Sürekli kadınların konuşmayı kesmesinden yakınan erkekler görüyorum. Bunlar neden ara ara konuşmayı keser ama hep devam eder?

Ben de bir kadınım. Düşünüyorum mesela bu siteden veya internetten bir erkekle tanıştım konuştum. Eğer konuşmaya devam etmek istemiyorsam onu engellerim veya her yerden dadandıysa hesabımı kapatırım, yeni bir hesap açarım kendime farklı isimle. Zaten iletişimin olduğu tek platform burası mesela. Kurtulmak aslında bu kadar kolay. Peki kadınlar neden konuşmayı sürekli kestikleri erkeklerle 2-3 sene konuşmaya devam ediyorlar? 3 sene boyunca hep ara ara konuşmayı kesmiş kadın erkek ise izin vermemiş yalvar yakar yine kadına yazıp kadınla muhabbete devam etmiş. Bazen kadınlar anlatıyor bu sitede olayları, diyorlar ki: 2 sene boyunca konuştuk, benim sürekli iletişimi kesme teşebbüslerim oluyordu vs. Erkekler bu kadınlarla konuşmaya neden devam ediyorlar bu kadar ısrar ve yalvarma neden? Daha yüz yüze görmediğin bir kadın için, sırf seninle konuşmaya devam etsin diye bu çaba neden? Erkekler neden zamanını bu kadınlarla boşa harcıyor? Kendisiyle asla reelde görüşmeyecek ve bir gün sanaldan da gidecek kadınlarla neden zaman kaybediyorsunuz erkekler? Gidip sevip sevileceğiniz adam gibi ilişki yaşayacağınız birini bulsanıza reelden. Ve kadınlar neden sürekli bunu yapıyor?

Sürekli kadınların konuşmayı kesmesinden yakınan erkekler görüyorum. Bunlar neden ara ara konuşmayı keser ama hep devam eder?