararsız olan ve ne istediğini bilmeyen insanlardan uzak duruyorum bu yüzden
İlişki insanı değilim kavga var diyin gelelim, mangal diyin yakalım, gülme eğlenme, yeme içme gezme bana bunlarla gel trip atan birini çekmektense göbek atan birini yeğlerim.
Eğlenceli ilişki adamıyım. Flört benim hayatımda yeri olan bir kelime değil. Ne o öyle izinli yavşamak ama hayatına müdahil olamamak. F. B. daha anlamlı. Ciddi ilişki deyince kızların suratı ciddileşiyor sadece. Nadir kızlarda eğlenceli oluyor. O yüzden uzun ömürlü eğlenceli ilişki insanıyım.
Ben birini hayatına zor dahil eden biriyim. Farklı onlarca insanla flört edip yorulmak bana göre değil. Olabileceğim, anlaşabileceğim biri ise baştan belli olur zaten, olacak ise de ciddi olmasını isterim elbet.
Flört ederek anlıyoruz karşımızda ki insanın ciddi olup olmadığını, ama flört ederken cinsellik yaşayan kendisini kullandırıyordur net. Cevabım her ikisi de oluyor yani
Bı flört dönemi elbette olmak zorunda ikili ilişki insanın bedeni ve ruhu mevcuttur. İlk bakışta karekter ruh görünmez flört de bu görünmeyen yönleri tanıma ama kimsenin duygusu ile oynamadan çünkü o insan kırılınca bı daha sevemez
Ben genelde ciddi ilişki insanıyım hiç gevşek ilişkin olmadı. Ama en son ilişkinde aldatildim o günden beri kimseye ilişmiyorum ne ciddi nede flört olarak
Dönemime göre ilişkiyi sürdürmek isteyip istemememe göre değişir ilişki olsun diye ilişki denemişliğim var ama aramıyorum galiba ilişkilerde kaç çeşit duygu birikimi (kontrol) varsa o kadar ciddi oluyor. Taraflar ne kadar eş efor harcıyorsa o kadar ömürlü.
Merhaba ilk olarak lise çağlarında olsam dediğin gibi flört eder hayatın tadını çıkarmaya bakardım. Hayatımı yasamak için şimdiden sonra gerçek anlamda ciddi bir ilişki dışında başka bir ilişki yaşama şansım olamaz. Saygılarımla
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
ciddi ilişkiden yanayım flörtler cok can sıkıcı düşünsene biriyle tanışıyosun konuşuyosun ama ilerisini düşünemşyosun saçma