Evli bir kadını uzun uğraşlar sonucu baştan çıkardım :( vicdan yapıyorum şimdi ne yapayım ben?

Bankada işlemimi alan kız sanki yapma bebek gibi birşeydi. teni bembeyaz yüzü küçük yuvarlak gözleri simsiyah kocaman. Fiziği incecik her tarafı peynir gibi bembeyaz. Neyse ben adını soyadını aldım o günden sonra ulaştım kadına önce faceden sonra telefon nosundan. Kadın evliyim uğraşma benimle dedi. Ama ben o derece güzel bir kadınla iletişim kurmaktan çok hoşnuttum. Kadına sürekli ne kadar güzel olduğunu anlatan uzun mesajlar, ona yazdığım şiirler güzel sözler falan atıyordum. İçinde ikimizin olduğu hayaller falan kuruyordum. Kadın bir gün bana şöyle söyledi "bak rica ediyorum yazma ilgisiz bir kocam var ve yazdıkların kanıma giriyor beni etkiliyor yazma" dedi. Ben bunu duyunca daha çok yazdım. Sonra birgün bankaya tekrar gel dedi. Gittim yemek arasında dışarı çıktık bir yerde oturduk o gün öptüm onu. Sonra birlikte olduk iki kez. Bebek gibi bir kadın. Ben birlikte olmaya devam etmek istiyorum. Ne yapmalıyım.
Evli bir kadını uzun uğraşlar sonucu baştan çıkardım :( vicdan yapıyorum şimdi ne yapayım ben?