Eşime karşı hem vicdan azabı hem nefret duyuyorum ne yapacağımı şaşırdım ne yapmalıyım?

2 yıldır beni aldattığını biliyorum her defasında bir şekilde affettim şimdi ise aldatmıyor ama ben vicdan azabı duyuyorum. O kadınla sarmaş dolaş fotoğraflarını aşk dolu mesajlarını gözlerimle gördüm onu sevdiğini benden nefret ettiğini sadece onu hayatında istediğini yüzüme söyledi ayrılık kararı aldık ama 3 ay ayrı kaldıktan sonra bir şekilde tekrar birleştik şimdi 28 haftalık hamileyim ama eşim bana sarıldığında bana dokunduğunda içimi öfke ve nefret kaplıyor onu bu kadar severken bana bir anda nasıl dönebilir ayrıca o kadın pavyon kadını. Birde vicdan azabı duyuyorum birbirlerini seviyorlar dı benim yüzümden mi ayrıldılar diye üzülüyorum doğumdan hemen sonra ayrılmayı düşünüyorum

Güncellemeler
+1 yıl
Çocuğum olmuyordu benim ben hamile olduğumu ameliyattan sonra öğrendim 4 aylıktı ona nasıl kıyardım ayrıca ben babasından uzak büyümesinden yanada değilim lütfen anlayarak yorum yapın ben sadece vicdan azabı ve kabukları dan kurtulmanın yolunu arıyorum eşime karşı içimden bişey gelmiyor artık eskiden olsa tırnağı acısa canım giderdi şimdi ise sanki uzaktan gelmiş bir yabancı gibi
Güncellemeler
+1 yıl
Okuyup anlamadan çok güzel konuşuyorsunuz helal olsun ayakta alkışladım.
Eşime karşı hem vicdan azabı hem nefret duyuyorum ne yapacağımı şaşırdım ne yapmalıyım?