Bir kişiyi yapmak istemediği ya da yapmaya kendini hazır hissetmediği bir şeyi yaptırtmaya kışkırtma denir.

Bir kişiyi yapmak istemediği ya da yapmaya kendini hazır hissetmediği bir şeyi yaptırtmaya kışkırtma denir.
Kışkırtmasına izin veririm genelde sanki o kışkırtıyor gibi davranırım ama genel olarak bütün her şeye yön veren benimdir bunu anlayabilirler mi asla 😀 insanlar kendini çok akıllı sanmaya başladıkları an en savunmasız oldukları andır unutmamak lazım bunu... İstersem modunu düşürüp, istersem çıkartırım istersem harika sohbet ederim istersem sıkar uzaklaştırırım kışkırtmak söz konusu olduğunda manipülasyonları en iyi savurma şekli olmuş, yani mış gibi yapmaktır 😀
Artısıyla eskisiyle seviyorum eğlenceli oluyor. teşekkür ederim.
Burç akrep mi
@Հայերեն_և_քրդերեն akrepler böyle mi oluyor, uzak duralım o halde
Değildir, fevri değilim her ne kadar tez canlı olsam da bu konularda dirayetliyimdir, beni kışkırtmaya çalışırken farkında olmadan kendisi kışkırtılmış olabilir, aman dikkat diyorum :D
Bunu yaşadım ve ben ona haddini bildirdim ve pislik sayesinde de yeteneklerimi keşfettim durugörü yeteneği ve bu yetenek baya işime yaradı saolsun nasıl haddini bildirdim önceden sezdim tuzağı ve yukarı kata çıkmadım yani eskisi gibi tuzağa düşmedim ama çok fazla çabaladı muhattap olmadım
Cevap
16Cevap
Hayır kolay değildir. :D
Evet. Damarıma basmayı bilen delirtir direk beni.
Kolay gaza gelmem kaypuu. Bazen öyle oluyor ki gözüm görse dahi gaza gelmiyorum.
Benim sülalem gazla çalışıyor. Ardımızda 64 lt tüp tankı var sanki 😄 biri yapamazsın demeye görsün 😄
Ne tür kışkırtma :D
Hiç kolay değil her türlüsü djdjs
😄
Aman yavaş gel yollar kaygan :D
Kaipuu’nun yelkeni olsa, açsa da gelse 😃
Deliyim, gözü kara deliyim 😄
music.youtube.com/watch
🤤 yap dhsj
Milletten bana neee :D
Elalem o kadar umurumda değil ki :D
Bozuk bozuk kalsınlar djsk
Ahahah sövmüş olabilirim :D
☺️🌸 senin de bebişim
Kışkırtanı alnından öperim akskskskskdkd çok zordur hele bir de irite olduysam zinhar. Ama ben biraz kışkırtma konusunda başarılıyım gibi.
Aile halkı bana diyorki sen patlayacak bomba gibisin😂kime ne zaman nasil tepki verecegin belli olmuyor 😂😂bence ben çok sakin birisiyim alakası yok
Tanıyan kişiyse evet tanımayanlar nerden vuracağını bilmez.
Damarıma basılan durumlarda fena kışkırıyorum
Çok zor. Genelde öyle bir yapılandırmaya yol veriyorum. Uğraşmam yani.
Beni kışkırtmak için benim ilk önce karşımdakini kale almam gerekir
Çok kolay çabuk gaza gelir ve sinirlenirim ssjsj
Umursamaz biri olduğum için yapılan şeyleri takmıyorum
İyi enerji alıyorsam motive olurum tam tersi emir kipi konuşulursa kılımı kıpırdatmam
Birilerinin demesi ile gaza gelmem.
Beni kışkırtmak kolay değildir :D
ay evet keşke sakin kalabilsem🥲
Evett gaza çabuk gelirim
Serin kanlıyım.
Çok zor.
Hayır dirençliyim
Hayır benim inadım keskindir 😌
Çok corbo yüzden karşı taraf kuduruyo
Kışkırmam için aklımın alınması lâzım
Kışkırtmak değil kızdırmak kolaydır
Ben çok güzel kışkırtırım