3 yıldır evliyim eşimi severek evlendim oda beni seviyor ama ilgisiz birisi beni mutlu etmiyor kendisi ilgi göstermediği gibi ben gösterincede hemen sıkılıyor kaçıyor çok mıcmıcsın hoşlanmıyorum gibi kelimeler kullanıyor evlendiğimiz günden beri bu huyunu değiştiremedim ne yazık ki çok dil döktüm hatta çok kez tartıştık kavga ettik bu yüzden. Beni mutsuz ettiğini eksik hissetirdiğini anlatamadım bir türlü adama. Asla ve asla bi insanı aldatıcak karakterde bir kadın değilim. Ama aynı çatı altındayken beni o kadar çok yalnız hissetirdiki evli olduğumu bile unutturdu bana. Son 3-4 aydır maddi sıkıntılarımız dam dolayı evimizi boşalttık ve ben ailemle kalıyorum kendisi de iş için başka yerde kalıyor haftada bir görüşüyoruz eşimle sadece hafa sonu yani ben o kadar çok boşluğa düştüm ki zaten kendi düzenimiz varkende yalnız gibiydim evde vardı ama yoktu aynı zamanda. Bi adamla tanıştım buluştum birlikteliğimiz oldu etkilendim ya da etkilendiğimi sandım ama ilgisi o kadar çok hoşuma gitti ki boşluğumu unutturdu bana kısa sürede olsa hayatımda birinin varlığını hissettim geçicide olsa. Ben zaten çocukluğumdan beri yalnız bir kadınım anneannemle büyüdüm. Evlenirken bunları yaşayacagımı bilsem asla evlenmezdim asla. Kimsenin günahına giricek biri değilim ama öyle bir yalnızlık ki beni bu duruma düşürdü. Kendimden nefret ediyorum. Eşimle gün içerisinde 1-2 veya defa arıyor oda 2 dk arkadaşıyla konuşuyor gibi. İşi ağır yoğun evet ama Benide düşünmesi lazım. Ben her gün evde yalnızım kimsem yok konuştuğum buluştuğum bi arkadasım bile yok. Dışarı dahi çıkmıyorum. O yüzden bu duruma geldim. Eşime söyleyemem asla aldattığımı ama evliliği bitirmeyi düşünüyorum ne kadar içim yansada zaten böyle bir şey yaptımı bilse benim yüzüme bakmaz. Ama ben asla söyleyemem. Lütfen ama lütfen kınamayın aşağılamayın aldatmanın savunulcak hiç bir yanı yok biliyorum ama bu vicdan azabından boşansam bile kurtulamam kafayı yemek üzereyim ne yapıcam bilmiyorum :(
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Evliliklerin çoğunda ilgi yok psikolijik sorunlar geçim sıkıntısı işlerin yoğun ve ağır olması vs. bir sürü etken var ama bu demek değildir ilgisiz olmakta haklılar evliliğin ne demek olduğunu hayatı birleştirmenin ne olduğu bilmeyen insanlarin evlilikleri böyle tek tarafın bilmesi yeterli olmuyor hep bir bekleyiş hep bir feda etme vs. birde kadınların en büyük yanlışlarından biri evlenince değiştiririm ben onu açarım gibi zihniyete sahip insanlar hep hüsrana uğrar şaşmaz ( sizin ilişkiniz için demiyorum) öyle olunca da başka yerlerde başka kişilerden beklenti içine giriyor hem erkek hem kadın bu nedenlerden dolayı çoğunlukla hep birbirlerini aldatıyor insanlar sizin hatanız aldatmayi yapmadan konuşup kendisini düzeltmesi için zaman tanimaniz , düzelmezsen boşanmak zorunda kalacağınızi belirterek anlatmanız gerekir bu şekil net bir şekilde konuştuğunuz halde düzelmiyorsa boşanır ondan sonra ne yapıyorsanız o zaman yapardınız...
Son olarak bunu net olarak söylüyorum o konuştuğunuz kişi size anlık iyi gelir kendi çıkar ve menfaati için o da yani sizin o yasadiklariniz çölde serap görmeye benzer bu devirin insanı zihniyeti artık bu avcı avını yakalayana kadar her türlü şekle girer her türlü kur yapar her türlü güzel süslü kelimeri söyler sonrası hüsran acı ama gerçek21 Yorumla- +1 yıl
En güzel yorum 👍
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılİçiniz müsterih olsun sonuna kadar haklısınız. Evlilik safece nikah defterine imza atmak demek feğil ki. Sizinde bir kadın olarak görevleriniz var , onumda bir erkek olarak görevleri var. Tabii ki görevleri cinsellik açısından söylemiyorum. Evli de olsanız sahiplenme olayına karşıyım. Nasol olsa eşim - karım - kocam , o istemese de ben istediğimi yaparım düşüncesinde hiç bir şey olamaz. Zaten zorla hiç kimse kimseye hiç bir şey yapamaz karısı - kocası olsa dahi. Evlilikte ilgi alaka bitmişse evlilikte bitmiş demektir. Bence boşanın ve sizinĺe ilgilenen sizi el üstünde tutacak biri ile birlikte olun. Yani sizinle aynı duyguları taşıyan kişi ile..
13 Yorumla
Soran+1 yılAma bu vicdan azabı mahvediyor insanı yinede 😞
- +1 yıl
Siz , eşinize gereken uyarıyı daha önce yapmışsınız zaten. Bu uyarıyı dikkate almalıydı. Kadınlar sadece çocuk doğurmak, gecelerce uykusuz kalmak bebek ile ilgilenmek için evlenmiyorlar maalesef, o durumlar yıllar önce böyleydi. Artık değil. Eşler birbirlerine değer , kıymet vermek zorundadırlar , yoksa o evliliğin anlamı nerde kaldı. Kadının görevi sadece yemek pişirmek , çocuk doğurmak değildir. Güzel sözlere , ilgiye ihtiyacı vardır daima. Erkeğin görevlerinden biri de budur zaten. Ayrıca eşinizle olan cinsel hayatınızın yolunda gitmediğini düşünüyorum. Galiba biraz bencil bir koca..
- +1 yıl
Bu saatten sonra en doğru çözüm boşanmanız. Ve mutlu olacağınız , size çok değer veren biriyle tekrar evlenmeniz. Duyarsız insanlardan uzak durun lütfen.
+1 yılsen zaten yaptığının nasıl bi karaktersizlik olduğunun farkındasın o yüzden açıklayıp ta vakit harcamayacağım hiç değilse yanlışını biliyorsun. evet evliliği kesinlikle bitir boşan vicdanını rahatlatmak istiyorsan da nafaka falan isteme şunu bil ki aldatmak kul hakkı ve zinanın en uç noktasıdır cezası da çok ağır, o yüzden yapacağın eşinden hiç bir şey istemeden boşanmak onunla görüşmemek ve geri kalan hayatında buna tövbe edip bir daha da yapmamak ve mümkünse bol bol sevap işlemeye çalış
32 Yorumla
Soran+1 yılNafakayı düşünecek durumda değilim ne nafakası canıma kıyıcam neredeyse.
- +1 yıl
o zaman dediğim gibi istemeden boşan gitsin adam da kendi yoluna gitsin sen de kendi yoluna, barışmak isterse de sakın kabul etme ona bunu söyleyip söylememek sana kalmış ama mutlaka kesin ve net şekilde boşan.
- Aile & Toplum konusunda 10,7b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, tamam söylemeyin ama bu saatten sonra artık boşanmanız gerekiyor çünkü bu şekilde evli kalmanız doğru değil. Evet, boşanmak da bu yaşananlardan sonra çok su serpici veya tam anlamıyla çözüm getiren bir şey değil ama bu şekilde evli kalmaktansa boşanmak daha doğru ve etik bir şey. O yüzden olan olmuş, biten bitmiş. Sizin ayrılmanız lazım eşinizden. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
59Cevap
- Aile & Toplum konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba...
Yaptığınız yanlışın hatanın farkindasınız.
Bizim yargılamak aşağılamak gibi bir hakkımız yok. Hayat sizin hayatınız.
Vijdan çok farklı bir şey hiçbir ceza vijdan kadar ağır olamaz.
Boşanmaya karar vermişsiniz zaten umarım hepiniz için doğru bir karar olur00 Yorumla
+1 yılMadem boşansan da kurtulamayacağın bir vicdan azabın var neden yaptın bacı? Madem bu sorunlar vardı başt boşandaydın bazı şeyler beklemekle düzelmez hani kınamayın gibisinden bişiler demişsin ama illa ki kınanacaksın yaptığın doğru değil evliyken biriyle görüşmen hele ki onunla birlikte olmak hiç doğru değil bunu cezasını bir ömür çekeceksin eşinin hakkına girdin adama her şeyi anlat ve boşan
15 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten yaşamayan bilemez bazı şeyleri. Ben ona anlatamam asla bunu. Yüzüne bile bakamam. Kendimi öldürme boyutuna geldim yaşamak dahi istemiyorum. Sevdiğim adamı kaybettim. Boşancam ama boşandıktan sonra ne fayda artık..
- +1 yıl
En azından hatanın farkındasın ama çok geç demek ki eşini yeterince sevmiyormuşsun ki başkasını eşine tercih ettin ama eşinin gerçekleri bilmeye hakkı var
Soran+1 yılSevmiyorum değilde kendinden uzaklaştırdı her defasında. Çok ilgisiz bıraktı her anlamda çok yalnız bıraktı. Aynı evdeyken sohbetimiz muhabbetimiz yoktu normal çiftler gibi değildik. Hep içime attım sonuç bu. Gerçekleri bilse neler olur tahmin bile edemiyorum..
- +1 yıl
Gerçeklerin ortaya çıkma gibi bir huyları vardır istediğin kadar ertele sakla ama çıkar ortaya eşin bilmeli bunları her ne olursa olsun kimse aldatılmayı haketmez
Soran+1 yılElbette haketmez. Ben yeterince pişmanlığını yaşıyorum. Ama onun bana 3 yıl yaşakttıklarının hissettirdiklerinin sonucu oldu bu. Cezasını yine ben cekiyorum tabi
üzülme instagramda arama kısmına iliskix yaz evlilik ve ilişki danısmanı diye ilk sırada çıkar zaten görürsün evlilik ve ilişki danısmanı yazısının sonunda 2 kalp var ona yaz o sana yardımcı olur ücretsiz zaten bir çok kişiye yardm edyo sana da yardımcı olur.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Mutsuzsan boşan. Eşinin ihmal ettiği bariz ortada ama aldatmadan önce ayrılsan iyi olurmuş. Dediğin gibi vicdan azabından kurtulman zor. Eşinden ayrıldıktan sonra birlikte olduğun insanla yuva kurman da yanlış olur. Sen evliyken seninle birlikte olan insan da evlendiğin zaman sana şüpheci yaklaşır. Sen de ona.. Mutlu olamazsın.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla ben de eşimden dolayı aynı sıkıntıyı çekiyorum henüz aldatmadım, senin pişmanlığını görünce de baya etkilendim açıkçası. Bilmiyorum hanımefendi ne yapılır bu durumlarda belki unutulur ya unutulmaz mı sal gitsin mesela söyleme de yaşama devam et zaten ilgilendiği yokmuş ki?
02 Yorumla
Soran+1 yılAsla böyle bir hataya düşme asla. Düşünüyorsanda boşan
Cevap sahibi+1 yılValla boşanacak kadar kötü bulmuyorum ayrıca sevmiyor da değilim seviyorum ama şu yatağın erkekler için önemini anlamakta güçlük çekiyor sanırım. Gidiyor olum işte insanın aklı bir yerlere anla yani dimi
+1 yılBoşanıp o adama kaçıcan heralde ama sanada kızamıyorum kocanda bi garipmiş tabi bütün suç kocandamı bilemiyoruz kadınlar kendi sucunu hatasını hic görmez cünki kocanı kendinden soğutmuşsun mesela al sana 1. Suç senin 🤣
02 Yorumla
Soran+1 yılSoğutmak gibi bir durum yok evlendiğimizden beri bu şekilde yanı huyu bu
- +1 yıl
Evlenmeden önce nasıldı
Senin bir suçun yok asla üzülme. Hep kadını yargılarlar, ama düşünmezler ki ilgisiz insanların da suçudur bu. İnsanız biz. Sevgi bizim doğal ihtiyacımız. Kim karşılarsa ona ilgimizi yönlendiririz. Sen üzülme. Hatalı olan kocan.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 7b cevap paylaştı. Kolay bir durum değil anlattığın gibi ise sen her şeyi denemişin eşini ikna etmek için Yadırgamıyorum Maddi sıkıntılarda sizi etkilemiştir Bir erkek eşinin halini anlaması lazım Başka bir şey diyemiyorum burada dinlemek isterim anlamak için seni.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 355 cevap paylaştı. Evet bazen insanlar boşluğa düşebiliyor çok geçmiş olsun böyle şeyler daha önce gördüm kafanı dağıtmak ve unutmak için realde değilde sanalda konuşsan kendini frenleyebilirdin ama olan olmuş ve içinden geçeni uygula derim
00 Yorumla
+1 yılBöyle hassas konuları böyle saçma mecralarda paylaşıp boş yere canınızın sıkılmasına müsaade ediyosunuz. Ayrıca yapacak bir şey yok, olan olmuş. Önüne bakacaksın. Boşanmalısın.
10 Yorumla
+1 yılAbla bu vicdan azabıyla yaşa ve bitsin sadece bir hata olarak kalsın devam edersen hayatın kayar seni kotulemiyorum kotu birsey soylemiyorum lutfen tekrarlama
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Zaten aldatmanın savunulacak yani olmadığını söylemişsiniz
Eşinizle oturup konuşmanız durumu tekrardan izah etmeniz lazım bence
Bu şekilde devam edemeyeceğiniz soylemelisiniz00 YorumlaPeki eşindeki soğukluğun sebebini kendinde aradın mı hiç? Aynı sorunu bende yaşıyorum. Ama sorun belli yani
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 14b cevap paylaştı.
+1 yılSöylemeden bu hep aklında kalacak ayrıl desek de o da sıkıntı bilen sen ya bu şekilde unutmaya çalışıp devam edeceksin ya da bosanacak
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 584 cevap paylaştı.
+1 yılKendini paralama olan olmuş artık ama bi daha da böyle bişey yapma yoksa alışkanlık olur yaptığın hata rutine döner
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaldatmak iyi bir şey demiyorum ama kocaları öyle olan kadınlar aldatmakta haklı diyeceğim ama bende evli biriyle uzun süre oldum yani seni çok iyi anlıyorum seninkinin aynısı neredeyse
03 Yorumla
Soran+1 yılne olursa olsun ne kadar kötü bir eşte olsa asla aldatmayı savunmuyorum. Ama bana hayatımda bir adam varmış gibi hissettirmedi o boşluğu hiç bir zaman doldurmadı. Sanki tektim hep. Buna dayanamadım. Şimdi ise vicdan azabından geberiyorum. Benim derdim seks filan değil. Her anlamda yanımda olucak varlığını hissedeceğim birisi. Ama eşim bana bunu veremedi
Cevap sahibi+1 yılçok iyi anlıyorum seni banada aynılarını dedi zaten ilişkiye girdiğim kadında senin gibiydi ama nasıl desem
Cevap sahibi+1 yılgizlisin
+1 yılAllahım kadınlarda iffet kalmamış her taraf zina kokar olmuş ne hale geldik yazıklar olsun sizlere boşanın derhal iffetinizi koruyun.
10 Yorumla
+1 yılkeşke aldatmadan boşansaydınız..
anlattığınız şeyler aldatmak için değil ayrılmak için sebepler..
yeni hayatınızda mutluluklar dilerim ama geciktirmeyin..10 YorumlaÜzücü bir durum keşke daha çok birbirinizi anlayıp anlaşarak bir şeyleri çözebilseydiniz
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 942 cevap paylaştı. Kimmis bu şanslı erkekler ya cicim aylarında aldatiyon vuüuu
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 9b cevap paylaştı. Aslında senin sucun kadar karşı tarafında sucu var. seni acık acık boşluga itmiş. bu arada o kişiyle nasıl tanıştın?
06 Yorumla
Soran+1 yılAynı iş yerinde çalışıyorduk
Soran+1 yılEvet ama bi yanım anlat diyor herşeyi 😞 bi yanımsa direk boşan
Soran+1 yılSadece 1 kez
- Aile & Toplum konusunda 7,4b cevap paylaştı.
+1 yılBoşan kardesim En azından bilmeden ayrıl Günahın senin olsun allah affetsin
10 Yorumla
+1 yılSonuçta aldattın onun suratına nasıl bakacaksın herşeyi itiraf et en azından bu konudan sevap işle ve gerçekleri söyle gururlu bir şekilde dürüstçe hatanı anlat ve bu defteri kapat ayrıl.
14 Yorumla
Soran+1 yılBen bu vicdanla nasıl yaşarım bilmiyorum ki neredeyse intihar edicem öyle canım yanıyor. Asla söyleyemem ki ona bunun
- +1 yıl
Asla diye bir seg yok ayrılmazsan ve söylemezsen bir ömür boyu vicdan azabından öleceksin en azından anlat rahatla ya öğrenir korkun olmasın anlat bitsin
Soran+1 yılBen zaten bitircem evliliği boşanıcam artık yüzüne bakamam. Ama söyleyememde aldattığımı..
- +1 yıl
Söylemezsem mutlaka bir gün öğrenecek hiçbir yalan sonsuza kadar sürmez Allah onu bir şekilde onun karşısına çıkarır en azından senin hakkinda "en azından söyledi" diyebilsin başkasından duyarsa daha beter olur
Gizli Üye(30-35)+1 yılzor bir durum ama bunun suçlusu sen değilsin üzme kendini boşan bana kalırsa dertleşmek ıstermisin falda bakarım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyni durumu yaşayan bir kadın ile aylarca birlikte oldum. maalesef bu durum hiç değişmiyor ilgi yksa yoktur.
00 Yorumla
+1 yılBitir adamın canını daha fazla yakma hatta mümkünse gözüne görünme
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendine eziyet etmemelisin başta kendini düşün artık...
00 Yorumla
+1 yılZor bir durum ama keșke aldatmasaydin ne diyim iyi șanslar 👍
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılhiç iyi bir şey yapmamışsın bence boşansaydın daha güzeldi
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 31,3b cevap paylaştı. Hayat bu insan istemese de bı çok yanlış yapabiliyor şimdiden sonraya bakıp bosanmalisin
00 YorumlaHepimiz insanız yanlış yapabiliriz her şey bizim için ama keşke önceden bosandaydiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok mu yanlız kaldın peki eşin gelmiyor mu akşamları senle ilgilenmesi gerek ama yapmıyor mu hiç
00 Yorumla
+1 yılOkumaya bile değmez buralar karaktersizlik kokuyi
20 YorumlaVicdanının sesini dinleyeceksin bu noktadan sonra.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 456 cevap paylaştı. tövbe edecen seni yaradan dan özür dileyeceksin.
00 YorumlaO zaman arkadaş edindiğin sevgilini bırak o zaman
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılOlmayan vijdanin azabını cekilmez
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı. Yine aldstirsin bu defa cekmessin
10 YorumlaArtık yapabileceğin tek şey boşanmak
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldatmak heyecanlı ama ayrıca benim olsan seni hiç üzmem
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı. Bende senn gbym knştk çözdüm 🙄
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Olanla ölene çare yok hayat dewam ediyor
00 Yorumla
+1 yılVicdan var mı ki sizde bide azabı olsun
10 Yorumla
+1 yılGeçer bir süre sonra vicdan azabın merak etme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapacak bir şey kalmamış
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNamuslu olan ayrılı, yatardı başkasının altına.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPeki hala görüşüyor musun o adamla?
00 Yorumlaneden sorun yapıyorsunki mutlu olmaya bak
00 Yorumla
+1 yılŞerefin yakışanı yap
20 YorumlaBosanman en iyisi
10 YorumlaHaketmiş
00 Yorumla
+1 yılBoşan ilgili biriyle evlen tek care bu
10 Yorumla
+1 yılBoşan
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 338 cevap paylaştı.
+1 yılBoşan öyle takıl evliyken yapma böyle şeyler
10 Yorumla Süper Bir şey bu
00 YorumlaBoşan o zaman
00 YorumlaZor bir durum
00 Yorumla
+1 yılOlan olmuş önüne bak
00 Yorumla
+1 yılAferin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin gibiler yüzünden evlenmeye korkuyoruz
22 Yorumla
Soran+1 yılKınamayı kes. Ben hayatım boyunca kimseyi aldatmış bir kadın değilim. İnsan yaşamadan bilmez bazı şeyleri. Ben aldatmayı savunmuyorum burada ama iyi okumadın sanırım
Cevap sahibi+1 yılAçılışı yapmışsın artık bize de bir şeyler düşer mi
- Devamını Gör (11)
Devamını Gör(56)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı