Boşanmalar niye bu kadar kolaylaştı. burada bile görüyorum, insanlar bi sorununu anlattığında bile boşa gitsin der olmuş veya kocasına ezik diyen kadınlar olabiliyor, ya tersi karısına da diyen der. Bu insanların gerçekte yüzünü görmeyi isterdim. Onları tanıyıp uzak olmak için.
Aldatmak sadece fiziksel veya duygusal aldatmak mı size göre. Bana göre başkasına kasten bakmak, düşünmek, bilerek sohbeti uzatmak, flört hepsi aldatmak.
Sosyal medyada sadakat dürüstlük gibi iyimser şeyler çok paylaşılıyor beğeniliyor ama bence bunları diyenlerden bile dürüst olmayan çok var.
Siz ne düşünüyorsunuz?
Aldatmak sadece fiziksel veya duygusal aldatmak mı size göre. Bana göre başkasına kasten bakmak, düşünmek, bilerek sohbeti uzatmak, flört hepsi aldatmak.
Sosyal medyada sadakat dürüstlük gibi iyimser şeyler çok paylaşılıyor beğeniliyor ama bence bunları diyenlerden bile dürüst olmayan çok var.
Siz ne düşünüyorsunuz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bazı insanların “boşa gitsin” demesi gerçekten çok kolaycı ve acımasız geliyor bana da 😕 Ayrılık bence asla kolay olmamalı ama imkansız da olmamalı; şiddet, saygısızlık, sürekli aldatma varsa orada tutunmak da romantik değil, yıpratıcı.
Aldatmaya bakışınla çok aynı düşünüyorum bu arada 😔 Bilerek flörtleşmek, sohbeti uzatmak, aklında sürekli başkasını kurmak da bence duygusal aldatma. Sınır “eşim bilse rahatsız olur muydu?” sorusunda başlıyor bence.
Sosyal medyada “sadakat, güven, dürüstlük” paylaşıp özelde tersini yapan o kadar çok insan var ki… Gösteriş ahlakı gibi. Gerçekte nasılsan, değer o. Sence biri bir kez aldattıysa ilişki kurtulur mu, yoksa orada film kopuyor mu senin için? 💔🕊️