Günlerce işten başka şey yapmayan ilgi göstermeyen biri. Şimdi gelip ilgisizlik çok mu zor o bu demeyin çünkü kadinsaniz zor. Günlerce yuzume bakmayan sadece iş yemek uyumak arasinda bir eşim var. Çocuk olduğu için hiç boşanmayı düşünmedim. Yaklaşık bir yıldır biriyle görüşüyorum sonu yok biliyorum yanlış biliyorum ama kopamiyorim bana bu hayatta iyi gelen kizimdan sonra tek şey o. Yine de vicdan azabı çok çekiyorum fikir verir misiniz?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa bak şimdi sana nasıl anlatayım. İlk kez gizli üye olarak yorum yapıyorum çünkü yazdiklarim benim ozelim. Ben birçok evli kadınla beraber oldum. Hepsi de ilgiye muhtaç. Canim cicim ayları bitmiş ama ilgi istiyor. Ben açıkçası sevmedim ama ilgi gösterdim yalandan amacım da yatağa atmakti. Canım sıkıldıkça bir birine sonra diğerine. Yaptığım çok ahlaksızça biliyorum ama uçkuruma yenik düştüm hep. Evli kadınlarla çekici gelmiştir hep gözüme. Seni gErçekten düşündüğünü sanmıyorum yani. Sen ona mezesin en fazla. Umarım anlamışsin dır.
60 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBaskasina yaptigi cilveyi esine yapsana belki Bu duruma düsmezdin. icinde kaninda bozukluk olmasa zaten yapmaz insan. seytanda zaten insani kaninda dolanir,
61 Yorumla
Soran+1 yılEşime neler yapmadım neler denemedim hiç görmek istemedi hep eve geldiğinde isten dolayı yorgundu uyurdu hemen
Eşiniz işkolik. Ya genelevden çıkmayan biri olsaydı?
Bence aldatmak yerine namaz kılın dua edin, eşinizle konuşun.
Böyle daha hayırlı, ettiğiniz hem zinadır hem sonu hayırlı değildir.122 Yorumla- +1 yıl
Niyetine bahane bulmuş suçunu sübvanse ediyo arkadaş :) O zaman aldatan erkek de haklı her suç işleyen de kendine göre haklı sebepleri var :)
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Yazık sana! Adam senin için çalışsın didinsin, sen tut işten başka bir şey yapmıyor bende aldatıyorum de...
Yapıyorsun bari gizli tut, arsız arsız anlatmayın...125 Yorumla
Soran+1 yılBize aylık 5 bin TL de yeterdi ona da kaç kez dedim sirf daha çok kazanmak için bizi hep ihmal etti hayatinin merkezinde benim ya da kizimin değil işinin olması acı bir şey önce bunları düşün
- +1 yıl
O ne dedi
- +1 yıl
He senin o adamı kandirman acı birşey değil onun seks yapmaması acı birşey öyle mi 😂 abi sizin psikolojik desteğe ihtiyacınız var
- +1 yıl
Ulan herkes yargılayıp yerin dibine geçirmişte, bir erkek olarak ben bile olsam, manyak gibi çalışmaktan başka işe yaramayan adamı eşşek gibi kullanır, aslan gibi başka adamla da vuruşmaya devam ederdim. Hayatın gerçekleri bunlar, adım gibi de eminim ki eşinden çok daha az kazanan ama ona kendini kadın gibi arzulanan biri olarak hissettiren biridir. Adam olur mu olmaz, evlenilir mi böyle zibidiyle evlenilmez ama erkeklerde mal olmasın canım. İstisna dışında aldatılan kadın olsun erkek olsun hatayı kendinde aramalı bence. Kadıncağız haklı, ama akıllı ol çok dikkatli ol sakın yakalanma :-)
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
34
Cevap
84Cevap
+1 yılSende vicdan olsa kocanı aldatmazsın. Bahane ararsan katil de bahane sürer hırsız da tecavüzcü de. Erkekler neden aldatır bilir misin? Evlenince ayı gibi olursunuz kendinize bakmazsınız erkek de aldatır! Aldatmak şerefsizliktir! Bak ne güzel bahane buldum ben de karımı gidip aldatayım ne de olsa bahanem (!) var.
83 Yorumla- +1 yıl
Kısacası sen suçuna bahane arayan bir varlıksın ne desem az.
- +1 yıl
🙏🙏
- +1 yıl
👍👍👍
Evet zor ama daldatman gerekmiyordu eşinden önce bu senin kendine yaptığın saygısızlıktır madem ilgisiz kalıyorsun bu evliliği sürdürmenin bir anlamı yok eşinle karşılıklı oturun sorunlarınızı konuşun ve ayrılın eşinde sana ilgisiz olduğuna göre belkide onun hayatında da başka bir kadın vardır benim görüşüm budur
50 YorumlaCanm bence esini aldattgn kisi ayrilinca snin basina is acabilir yani bu ortaya çıkarsa cok kotu seylerin olacagini bliosn dmi ya hicbse ortaya cikmadan esindsn boşan ya da esime sadık kal bu yabtgn cok buyuk yanls sanirim pisman olmussun pisman olmusken bu isi burda bitir esinle oturup konus sn neden böylesin de neden oyle davraniyor öğren
36 Yorumla- +1 yıl
O kişi bendim çaktırma. Yorumun da çok tutarlı. Hayat işte. Herkes hata yapar
- +1 yıl
Ben şunu çok iyi anladım ama. Asla ve asla ilerde evlendiğimi de karımı çocuğumu ilgisiz bırakmayacağım. İşten sonra direk eve koşarak gideceğim. Hatta ara ara sabahları krep yapacağım. Her akşam evde sinema keyfi. Sohbet muhabbet gezmeler. Düşünüyorum da benim karım böyle yapsa ben kafayı yerim heralde ya
- +1 yıl
Tabi olay biraz da kendin de bitiyor. İnşallah hayırlısı ne ise o olsun bizler için
Gizli Üye(25-29)+1 yılçocuk için boşanmıyorum ne demek ya inan cocugunu düsünüyo olsan böyle bir rezillik yapmazdin yazik kocana hakkini nasil ödeyeceksin o size iyi bir gelecek saglayabilmek için bukadar çalisiyo emin ol ilgi olsa kocandan ama az maaş alıyo olsa yine aldatırsın buseferde eşim istedigim biseyi almiyo kıt kanaat geciniyoruz görüştügüm adam zengin her istedigimi yapiyo aliyo derdin ilgilenmeside kurtarmazdi o adami kadinda yasak ilişkilere aldatmaya meyil olduktan sonra
61 Yorumla- +1 yıl
nörospu olmuş bu..
Gittiği yere kadar git, zevkini keyfini yaşa bence ama salak olmada yakalanma sakın, en büyük zevkler en büyük risklerle gelir, herif seni bir yakalar ve birde bunu ispatlarsa, sittin sene çocuğunu da göremezsin, çırılçıplakta kapının önünde kalırsın. Tercih senin?
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı.
u +1 yılYinede ben aldatmadan mutluluğun cınsellıgın maksimum olmasa yeterınce yasanabıleceğini bılıuorum senın bu ılıskın cocuga zarar verır. O yaklaşmak istemiyorsa sen ona kostunmu sen onunla cınsel anlamda yeterınce ılgılımısın ?
Bu şekilde olursa Saglıklı bir psikolojin olmaz ve sağlıklı yaşayamazsınız10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaşarlığına kılıf arama burada. O adam 3 kuruş fazla para kazanimde çocuğumu kaliteli büyütim derdinde. Utanmadan 5 bin yeterdi bize yazmışsın bide. Ne kdr çok malı mülkü olursa o kdr güçlü olur senin kızın adam evini düşünüyor. Sende başka şeyler... Allah uzak etsin senin gibileri. İbretliklisiniz
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen çocuk var diye ayrılmayanları anlamıyorum aslında o çocuk öyle bir ailede dahada mutsuz büyüyor. Bizzat biliyorum. Aynı sorunlarla bende yüzleşiyorum benimde 1 çocuğum var ve ayrılmayı düşünüyorum. Mutsuzluğunuzun üzerine birde vicdan azabı eklemeyin bence
31 Yorumla
+1 yıl"Kadınsaniz zor " nasıl bir bahane 😄 yahu bende kadınım ! Çocuğun için kocani mi aldatıyorsun? Saçmalığa bak
Ayrıl o zaman , adamdan ayrıl şerefsiz gibi aldatma !! İnsan olun insan !! Azcik insan olun lan!40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAldatan aldanır 👍 Daha kötüsü ise görseldeki gibi olur. Aldattığın adam senden bıkınca arkadaşlarına havale eder. Kızının veya eşinin yüzüne nasıl bakıyorsun merak ediyorum..
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yıl.
Kendini yerden göğe kadar haklı hissediyorsan bile,
Emin ol çok ama çok büyük yanlış yapıyorsun.
Bu konuyu çözmeye çalışın,
Çözemiyorsan mutlaka ayrıl.
Ama evli iken bu yaptığın büyük bir hata.
.34 Yorumla- +1 yıl
ne alaka bende aynı şeyi yaşadım 14 gündür ayrıyız yaşadığım acıyı anlatamam onun ne halde olduğunu da tahmin ediyorum...
- +1 yıl
@dragon3131 Evli birinin başka biri ile ilişki yaşamasına çok ama çok büyük bir yanılıştır diyorum.
Siz ne alaka diyorsunuz?
Bu şekilde mi devam mı etsin?
. - +1 yıl
bak başkan bu işler o kadar değişiyor ki biz severek ayrıldık 15 gün ne mesaj ne telefonlaşma şu an ben yıkık durumdayım onla daha mutluydum eminim o da öyle.. ayrılmakta bir çözüm dil diyorum.. bazen devam etmesi çok daha iyi olur
- +1 yıl
@dragon3131 seninle devam etsin, ama aldatsında bunu anladım ben !
+1 yılİlgisizlik aldatmani gerektirmez..
Senin ruhun dışarıya acıkmış,, bu nett..
Sorununu bunalımını eşine nett şekilde ifade etseydin cozumlerdiniz..
Kendine yakışanı yapmissin.. Zevke salmissin kendini..30 YorumlaBenim esim benle hic ilgilenmedi hic bir zaman beni murlu etmek icin ugrasmadi bu kadininda hisleri var demedi asla dediğim istedigim her seyde bana ne dedi evli kadinlarla aldatti beni ve bana yaptigi tek aciklama ben boyleyim degisemem oldu bu benim icin spor dedi maddi manevi zor gunler yasatti ama ben onu hic aldatmadim hep bir duzelir belki dige bekledim sucum var mı dige dusundum kendimdeki kusurlari duzelttim ideal bir kadin degilim belki ama iyi bir es olmak icin her seyi yaptim ama onu aldatmadim cunki ben aldatiliyorum ve bu aci hic bir aciya benzemiyor eger iliskiniz oldugu kisi evliyse emin olun o kadinin içi yanıyor.. bosanin benim esimde aldatirim ama bosamam diyor ona gorede bosanmak aldatmaktam daha kotu ama öyle degil aldatilmak bu hayattaki en buyuk hakarettir
10 YorumlaHerkes sevgi bekler, ilgi bekler. Erkek te bayanda da aynı durum vardır. Göremediği ilgiyi başkasından gören erkek ya da kadın ilgi gördüğü kişiye kayar. Bunu erkek yapınca elinin kiri, vay aslanım vay koçum kadın yapınca her türlü hakaret. Hiç kimse böyle bir şeyi istemez. Ama oluyor. Yaşamayan bilmez. Yorum yapmak kolay nasıl olsa
00 Yorumla
+1 yılPişman mısın o kişiyle görüştüğüne yoksa tekrar ilk güne dönsen, görüşür müydün?
16 Yorumla
SoranVicdan azabı çekiyorum ama yine de kopamiyorum
- +1 yıl
Peki hiç tanışmamış olmayı yine tercih etmezdin doğru muyum? Kocanın ilgisi daha sonradan arttı mı hala aynı mı peki?
Soran+1 yılAra ara artıyor ama genelde hayatının merkezinde iş var ben ya da kızım değil
- +1 yıl
Peki görüştüğün kişi bekar mı?
Soran+1 yılEvt
- +1 yıl
Ne yapmak istiyorsun peki? O kişi boşan gel evlenelim diyor mu?
her ne kadar zor bir durum gibi görünüyor olsa da aslında çözümü kolay ve tamamen senin elinde takip ederseniz mesaj atayım yapmanız gerekeni anlatayım bana teşekkür edersiniz emin olun işe yarar..
20 Yorumla
+1 yılDicek bisey bulamadim ama esine cok uzuldum yazik adam calisip didiniyor olmayan yuvanizi gecindirmek icin ama karisi elin adamlariyla fingirdesiyor yazikkk
25 Yorumla- +1 yıl
@leylaacicekk bence iyi yapıyor.. kadın evde bos bos beklemek için mi evlendi bu adamla.. karısıyla ilgilenmicekse neden var ki? bence haketmiş adam
- +1 yıl
Aldatilmayi hic kimse haketmez, madem ilgi istoyor ozman bunu esine dogru bir dille anlatmaliydi aldatmak yerine. eger adamda hala degisiklik gormiyorsa ozman ayiracakti. senin annen bakimsiz diye baban anneni aldatmakta haklimi oluyur yani? ya da baban annene ikgi gostermiyor diye annen baska bir adamin altina yatabilirmi? Iyi yapmis haketmismi diceksin onada?
- +1 yıl
@leylaacicekk bu dediğin cok farklı bir durum ama, anne babayı karıstırma şimdi :/
- +1 yıl
Sizde anne baba olacaksiniz ama?
- +1 yıl
niye bu kadar haklısınız ki :) ama şu var ki, ben baba oldugum zaman eşime zaman ayırırım kesin, böyle bir durumu hakedecegimi düşünmüyorum , yinede allah bilir tabi
+1 yılParasizligin gozu kor olsun iste ulan o adam senin cocugun icin calisiyor sen gidio elin pcinin altina yatiyosun vicdan azabi degilde gururmu duyacaktin bari cocugundan utan mk evlenmek mi uzak dursun yeminle...
10 Yorumla
+1 yılOlabilir vicdan azabı duyuyorsan ayrıl eşinde seni aldatıyordur belki de hissettinmi hiç
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnnem 10 seneden uzun süredir yatalak babamın yanı başından ayrılmıyor. Bu bilgiyi göz önünde bulundurarak öne sürdüğün nedenler ne kadar geçerli tekrar bir düşün :)
50 YorumlaYa boşan ya da diğerinden ayrıl böyle olmaz olmamalı !
42 Yorumla- +1 yıl
başına gelmemiş sallamak ne kolay kızı anla bence
+1 yılBence eşine biraz ilgi gösterirsen oda sana karşı ilgili olmaya başlıyabilir şöylede birşey var eyer eşin sana ilgi göstermiyorsa belkide oda seni aldatıyo olabilir benim düşüncem
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ayrılmalısın, çocuk var diye boşanmayı dusunmemissin ama çocuğun var bir başkası ile birliktesin.. Zor olmalı. Umarım bu isin icinden çıkabilirsin..
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbilirim.. seni en iyi ben anlarım. Şu yazdıklarını okurken ben mı yazdım dedim. Cıkmazdasın 😞 cıkmazdyız. Yargılamak yaftalamak ne kolay.. hepsinin basına gelsin kım yargılıyorsa. Oyle kızıyorum
310 Yorumla- +1 yıl
ya lütfen bana ulaşın ben bitik durumdayım.. evli sevgilim senin gibi gel gitler yaşıyordu yaklaşık bir ylıdır çıkıyoruz son iki ayında 4 ayında devamlı eşine karşı vicdan azabı çektiğini sölüyordu... dengesiz davranıyordu ama biraraya gelince birlikte oluyorduk.. 15 gün önce mesajla dost kalalım bu durumdan yani ayrılamamaktan çok bunaldım kendimi dinlemek istiyorum dedi 6 gündür buraya yazyıorum beni en iyisen anlarsın.. mesaja hiç bir cevap yazmadım aramadımda o da öyle napayım sence? ben bu vicdan azabını hiç anlamamıştım...
- +1 yıl
bana bir tavsiye ver burdan da olsa durumu anlatabildim dimi hala seviyo bende öyle ama öylece kaldı durum kadın psikolojisi bu napim sence?
Cevap sahibi+1 yıl@dragon3131 iki ucu boklu değnek. Bir tarafı cocuk. Kalbi cocuk. Seni sevıyor. Ama sorumlulukları ve hayat sartları da mantıgını kullanmasına neden oluyor. Aslında boyle insanlar mantıgıyla kalbi arasında sıkısıp kalmıs insanlardır.
- +1 yıl
peki ben ne yapayım bana bir fikir ver kadın olarak... sende aynı durumdaysan yüzyüze görüşmekten kaçtı yüzüme söleyemeyeceği için dost kalalım diye mesaj attı... hiç bir cevap atmadım? beklmediği bir tepki olmasına rağmen hala bir iletişim yok daha bekleyeyimmi kafasının rahatlamasını? tereddütüm unuturmu bu sürede yani 15 günde yoksa daha fazla süre vereyimmi?
Cevap sahibi+1 yıl@dragon3131 senin ondan beklentin ne? Bosanması mı
- +1 yıl
hayır aramızda hiç bir tartışma bile geçmedi ya da bir beklenti olmadı ama biribrimizi seviyoduk.. boşanmasını tavsiye etmedim çünkü yuva yıkan olmam ben saygı duydum eşiyle aasını düzeltmesini tavsiye ettim tersine
Cevap sahibi+1 yıl@dragon3131 ee o zaman bırak düzeltsin? Ne istiyorsun
- +1 yıl
ya çok özlüyorum onu seviyorum sevdiğinide biliyorum düzeltsin tamam.. ama beni özlemiyormudur yaa 15 gün oldu arayıp sesimi duymak istemezmi? onu tamamen kaybetmek istemiyorum anlıyormusun beni? arasam şimdi nolur bana bir fikir ver lütfen?
Cevap sahibi+1 yıl@dragon3131 sevseydin bosanmasını isterdin
Cevap sahibi+1 yılya da bırakırdın edebiyle yasasın aılesıyle. Bu da seven bir adamın yapacagı hareket.
+1 yılİlgisizlik madem zor niye ayrılmıyorsun da onun gururuyla oynuyorsun yaptığın şeyi yaşamadan ölmeyeceksin unutma
21 Yorumla- +1 yıl
İnşaAllah
+1 yılKesinlikle hata yapiyosun calisyosada oda sen ve kziniz calisiyodur yapmayin boyle seyleri eslerinize herseyden once o senin kizinin babasi !
10 Yorumla
+1 yılAdam sizin icin calisiyor mk niye oyle yapiyon varya sinir oluyorum boyke insanlara ya
60 YorumlaSeni adam yerine koymayanı, sen hiç koyma. Yalnız aldattığın kişi de seni mi seviyor yoksa seni yatağa atmayımı seviyor onu iyi çözmelisin. Aldattığın kişinin tek derdi seninle yatmaksa boşuna aldatmış olursun.
02 Yorumla- +1 yıl
Kardeş Kocası Belki Kızı Ve Karısı İçin Çalışan Birisi Yani Birine Sevgini Göstermek İçin İlla Çiçek Alıp Seks mi Yapmalı Adamın Bu Kadın Ve kızı için çalışması bile yetiyor
- +1 yıl
@Soner123458 benim yorumumda "seks ve çiçeği" nasıl okudun vallahi tebrik ederim :D
+1 yılÇalısmasa işşiz güçsüz eve ekmek getırmi yo olur adam sızın için çalısıyor sen adama sabır göstermiyorsan bu senın hatan insan hatasız olmaz ne konuda olursa olsun hatandan geri dönmeye bak çocugun var yazık olur bir gün illaki ortaya çıkar bu durum
00 Yorumla
+1 yılBu zamana kadar vicdanın neredeydi. Koduğumun acizi
40 Yorumla
+1 yılHemen bitir, başka yol yok. Hangisini seçersen onu bitir. Bu şekilde olmaz inan.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAnladığım kadarıyla aşık değilsin sadece eşinin ilgisizliği seni o kişiye itmiş bence eşinle sorunu düzeltmeye çalışmalısın ve o kişiyle de muhataplığını kes bu şekilde gitmez durumun
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılYanlış tan ya döneceksin Ya devam edeceksin ortası Yok kararını ver🙄
11 Yorumla- +1 yıl
Risk faktörlerini unutma olabilecek leri düşün 🤔
Cok yazik biliyomusun bir anlik heves uruna o sevdin kizininn annesini faise yaptin haberin yok
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim babam yok manitamda yok. Benimle aldat eşini en iyisi hem yetim doyurmuş olursun nötrlenir.
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılayni durumu bende yasiyorum.. aldatmiyorum saadce konustugum biri var hic gorusmedik ama konusmak iyi geliyor saadece... sanal falan da yapmiyoruz.. kendiside evli ve mutsuz ama mecbur yasamamiz gereken hayatlar var... ve aramiz uzak zaten ben yurt disindayim.. hic bir zaman büyük konusmak istemedim ama esimi aldatmak istemiyorum.. o yuzden bu sitedeyim...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa hic yapma ya da yapmışken doyasıya yap grup gibi acayip şeyler. yarida kalmayı sevmem ya en dibine kadar ya da hiç...
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşan madem istediğin kişiyle evlen
Cok zor bişey değil yani iki imza atıyorsun iş tamam aynı şeyin sana yapıldığını düsün10 Yorumla
+1 yılne diyelm mutluluklar bir cocuk da incan yap zaten gizlisn keyfinenbak burdsn anca bu soylernir
10 Yorumla
+1 yılAhmet Kayanın şarkısında ''Kafama sıkar giderim'' diyor ya..
bunu uygulamaya dök bence.20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSakın boşanma. Sakın! Tamam ille de boşanacam diyorsan, Koca koca yalanlardaki Ahmet gibi dımdızlak kalırsın ortada.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocuk var diye umrunda olmadığın adamla niye evlisin hala. Boşa gitsin, nafaka ye.
21 Yorumla- +1 yıl
"Nafaka ye..."
Tavsiyeye bak
İşte kadınlara bu yüzden güvenilmez.
Sen işinin başından ayrılmaz eve para getirirsin , kadında seni aldatır üstüne boşanıp nafaka alır paranı yer.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBak aldatmak çok kötü bir şey eşin sana karşı ilgisiz olabilir neden onunla konuşmayı denemedin ki baktın olmuyorsa ayrılırsınız hayatına bakarsın ama aldatma!
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılyapıyorsan vicdan nedir? vicdan varsa yapmak nedir?
30 Yorumla
+1 yılSenin vicdanını akbabalar yesin. Bırak azap çekmeye devam et de diyeti ödensin yaptıklarının.
20 Yorumla
+1 yılSonra bana niye eğlenmiyorsun diye soruyorlar. 😂😂
10 Yorumla
+1 yılYaptığın meşru olmasada insan olarak haklısın, hepmiş nereye kadar?
10 Yorumla
+1 yıl@soran bence iyi yapıyorsun boşver :D keske benim de senin gibi eşim olsa baska ne isterdim vallahi :)
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Nasıl Can vereceksin Çok merak ediyorum...
80 Yorumlaeşinin işi nedir, yani yorucu bir işi falan mı var? peki hiç konuştun mu bunun böyle iyi olmadığını böyle yürümüyeceğini?
10 YorumlaNe yani eşin işkolik ve bu konuyu hiç oturup konuşmadan başka bir adamlamı yatıyorsun yazık gerçekten
10 Yorumla
+1 yılkimsenin yaşadığını yargılyacak değili haddime de değil zaten.. allah yardımcın olsun bu durumdan kurtulman için
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence iyi bir piskolağa Görün bence en iyi yardımı oradan alırsın
20 YorumlaBaska biriyle gorusuyorsan bosanmalisin bosanmayi dusunmuyorsanda baska biriyle gorusmemelisin.
Kocanla konus duzelt onu. Baktin duzelmiyor bosanirsin ama bence bosanma duzeltmeye bak.10 YorumlaErkekler kadınlardan ilgi ister eğer bir erkek ilgisizse kadından ilgi görmüyordur kadın kadınsı hünerlerini sergilemesi gerekmekte erkek ozaman kıvama gelecektir
10 YorumlaAyrıl bide utanmadan vicdan azabı çekiyorum diyosun yazık ya cidden acıyorum size edepsizler.
10 YorumlaYa bırak ya deam et. Vicdanla olmaz ikisi bir arada
11 Yorumla
+1 yılyaş 18-24 yazıyor ne ara evlendin kendini becerttin çocuk oldu az sallayın ya
10 Yorumla
+1 yılAynen devam ama yakalanırsan öldürülme ihtimalini hesaba katmayı unutma
20 Yorumla
+1 yıladamın ocagına incir ağacı dikmiş gelmiş burda vicdan azabı çekiyor :D
10 Yorumla- Devamını Gör (58)
Devamını Gör(103)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!