27 yaşında bekar biriyim öğretmenim kpssye hazırlanıyorum şu anda çalışmıyorum instada kiminle tanışsam işsiz olduğumu öğrenince hemen sessizce konuşmayı kesip ya takipten çıkıyor ya da direk engelliyor çözemedim mentalitenizi bir de kızlara paragöz servet avcısı dersiniz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBak erkekler kadınların parasına bakmaz. Ama çalışıp calismadigina bakar. Cunku malum ekonomik şartlar hayat geçim derdi tek başına çalışıp evi geçindirmek erkek için zor. Erkek çalışan ve çalışmak isteyen kadına bakar. Erkege muhtaç değil kendi ayaklarının üstünde duran kadını sever. Eger çalışmak istiyorsan ve şu anda işin yoksa ya da kpss gibi bir engelin varsa çalışmak için bu anlaşılabilir bir durum niye kacsinlar ki bence konuşmalarında ben evlendikten sonra çalışmak istemiyorum izlenimi veriyorsan ya da erkeklerin parasına statüsüne bakiyorsan ya da erkekleri statüye paraya mala mülke göre ayırıp seçim yapıyor ya da yapacağını hissettiriyorsan erkeklere bu itici gelir. Eger sen bir adamı kalpten sevip aile kurmak istiyorsan dışarı bu dediklerimi yansıtma ve kalbinde bunlar da olmasın. İlk önce sevgili eş olmak düşüncesi yerine bu adamla arkadaş olabilirmiyim yanında huzurlumuyum gulusetiyor mu beni bununla herşeyi paylaşabilecekmiyim buna bak eğer sen bunları hissedip karşındaki adama da hissettiriyorsan o adam seni bırakmaz ve seninle eş olmayı düşünür. Cunku senin yanındaki huzuru hiçbir yerde hiç kimsede bulamadiginda o adam hep yanında olur ve seni seçer. Erkeklerle asla para muhabbetine girme. Asla paragöz ya da mal mülk delisi biri gibi hissettirme çünkü erkekler aptal değil kimin ileride nasıl olacağını görebilecek zekaya sahipler. Eger sevmek ve sevilmek istiyorsan emin ol ki bu senin işsiz olmanla ya da paran olmaması ile alakalı değil. Bu erkekler için geçerli çünkü kadınlar erkeklerin malına mülküne statüsüne mesleğine bakıyor. Erkeklerin bir kadında baktığı şeyler bunlar değil. Ve seni terketmelerinin sebebi bunlar değil. Sadece yansıttığın şeyler farklı sanırım
02 Yorumla
Soran+1 yılİnan hiç o muhabbetlere girmiyorum konuşmalar çok yüzeysel merhaba nasılsın nerelisin ne işle meşgulsün tarzı şeyler sonrası hiç gelmiyor zaten
- +1 yıl
Bir erkek senden niye kaçsın ki eğer yansıttığın rahatsız edici şeyler yoksa ne bilim belki adamın hayatını didik didik ediyorsundur çok soru soruyorsundur soruların en çok maddiyat ile ilgilidir bilmiyorum ama durup dururken bir erkek senden kaçmaz senin sorularin karşısında
En İyi Cevaplar
Valla haklısın devir değişti artık erkekler de maddiyata bakıyor. Hele çalışan kadının da iyi maaşlısını arıyorlar. Ben de evde kedi gibi oturan kadın iştemiyorum malûm hayat şartları. Ev işleri, yemek temizlik ütü, pazar alışverişi her şeyi hali hazırda ben zaten yapabiliyorum. Bunlar çok zor şeyler değil evlenince de ortak yaparız hatta çoğunlukla ben yapsam da olur yani. E o zaman çalışan kadın isteme hakkımız yadırganmasın bir zahmet.
02 Yorumla
Soran+1 yılkalıcı değil ki illa ki çalışacağım ama bu şekilde davranışlar çok kaba çok kırıcı
- +1 yıl
Şu anki durumundan dolayı batıyor sana. Sen yine kadınsın atanamasan da illa ki bir alıcın olur sevenin çıkar. Sen kırıldıysan durumu iyi olmayan erkek neler hissediyor. Parasız erkek gereksiz erkek diye iğrenç bir söz var. Nasıl ki bir kadını sadece bedeni üzerinden değerli bulan zihniyetin dişi versiyonu da bu zihniyet işte. Erkeğin değerini maddi gücüne göre belirlemek...
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılAslında yalan konuşmadığınız için daha fazla ilgilenmeleri lazım. Dürüstsünüz yani. O yüzden onlar sizi hak etmiyorlar. Şanslısınız yani bu şekilde davrandıkları için. Ama emin olun ki bir gün karşınıza mutlaka sizi hak edecek biri çıkacaktır. Bu yüzden hiç kafaya takmayın bunu..
02 Yorumla
Soran+1 yılboş verdim artık
- +1 yıl
Hiç takmayın bile bunu kafanıza...
Bu konuyu şahsen ben de çözemedim.. Bi bayanın illa çalışan bi bayan olması hususu açıkçası şaşırtıcı olmuş.. Ülkemizin ekonomik durumuna bağlı olarak artık eşler de ne kadar çalışmak mecburiyetinde kalsa da.. Bi bayanla çalışmıyor diye muhabbeti kesmek çok saçma olmuş..
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
56
Cevap
141Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u +1 yılSanırım öyle
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 614 cevap paylaştı.
+1 yılAh kardeşim gel sarılalım. Ben de öğretmenim 28 yaşındayım ve kpss belası var başımda atanmaya çalışıyorum. Benim de benzeri şeyler yaşadığım oldu ama beni engelleyen olmadı. Arkadaşlıktan da çıkartmadılar. Hatta sorun değil diyen de oldu ama ben çalışmadığım için babamdan kısıtlı miktarda para alabildiğim ve yalnız çok temel şeylerimi karşılayabildiğim için kimseyle sevgili vs olmuyorum. Buluşmuyorum. Atanmamız lazım. Zaten bu zamanda zor. Bizim ta 2015'te aldığımız bir buz dolabıyla 2019'da aldığımız 10 kiloluk çamaşır makinesi ikisinin toplamı 25 binTL'yi geçmiş. Yani çalışmadan evlenmek sevgili olmak çok zor. Erkek için tek maaşa bunları yapmak zor kadın için de maaşsız evlenmek zor. Atanmamız lazım.
15 Yorumla
Soran+1 yılaynen katılıyorum
- +1 yıl
KPSS = Koyun Personel Seçme Sınavı oldu :D
- +1 yıl
İstediklerini sözlü mülakatta geçiriyorlar istemediklerini eliyorlar. Böyle sisteme ancak koyunlar inanır 🤣
- +1 yıl
@Cleanman58 sisteme inanmıyoruz ama başka çaremiz yok.
- +1 yıl
@NickSevmeyenlerden Bu sistemi yapan çobanlara idam gelecek inşallah 😂
+1 yıldenk gelmiştir diye tahmin ediyorum ama genel olarak tek kişi çalışmasıyla para yetmeyeceği hale geldiği için bu durum artık kırmızı çizgi olayına dönmüş olabilir erkeklerle kızlarıı bu konuda asla kıyaslama hiç bir zaman bu eşit olmaz. sosyal medyada tanıştığın insanları ciddiye alırsan daha çok evde kalırsın
12 Yorumla
Soran+1 yıl1. benim durumum geçici 2. ben evde kalmadım çok ayıp
- +1 yıl
kaldın demedim öğretmenim :)
Ülke şartları maalesef ama sonuçta kadınlar çalışmak zorunda değil yani şahsen ben evlencegim insanın çalışmasını zorlamam kendi isteğine bırakırım lakin devran tersine dönüyor eskiden kadınlar zengin erkek isterlerdi şimdi erkeklerin bazıları da zengin kadın istiyor ama önemli olan direkt sessizce gitmeleri daha iyi düşünsene hiç söylemese evlendikten sonra belli etse daha kötü olurdu
02 Yorumla
Soran+1 yılöyle de insan üzülüyor işte
+1 yılBu tip durumlarda haklı haksız aranmaz tıpkı bir kadının zengin koca istemesi kadar doğaldır hocam sizde takdir edersiniz ki günümüz şartları hesaba katıldığında kaçmaları çok normal. Ha bu etik mi dersen bence değil ama onlar için etiklik anlayışı farklı olabilir. Paragöz olmak la mantıklı olmak arasında ki ince bir çizgide bu konu 🙂
02 Yorumla
Soran+1 yılparam olsa ben de ona harcarım ama yok napayım
- +1 yıl
Meselenin para harcamakla ilgisi yok ki tanışınca bir erkek kaçıyorsa ileriye dönük mantık evliliği aradığı için kaçıyor demektir.
Bende atanamadım diye kız ayrılmıştı, bi tanesi de atanmadan önce yüzüme bakmıyordu atandıktan sonra yazdı 🙂 bu devirde tek maaşla yaşanır mı paragözlükle alakası yok eskidendi o atanınca peşinde koşarlar otur ders çalış madem
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 698 cevap paylaştı.
+1 yılSana ' sana göre ' işsiz olduğun için yapılan şey bana muhtelif zaman aralıklarında tanıştığım muhtelif kadınlarca mesleğimi öğrendikten sonra defaatle yapıldı. Canına yandığımın memleketinde konuşmaya değer bulunabilmek için bile 10.000 ve üzerinde kazanman lazım, sanki karakter maaş ile doğru orantılı gelişiyormuş gibi.
10 Yorumla
+1 yılYav he he. Sen saçma sapan hareketlerde bulun, erkeğe kaba davran, onun parasına göz koymaya çalış, sonra üstüne üstlük bir de utanmadan git erkekleri paragözlükle suçla. Esas paragöz sizlersiniz. Sürekli finansal köle arayan, alnının teriyle para kazanmayı bile bilmeyen, emek sömüren iiğrenç bir cinsiyet oldunuz çıktınız. Zaten bu finansal kölelik saçmalığı yasaklanmalı bir an önce. Bunu yapan kadınlara ceza verilmeli.
00 Yorumla
+1 yılKadınlar bu konuda daha seçici aslında. Biri işsiz biri öğretmen iki erkek aday var diyelim, kızlar işsiz olana şans verir mi? Vermez. Şahsen bunu umursamıyordum, beni sevmesine bakıyordum, çok kişiden uzak durdum bu yüzden, karakter önemli, oara bi şekilde hayırlısıyla bulunur
00 Yorumla
+1 yılDemekki beklentileri çalışan bir insan ama saçma bir düşünce. Dusmez kalkmaz bir Allah gün gelir seni engelleyenler işsiz kalır sen atanirsin neden olmasın üzülme bunun için. demekki muhabbet sevgi önemsiz. Ha bu devirde mantık evliliği yapanlarda haklı memleketin durumu ortada bir evde iki kişi çalışmadan geçinmek bile zor belki onlarda öyle düşünüyorlardır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞimdi erkekler, artık dar gelirli. Sadece, çok (%20 lik kesimde iyi gelir var. Bunun haricindeki erkeklerin maaşı, kendisine zor yetiyor. Bu yüzden de işsiz sevgili istemiyorlar. Zira işsiz sevgili, restorandaki tüm maliyeti mecbur erkeğe yükletecek. Ancak dar gelirli erkekler, iş sahibi bayanla sevgili olsalar; Alman üsulü yapalım diyebilecekler. Bu yüzden, ben de işsiz biriyle sevgili olmam ve benimle aynı maaşı alan kızla sevgili olmak isterim.
02 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın ne diyelim
Cevap sahibi+1 yılİnşallah atanırsın. Aksi halde, özel sektör de asgari ücretin üstünü görmen; çok zor..
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇok kötü bir durum. Ve çalışan kadınlar da çocuk olunca genellikle işten çıkıyorlar. Günümüzde para önemli ama böyle olması hiç hoş değil. Benim sevgilim de evlenmek için benim işe girmemi bekliyor. Açık açık dedim çocuk olursa işten geri çıkarım diye. Olsun hayatımızı garantiye alalım diyor. Günümüzün şartları yaptırıyor bunları :(
18 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİkimiz de işsizken niye evleneyim? O benim yerime doğurup çocuğa bakıp evin tüm işlerini halledip bir de bana kocalık görevini yerine getirebilecekse buyursun evde otursun ben çalışırım ama bütün bu işler bana bakacağı için çalışsam da kısa süreli çalışırım o yüzden onun çalışması lazım.
Cevap sahibi+1 yılBen şu an okuduğum için çalışmıyorum. Yüksek lisans yapıyorum. Şu an girdiğim yerlerde asgari ücretle çalışabilirim ama birkaç yıl sonra çalıştığım yerlerde en az 10.000 maaş alacağım. Eğer o da benim gibi geçerli bir sebepten dolayı çalışmıyorsa eyvallah ben kabul ederim. Ama genç delikanlı bir erkek olarak evde boş oturup çalışmıyorsa evlenmem. Dediğim gibi şu an okuyan o olsaydı ben çalışıp evlenmeyi kabul ederdim.
Cevap sahibi+1 yılSevgilim şu an geçici astsubay maaşı iyi ama maalesef geçici. O da sınava girecek ve sonucuna göre maaşı 10-15 bin olacak ve bence bu maaş evlenmemiz için yeterli. Benim işe girmemi beklersek 4 yıl kadar sürer. Ben de ona diyorum ki 2 yıla kadar senin işin olursa evlenelim evliyken ben de okulu bitiririm sonra işe girdiğimde iyice rahat ederiz diyorum. Ama o yine de ikimiz de garantideyken istiyor. Yıllar boyu beklemek istemem..
Cevap sahibi+1 yılYaşım 20 bence de çok erken ama ailem biraz baskıcı sevgilimle istediğim zaman görüşemiyorum. Aynı ilde olmamıza rağmen 2-3 haftada bir görüşebiliyoruz. Doğal olarak çok özlüyorum. Evlenmeden cinselliğe soğuk bakıyoruz ikimiz de ama ben onu çok sevdiğim için tüm gün onu arzuluyorum. Bu şekilde 2 yıldan fazla dayanabileceğimi sanmıyorum. Bir de sınavı kazanırsa uzak bir ilde 5 yıl görev yapması gerekecek ekstra onu da beklemek istemiyorum yanında olmak istiyorum.
- Aile & Toplum konusunda 642 cevap paylaştı.
+1 yılYa mihte herhangi bir beraberlikte restoran olsun gezi olsun, sadece erkeğin üzerine binilecek düşüncesi uyandırdığı için muhtemelen konuşmayı kesiyorlar. Eskisi gibi bir tek erkek kaldıramaz böyle harcamaları
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖğretmen olduğunu belirten birisi genelleme yaparak bütün erkeklerin aynı konuma koyuyorsa fazla lafa gerek yok direkt uzaklaşmaları iyi olmuş ileride şu erkekler böyle davranıyor diğer erkekler böyle sen neden böyle değilsin düşüncesine girecek bireydir uzak durmak en iyisidir.
01 Yorumla
Soran+1 yılBAZILARINIZ diyorum genelleme yok
+1 yılaçıkcası insanlar belirli bir yaştan sonra birisiyle gönül eglendirmek istemiyorsa çalışan kendi ayakları üzerinde duran güçlü hanımlarla konuşmak istiyorlar
haliyle henüz bir işi olmayan birisi o tanıma girmiyor belki de..00 YorumlaŞeyden olabilir şimdi işsiz olduğun için buluşmalarda vs her seferinde hesabı falan kendileri çekmek zorunda kalacakları için konuşmayı kesmiş olabilirler
02 Yorumla
Soran+1 yılolabilir çok öngörülüler sağolsunlar
+1 yılNeden şaşırıyorsun sen bir erkekle tanışsan çalışmıyorum dese sende aynısını yaparsın kadınlar işlerine geldiği zaman eşit gelmediği zaman ben bayanım😒
01 Yorumla
Soran+1 yılparam olsa ben de ona harcarım ama yok napayım
+1 yılParagöz değiller. Bizim nasıl ideal erkek tipimiz varsa onların da ideal kadın tipi var ve ekonomi berbat durumda. Kimse tek taraflı maddi yükün altına gireceği bir ilişki istemiyor, haklılar.
02 Yorumla
Soran+1 yılama bu durum kalıcı değil ki
- +1 yıl
Ama o da ne kadar süreceğini bilemez ki
- Aile & Toplum konusunda 404 cevap paylaştı.
+1 yılYa erkekler çoğu kadından daha paragöz aslında. Lafta kadına yıkarlar
21 Yorumla
Soran+1 yılaynen öyle
34 bedenli küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü müsün. Ben de buna bakıyorum. İşsiz ya da işin var. Umurumda değil.
00 YorumlaToplumda olgular değişti artık insanlar kendi kendini idame etmeye çalışıyor hani eskiden bir yere oturdumu erkek ödüyordu ya artık o tarih olmaya başladı
00 Yorumla
+1 yılYa erkek faydalanmak istese faydalanmak isteyeceği birinci şey paran değil bence. Tam aksine ciddi düşünen insanlar olabilir. Ama ortası olmaz.
01 Yorumla
Soran+1 yılben zaten ciddi düşünüyorum ve karşımda öyle birini istiyorum
Evet, ben artık beni taşıyabilecek
Benim her istediğimi yapabilecek, arabası olan bir kız istiyorum :))
02 Yorumla
Soran+1 yılmaddiyatçı seni
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnsanların konuları kendine göre eğip bükmesi ne kadar komik.
Mesela ben de kadınların bencil, karaktersiz ve aşağılık olmalarına bağlayıp yükümlülük ve sorumluluklarımı böylece geçiştirebilirim.
02 Yorumla
Soran+1 yılsen beni anlamadın mesele benim durumumum geçici olması ama erkeklerin bunu daimi kalıcıymış gibi düşünmesi ve kaba davranmaları
Cevap sahibi+1 yılOf hadi gerçek diyelim 100 kişiden 1 kişi çıkmışsın. 100 erkeğin 100ü buna maruz kalıyor sizin tarafınızdan. boş yapma lütfen
+1 yılSana bugün kasa gibi bakan erkek yarınlarda daha da yorar. Çalışmak ya da çalışmamak tamamen senin özgür iradene bağlı olmalı..
02 Yorumla
Soran+1 yılelbette çalışacağım benim durumum geçici
- +1 yıl
Aklı başında olan kaybetmez.
+1 yılŞu an işsizim benim de nasıl oluyorsa kısmetim hiç bu kadar açık olmamıştı. Ama maddi durumu iyi erkekler hepsi.
02 Yorumla
Soran+1 yılevlen o zaman içlerinden biriyle allah allah
- +1 yıl
Yok evlilik düşünmüyorum
Onlar menfaatçi olan tipler. Paraya pula önem vermeyen kızlar ve erkeklerde illa ki az da olsa vardır.
02 Yorumla
Soran+1 yılböyle tipler de beni bulur zaten
+1 yılEvet günün şartlarında çalışması daha iyi gibi ama açıkcası bu hiç umrumda değil, insan sevince çalışmasını vs önemsemiyor sadece onu istiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılherkes senin gibi düşünse
Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. 27 yaşında işsiz erkekle ciddi düşünen kız var mı? Erkek kız ayrımına gerek yok işsiz insanla kimse olmak istemez
02 Yorumla
Soran+1 yıltc şartlarında maalesef
Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Çok ilginç bir durum ki yine şanslısın. Kalitesiz insanların seni direkt engellemesi hayatından çıkması bir lütuf.
01 Yorumla
Soran+1 yılöyle tabii
Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Aslainda bunu kızlar yapar ama sana tam tersi gelmiş kaldiki ben iş te aramıyor um seveceğim biri olsun diyorum gene kızlar kaçıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılaman herkes bi tuhaf
- Aile & Toplum konusunda 386 cevap paylaştı.
+1 yılNasıl ki kadınlar tabiri caizse "eli ekmek tutan" erkek arıyor ise, erkeklerin de iş güç sahibi bir kadın istemesinin nesi anormal?
04 Yorumla
Soran+1 yılbu durum kalıcı değil ki
- +1 yıl
Tamam da hanımefendi sen hisse senedi misin adam seni yatırım gözü ile görüp ileride değerlenir diye seni tercih etsin. Anlık olarak da çalışan, iş güç sahibi insan istiyor olabilir.
Soran+1 yılal işte hangi tarafın maddiyatçı olduğu ortaya çıktı
- +1 yıl
Hayatım adam senden kadın çalışsın bana baksın, günlük harçlığımı versin demiyor. Ama kendi kendine yetebilsin diyor, yarın bir gün dışarı çıktığımızda bütün hesap bana kalmasın, herkes kendi masraflarını karşılayabilsin diye düşünmüş olabilir -ki bu son derece normal bir beklenti.
+1 yılGenelleme yapman yanlıs. Eğer üst üste aynı durumları yasıyorsan evet bir problem var gibi. Şunu unutma herkes aynı değil.
02 Yorumla
Soran+1 yılben de bunu yapan BAZILARINIZ diyorum ve evet üst üste oluyor
- +1 yıl
dogrudur
Aile & Toplum konusunda 728 cevap paylaştı. Çok ilginç bir soru olmuş. Ama haklısın. Paragözlülüğün erkeği kızı olmaz…Karaktersiz çok maalesef…
15 Yorumla
Soran+1 yılDidişmeyin kendi aranızda bu bir tc meselesi artık
+1 yılDenk geldiğin adamlar servet avcısı da o yüzden artık devir çok değişti ya millet dengi birini arıyor ya da parasını yiyebileceği bir av
00 Yorumla
+1 yılerkekler de para göz olmaya başladı mı helal olsun onlara! en azından artık nefes alsın yeter demekten vazgeçersiniz 😉
00 YorumlaKimse senin aç karnını doyurmak zorunda değil, en azından kendi kendine yetebiliyor olman gerek.
00 YorumlaValla sahadaki erkekler için çirkin işsiz olması sorun değil, millet çuval geçirir sevişir, millet cinsellik peşinde
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılŞaşırttı. Erkekler genelde takılmazlar böyle bir şeye. Kadınlar takılır daha çok.
01 Yorumla
Soran+1 yılarada böyle çeşitler çıkıyor insanın karşısına
ben de seninle aynı durumdayım ama konuşmayı kesen birine denk gelmedim henüz
02 Yorumla
Soran+1 yılüst üste hepsi kesti
+1 yılYani sen kalitesiz erkeklere denk geldi isen bizim suçumuz nemi 🤣
02 Yorumla
Soran+1 yılBAZILARINIZ diyorum genelleme yok
- +1 yıl
Yani bazıları ama siz yinede dikkat edin efendim
Ala ala zamane hemcinslerime bak sen :) bende ev hanımı istiyorum o ne olacak
02 Yorumla
Soran+1 yılBulursun inşallah ne diyelim
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Alla alla ters orantı aynısı benim basıma geliyor ama bayanlarada yapan lar demek. Vayy para gözler
02 Yorumla
Soran+1 yılMaalesef
Aile & Toplum konusunda 329 cevap paylaştı. parasız kadını sadece babası sever. dsjkahsaj
12 Yorumla
Soran+1 yılacı ama gerçek olan tc gerçeklerinden biri daha
+1 yılSebebin bu olduğuna asla ihtimal vermiyorum ya da sen çok saçma tiplere denk geliyorsun.
02 Yorumla
Soran+1 yılişte nasıl bir çekimim varsa hep hurdalar çıkıyor karşıma
- +1 yıl
Peki dürüst ol, birisi sana işsizim dese sen konuşur musun?
Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Çalışmayan kadınların çoğu koca parası derdin de.. meslaa bide ne ogretmensin sen
02 Yorumla
Soran+1 yılöyle bi derdim yok eşim de olsa kimsenin malında gözüm olmaz lise matematik öğretmeniyim
- +1 yıl
Lise matematik atanmak biraz sorun evet.. bide senin sectiklerin de saniirm sorun var eğer fizik felan yerinde ise bırakan erkek cidden aptaldır
+1 yılİşsiz biriyle bir yaşam süremeyiz artık. Bir bakımdan haklı.
02 Yorumla
Soran+1 yılİyi de benim durumum geçici
- +1 yıl
Genel söyledim
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılParagözlükten değil nafaka korkusu. Malum şimdi kadınlar nafaka içşn evleniyor
11 Yorumla
Soran+1 yılolabilir
Artık devir değişti, eve ekmek getirmeyen kadın mu olurmuş 😆
12 Yorumla
Soran+1 yıldaha neler göreceğiz artık
- Aile & Toplum konusunda 339 cevap paylaştı.
+1 yılMuhtemelen onlarda da yok. Artık kimse ortak yapılmayacak şeylerin hayalini kurmuyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılne günlere kaldık ya
- +1 yıl
Acımasız yorum olarak düşünmeyin ama kimse kimseyi taşımak, eğlendirmek ve bir şeylerini karşılamak zorunda değil. Seni itham etmiyorum ama bu tarz davranışlar yeni normal.
+1 yılişsiz kadın paragöz olur ondan konuşmayı kesiyorlardır
11 Yorumla
Soran+1 yılherkes bir değil ama yanlış düşünüyorlar
+1 yılArtık her iki tarafta çalışmalı çünkü tek gelir kaynağı yetmezz
02 Yorumla
Soran+1 yılyok siz beni anlamıyorsunuz benim durumum kalıcı değil geçici bir şey
- +1 yıl
Açıklamayı okumadan yorum yaptım 😬
+1 yılokumuş ve işsiz büyük sıkıntı ama çoğu erkek evlilik gibi şeylerde çalışan kadın ister oldu
01 Yorumla
Soran+1 yılbenim durumum geçici
+1 yılişsiz bir erkekle sizde konusmak istemezsiniz. artık kısasa kısas
02 Yorumla
Soran+1 yılen azından biz yumuşak bi cevap veriyoruz kırmadan incitmeden
- +1 yıl
onlarda aynısını yapsa yargılarsınız sessizce uzaklasıyorlar işte ne güzek
Salla gitsin öyle insani. Sen değerlisin bu hayatın başrolü sensin boş ver onu
10 Yorumla
+1 yılİnstada niye tanışıyorsun? Reeldekilerin suyu mu çıktı.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKadınlar erkeklerin servetine bakarken bir şey yok erkek bakınca mı sorun? Davul bile dengi dengine demişler.
16 Yorumla
Soran+1 yılherkes bir değil ve bu durum kalıcı değil
- +1 yıl
Ulan kimin serveti kaldı? Servet dediğin Koç, Sabancı, Limak falan olması lazım. Servet ne? İşi maaşı olsun, evinin kirasını, faturalarını ödeyebilsin aylık mutfak masrafını çıkartabilsin yeter. Bu memlekette bunlar bile lüks oldu artık. Ben erkeklere haksız demiyorum zaten en son eve aldığımız buzdolabı çamaşır makinesinin toplam fiyatı 25 bin tl'nin üzerinde daha televizyonu, mobilyası, mutfak araç gereçleri, halısı perdesi, yatak odası takımı yemek odası takımı halıları falan dahil değil. Her şey çok zor. Bu bir de düğün yapmadığın halde böyle bir de düğünmüş balayıymış soksan araya ohooo. Herkes haklı ama dengi dengine diye bir şey kalmadı. Orta sınıf oldu yoksul sınıf. Önceki yoksullar ise şu an öldü.
Cevap sahibi+1 yıl@NickSevmeyenlerden abla banane senin kriterinden başka yerde fakir edebiyatı yap niye bu kadar zorunuza gitti. Her yerde feminist kesilirsiniz. Bundada kesilin. Kocaya gelince kriter sayarsınız. Kadının malvarlığına çalışmaya gelince mi alındınız? Ayrıca ülkede onlarca holding var. Senin çevren fakirse benim sorunum değil o koyunların sorunu.
Cevap sahibi+1 yıl@Turkuaz88 yetişmeyle alakalı gelir durumum burdaki çoğu kişiden iyi ancak babamın bir sözü var mesela. Bir erkeğin eline bakmaktansa çalış kendin yönetici ol. İstediğim marka giyiniyorum, istediğim yerde yemek yiyorum, istediğim yere gidiyorum, istediğim arabaya ve eve sahibim sağlıklıyım🧿💲👑💍💗🍀🦇🧿🧿🧿🧿 dhdjs edebiyat yapan ablanın zoruna gitti
- +1 yıl
Benim feminist olduğum alnımda mı yazıyor ben kadınlar dayak yemesin yüzüne kezzap atılmasın, bilmem kaç yerinden bıçaklanmasın diyen biriyim bunu demek feminizmse feministim ve buna karşıysan seni de psikopat bir herif yakalıp yüzüne kezzap attığında ben feminist değilim bana istediğini yapabilir o zaman dersin.
Yorumumu boyuna siliyorsun cevap lütfen? HADİ ZENGİN KIZIM. Yorum silerek bir yere varamazsın.
Kızım çocuğuım zenginliğini bana bir söyler misin? Sephora'dan makyaj malzemesi, cilt bakım ürünü, marka parfümler alabiliyor musun? Yaz tatilde Çeşme'ye, Bodrum'a 5 yıldızlı otelde 1 hafta tatil yapıyor musun? Ünlü yabancı markaların kıyafetlerinden çantalarından alabiliyor musun? Davul bile dengi dengine derken, zenginlikten bahsediyorsan bunun altını doldurabilmen lazım. Nusrete gidip yarım kilo ete 3 bin-4 bin tl verebiliyor musun?
Aile & Toplum konusunda 2,6b cevap paylaştı. Seni sildiler diye kadın milleti paragöz olmaktan çıkmıyor maalesef
Nasıl tiplerle konuştu isen artık02 Yorumla
Soran+1 yılinan ben de şoke oluyorum tanıdıkça
Herkes için aynı şeyi söyleyemem ama öyle de gözüküyor.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 621 cevap paylaştı. 27 yaşına kadar bi iş deneyimin olmadıysa zor o yüzden sorunlu bi insan algısı yaratmış oluyorsun
00 Yorumla- Devamını Gör (137)
Devamını Gör(182)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > "İşsizim" dediğim tüm erkekler konuşmayı kesiyor ya da engelliyor. Erkekler paragöz mü oldu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler