Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. İnternet üzerinden tanışıp ilişkim olmadı. Yüz yüze tanışıp iletişim için kullandım interneti. Ben mimikleri hareketleri görmek istiyorum öyle sadece fotolarla falan aşık olunması bana çok saçma geliyor. Birde filtreli resimler dolu artık resimden aşık ol sonra git a o kız nerede 🤣🤣
14 Yorumla- +1 yıl
Bayıldım yaaa 😃💃 bin kere dinlemişimdir dünden beri
- +1 yıl
:)
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılEskiden kafede tanisirdin , barda taniairdin, okulda , tatilde bi sosyal aktivite icinde... internet ve akilli telefonlar yayginlasinca buradanda tanisabiliyosun artik... nerde taniatigin degil karsindakini ne kadar tanidigindir önemli olan... esimle facebooktan tanistik ama webcamdan nikah kiyacak kivama gelmedik haliyle...2 aylik bi fb muhabbetinin ardindan telefonlastik, 6. Ayda birbirimize guvenip bulustuk ve 2 sene sevgili olup anlastiktan sonra evlendik... 2 cocugumuz var Allaha sukur sikintimiz yok :)
12 Yorumla- +1 yıl
Yaaa ne güzel Allah mutluluğunuzu daim etsin, çocuklarınızı da size bağışlasın 😌🌺
Cevap sahibi+1 yılCok Tesekkur ederim 🙂👍
+1 yılİnsanlar aradığı tip veya kişilikte birini bulamayınca sarıldığı ilk nokta internet oluyor, birde çevresel faktörler işin içine girince (ebeveyn baskısı gibi) otomatikman ilk seçenek bile olabiliyor. Bence artık sokakta tanışmaktan bir farkı yok, onu fiziğiyle, buradan birini de fikirleriyle sevebilirsin, tamamen şans.
10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Her güzele bir bomba ve alev emojisi attığım doğrudur sadece geri dönüş almakta sıkıntılar yaşıyorum :/
13 Yorumla- +1 yıl
Vah 🥲
- +1 yıl
Ricalar :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
sene olmuş 2000 bilmem kaç artık teknoloji devrindeyiz doğrudur vardır böyle şiyler. :) emme biz anlamayız yiğenim biz halen takvim gazetesinin kelebek eklerindeki şiirleri kendi şiirimiz gibi sevdiceğimize yollardık 1 mesajın 2 kontur olduğu yıllarda halen orada kaldık doğrudur ama vardır böyle mevzular :) ha bu arada mesajıda kahvede kağıt oynarken yazardık :)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılBugüne dek gözlemlediğim ve ulaştığım bir sonuç varsa, o da özellikle pandemi dönemi dahil, insanların hep internet üzerinden tanışıp ilişki kurması. İnsanlar sanal da olsa gerçek de olsa aynı insan sonuçta.
16 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle, İnsan olamayanlardan uzak duruyoruz demiiiii 😃
- +1 yıl
Maymun g*tü suratlı insan kılıklılardan uzak duruyoz
- +1 yıl
Hahahha cümleye bak tövbe tövbeee 😃
- +1 yıl
Hak ediyorlar awk 😂
- +1 yıl
💪🏻😌 hak ediyorlarsa, lafımız hiç esirgenir mi 💁🏼♀️
- +1 yıl
Gömerim affetmem kimseyi 😂
+1 yılBana gore en guzel iliski tarzlarindan biridir ama senin gibi sengin olsun senin gibi para babasi olsun 🤣🤣🤣
12 Yorumla- +1 yıl
Umarım bulursun Dok 😃 ne diyelim fakfakir seni 💅
- +1 yıl
Yok bulacağımı hiç sanmıyorum
Buluşuluyorsa tamamdır o ilişki ilerler ama sadece mesajdan bir şey olmaz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. Hemcinslerimi bilmem ama internet ortamındaki kızların büyük çoğunluğu psikolojik vaka bu yüzden hemcinlerime tavsiyem kendinizi çok kaptırmayin.
124 Yorumla- +1 yıl
Hahahha senin hemcinslerin öyle bi kere
- +1 yıl
Katılmıyorum erkekler genelde düzdür tepsi gibi ne taşıdığını bilirsin aslında iyi ya da kötü, tabi kendini kandırmiyorsan eğer.
Ama kadınlar da durum farklı onlar safari gibi süprizli çıktığında mutlu eder ama keşfettikçe aslanlar, çakallar, sırtlan, akbaba, bazen de ceylan, ren geyiği, tavşan, zebra gibilerdir.
😀 - +1 yıl
Diyorsun 🤔
- +1 yıl
Bakamıyorum ben
- +1 yıl
Bugün de hep sözlerden gidiyoruz, hayırlısı 😃
- +1 yıl
Vay pe ! Ama sözleri not aldım lazım olabilir 😋
- +1 yıl
İnsanlar kendini farklı anlatıyorsa sorun bende değildir. Anlamamam normal 😅
- +1 yıl
Şüküüüür, ya yalnız olaydım 😃 mı demeliyim 😅
- +1 yıl
Bunun hakkında bir Bence yazacağım bi bakarsın Feno olmuşum ps vermiyorum falan hahehahah öyleymiş ya 😌💅
- +1 yıl
Şımarabilirim 😅✌🏻 Teşekkür ederim @_ALCHERA_ 🌺
- +1 yıl
Tek çocuk değilim, ilk çocuğum şımarabilir miyim 😃
- +1 yıl
İlk çocuk sa şımartılır beyfendi 😃 its ok 🤌🏻
- +1 yıl
Soru sahibi benim 😃 ama ok grşz 💪🏻
+1 yılİnstagram kullandığım zamanlar fotoğrafıma alev emojisi atan olmuştu karşı taraf buluşup tanışmak istemişti kabul etmemiştim (çok yakışıklı biriydi)
12 Yorumla- +1 yıl
Yılın pişmanlığı 😃😃
- +1 yıl
Yoo değilim hayat bu Yani adam 1 yıl kadar beni takip etmiş bunu söyleyince kötü hissetmiştim öyle olunca reddettim
Oldu burdan tanıştım aşık oldum 2 gün öncede buluştum ehehhe❤️
22 Yorumla- +1 yıl
Mutluluğun daim olsun gülgüzeli 😍
Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Benim özellikle Online Oyunlarda tanışıp, buluşup, sevgili olmuş ve sonrasında evlenmiş birçok tanıdığım arkadaşım var. Üstelik çocukları bile var. O sebeple çok mümkün bir şey bence bu. Olunca oluyor yani.
10 YorumlaMerhaba,
Ne yakınım , ne uzağım. Tam ortadayım. Tabi ki biraz şans vermek gerekiyor insanlara. Ben imkansız demiyorum. Muhakkak bizi bir yerlerde bekleyen bir kader var.10 Yorumla
+1 yılgünümüzde bu çok normalleşti arkadaşım hatta internetten tanışıp evlendi:) pandemiden dolayı nikah ertelenmişti geçen gün kıyıldı :)
pekte mutlular yani
kısmetin seni nerede bulacağını bilemezsin ki..00 YorumlaTanışmanın , aşık olmanın yeri , zamanı , mekanı ve gururu olmaz. Hayatta bir çok şey tercihimiz dışında gelişiyor ve anlık adapte oluyoruz. Evlenen kişilerle yapılan anketlere de bakarsanız cevap bellidir. O yüzden internetten tanışılan kızdan hayır gelmez vb gibi yorumlara da çok kulak asmamak lazım!
10 YorumlaDüzgün Biri olduktan sonra neden olmasın . Düzgün birini bu devirde bulmak zor kimbilir kimlerle neler yaşamıştır . Tanıştığın zaman kız erkeğe ben tertemizim der.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 21,2b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir neden olmasın. Dışarıda gördüğün birini de tanımıyorsun. Sonra konuşup tanışıyorsun. Bu aynı şey. Konuşursun edersin. Gider buluşursun sonra olursa olur olmazsa olmaz diye düşünüyorum.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Hiç birşey demiyorum olabilir hayatta herşey var oki kim ne yaşamak isterse onu yaşar ama olumlu ama olumsuz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılOlabilir bence.
Ben yaptim mesala.
Sevgili oldum, nisanlandim, evlendim.
Ama baktik çocuk olmuyor ayrildik.15 Yorumla- +1 yıl
Başınız göğe ermiştir.
- +1 yıl
@düşünmektükenmektir Oda olmadı ne yazik ki.
Espri yapiyordum ben 🙂 - +1 yıl
@dusunmektukenmektir
- +1 yıl
Neyse etiket olmuyor galiba.
- +1 yıl
Onu diyorum zaten. Çocuk olmadı diye ayrilmissiniz.
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılSanal ortamdan arkadaşlık da olur, dostluk da olur, sırdaşlık da olur, hatta aşk da olur. Tabi reele dökülmek kaydıyla.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılolmaz dıye bısı yok olur mu , olur . dıkkatlı olmak gerekır.
benım alternatıf dusundugum bır yol degıl.10 Yorumla
+1 yılTanışıp buluşamadım. Neden istemediğini de söylemedi.
Ama çevrede birilerini bulamayınca mecbur internet ortamı kalıyor o da başka mesele.10 YorumlaOlmadı ve bikere baya uğraştı karşı taraf ben yanaşmadım. Samimiyetine inanmam bu tür birlikteliklerin. Saygılar iyi hafta sonları
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılmIRC, icq, msn den beridir internette pek çok arkadaşım oldu. Onlarca insanla buluştum, görüştüm. Sanaldan reele dökülmüş hala da devam eden bir sürü arkadaşlığım , dostluğum var.
Ama hiç alev atmadim 🤪🤪🤪12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYok atmadım. Yaşamak varken atmaya ne gerek var dermişim 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılBütün emojiler sana feda olsun 🤣
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Karşı tarafın dolandırıcı çıkma ihtimaline karşı çok uzaklaşsam da, aşk için yaklaşmaya çekiniyorum. Yüz yüze tanışmalara açığım; ama bulmak zor.
10 Yorumla
+1 yılİnternetten tanışıp buluşma bence artık çok cazip geliyor. İki kişi de samimiyse ve duygularını da, samimi olarak paylaştıysa daha sağlıklı olur.
10 Yorumla
+1 yılValla öyle olacak gibi kendi kafamda olan insanlari hep sanalda görüyorum, buluyorum 😅
10 Yorumla
+1 yılolmaz olmaz deme “olmaz”olmaz zekiler anlayacaktır ne demek istedim
10 Yorumla
+1 yılBirkaç sene önce belki sıcak bakardım ama şimdi düşününce çocukça gelmeye başlıyor.
10 Yorumla
+1 yılİnternet ortamında kaldıklarını düşünğyorum boşa zaman kaybı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılGünümüz ilişkilerinin çoğu internette tanismayla oluyor zaten
10 Yorumla tanışma evresi için başlangıç olabilir, aşk kısmından pek emin değilim.
10 Yorumlabenim gibi hiç bilmediğin bir şehire getirtilip aldatılığını öğrenip ve günlerce yapayalnız ağlayabilirsin. problemli iş
11 Yorumla- +1 yıl
Offf fena 🤐 güvenmeden bi yola çıkmayın
+1 yılinsanlar telefondan kafasını kaldırmıyor
yüzyüze tanışma şansı var mı?11 Yorumla- +1 yıl
Orası da doğru 💁🏼♀️
+1 yılYok aldatılma riski çok yüksek
35 Yorumla- +1 yıl
O sadece internet üzerinden tanışınca olmuyor ki
- +1 yıl
Ama yarısı öyle ne biliyim ben yaşadığım için çok pişmanım ne olursa konusu
- +1 yıl
Biz kadınlar çok safız ha reel ha sanal hiç farketmiyor, Erkeklere güven olmaz, bir kere değil bin kere kontrol etmeli. 1 ay önce sana “seviyorum seni” diyen 1 ay sonra başkasına diyo 💁🏼♀️
- +1 yıl
Sakız olmuş işte ağızda basit sanıyorlar
- +1 yıl
İnsan yaşattığını yaşamadan ölmezmiş :) onun rahatlığı var 💪🏻
Gizli Üye(30-35)+1 yılint uzerinden tanisilirda aşık olunur mu iste buna verecek cevabım yok 🤔
10 Yorumla
+1 yılArada çekim varsa tanışma internet üzerinden de olabilir. İnternetten tanışıp mutlu olan da var.
10 YorumlaBir defa o hataya düştüm. Kız koleksiyon yapıyormuş 😂 Tahminim 7 8 online sevgilisi vardı. Üçü ile mesajlaşmıştım.
10 Yorumla
+1 yılSamimi bulamıyorum benlik değil, tabi internet üzerinden evlenen insanlar var ama bana çoğu güven verici gelmiyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKS den tanıştık buluşacağız
18 Yorumla- +1 yıl
Hadi hayırlısı nikaha davet edersiniz artık 😃
Cevap sahibi+1 yılBizim ki dost ilişkisi.
- +1 yıl
Hmmm oke
Cevap sahibi+1 yılEvet sen buluştun mu hiç
- +1 yıl
Yeap! Buluştum
Cevap sahibi+1 yılNe olarak ve kaç kişi oldu
- +1 yıl
Daha fazla detaya gerek yok bence ✌🏻
Aşk İlişkileri konusunda 859 cevap paylaştı. Duygunun sanalı reeli olmaz.
10 YorumlaArtık değilim ama çevremde evlenen var
10 YorumlaOldu 4 sene sürdü.. olumlu bakıyorum ben
10 Yorumla
+1 yılSanal dunya yalan dunyadir net
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılİnternetten tanıştım evlendim. Gayet mutluyum 🥰
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 642 cevap paylaştı.
+1 yılÇok yakınım ya, keşke olmasam.
10 Yorumla
+1 yılHande Ünsal bile evrim geçirdi be
10 YorumlaOldu oldu bi kac sene surdu
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 874 cevap paylaştı. Olabilir neden olmasin
10 Yorumla
+1 yılBaşka türlüsü imkansızlaştı gibi zaten
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldünmü bugün mü ne seni bir soru da etiketliyecektim oan senin kullanıci ismini unuttum simdi soruyu 😒
016 Yorumla- +1 yıl
Niye Etiketliyon 😃
Cevap sahibi+1 yılaklıma sen geldin oan sayi her an geliyorsunda oan gelmedin gekseydin güzel olurdu
- +1 yıl
İlginç 🤔
Cevap sahibi+1 yılsenin güzelliğin kadar
- +1 yıl
Hı hı en az onun kadar ilginç, sen hangi gizlisin? Sayınız artıyor da
Cevap sahibi+1 yılney benden başka hayranlarinmı var yakarım evreni neden hayranım var
- +1 yıl
Ayy evet git yak hepsini 😅
Cevap sahibi+1 yılsen benle sevgili olacaksan olur
Cevap sahibi+1 yıl@_Elyise ışşşt aramiza girme bebeğimle
Cevap sahibi+1 yıl@_Elyise belki gizli olma fantazim var😁
Cevap sahibi+1 yıl@_Elyise 😂 bu sitede kilere gore daha masumum
- +1 yıl
Hahaha Elyom balım insanlar sıkıcı hayatlarına aksiyon arıyor 😃
Cevap sahibi+1 yılya sorma 😁 hele bu koronada
Aşk İlişkileri konusunda 43,6b cevap paylaştı. Tanımam lazım yoksa olmaz
10 YorumlaOldu olmaz olurmu bu dönemde yaa
10 Yorumla
+1 yılZor be gülüm
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 420 cevap paylaştı.
+1 yılGerek yok.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Olmadı , buluşmadim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. olmaz demiyorum
10 Yorumla
+1 yılTipsiz olduğum için hiç sevgilim olmadı.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSana aşık oldum sadece xd
010 Yorumla- +1 yıl
Geçmiş olsun 🥲
Cevap sahibi+1 yılUmrunda değilim ama ne zamandır takibimdesin :/
- +1 yıl
Yiaaaa bu daha da üzücü 🥺
Cevap sahibi+1 yılAma vardı biri gördüm :(
- +1 yıl
Kim vardı? Göster bana bakim 😃
Cevap sahibi+1 yılUlaş gösterm :/
- +1 yıl
Bırak bu işleri, yeni taktikler geliştir 😅
Cevap sahibi+1 yılValla taktik değil. Kaydettim hatta profilime :) mesaj atarsan yollucam
- +1 yıl
Hayda 😅
Cevap sahibi+1 yılCidden son mesajım ama ulaşmıxaksan suscam
+1 yılMalesef
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam