hayır. ama pek hayırlı bir hayır değil bu. ben bir overthinker/fazla düşünenim (türkce karşılığı tam ne emin olamadım). yani şöyle düşünün. bana yalan söylediğiniz taktirde başta belki inanabilirim ama daha sonra aynı gün aynı dakikalar içinde beynim bütün senaryoları gözden geçirecek, bütün olasılıklar olmuş gibi kafamda canlanacak. daha önceden söylediğiniz şeylerle bağlantı kurulacak ve sesinizin tonundan duruşunuza kadar herşey analiz edilecek. bu tavrım sadece insanlara karşı değil. ben herşeyi anlamak istiyorum. kullandığım üründen sevdiklerime kadar. bazen yorucu oluyor.
Hiç kolay değildir ama dışardan nasıl göründüğünü bilemiyorum. Birine güvenmem çok zordur. Söylediği şeylere inanmamazlık yapmam sonuçta bana bir şeyleri ispatlamak zorunda değil. Araştırmalarıma devam ederim. Eğer herhangi bir çelişkiye rastladıysam da ona öncelikle bilmiyormuş gibi davranarak sorarım. İtiraf ederse belki affederim ama hangi konuda çeliştiğine göre değişir. Fakat durumu toparlamak adına tekrar yalanlar söylüyorsa sen yalan söyledin diye sormam. Çeker giderim hayatından.
Beni etkilemek kolay değildir. zor kişilikler beni çeker genelde kolayı sevmem. ben etkilendiysem zaten olay bitmistir. etkilendiğim kişinin bir çaba harcamasına gerek kalmaz. ❤
Duruş, bakış, zeka, ses tonu, mimikler, güzel konuşma ve en önemlisi de şeytan tüyü dedikleri özelliklerin birine veya birkaçına sahip olanlardan direkt etkilenirim. :D
saf ayağına yatarım karşıdakinin yalan söylediğini anlasam bile her sözüne inanırmış gibi davranırım karşıdaki beni çoktan cepte sanır ama ben içimden kahkahalar atarım askdjsakf kısaca karşı taraf kolay olduğunu sanır ama hiçbir zaman aslında beni etkileyemez şu ana kadar beni etkileyen kimse olmadı
Kolay değil. Aslında bazen kolay olabiliyor ama duygusal olarak ona inanmak istediğim için sırf:d Bunun haricinde her şeye temkinli bir şekilde yaklaşır ve şüphe ederim. Araştırmaya imkânım olmasa bile içimdeki hislere güvenerek beklerim ve karşımdakine inanmış gibi gözükürüm. Zaten zamanla ortaya çıkar işin aslı.
Aslında bu sorunun cevabı 2 türlüdür ve her ikiside doğrudur. Evet ve hayır. Etkilenmenin şartı frekanstır, Evettir çünki titreşimin aynıdır, almak istediğin mesajı, hissetmek istediğin duyguyu hissedersin. Hayırdır, çünki ya senin ya da partnerinin enerjisi düşüktür. HDMI girişi olmayan bir ekrandan sadece analog görüntü alabilirsin
Çok çabuk inanıyorum ben. Karşımdaki saf ve iyi niyetli geldi sanıp buyur ediyorum baş köşeye. Bu yüzden de kaybediyorum. Nerde gereksiz var o çalmış oluyor kapıyı.
6. Hissim arşa ulaştığı için kim nerde ne zaman yalan söyler şıp diye anlarım ! Zaten milyon tane ruh hastası tanıdıktan sonra yürüyüşten karakter analizi yapacak kıvama geldik çok şükür ! Ama dürüstse samimi ise etkilenirim kolayca !
Sayılır ama biraz şüpheciyim hemen aldanırım hemen aldanmamda ama zamana bırakmak daha iyidir derim. Etkileyecekse zamanla etkiler zaten diye düşünüyorum.
Bu kadar yaşadıklarımdan sonra inanmamam gerekir ama yok öyle olmuyor yani güven konusu ayrı kimseye birşeyimi anlatmıyorum eline koz vermiyorum ama biri bişey anlattığında genelde doğru söylediğini düşünürüm çünkü neden yalan söylesinki? Bilmiyorum yanlış mı yapıyorum
Hayır, beni mantığım yönetir sonra duygularım devreye girer o yüzden beni etkilemek çabaya zamana ve dürüstlüğe bakar sonra bende böylr karakteri olan Bi adamı etkilerim Bi şekilde 😊🤭
üniversitede en sevdiğim şey, çeşitli çevrelerde bulunup insanları yakından tanımak oldu. Artık öyle bir hale geldim ki insanların yalanlarını doğrularını hareketlerini vs her şekilde anlıyorum
güvendiğim insanlar olsa bile şüphe ile yaklaşırım çünkü artık kimin ne yapacağı belli değil kimseye güvenmiyorum çoğu kişide bence çıkar ilişkisi kuruyor kimse kimseye gerçek dost değil mantıkla hareket ederi herzaman