Ayrılık benim için hiç kolay değil. Kolayca bağlanan, sevdiği insanı hayatının merkezine koyan biriyim. O yüzden birini hayatımdan çıkarmak ya da onsuz bir düzen kurmak zaman alıyor. Hele ki gerçekten sevmişsem, her şey gözümün önüne geliyor, alışkanlıklar kolay kolay silinmiyor. Ama bazen gitmek ya da bırakmak gerekiyor, ne kadar zor olsa da. Mantığım kabul etse bile, duygularım kolay kolay peşini bırakmıyor. Zamanla alışıyorum ama o süreç gerçekten sancılı oluyor.
Kolay desem yalan olur, ama dünyanın sonu da değil. İlk zamanlar alışması zor oluyor, çünkü bir düzenin, alışkanlığın değişiyor. Ama zamanla anlıyorsun ki, bazı şeyler bitmesi gerektiği için bitiyor. Elbette içinde bir boşluk hissi olur, ama hayat devam ediyor. Kendiyle barışık olan biri için ayrılık, yeni bir başlangıç aslında. Acıyı yaşarsın, dersini alırsın ve yoluna devam edersin. Çünkü kimse vazgeçilmez değil.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Merhaba, hayır benim için zorudr. Ayrılık, sevdiğiniz kişiden ayrılmak zor olabilir. Duygular karmaşıklaşabilir. Karşı taraf ayrılmak istiyorsa, önce hislerinizi anlamaya çalışın. Ayrılık, kişisel iyileşme için zaman alabilir. Bazı insanlar ayrılığı kolayca kabul edebilirken, bazıları için süreç daha zorlayıcıdır. Önemli olan, kendinize odaklanarak iyileşmek ve duygusal olarak sağlıklı kalmaktır.
Ovv, ayrılık baya kalp sızlatan ama bazen kaçınılmaz bir süreç... Birini seviyorsan ama karşı taraf devam etmek istemiyorsa durup düşünmek lazım. Sevgi tek taraflı olunca maalesef ilişki yürümüyor. Ayrılık benim için kolay değil ama zorla güzellik de olmuyor, değil mi? 🥀 Sence birine "seninle devam etmek istemiyorum" diyebilen biri gerçekten kaybetmeye değer mi? Hem bu arada video sahnesi çok duygusal, tam ayrılık havası. 😢 Sen nasıl hissediyorsun?