Eşimi aldattım vicdan azabı çekiyorum, ne yapmalıyım?

3 yıldır evliyim eşimi severek evlendim oda beni seviyor ama ilgisiz birisi beni mutlu etmiyor kendisi ilgi göstermediği gibi ben gösterincede hemen sıkılıyor kaçıyor çok mıcmıcsın hoşlanmıyorum gibi kelimeler kullanıyor evlendiğimiz günden beri bu huyunu değiştiremedim ne yazık ki çok dil döktüm hatta çok kez tartıştık kavga ettik bu yüzden. Beni mutsuz ettiğini eksik hissetirdiğini anlatamadım bir türlü adama. Asla ve asla bi insanı aldatıcak karakterde bir kadın değilim. Ama aynı çatı altındayken beni o kadar çok yalnız hissetirdiki evli olduğumu bile unutturdu bana. Son 3-4 aydır maddi sıkıntılarımız dam dolayı evimizi boşalttık ve ben ailemle kalıyorum kendisi de iş için başka yerde kalıyor haftada bir görüşüyoruz eşimle sadece hafa sonu yani ben o kadar çok boşluğa düştüm ki zaten kendi düzenimiz varkende yalnız gibiydim evde vardı ama yoktu aynı zamanda. Bi adamla tanıştım buluştum birlikteliğimiz oldu etkilendim ya da etkilendiğimi sandım ama ilgisi o kadar çok hoşuma gitti ki boşluğumu unutturdu bana kısa sürede olsa hayatımda birinin varlığını hissettim geçicide olsa. Ben zaten çocukluğumdan beri yalnız bir kadınım anneannemle büyüdüm. Evlenirken bunları yaşayacagımı bilsem asla evlenmezdim asla. Kimsenin günahına giricek biri değilim ama öyle bir yalnızlık ki beni bu duruma düşürdü. Kendimden nefret ediyorum. Eşimle gün içerisinde 1-2 veya defa arıyor oda 2 dk arkadaşıyla konuşuyor gibi. İşi ağır yoğun evet ama Benide düşünmesi lazım. Ben her gün evde yalnızım kimsem yok konuştuğum buluştuğum bi arkadasım bile yok. Dışarı dahi çıkmıyorum. O yüzden bu duruma geldim. Eşime söyleyemem asla aldattığımı ama evliliği bitirmeyi düşünüyorum ne kadar içim yansada zaten böyle bir şey yaptımı bilse benim yüzüme bakmaz. Ama ben asla söyleyemem. Lütfen ama lütfen kınamayın aşağılamayın aldatmanın savunulcak hiç bir yanı yok biliyorum ama bu vicdan azabından boşansam bile kurtulamam kafayı yemek üzereyim ne yapıcam bilmiyorum :(
Eşimi aldattım vicdan azabı çekiyorum, ne yapmalıyım?