Seni etkilemek gerçekten herkesten çok farklı olmayı mı gerektirir?
Yoksa 3S dediğimiz "Sevgi, saygı, sadakat" yeterli mi ‽
💁🏻♀️💁🏻♀️💁🏻♀️

Seni etkilemek gerçekten herkesten çok farklı olmayı mı gerektirir?
Yoksa 3S dediğimiz "Sevgi, saygı, sadakat" yeterli mi ‽
💁🏻♀️💁🏻♀️💁🏻♀️

Aslında kolay da, ben biraz zor güveniyorum, bundan sebep etkilenme diye tembihliyorum kendimi biraz da. Hem bazı şeylerin sonunu da kestirebiliyorum, görüyorum lakin yine de seviyorum ilgiyi, kendimi bastırdığım ve tembihlediğim için beni etkilemek öyle kolay olmuyor diyeyim
Hem çok zor hemde çok kolay.
Ya benim formüllerim çok basit. Fakat o formülü bir kızın yerine getirmesi çok uğraştırıcı. Tip ile etkileyemez para ile alıp gidemez.
Gidip kıza direk yürümem. Flört dönemi uzun sürer ve bazen kendimi geri çekerim bakarım kız harbiden seviyor mu? Birine güvenmem çok uzun sürer. Araştırırım nerelerde geziyor ne ayak bu... Gerçekten beni mi arıyor yoksa erkek olsun yeter mi? Ben ilk başta güvenene kadar çok uğraştırırım ya Türkiye'de bir kız bir erkek için bu kadar çabalamaz. Tabi sonucuda ona göre olur.
Araştırmak gerek tabi günümüzde stalkerlık oldu adı😂
😂😂👍🏻
Ben sapyoseksüelim. Zekasını kullanarak beni etkilemeye çalışan karşı cins, benim için her daim bir adım öndedir.. Onun dışında dişiliğini kullanan kadınlar bir noktadan sonra bayıyor..
Kesinlikle zeka ve entellektüel birikimi benim içinde fazla fazla önde.👍🏻
😂😂👍🏻
Kalitesiz kalabalıksa kaliteli yalnız salla😂
Böyle iyi bana şu an sıkıntı yok daha zaman çok ölmedikçe😄
Öyleyimdir ayıp olmasın😂😂
Rica ederim:)
Hayır kolay değil enerji önemli benim için 😌
🥂🥂
Cevap
39Cevap
Merhaba,
Dışarıdan nasıl görünüyor bilmiyorum ama hiç kolay değil! 😅
😅😅
😂😂
Beni etkilemek kolay değildir. geçen de böyle buna benzer soru sormuştum :D ben kolay kolay bir insana güvenmiyorum.. hele ki aşk konusu ise daha zordur benim açımdan.. bu yüzden de zaman olması geçmesi lazım
Neyseki aynı soru değil🤫🤫😂😂
Tekrara düşmek üzerdi🥲
sorduğum soruyu da unuttum ama böyle bir şeydi 😂😂
😂😂
Hayır çok zordur.. Öyle iki tatlı söze tav olmam..
👌🏻🌸🌸
Etrafımda o kadar çok varki kendini gözüme sokmaya çalışan. Ama hiçbiri dikkatimi çekmiyor aksine çok itici buluyorum. Beni etkilemek için bir şey yapmamalı o zaman dikkatimi çekebilir sanki. Yanisi zor.
Beni de itiyor öyle insanlar evet canım sessiz kalsalar daha merak uyandırıcı da işte anlasalar🤣
Merhabalar,
Hayır, kolay değildir. Bu sadece karşı tarafın yapacakları ile ilişkili olan bir durum değil.
Benim de etkilenmeye açık olmam lazım. Açık değilsem en hoşuma giden şeyi bile yapsa etkilenmem.
🎈🎈
🌸🌸
Açıksam kolay etkilenirim. Ancak bu çok yanlış anlaşılıyor bu benimle alakalı bir durum karşımdakiyle değil. Görmezden geldiğim şeyleri yapmaya başlarsa soğumaya başlarım. Başta etkilendikten sonra ona sunduğum vazgeçilmezlik hissini anında bitiririm. Normal şartlarda ise zordur.
Hem çok kolay hem. Çok zor bunu ben bile kestiremiyorum ki bazen ufacık bir kelime yetiyor etkilenmem için bazen dünyaları da yığsa önüme imkansız oluyor bana neyi ne kadar hissettirdiğine bağlı birazda aslında
Genelde duygusal boşlukta az öz kelimeler etkileyebiliyor ya da kelimenin tılsımı🌸
Kimbilir belkide öyle canım 👍🥰
♥️♥️💜
Etkilenirim etkilenmesine. Hoşlanırım hoşlanmasına. Bu sadece bir illüzyon. Geçiçi bir durum. Orada kalmam, yoluma devam ederim. Sevgi açlığı, ilgi açlığı diyebilirim ama çok kapılmam.
Kapılmamak gerek aynı düşüncedeyiz🍀
Sağtoseksüel birisiyim.
Zekası yüksek olmayan ve entellektüel olmayan biri asla beni etkileyemez.
Kolay aşık olmam.
Olduğumda sonuna kadar peşinde olurum.
Aynı şekilde🥂
Kolay etkilenen biri değilim ama artık etkilenmek istiyorum 😄
😄😄
Hayır ama çocuklara kalbim erken düşüyor. Sayılır mı 🥰
Oyy yaa💜🌸🌸
Kolaydır anlayışlı olsun değer versin düşünceli olsun yeter.
Senin duygularına eşlik edebilmeli👍🏻
Düşünceli olan eşlik eder diye düşünüyorum 😊
Evet haklısın😊
Çok fazla tipe önem vermiyorum, iyi biriyse kolay etkiler.
Artık çoğu kişi tipe önem vermiyor.
Ben istediğim ölçüde etkilenirim.. Çünkü herkes aynı etkiyi bırakamaz, aynı şeyleri yapsa da..
Görsellikle hoşlandığım tarz da adam sa çabuk etkilenirim, ama içimi, kalbimi Etkilemek çok zordur...
Bi gözle görünen kısım vardır, bir de kalple hissedilen...
Yok ben zaten kazma bir adamım
Düz bakışlı diyelim😄😄
Kolay değildir. Sözlerden ziyade yaklaşımlarda süreklilik beklerim ve ayrıntılara dikkat eden biriyim.
şu an zordur özellikle de bende küçük yaşta biri ise, ama benden yaşça olgun biriyse beni etkilemesi hiç zor olmaz 😁
Sevgi, saygı ve sadakat en önemli kriterlerden tabi ama birinden etkilenmem, herkesten ve herşeyiyle açık ara farklı olmayı gerektirir.
Ya ne yalan söyliyim kolay etkilenirim kimseyi zorlamam ugrastirmam 😂😂
Karşımdaki inde öyle olmasını isterim 😂
Hayır hiç kolay değildir
Arada aşk oyunları gerek😂
Kesinlikle 😄
Beni etkilemek hiç kolay değildir.
Sanırım bende his ve duygu yok
Karşımdakini nereye koyduğuma bağlı bu durum.
Kişiyle yakaladığım enerjiye bağlı bir durum ama çok zor diyemem
Bu saatten sonra imkansız etkilenmem.
Anlamayana ömrü Saniyelik evet. Günlük de Değil. Aşk geliyo Geçiyo kalıcı değil ki. Karşı taraf istemiyorsa da, zorla güzellik olmaz. Etkilenmem öyle ben. Etkilemek beni zordur. Çok Fazla uğraşması Lâzım. Etkilemesi için.
Anında etkilenirim ben.😕
Valla ben de 4S kanunu geçerli
😄😄😄
Koku bütün bakış açımı değiştirir çekici korkmasına önem veririm
Karşı tarafın yaklaşım tarzına bağlı diyelim
Zordur. Çaba göstermeli
Hem kolay hem zor
Pek kolay değil
Ne kolay ne zor
Hayır, değildir. Kolay tav olmam.
Kolay etkilenmem ben. Değişik biriyim.
Yeterli işin bkunu çıkartmaya gerek yok.
Hayır değil
Zorumdur genelde bunu derler.
Beni kimse etkileyemez çünkü kalbim mühürlü
Iki güzel lafa birazcık zekaya düşerim
Zor ve ötesidir beni etkilemek.
Zaafımı bilirse evet.
Evet çok kolaydır
Senden zor diye bekliyordum şaşırttın😄
😂😂😂👍🏻
Zordur 😂
Sen çabuk affedersin gibi geliyor bana😄
Hayır hiç te kolay değildir