Ben, beni etkilemek için yapılan hareketlerden çok karşımdakinin farkında olmadan yaptığı ‘bazı’ hareketlerden ya da mimiklerden etkileniyorum. Onun dışında pek etkiliyici gelmiyor bana. Peki Seni etkilemek zor mudur kolay mı?

Ben, beni etkilemek için yapılan hareketlerden çok karşımdakinin farkında olmadan yaptığı ‘bazı’ hareketlerden ya da mimiklerden etkileniyorum. Onun dışında pek etkiliyici gelmiyor bana. Peki Seni etkilemek zor mudur kolay mı?

Etrafımda o kadar çok varki kendini gözüme sokmaya çalışan.
Ama hiçbiri dikkatimi çekmiyor aksine çok itici buluyorum.
Beni etkilemek için bir şey yapmamalı o zaman dikkatimi çekebilir sanki.
Yanisi zor.
Karşımdaki insana karşı en ufak ilgim olmasın, isterse dünyanın en etkileyici şeylerini yapsın. Birinin beni etkilemesi için, benim de etkilenmem gerek. Yoksa zor.
Anamın gülüşü haricinde hiçbir şeyden kolay kolay etkilenmem. Bir de nazlı nazlı bakıp bir şey isterse benden, ayağının altına toz olurum. Onun gülüşüne dünyaları bağışlarım.
Cevap
12Cevap
Beni etkilemek kolay sadece bir kızın benden hoşlanması yeterli. çünkü daha önce hiç olmadı
Kolay etkilenmem. Dikkatimi çekecek belirgin özellikleri olması lazım.
Normal şartlarda gerçekten zor, bazen karşımdaki Bred Pitt olsa odunluğum tutar.
Eğer biri beni etkilemiş ise o gerçekten hemcinsleri arasında en yetenekli olan kişidir benim için..
Zordur çok zor boyuna eleştiri efendime söyleyeyim Bi mükemmelliyetçilik Bi gerçekçilik hayat bom bok neyi beğencen be
Çok çabuk etkilenirim olaylardan da durumlardan da biri beni rahatlıkla etkilese de tavlayamaz ama ikisi bi diyil çünkü
İlgim yoksa o kişiye ağzıyla kuş tutsa nafile, ilgim varsa zaten çok kolaydır etkilenmek.
Futbol gibi. Futbol basit oyundur, zor olan basit oynamaktır.
Kimse kendisi olamadığı için etkilemeleri zor
Yani sırf etkilemek için yapılan şeyler samimiyetsiz geliyor
Benim durumuma bağlı.. Kimisi için çok kolay kimisine çok zor..
Amuda kalkmış haldeyken. ıçabilmesi gerekli. Bunun gibi kriterlerim var tabi.
Valla bilmiyorum ki bazen kolay bazen zor sanırım
Kolay kolay etkilenmiyorum
kolaydır ama naz yaparım baya🙈
Duruma göre değişir.
Çok zordur , kolayca etkilenmem
Hiç bir zaman zoru oynamadım, oynamam.
Kişiye göre değişiyor ama kolay değil.
Çok zor ya :)
Çok zorrr
Kolay ama soğumam da kolay
Kimine göre zor kimine göre kolay
Kolaydir etkilenirim ben herseyden