Eşimden nefret etmeye başladım, evliliği bitirmek yerine sorunları mesaja döküp konuşmalı mıyım?

2 denedir evliyiz ama sanki 30 senedir evliymişiz gibi bir monotonluk var. Bunun da tek suçlusu kendisi. Vakit geçirelim diyor yok asla anca telefonla oynasın, film izleyelim diyorum tamam diyor akşama aklında kalmıyor ya da filmin ilk dakikalarında uyuyakalıyor. Akşama kadar telefom oynuyor yatağa girer girmez telefonu şarja takıp gözünü kapatıyor sabah kalkınca da uyku tuttu diyor. Dün bebeğimin bezini değiştirirken bebeğim yerinde durmuyordu bende sabırsızım işte bi dur gibi bişey dedim çocuğa o da asla bağırmadım eşim de diyor ki böyle konuşma ama kendisi bebekle benden de kötü konuşuyor hangi hakla bunu bana söylüyor? 5 dk bile bakmak istemiyor çocuğa. Bende neden bağırıyorsun diyecektim ama ağzımdan neden anırıyorsun kelimesi çıkacaktı ama demedim gerçekten de öyle demeyecektim işte sonra sinirlendik bana trip atıyor kız gibi. Ay anırıyorsun diyecektin , eşek gibi anırıyorsun diyecektin bilmem ne. Kadın gibi trip atsın anca. Sonrasında bana terbiyesiz, alçak gibi şeyler söyledi. Bende seninle evlendiğim güne lanet olsun dedim. Bide yağ gibi üste çıkması yok mu? Bağırış çağırış artist artist hareketler. Bugün yazacağım ve hepsinin hesabını soracağım. Sizce yazmalı mıyım yoksa kenara mı çekileyim? Artık onunla konuşmak bile istrmiyorum ama içimdekileri dökmem lazım.

Eşimden nefret etmeye başladım, evliliği bitirmek yerine sorunları mesaja döküp konuşmalı mıyım?