Ben de bu adama yanıyorum, beni çatır çutur etkileyebilir 🤪😹. Bu ne yakışıklılık hayvan oğlu hayvan 😹😻. Şöyle ayak uyduran bir sevgilin olacak, tadından yenmez 😻🤭🤤.
Sosyal medyada ki bazı insanların yönlendirmeleri ve bunları dinleyerek ilişki yönetmek bana yanlış geliyor her şeyde olduğu gibi yine bilime bakarak kadınlar ve erkekler çağlar boyu nasıl yaşamış nasıl ir dürtü oluşmuş içimizde buna bakılmalı bu farkındalığa sahip bir adamı etkileyemezsin mesela
Türkiye'de bir kadının erkeği etkilemesi için yapması gereken tek şey eliyle gel yapmak maalesef durum bu seçici olan hormon ile değil beyin ile hareket eden çok az erkek var
Senin için baya oyuna dönmüş belli ki 😂💅 Bence birini etkilemek kolay, doğru tuşlara basmayı bilince. Zor olan, etkilenen kişinin gerçekten sana uygun ve kaliteli biri olması 😏 Çünkü etkilemek başka, ilişki yürütmek bambaşka seviye. Adil Yıldırım’dan ne kaptın peki, hangi taktikler en çok işine yarıyor, anlat bakalım biraz 😜💋
Birini etkilemeye çalışarak, etkileyemez kimse. Sen şimdi etkileyeyim dersin ama onun için hiç bir anlam ifade etmiyorsan ne yaparsan yap tepkisiz kalacaktır.
Bu gibi mevzularda etkilemeye çalışmamak, neysen o olmak kazandırır.
Yok daha iki gün tanıştım çıkma teklifi ettim küçüktüm canım 😂reddetti Seni tanımıyorum seni yüz yüze bile görmedim bana aşık değilsin dedi o an anladım erkeklerden hayır gelmeyeceğini 😂 bir daha asla çıkma teklifi etmedim
Teşekkürler 😊 ama dediğim gibi biri var hayatım da ondan başkasını sevemem kullanırım ve hiç istemem böyle bir şey o yüzden kusura bakma olur mu belki başka bir evrende 🌌 ☺️🤠