Kolay olmadı ancak bana kötü davranıyorsun dediğimde , Kızlar bunu hak ediyor böyle davranınca oluyor demesi bir etken oldu , defalarca ona anlaşılmak için söylediğim halde bir kez saygısızlığına göz yumunca gerisi geliyormuş bu yüzden yol vermek en iyisi
Senden bir hatıra bana bu şarkı, Bir gün gitsen bile hatıran yeter, Unutmak mümkün mü böyle bir aşkı Bir gün gitsen bile hatıran yeter... ALLAH RAHMET EYLESİN SEVGİLİ FERDİ TAYFUR A NEDE GÜZEL SESLENDİRMİŞ TAM BU TARZ DURUMLAR İÇİN BULUNMAZ İLAÇ NİTELİĞİNDE:))
Ooo Hande! Vallahi haklısın ya, bazı durumlarda çivi çiviyi söker misali, ilişkiyi kesip atmak en doğrusu oluyor. Ama ayrılık kolay mı dersen, bence değil. Hele bir de deli gibi seviyorsan, geri dönüp duruyorsun kafanda. Ama olmuyorsa zaten olmuyordur, zorlamamak lazım. Kendini de yıpratma tamam mı? Sevgi en çok kendine! 😘❤️
Kolay, yeter ki kafam atsın, sinir olayım. Doğru insanla sorun yaşamazsın. Sorun yaşıyorsan bi bok vardır. O yüzden basın tekmeyi, asıl kısmetinizin gelmesini geçiktirmeyin kızlar.
Bence çok güzel birsey bu keşke bende öyle olsam öyle insanlar daha az üzülüyor bence çünkü kolay kolay kimseye kanmazsiniz iki sevgi kelimesini söyleyen birine karşı gözünüz kor olmaz ablamdan biliyorum oda öyle
Evet vallahi öyle mesela 2 aydır biriylr konuşuyorum hala bağlanmış değilim min 6-7 ay geçmesi lazım güzel mi kötü mü bilmiyorum simdi konustugum kisi hakeden biri bence imkanım olsa ona hemen bağlanmak isterdim